Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Όλοι διαμαρτύρονται για τα ενοίκια αλλά κανένας δεν λέει ότι από το 2010 έως περίπου το 2016 τα ενοίκια είχαν πέσει μεσοσταθμικά πάνω από 20%, ενώ ταυτόχρονα τα μπιστολιάσματα ενοικιαστών πέφταν βροχή...
Στο ίδιο διάστημα επιβλήθηκαν επιπλέον χαράτσια στους ιδιοκτήτες (ΕΝΦΙΑ), ενώ για πάνω από μια 10ετία δεν χτιζόταν τίποτα με αποτέλεσμα να αρχίσει να διαφαίνεται για πρώτη φορά έλλειμμα κατοικιών - και αυτό σε μια χώρα με τεράστιο ποσοστό ιδιοκατοίκησης !!! Ήρθε και το arbnb και έδεσε το γλυκό.
Αυτό που παρατηρούμε τώρα είναι μια κλασική συμπεριφορά ελατηρίου... Νομίζω ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια σταδιακά θα ισορροπήσει στα σημερινά (ίσως και λίγο χαμηλότερα) επίπεδα η κατάσταση....
Eπισης να σου πω οτι ο τσιπρας εδωσε εντολή για παγωμα εκτέλεσης δικαστικών αποφασεων εξωσεων λόγω χρεών. Λίγοι το ξερουν αλλα ειναι αλήθεια.
Με την πραγματική φορολογία στους ΕΕ να φτάνει το 70% ανάγκασε πολλούς να υποδηλωνουν τα ενοίκια των μαγαζιων τους, γεγονός πρωτογνωρο μεχρι τότε ενω αύξησε τους φορολογικους συντελεστές στα ενοίκια εως 50%

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
όσο για την κλάψα άεργου...εμείς καλά τα σχολιάζουμε γιατί δεν μας επηρεάζει αλλά εγώ θέλω να σκέφτομαι και τον πιο αδύναμο της κοινωνίας.
συμπληρώνω ότι και ο κόπρος που γίνεται "πάροχος" ενέργειας με την περιουσία του Δημοσίου είναι το ίδιο για χλέπα ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Ακομα δεν εχουν ανεβει οι τιμές με όλα αυτα που γινονται στο Μπαγκλαντες και εχω αρχίσει να ανησυχω :coffee:
Μηπως μας λενε ψέματα για το Μπαγκλαντες ; :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.807
Πόντοι
216
Eπισης να σου πω οτι ο τσιπρας εδωσε εντολή για παγωμα εκτέλεσης δικαστικών αποφασεων εξωσεων λόγω χρεών. Λίγοι το ξερουν αλλα ειναι αλήθεια.
Για ποιες αποφασεις μιλας;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Μπα, υπάρχει πτώση στις ενοικιάσεις. Βρίσκεις εύκολα παντού.
Έχει δίκιο ο κωλόγερος οτι υπάρχει μείωση κρατήσεων και διανυκτερευσεων.
Ellinika hoaxes ότι βρίσκεις ευκολα παντού....

:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Ακομα δεν εχουν ανεβει οι τιμές με όλα αυτα που γινονται στο Μπαγκλαντες και εχω αρχίσει να ανησυχω :coffee:
Μηπως μας λενε ψέματα για το Μπαγκλαντες ; :coffee:
Περίμενε λίγο ακόμα να δω κάτι....

:coffee:

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Περίμενε λίγο ακόμα να δω κάτι....

:coffee:
στο μεταξύ έχουν κυκλοφορήσει βιντεάκια οι μπάγκλα να "καθαρίζουν" ινδουιστές
και λέγεται ότι η νέα κυβέρνηση είναι πιόνι τουρκίας-κατάρ...

κάνανε κ πορεία στην αθήνα οι μπάγκλα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
δεν κατάλαβες ... τα καρτέλ δεν έχουν πατρίδα ούτε μεγάλες ιδέες ..
μόνον η τσέπη τους !!! είναι απάτριδες !!! και εννοείται ότι προτιμούν τους απάτριδες πολίτες για εύκολη διαχείριση
Επίσης καρτέλ σε ελεύθερη οικονομία δεν υπάρχουν εκτός αν νοσεί η ελεύθερη οικονομία όπως στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα
διότι ο καπιταλισμός έχει μεταλλαχθεί σε κάτι που θυμίζει σοβιετικό συγκεντρωτισμό με διευθυντήρια τύπου πολιτμπιρό πως τα λέγανε...
Πρόσφατο παράδειγμα η ντιρεκτίβα με τον λιγνίτη και τα πλαστικά καλαμάκια όταν η Κίνα μολύνει τον πλανήτη ασύστολα

Άεργο ? καμία λύπηση, κανένα επίδομα !!! εκτός αν είναι ανάπηρος
Προτιμώ να ενισχύω τον αδύναμο που δουλεύει κ ιδρώνει
συμπληρώνω ότι και ο κόπρος που γίνεται "πάροχος" ενέργειας με την περιουσία του Δημοσίου είναι το ίδιο για χλέπα ....
γιατί ποιος έχει πατρίδα? αυτός που βλέπει τον συμπατριώτη του να μην έχει να φάει και του βαράει στο κεφάλι +200 ευρώ ενοίκιο απλά επειδή μπορεί λόγω της κατάστασης? ή αυτός που πουλάει το σπίτι του στους κινέζους για να πάρουν γκόλτνεν βίσα? Εγώ λέω να μη βγάζουμε την ουρά μας απέξω...αυτό είναι το point μου.

διότι πολίτες χωρίς πατρίδα και μεγάλες ιδέες που κοιτάνε την τσέπη τους...ψηφίζουν τις ανάλογες κυβερνήσεις που αφήνουν τους ''παρόχους'' να κάνουν ότι γουστάρουν.

ο καπιταλισμός από μόνος του είναι μια χαρά σύστημα....οι άνθρωποι είναι για τον πούτσο....και προορισμένοι να σαπίσουν κάθε δημοκρατία και ελεύθερη κατάσταση που θα βρεθούν. Μόνο με το βούρδουλα καταλαβαίνουν....αλλά εγώ προτιμώ χίλιες φορές τα καρτέλ της διαφθοράς από τους μαλάκες με τα μικρά και τα μεγάλα μουστάκια.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.209
Πόντοι
1.056
Οταν πηρε ο Τεντογλου το χρυσο,ειχα γραψει πως θα βγει ο Κουλης να πει μπραβο κ πως το κρατος θα ρουφουσε οτι μπορουσε απ αυτη την νικη

Να τα μας.ΝΔ χορηγος

IMG_3776.jpeg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
γιατί ποιος έχει πατρίδα? αυτός που βλέπει τον συμπατριώτη του να μην έχει να φάει και του βαράει στο κεφάλι +200 ευρώ ενοίκιο απλά επειδή μπορεί λόγω της κατάστασης? ή αυτός που πουλάει το σπίτι του στους κινέζους για να πάρουν γκόλτνεν βίσα? Εγώ λέω να μη βγάζουμε την ουρά μας απέξω...αυτό είναι το point μου.

διότι πολίτες χωρίς πατρίδα και μεγάλες ιδέες που κοιτάνε την τσέπη τους...ψηφίζουν τις ανάλογες κυβερνήσεις που αφήνουν τους ''παρόχους'' να κάνουν ότι γουστάρουν.

ο καπιταλισμός από μόνος του είναι μια χαρά σύστημα....οι άνθρωποι είναι για τον πούτσο....και προορισμένοι να σαπίσουν κάθε δημοκρατία και ελεύθερη κατάσταση που θα βρεθούν. Μόνο με το βούρδουλα καταλαβαίνουν....αλλά εγώ προτιμώ χίλιες φορές τα καρτέλ της διαφθοράς από τους μαλάκες με τα μικρά και τα μεγάλα μουστάκια.
ο καπιταλισμός είναι όπως τα λες , για να ακριβολογούμε ήταν !!!

παρακολουθούμε τις "εξελίξεις-μεταμορφώσεις" ατάραχα σαν να βλέπουμε ταινία φρανκεστάιν :rockon:
έτσι κατανοούμε ότι ο μπαμπούλας του κακού με το μουστάκι είναι μιά απλή δικαιολογία για να μην ταράζονται τα ύδατα..
ανάμεσα σε αυτά τα δύο , υπάρχουν άλλα χίλια δύο σαν επιλογές
Και η καλύτερη επιλογή είναι να μην περιμένεις τίποτα από κανέναν, να στηρίζεσαι στον εαυτό σου !!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
στο μεταξύ έχουν κυκλοφορήσει βιντεάκια οι μπάγκλα να "καθαρίζουν" ινδουιστές
και λέγεται ότι η νέα κυβέρνηση είναι πιόνι τουρκίας-κατάρ...

κάνανε κ πορεία στην αθήνα οι μπάγκλα...
Πάντως ήτανε θανάσιμοι εχθροί των Πακιστανών.
Εκτός εαν αλωθήκανε...

• Like

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Τελικα ρε μλκς αποφασισατε μεταξυ σας τι θα λετε; Ή γινεται κοσμοσυρροη και ολα ειναι πανακριβα για την πλεμπα ή ο κουλης τα γαμησε ΚΑΙ στον τουρισμο και οι ξενοδοχοι παρακαλανε για πλεμπα εστω και μισοτιμης. Και τα δυο ταυτοχρονα δε γινεται, θετε δε θετε.
Τυπάκο είπα να σ'απαντήσω γιατί είδα πως όλοι σε γράψανε στα αρχίδια τους και σε λυπήθηκα...
Η απάντηση...
strapatsada-auga_01.jpg

:tooth::tooth::tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Τυπάκο είπα να σ'απαντήσω γιατί είδα πως όλοι σε γράψανε στα αρχίδια τους και σε λυπήθηκα...
Η απάντηση...
strapatsada-auga_01.jpg

:tooth::tooth::tooth:
διαβασμένο σε βλεπω για τα γευστικά και οχι μονο γουστα μελών :coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Ποτε θα ακούσουμε οτι η κουλοκυβέρνηση δε θα παει διακοπες γιατι το κυβερνητικο έργο εχει επιταχυνθεί

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom