Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
πριν Μητσοτάκη είχανε ήδη πέσει στα 4 ...
είχανε σπατουλάρει κωλάντερο Αντρέα οι δήθεν αντιστασιακοί ...για μια συνταξούλα δώσανε κώλο οι αγωνιστές:2funny:

ομοίως οι απόγονοι απαρνήθηκαν πατερούλη Στάλιν,
για το χαρτζηλίκι του Σόρος γίνανε γκέιδες-δικαιωματιστές-"πολίτες του κόσμου" ,το μήλο κάτω από τη μηλιά
Πρέπει να παραδεχτούμε πάντως την ικανότητα τους στην επιβίωση....
Σαν τις σαλαμάνδρες...
:tooth:
Έστω και με μηδενικές ηθικές αρχές....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Πρέπει να παραδεχτούμε πάντως την ικανότητα τους στην επιβίωση....
Σαν τις σαλαμάνδρες...
:tooth:
Έστω και με μηδενικές ηθικές αρχές....
ρε μέχρι από τις γυναίκες τους τρώνε ξύλο οι τρύπιοι ....
ο άλλος πάτησε σκανδάλη Καραγεώργη Σερβίας μέρα με κόσμο !!!!
επειδή η καργιόλα του βιαζόταν να προλάβει το βαπόρι για διακοπές :confused:

αυτούς τους βαράς και τον λόγο τον ξέρουν , δεν χρειάζεται να τους εξηγήσεις

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Μάξι για τον πολλά βαρύ Λουκά λέω , με το "παράπλευρο" θύμα τον Αξαρλιάν ....ηθικές αξίες μηδενικές ...

ιδού οι αξίες...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Καλά τα λέει η κα Βούλτεψη...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκούζετε....
GUZrTDCWQAAL61-.png

:coffee:
Κεντρική ιδέα: όποιος δεν κατάγεται από χωριό σε βουνό, την πουτσισε!!!
41%
Μάλλον 28%

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
ό,τι έχει ο καθένας το εκμεταλλεύεται τύπε μου και καλά κάνει !!!
στα νησιά πχ πόσο πάει το ημερήσιο ενοίκιο ενός πχ στούντιο της κακιάς ώρας ?
μέχρι μέσα Σεπτέμβρη δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κοτέτσι...
Για να πέσουν τα ενοίκια στην Αθήνα αλλά κ γενικότερα πρέπει να μην υπάρχει ζήτηση
Αντιθέτως ειδικά Αθήνα λόγω λάθρων νοικιάζονται και τα δώματα στις ταράτσες ,
δεν πρόκειται να κατέβουν τα ενοίκια όσο ανεβαίνουν όλα τα υπόλοιπα αγαθά+φόροι,
απλά πράματα
Μπα, υπάρχει πτώση στις ενοικιάσεις. Βρίσκεις εύκολα παντού.
Έχει δίκιο ο κωλόγερος οτι υπάρχει μείωση κρατήσεων και διανυκτερευσεων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Τελικα ρε μλκς αποφασισατε μεταξυ σας τι θα λετε; Ή γινεται κοσμοσυρροη και ολα ειναι πανακριβα για την πλεμπα ή ο κουλης τα γαμησε ΚΑΙ στον τουρισμο και οι ξενοδοχοι παρακαλανε για πλεμπα εστω και μισοτιμης. Και τα δυο ταυτοχρονα δε γινεται, θετε δε θετε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Μπα, υπάρχει πτώση στις ενοικιάσεις. Βρίσκεις εύκολα παντού.
Έχει δίκιο ο κωλόγερος οτι υπάρχει μείωση κρατήσεων και διανυκτερευσεων.
μήπως λέει για εξωτικά νησιά που αυτή η περίοδος στην Ασία θεωρείται "χειμώνας" ?

σε ελληνικά νησιά ,τουλάχιστον 5-6 που ξέρω από πρώτο χέρι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα
με ψάξιμο βέβαια αν είσαι στο νησί κάτι βρίσκεται ,για κλείσιμο από νετ δύσκολα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
μήπως λέει για εξωτικά νησιά που αυτή η περίοδος στην Ασία θεωρείται "χειμώνας" ?

σε ελληνικά νησιά ,τουλάχιστον 5-6 που ξέρω από πρώτο χέρι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα
με ψάξιμο βέβαια αν είσαι στο νησί κάτι βρίσκεται ,για κλείισιμο από νετ δύσκολα
Για Κέρκυρα μιλάει. Όπου δραστηριοποιείται αυτός στον τουρισμό.
Εγώ χρειάστηκε να κλείσω σε τρία νησιά στο ΒΑ Αιγαίο.
Βρήκα άνετα και στα τρία, ακόμα και στη Λήμνο που είναι η χειρότερη από πλευράς υποδομών.
Οι τιμές στο Θεό βέβαια.
Κάτω από 100 ευρώ βρίσκεις θέση μόνο σε στάνη, δίπλα στην παγολεκανη. Σου κάνουν παρέα και τα κατσίκια, μη νιώθεις μοναξιά.
Κι όποιον πιάσουν.
Πολλοί Βούλγαροι και Ρουμάνοι, λίγοι Έλληνες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Για Κέρκυρα μιλάει. Όπου δραστηριοποιείται αυτός στον τουρισμό.
Εγώ χρειάστηκε να κλείσω σε τρία νησιά στο ΒΑ Αιγαίο.
Βρήκα άνετα και στα τρία, ακόμα και στη Λήμνο που είναι η χειρότερη από πλευράς υποδομών.
Οι τιμές στο Θεό βέβαια.
Κάτω από 100 ευρώ βρίσκεις θέση μόνο σε στάνη, δίπλα στην παγολεκανη. Σου κάνουν παρέα και τα κατσίκια, μη νιώθεις μοναξιά.
Κι όποιον πιάσουν.
Πολλοί Βούλγαροι και Ρουμάνοι, λίγοι Έλληνες.
επομένως με κάποιον τρόπο λεφτά υπάρχουν

έχουν αυτοί που δεν κατεβάζουν τις τιμές
έχουν κι αυτοί που τα "ακουμπάνε"

Για κράτος φαλιμέντο κάτι μαγικό συμβαίνει :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656

βουτυρο στο ψωμί της κάθε βούλτεψη είναι αυτή η άποψη

εκεί βασίζονται....στην κίνηση που γίνεται 3 φορές το χρόνο στην αγορά....στα νησιά που είναι τίγκα....στα ενοίκια που τα πληρώνει ο κόσμος αν και ακριβά...

το πως φτάνουν αυτά τα λεφτά στην αγορά όμως δεν το ξέρει κανένας και δεν συμφέρει να ασχοληθεί. Το ότι μπορεί (και έτσι γίνεται) ο Έλληνας να κάνει το σκατό του παξιμάδι...να δανείζετε...να χαλάει από τα λιγοστά έτοιμα....για να πάει διακοπές γιατί έτσι έχει μάθει ότι αξίζει να ζεις...δεν το εξετάζουν οι στατιστικές. Αν ο άλλος πάρει iphone 1500 με δόσεις για 3 χρόνια είναι πλούσιος επειδή έχει iphone?

αν ο άλλος για να πληρώσει το νοίκι δίνει το 60% του μισθού του+το 30% της σύνταξης του πατέρα του+το 10% της σύνταξης του παππού του έχει λεφτά?????

αν η Ελλάδα κάνει τζίρο 20 δις ευρώ στον τουρισμό για το 2023....σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά ή ότι έχουμε ανοίξει για τους τουρίστες?????

Πλαστά νούμερα είναι....όπως η υποτιθέμενη ανάπτυξη ενώ χρωστάμε τα διπλά από ότι χρωστούσαμε το 2010

και τώρα που πέφτουν χρηματιστήρια θα έρθουμε να ταθυμηθούμε όλα αυτά πολύ συντομα....για ένα κράτος που πατάει φαλιμέντο.....θα φανεί το μαγικό τι ήταν :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
στο μεταξύ δεν υπάρχει καταναλωτική νοημοσύνη στα απλά ,
παράδειγμα η περιβόητη φέτα ..
Αν τους μείνουν απούλητοι οι τενεκέδες και τα βαρέλια θα πάει 6 ευρώ το κιλό
Το ίδιο γενικότερα ,
πλην του ρεύματος που γίνεται ψυχρή κλοπή και δεν μπορεί ο πολίτης να αντιδράσει
Σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει τρόπος να πιέσεις !!! μην αγοράζεις !!!!!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356

Αυτοί που δεν κατεβάζουν θα έλεγα.
Προφανώς τους φτάνουν όσα αρπάξουν και εξίσου προφανώς τα μαύρα πάνε σύννεφο.
Δε ζητάνε όλοι τιμολόγιο ή απόδειξη. Τι να τα κάνουν κιόλας;
Ότι υπαρχουν και κάποιοι που τα ακουμπάνε, δε σημαίνει ότι μπορεί να τα ακουμπήσει και η πλειονοτητα.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΙΟΒΕ, για τον Ιούλιο, το 61% μετά βίας τα βγάζει πέρα.
Κάποιο τμήμα από το υπόλοιπο 39% είναι ο φερετζές που ψάχνουν οι κυβερνητικοί παπαγάλοι, για να κραυγάζουν ότι τα νησιά βουλιάζουν και τα πλοία είναι γεμάτα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
βουτυρο στο ψωμί της κάθε βούλτεψη είναι αυτή η άποψη

εκεί βασίζονται....στην κίνηση που γίνεται 3 φορές το χρόνο στην αγορά....στα νησιά που είναι τίγκα....στα ενοίκια που τα πληρώνει ο κόσμος αν και ακριβά...

το πως φτάνουν αυτά τα λεφτά στην αγορά όμως δεν το ξέρει κανένας και δεν συμφέρει να ασχοληθεί. Το ότι μπορεί (και έτσι γίνεται) ο Έλληνας να κάνει το σκατό του παξιμάδι...να δανείζετε...να χαλάει από τα λιγοστά έτοιμα....για να πάει διακοπές γιατί έτσι έχει μάθει ότι αξίζει να ζεις...δεν το εξετάζουν οι στατιστικές. Αν ο άλλος πάρει iphone 1500 με δόσεις για 3 χρόνια είναι πλούσιος επειδή έχει iphone?

αν ο άλλος για να πληρώσει το νοίκι δίνει το 60% του μισθού του+το 30% της σύνταξης του πατέρα του+το 10% της σύνταξης του παππού του έχει λεφτά?????

αν η Ελλάδα κάνει τζίρο 20 δις ευρώ στον τουρισμό για το 2023....σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά ή ότι έχουμε ανοίξει για τους τουρίστες?????

Πλαστά νούμερα είναι....όπως η υποτιθέμενη ανάπτυξη ενώ χρωστάμε τα διπλά από ότι χρωστούσαμε το 2010

και τώρα που πέφτουν χρηματιστήρια θα έρθουμε να ταθυμηθούμε όλα αυτά πολύ συντομα....για ένα κράτος που πατάει φαλιμέντο.....θα φανεί το μαγικό τι ήταν :confused:
είναι και δεν είναι έτσι όπως τα λες ....εμένα μου θυμίζει κλάψα άεργου όλο αυτό...

αυτός που κλαίγεται για τους άλλους,
το πιθανότερο να νοικιάζει κανά κοτέτσι στο νησί και να κονομάει ένα 20άρι μαύρα αφορολόγητα ...
όταν χρειασθεί αξιοπρεπή γκαρσονιέρα στην Αθήνα για κανά ανήψι του που σπουδάζει, γκρινιάζει με το εξαχίλιαρο τον χρόνο

αν πάλι δεν έχει , δεν διακοπάρει ... τα κρατάει να πληρώσει τον χειμώνα τη ΔΕΗ :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
είναι και δεν είναι έτσι όπως τα λες ....εμένα μου θυμίζει κλάψα άεργου όλο αυτό...

αυτός που κλαίγεται για τους άλλους,
το πιθανότερο να νοικιάζει κανά κοτέτσι στο νησί και να κονομάει ένα 20άρι μαύρα αφορολόγητα ...
όταν χρειασθεί αξιοπρεπή γκαρσονιέρα στην Αθήνα για κανά ανήψι του που σπουδάζει, γκρινιάζει με το εξαχίλιαρο τον χρόνο

αν πάλι δεν έχει , δεν διακοπάρει ... τα κρατάει να πληρώσει τον χειμώνα τη ΔΕΗ :confused:
δε καταλαβαίνω τη λογική σου

συμφωνείς ή δεν συμφωνείς ότι υπάρχει τεράστια ακρίβεια στην αγορά και ότι ο Έλληνας λόγω του πληθωρισμού φτωχοποιείται? Τώρα θα πάρουμε το προσωπικό δράμα του καθενός αν είναι άεργος ή αν είναι πραγματικά φτωχός?

εγώ προσωπικά δεν κλαίγομαι για κανέναν και δε θα κάτσω να διαφημίσω αν και που κάνω διακοπές :confused:

έχουμε λίγο διαφορετική άποψη ίσως για το τι σημαίνει αξιοπρεπής γκαρσονιέρα....αλλά απόψεις είναι αυτά.....το θέμα είναι οικονομικό και όχι ιδεολογικό όμως....οι στατιστικές χρίζουν ανάλυσης...εκτός αν είσαι το υπουργείο που πας να κάνεις προπαγάνδα τότε τις ερμηνεύεις όπως γουστάρεις.

Εγώ κρίνω την αξία της υπηρεσίας μίσθωσης όχι βάση του τι πληρώνω εγώ αλλά του ποια είναι η πραγματική τους αξία. Και πάντα να μιλάω για τους φτωχούς...δε θα κάτσω να αναλύσω την τιμολόγηση σε μια μεζονέτα με πισίνα στο πάνω επίπεδο. Αλλά το κοτέτσι στην κυψέλη που το δίνει ο άλλος 500 ευρώ ενώ είναι 40 τμ που δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ θα το κρίνω.

Μακάρι νάξερες πόσοι δεν έχουν και διακοπάρουν.....ο Έλληνας είναι μαλάκας από κούνια αυτό είναι το πρόβλημα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
δε καταλαβαίνω τη λογική σου

συμφωνείς ή δεν συμφωνείς ότι υπάρχει τεράστια ακρίβεια στην αγορά και ότι ο Έλληνας λόγω του πληθωρισμού φτωχοποιείται? Τώρα θα πάρουμε το προσωπικό δράμα του καθενός αν είναι άεργος ή αν είναι πραγματικά φτωχός?

εγώ προσωπικά δεν κλαίγομαι για κανέναν και δε θα κάτσω να διαφημίσω αν και που κάνω διακοπές :confused:

έχουμε λίγο διαφορετική άποψη ίσως για το τι σημαίνει αξιοπρεπής γκαρσονιέρα....αλλά απόψεις είναι αυτά.....το θέμα είναι οικονομικό και όχι ιδεολογικό όμως....οι στατιστικές χρίζουν ανάλυσης...εκτός αν είσαι το υπουργείο που πας να κάνεις προπαγάνδα τότε τις ερμηνεύεις όπως γουστάρεις.

Εγώ κρίνω την αξία της υπηρεσίας μίσθωσης όχι βάση του τι πληρώνω εγώ αλλά του ποια είναι η πραγματική τους αξία. Και πάντα να μιλάω για τους φτωχούς...δε θα κάτσω να αναλύσω την τιμολόγηση σε μια μεζονέτα με πισίνα στο πάνω επίπεδο. Αλλά το κοτέτσι στην κυψέλη που το δίνει ο άλλος 500 ευρώ ενώ είναι 40 τμ που δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ θα το κρίνω.

Μακάρι νάξερες πόσοι δεν έχουν και διακοπάρουν.....ο Έλληνας είναι μαλάκας από κούνια αυτό είναι το πρόβλημα.
αν μπερδεύεις δέκα θέματα σε δέκα σειρές τι να σου κάνω ?

είδες να μιλάω για σένα ? αν δουλεύεις, τι νοικιάζεις κτλπ ? άκυρα !!!
_______
Επιγραμματικά....
Όσο θέλει νοικιάζει ο καθένας , όπως τον συμφέρει !!!
όποιος δυσκολεύεται δεν διακοπάρει σε κοτέτσια πληρώνοντας εκατόμπαλο την μέρα
Και αν τα κοτέτσια μείνουν άδεια , θα νοικιάζονται σε τιμή κοτετσιού ,
απλά πράματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Όσο θέλει νοικιάζει ο καθένας , όπως τον συμφέρει !!!
Ναι...το ίδιο κάνουν και οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, τα σούπερ μάρκετ και τα διυλιστήρια. Όσο θέλουν θα χρεώνουν κατά πως τους συμφέρει. Οπότε υποστηρίζεις ελεύθερη οικονομία. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό...εγώ έθιξα την ποιότητα των ανθρώπων....και την υποκρισία τους όταν μιλάμε για πατρίδες και μεγάλες ιδέες. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ποιοτικό.

όποιος δυσκολεύεται δεν διακοπάρει σε κοτέτσια πληρώνοντας εκατόμπαλο την μέρα
συμφωνώ 10000%....και όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και για πολλά άλλα είδη και υπηρεσίες...αυτό θέλουν....να μην κάνουν πωλήσεις και θα δεις πως θα γυρίσει ο τροχός και θα γαμήσει και ο φτωχός....

όσο για την κλάψα άεργου...εμείς καλά τα σχολιάζουμε γιατί δεν μας επηρεάζει αλλά εγώ θέλω να σκέφτομαι και τον πιο αδύναμο της κοινωνίας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Ναι...το ίδιο κάνουν και οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, τα σούπερ μάρκετ και τα διυλιστήρια. Όσο θέλουν θα χρεώνουν κατά πως τους συμφέρει. Οπότε υποστηρίζεις ελεύθερη οικονομία. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό...εγώ έθιξα την ποιότητα των ανθρώπων....και την υποκρισία τους όταν μιλάμε για πατρίδες και μεγάλες ιδέες. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ποιοτικό.

όσο για την κλάψα άεργου...εμείς καλά τα σχολιάζουμε γιατί δεν μας επηρεάζει αλλά εγώ θέλω να σκέφτομαι και τον πιο αδύναμο της κοινωνίας.
δεν κατάλαβες ... τα καρτέλ δεν έχουν πατρίδα ούτε μεγάλες ιδέες ..
μόνον η τσέπη τους !!! είναι απάτριδες !!! και εννοείται ότι προτιμούν τους απάτριδες πολίτες για εύκολη διαχείριση
Επίσης καρτέλ σε ελεύθερη οικονομία δεν υπάρχουν εκτός αν νοσεί η ελεύθερη οικονομία όπως στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα
διότι ο καπιταλισμός έχει μεταλλαχθεί σε κάτι που θυμίζει σοβιετικό συγκεντρωτισμό με διευθυντήρια τύπου πολιτμπιρό πως τα λέγανε...
Πρόσφατο παράδειγμα η ντιρεκτίβα με τον λιγνίτη και τα πλαστικά καλαμάκια όταν η Κίνα μολύνει τον πλανήτη ασύστολα

Άεργο ? καμία λύπηση, κανένα επίδομα !!! εκτός αν είναι ανάπηρος
Προτιμώ να ενισχύω τον αδύναμο που δουλεύει κ ιδρώνει

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom