kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.213
- Πόντοι
- 6.256
Ε σιγα, σε οποιον δεν αρεσει το κοκκινο χρωμα παει ελβετια
Ε σιγα, σε οποιον δεν αρεσει το κοκκινο χρωμα παει ελβετια
To δικαιολογησανε ως εορτή της ανεξαρτησιας απο τους Ωθομανους. Τωρα πως γίνεται να μην γιορταζανε χρόνια πριν και το θυμηθήκαν τώρα επι μητσοτακη αυτό μόνο αυτοι το ξέρουνΗ δευτερη γενιά των λαθροεισβολέων που και καλα ενσωματώθηκε στην ελλαδα.
Ονειρευονται τη μεγάλη αλβανία και θα την πετυχουν γιατι δεν εχουν χέστες ηγέτες οπως οι ελληνες.
Ελλάς, η χώρα που κανεις οτι θέλεις,
Φάπες απο παντού,
Άμεσα δευτερη μοίρα ραφάλ για να κουμαντάρουμε τα βρωμοαλβανά της αθήνας
![]()
Με σημαίες της Αλβανίας κατέβηκαν δεκάδες στο κέντρο για την ημέρα της Ανεξαρτησίας τους | Flash
Με τραγούδια και ανεμίζοντας της σημαίες, οι Αλβανοί κάτοικοι της Αθήνας γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.www.flash.gr
Και συγκρινουν την παρελαση στη νεα υορκη της 25ης με τους υπανθρώπους αλβανους δευτερης γενιάς που επιβιώνουν στην ελλαδα επειδη ειναι μπανανία.To δικαιολογησανε ως εορτή της ανεξαρτησιας απο τους Ωθομανους. Τωρα πως γίνεται να μην γιορταζανε χρόνια πριν και το θυμηθήκαν τώρα επι μητσοτακη αυτό μόνο αυτοι το ξέρουν
«Κοσμοπλημμύρα» γράφουν τα κυβερνητικά μέσα για την πρώτη μέρα του μετρό, κανένα δεν αναφέρει την πραγματική πλημμύρα στους σταθμούς που έβαλαν κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή.
Στο οτι ειναι το μονο που εχει ψηφιακο εισιτήριο αλλα οχι χρεωση αναλογα με την αποστασηΜπορεί κάποιο κουλόσκυλο να μας πει υπεύθυνα πού βασίζεται ο χαρακτηρισμός «το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης»;
αστα αυτα και περνα μια βολτα απο το νημα των εξαρχειων γτ υπαρχουν κατι προσκλησεις προς το φιλαρακι σου τον ατενεζο...ο αλητης λεει και στην συνεντευξη οτι η επιστροφη των γλυπτων ειναι πρωτοβουλια δικη του και της Κυβερνησησ
Δηλαδη τοσα χρόνια Μερκουρη και άλλοι μπαγλαμαδες ψεματα ελεγαν
Βρε τον πουστη , αυτος ειναι ικανός να πει οτι και η απελευθερωση απο του Τουρκους δική του ιδέα ηταν![]()
θα βαζεις λινκ , ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΝΚαστα αυτα και περνα μια βολτα απο το νημα των εξαρχειων γτ υπαρχουν κατι προσκλησεις προς το φιλαρακι σου τον ατενεζο...![]()
κοιμασαι με τα τσαρουχια....αστα αυτα και περνα μια βολτα απο το νημα των εξαρχειων γτ υπαρχουν κατι προσκλησεις προς το φιλαρακι σου τον ατενεζο...![]()
τη προταση την εκανε παντως ασχετα που δεν την αποδεχτηκες...κοιμασαι με τα τσαρουχια....
να ζησουμε να τον θυμομαστε![]()
για πες , για πεςτη προταση την εκανε παντως ασχετα που δεν την αποδεχτηκες...![]()
ειμαι στρειτ τι να καμνουμετη προταση την εκανε παντως ασχετα που δεν την αποδεχτηκες...![]()
ηθελε να ελενξει την οξυτητα του ατενεζου αλλα βρηκε τοιχο...για πες , για πες![]()
ηθελε να ελενξει την οξυτητα του ατενεζου αλλα βρηκε τοιχο...![]()
καλα κανεις ετσι πρεπει...ειμαι στρειτ τι να καμνουμε
ειμαι στρειτ τι να καμνουμε
ειμαι στρειτ τι να καμνουμε