όχι.
οι σημερινές τιμές είναι αυτές του 2009. νοικιάζω αρκετά διαμερίσματα για να ξέρω πολύ καλά...
ε πες έτσι....διαμαρτύρεσαι με αυτό που είπα επειδή νοικιάζεις αρκετά διαμερίσματα...αν ήσουν από την άλλη πλευρά δεν θα είχες αυτή την άποψη...στα λόγια μου έρχεσαι....η τσέπη σου είναι δική σου....η κοινωνική πολιτική δεν πρέπει να ενδιαφέρεται για την τσέπη σου μόνο....οπότε πες είναι κακή κατάσταση αλλά με συμφέρει...μην πας να το περάσεις ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό....και ΔΕΝ είναι οι τιμές του 2009.....όχι μόνο επειδή λόγω του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ η αξία των χρημάτων έχει πέσει...άρα και να ήταν οι ίδιες τιμές πάλι δεν θα ήταν οι ίδιες τιμές...αλλά επειδή και εγώ έχω μια εμπειρία και σου λέει ότι το 2009 οι τιμές ήταν χαμηλότερες...ιδιαίτερα στα μικρά σπίτια. Να μην κοροιδευόμαστε.
και τι θες δλδ, να καταργήσουμε τις βραχυχρόνιες μισθώσεις? ή τους πλειστηριασμούς?
στο σφυρί όποιος δεν πληρώνει, οι 9 στους 10 είναι από μαλακία τους, κι όχι 'αναξιοπαθούντες"
Ναι θέλω να καταργηθούν οι βραχυχρόνιες σε μέρη που δεν είναι τουριστικά....ή να υπερφορολογήσουν το airbnb και να ελαφρύνουν την φορολογία στην κανονική μίσθωση και να την επιδοτήσουν κιόλας. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι δίκαιο.....η ανάγκη για στέγαση υπερκαλύπτει την ανάγκη για πλουτισμό. Όσο για τους πλειστηριασμούς....δεν λέω να μην γίνονται....αρκεί να απαγορεύεται σε funds να συμμετέχουν...και να έχει πρωτεραιότητα πριν από όλους ο ίδιος ο οφειλέτης. Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που αφορά τις πραγματικές αξίες και τις αξίες που βγαίνουν το ακίνητα στο σφυρί..και κάτι μου λέει ότι δεν θα συμφωνήσουμε...
αυτά υποτίθεται υπάρχουν. αλλά και πάλι προσφορά/ζ'ητηση. τα διαμερίσματα του κώλου έχουν σαφέστατα χαμηλότερες τιμες
Τίποτα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμία πρόβλεψη. Ότι γουστάρει νοικιάζει ο καθένας αρκεί να το νομιμοποιήσει. Τα διαμερίσματα του κώλου έχουν χαμηλότερες τιμές από τις βίλες? έλα ρε επιστήμονα....μεγάλη διαπίστωση.....απλά το φτηνότερο διαμέρισμα έχει 500 ευρώ και ο κατώτατος μισθός είναι 700 ευρώ.
λίγο άσχετο αν και δε διαφωνώ
Δεν είναι άσχετο...αφορά την ποιότητα του Έλληνα που είναι κατά 90% ότι χειρότερο υπάρχει....και επειδή ο Έλληνας είναι τέτοιος βλέπεις αυτές τις τιμές σε πολλές περιπτώσεις.
τώρα αρχίζουν και παίρνουν μέτρα
μέχρι να τα δούμε δεν έχουν πάρει τίποτα
διαφωνούμε. μόνο άμυνα, αστυνόμευση και δικαιοσύνη.
αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
νομίζω ότι διαφωνεί μαζί σου η κοινή λογική, το σύνταγμα, οι διεθνείς συνθήκες και βασικά όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα. Βέβαια όπως σου είπα παραπάνω...αν δεν είχες εξασφαλίσει εσύ τα βασικά τα οποία δεν θεωρείς ανθρώπινα δικαιώματα...θα ήσουν ο πρώτος που θα τα ζήταγε. Γιαυτό εγώ συνεχίζω να στηρίζω.....να μην νοικιάζετε τα διαμερισματάκια μέχρι να στρώσετε....να έρθετε εκεί που ήσασταν το 2010....
δε βαφτίζω κανέναν τίποτα.
μόνο το πρόβατο είναι χαζούλι
κάτι για κράτος πατερούλι δεν είπες?