Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.743
Πόντοι
2.846
Τι απαντησες βρε ηλιθιε χαρτζηλικακια;Τα rbnb ποιος επετρεψε δηλαδη να υπαρχουν ολα αυτα χρονια και να δημιουργησουν ολο αυτο το προβλημα;

Γιατι τωρα λενε οτι θα αυξησουν τη φορολογηση για να περιορισουν το φαινομενο;

Λες και για κρατος Πατερουλη μπετοβλακα οταν μιλαμε για το πιο επεμβατικο κρατος στην ιστορια της Ελλαδας με τα απειρα επιδοματα και τους φορους στα κερδη των εταιρειων...

Αντε τραβα μαλακα να βαλεις τις ζαρτιερες σου και να παρεις κανα 10ευρω απο το yours angels ξεφτιλογερε που εχεις και αποψη....
:grin::grin::grin:
κάποιο πρόβατο έχει χάσει κάθε είδους ψυχραιμία και βελάζει ακατάπαυστα...

έλα, στο επόμενο ταξίδι θα σου φέρω la prairie να βάλεις στη μουσούδα σου

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.743
Πόντοι
2.846
στα ακίνητα εδώ και χρόνια η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά είναι μικρή....αυτό ίσχυε και στα χρόνια της κρίσης...αλλά οι τιμές ήταν πολύ διαφορετικές...
όχι.
οι σημερινές τιμές είναι αυτές του 2009. νοικιάζω αρκετά διαμερίσματα για να ξέρω πολύ καλά...
όχι δεν έχει ούτε περισσότερους φοιτητές έχει περισσότερα airbnb που είναι πολιτική απόφαση....και έχει περισσότερες εταιρείες που αγοράζουν μέσω των πλειστηριασμών ολόκληρα τετράγωνα....που είναι πάλι πολιτική απόφαση.....
και τι θες δλδ, να καταργήσουμε τις βραχυχρόνιες μισθώσεις? ή τους πλειστηριασμούς?
στο σφυρί όποιος δεν πληρώνει, οι 9 στους 10 είναι από μαλακία τους, κι όχι 'αναξιοπαθούντες"
επίσης υπάρχει έλλειψη φροντίδας από το κράτος....που θα έπρεπε να σου λέει για παράδειγμα : Έχεις μια γκαρσονιέρα 30 μτ σε ταράτσα αυθαίρετο που το έκλεισες με 3 σανίδες και θες να το νοικιάσεις 600 ευρώ? οκ.....θα τηρήσεις όμως κάποια βασικά ώστε οι συνθήκες να είναι σωστές για να ζήσει ο άλλος μέσα. Θα κόψεις τον λαιμό σου να βάλεις σωστή μόνωση, να μην υπάρχει μούχλα και να έχεις πιστοποιημένα υδραυλικά και ηλεκτρικά όχι να του πάιρνει φωτιά ο πίνακας και να τρέχει νερό από το ταβάνι.
αυτά υποτίθεται υπάρχουν. αλλά και πάλι προσφορά/ζ'ητηση. τα διαμερίσματα του κώλου έχουν σαφέστατα χαμηλότερες τιμες
όχι να έχεις ένα κατάλλημα για ζώα...και να το πουλάς 600 ευρώ επειδή εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου. Και μετά βγαίνεις έξω και το παίζεις πατρίδα θρησκεία οικογένεια και που πάει η Ελλάδα που δεν γεννάει παιδιά......γιατί να γεννήσει? για να τους χρεώσεις τον στάβλο σου για βίλα? Καλύτερα να πάνε έξω....και μείνε εσύ εδώ με τον στάβλο. Εμένα αυτή είναι η οπτική μου.
λίγο άσχετο αν και δε διαφωνώ
Ναι έτσι είναι όλος ο πλανήτης...αλλά στις πολιτισμένες ευρωπαικές πόλεις παίρνουν μέτρα κατά του airbnb διότι έχουν πάρει χαμπάρι ότι το θέμα της στέγασης είναι πολύ σοβαρό.
τώρα αρχίζουν και παίρνουν μέτρα
στα βασικά αγαθά για την επιβίωση το κράτος πρέπει να είναι πατερούλης....και η στέγαση είναι ένα τέτοιο αγαθό.
διαφωνούμε. μόνο άμυνα, αστυνόμευση και δικαιοσύνη.
αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
δεν είσαι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να με βαφτίσει κουμουνιστή....αλλά από την άλλη....αυτοί που έχουν ένα ακινητάκι και το εκμεταλλεύονται αν δεν το είχαν θα ήταν οι πρώτοι που θα ήθελαν κράτος πατερούλι...εγώ δεν έχω ανάγκη ούτε το κράτος ούτε το ακινητάκι σου ούτε κανένα κόμμα :confused:
δε βαφτίζω κανέναν τίποτα.
μόνο το πρόβατο είναι χαζούλι :confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
Ο κλασσικος σκατομπινες δεξιος που ολως τυχαιως νοικιαζει διαμερισματα αρα κονομαει χοντρα απο ολη αυτη τη κατασταση και συμφωνα με αυτον οι τιμες ειναι ιδιες με αυτες του 2009....

1723107645180.png

Μεχρι το 2015 ειχαμε μεχρι και μειωση απο το 2019 και μετα που ανελαβε ο αγαπητικος του προμοτορα ξεκινησε το γλεντι....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
όχι.
οι σημερινές τιμές είναι αυτές του 2009. νοικιάζω αρκετά διαμερίσματα για να ξέρω πολύ καλά...

Βαθειά γνώση της αγοράς … για πε γιατί μου τα χουν πρήξει είναι ακριβά και είναι ακριβά :coffee:

και τι θες δλδ, να καταργήσουμε τις βραχυχρόνιες μισθώσεις? ή τους πλειστηριασμούς?
στο σφυρί όποιος δεν πληρώνει, οι 9 στους 10 είναι από μαλακία τους, κι όχι 'αναξιοπαθούντες"

Από ανάλυση υποθέσεων εξέλιξης κόκκινων δανείων ιδίως της περιόδου 2009-2013 ?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.743
Πόντοι
2.846
Βαθειά γνώση της αγοράς … για πε γιατί μου τα χουν πρήξει είναι ακριβά και είναι ακριβά :coffee:

Από ανάλυση υποθέσεων εξέλιξης κόκκινων δανείων ιδίως της περιόδου 2009-2013 ?
αν δεν γίνεις σαφής απάντηση...γιοκ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Ο κλασσικος σκατομπινες δεξιος που ολως τυχαιως νοικιαζει διαμερισματα αρα κονομαει χοντρα απο ολη αυτη τη κατασταση και συμφωνα με αυτον οι τιμες ειναι ιδιες με αυτες του 2009....

1723107645180.png

Μεχρι το 2015 ειχαμε μεχρι και μειωση απο το 2019 και μετα που ανελαβε ο αγαπητικος του προμοτορα ξεκινησε το γλεντι....
Bασει Eurostat η ελλαδα ειναι η μονη χωρα στην ΕΕ που τα ενοίκια μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια. Και αμα σκεφτείς τοτε οτι 1 στους 2 τα δήλωνε μισα, στην ουσία πριν το 2010 τα ενοίκια ηταν πολυ υψηλότερα.
Αλλωστε γιατι να μειωθούν τα ενοικια? Μειωθηκε ο ενφια? Το κοστος επισκευών?
Το θεμα ειναι η σταθερή φτωχοποίηση του ελληνα. Αν αυξάνονταν 50% οι μισθοί θα λυνονταν το προβλημα
Στον καναδα και στις ΗΠΑ ο σερβιτορος παιρνει πλεον 20$ την ωρα δηλ 160 τη μερα. Στη γερμανια 18€.
img_1_1723108407219.jpg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.743
Πόντοι
2.846

1723107645180.png

Μεχρι το 2015 ειχαμε μεχρι και μειωση απο το 2019 2016 και μετα που ανελαβε ο αγαπητικος του προμοτορα ξεκινησε το γλεντι..η άνοδος..
μήπως τα 350 γρ που έχεις στο καύκαλο μπορούν να φανταστούν το γιατί?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Γυλοκουλης, έδωσε υπηκοότητα, χάρη και άσυλο στο κατατρεγμενο προσφυγοπουλο 29 Μαΐων ή ακόμα;
άραγε τα Κουλοδροσερά παρτάλια , η μεγαλοκοπέλα Σκέρτσο με δίδα Πατέλω είναι πιό τρυφερές κ ευαίσθητες
ή η τρελοαμερικλάνα Κασέλω με τους κουλτουριαρέους Συριζομερακλήδες ? :dunno:

Στο μεταξύ το οικογενειακό ξεκατίνιασμα δεν τελειώνει ζαίοι εναντίον ζαίων γαλαζαίων πασοκοζαίων κτλπ .... :confused:
αλήθεια ποιός αγαθός (τα κομματόσκυλα ένθεν κ ένθεν δικαιολογούνται)
στηρίζει ακόμη αυτά τα κόμματα που είναι σιαμαία αλλά απλά τα χωρίζει η καρέκλα ?:undecided:

Σκληρή ανάρτηση Τσέκερη κατά του Κασσελάκη με φωτό από το «OK!»: Οι εργαζόμενοι της Αυγής δεν κάνουν διακοπές, απεργούν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
άραγε τα Κουλοδροσερά παρτάλια , η μεγαλοκοπέλα Σκέρτσο με δίδα Πατέλω είναι πιό τρυφερές κ ευαίσθητες
ή η τρελοαμερικλάνα Κασέλω με τους κουλτουριαρέους Συριζομερακλήδες ? :dunno:

Στο μεταξύ το οικογενειακό ξεκατίνιασμα δεν τελειώνει ζαίοι εναντίον ζαίων γαλαζαίων πασοκοζαίων κτλπ .... :confused:
αλήθεια ποιός αγαθός (τα κομματόσκυλα ένθεν κ ένθεν δικαιολογούνται)
στηρίζει ακόμη αυτά τα κόμματα που είναι σιαμαία αλλά απλά τα χωρίζει η καρέκλα ?:undecided:

Σκληρή ανάρτηση Τσέκερη κατά του Κασσελάκη με φωτό από το «OK!»: Οι εργαζόμενοι της Αυγής δεν κάνουν διακοπές, απεργούν
Τα έχεις ήδη πει: ΚΟΥΛΟΖΑΙΟΙ.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.733
Πόντοι
216
Όλοι διαμαρτύρονται για τα ενοίκια αλλά κανένας δεν λέει ότι από το 2010 έως περίπου το 2016 τα ενοίκια είχαν πέσει μεσοσταθμικά πάνω από 20%, ενώ ταυτόχρονα τα μπιστολιάσματα ενοικιαστών πέφταν βροχή...
Στο ίδιο διάστημα επιβλήθηκαν επιπλέον χαράτσια στους ιδιοκτήτες (ΕΝΦΙΑ), ενώ για πάνω από μια 10ετία δεν χτιζόταν τίποτα με αποτέλεσμα να αρχίσει να διαφαίνεται για πρώτη φορά έλλειμμα κατοικιών - και αυτό σε μια χώρα με τεράστιο ποσοστό ιδιοκατοίκησης !!! Ήρθε και το arbnb και έδεσε το γλυκό.
Αυτό που παρατηρούμε τώρα είναι μια κλασική συμπεριφορά ελατηρίου... Νομίζω ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια σταδιακά θα ισορροπήσει στα σημερινά (ίσως και λίγο χαμηλότερα) επίπεδα η κατάσταση....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Η κα Βούλτεψη εκφράζει την ΝΔ του σήμερα(βασικά όχι μόνο του σήμερα).
Από οικογένεια σκληρών Ελασιτών,στην πορεία γλύψανε βαθιά κωλάντερο πατέρα Μητσοτάκη και τώρα το παίζουν σκληροί δεξιοί νεοφιλελεύθεροι...
Ένα κόμμα τραβεστί....

:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Όλοι διαμαρτύρονται για τα ενοίκια αλλά κανένας δεν λέει ότι από το 2010 έως περίπου το 2016 τα ενοίκια είχαν πέσει μεσοσταθμικά πάνω από 20%, ενώ ταυτόχρονα τα μπιστολιάσματα ενοικιαστών πέφταν βροχή...
Στο ίδιο διάστημα επιβλήθηκαν επιπλέον χαράτσια στους ιδιοκτήτες (ΕΝΦΙΑ), ενώ για πάνω από μια 10ετία δεν χτιζόταν τίποτα με αποτέλεσμα να αρχίσει να διαφαίνεται για πρώτη φορά έλλειμμα κατοικιών - και αυτό σε μια χώρα με τεράστιο ποσοστό ιδιοκατοίκησης !!! Ήρθε και το arbnb και έδεσε το γλυκό.
Αυτό που παρατηρούμε τώρα είναι μια κλασική συμπεριφορά ελατηρίου... Νομίζω ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια σταδιακά θα ισορροπήσει στα σημερινά (ίσως και λίγο χαμηλότερα) επίπεδα η κατάσταση....
ό,τι έχει ο καθένας το εκμεταλλεύεται τύπε μου και καλά κάνει !!!
στα νησιά πχ πόσο πάει το ημερήσιο ενοίκιο ενός πχ στούντιο της κακιάς ώρας ?
μέχρι μέσα Σεπτέμβρη δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κοτέτσι...
Για να πέσουν τα ενοίκια στην Αθήνα αλλά κ γενικότερα πρέπει να μην υπάρχει ζήτηση
Αντιθέτως ειδικά Αθήνα λόγω λάθρων νοικιάζονται και τα δώματα στις ταράτσες ,
δεν πρόκειται να κατέβουν τα ενοίκια όσο ανεβαίνουν όλα τα υπόλοιπα αγαθά+φόροι,
απλά πράματα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556

Όπως τα λες :confused:

Αύξηση έως 52,1% την πενταετία 2018 - 2023 στο κόστος των ενοικίων

"… Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ, τα ενοίκια αυξήθηκαν κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον πληθωρισμό το 2005 και κατά 5,8 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον πληθωρισμό το πρώτο τρίμηνο του 2006. Ενώ από το 2007 έως και το 2011 καταγράφηκε αύξηση των ενοικίων +15,20%, από το 2012 έως το 2017 καταγράφηκε μείωση που άγγιξε το -25,5%. Το 2018 επιστρέφουν με αύξηση +8,4%, το 2019 ο ρυθμός αύξησης των ενοικίων άγγιξε το +10% και το 2020 κυμάνθηκε από 5,8% έως 6,7%. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε και το 2021, από 3% έως 7%, το 2022 άγγιξε το +10%, ενώ τη φετινή χρονιά θα καταγραφεί μεσοσταθμική αύξηση της τάξεως του 6%-10%. …"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
όχι.
ε πες έτσι....διαμαρτύρεσαι με αυτό που είπα επειδή νοικιάζεις αρκετά διαμερίσματα...αν ήσουν από την άλλη πλευρά δεν θα είχες αυτή την άποψη...στα λόγια μου έρχεσαι....η τσέπη σου είναι δική σου....η κοινωνική πολιτική δεν πρέπει να ενδιαφέρεται για την τσέπη σου μόνο....οπότε πες είναι κακή κατάσταση αλλά με συμφέρει...μην πας να το περάσεις ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό....και ΔΕΝ είναι οι τιμές του 2009.....όχι μόνο επειδή λόγω του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ η αξία των χρημάτων έχει πέσει...άρα και να ήταν οι ίδιες τιμές πάλι δεν θα ήταν οι ίδιες τιμές...αλλά επειδή και εγώ έχω μια εμπειρία και σου λέει ότι το 2009 οι τιμές ήταν χαμηλότερες...ιδιαίτερα στα μικρά σπίτια. Να μην κοροιδευόμαστε.

Ναι θέλω να καταργηθούν οι βραχυχρόνιες σε μέρη που δεν είναι τουριστικά....ή να υπερφορολογήσουν το airbnb και να ελαφρύνουν την φορολογία στην κανονική μίσθωση και να την επιδοτήσουν κιόλας. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι δίκαιο.....η ανάγκη για στέγαση υπερκαλύπτει την ανάγκη για πλουτισμό. Όσο για τους πλειστηριασμούς....δεν λέω να μην γίνονται....αρκεί να απαγορεύεται σε funds να συμμετέχουν...και να έχει πρωτεραιότητα πριν από όλους ο ίδιος ο οφειλέτης. Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που αφορά τις πραγματικές αξίες και τις αξίες που βγαίνουν το ακίνητα στο σφυρί..και κάτι μου λέει ότι δεν θα συμφωνήσουμε...
αυτά υποτίθεται υπάρχουν. αλλά και πάλι προσφορά/ζ'ητηση. τα διαμερίσματα του κώλου έχουν σαφέστατα χαμηλότερες τιμες
Τίποτα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμία πρόβλεψη. Ότι γουστάρει νοικιάζει ο καθένας αρκεί να το νομιμοποιήσει. Τα διαμερίσματα του κώλου έχουν χαμηλότερες τιμές από τις βίλες? έλα ρε επιστήμονα....μεγάλη διαπίστωση.....απλά το φτηνότερο διαμέρισμα έχει 500 ευρώ και ο κατώτατος μισθός είναι 700 ευρώ.

λίγο άσχετο αν και δε διαφωνώ
Δεν είναι άσχετο...αφορά την ποιότητα του Έλληνα που είναι κατά 90% ότι χειρότερο υπάρχει....και επειδή ο Έλληνας είναι τέτοιος βλέπεις αυτές τις τιμές σε πολλές περιπτώσεις.

τώρα αρχίζουν και παίρνουν μέτρα
μέχρι να τα δούμε δεν έχουν πάρει τίποτα
διαφωνούμε. μόνο άμυνα, αστυνόμευση και δικαιοσύνη.
αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
νομίζω ότι διαφωνεί μαζί σου η κοινή λογική, το σύνταγμα, οι διεθνείς συνθήκες και βασικά όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα. Βέβαια όπως σου είπα παραπάνω...αν δεν είχες εξασφαλίσει εσύ τα βασικά τα οποία δεν θεωρείς ανθρώπινα δικαιώματα...θα ήσουν ο πρώτος που θα τα ζήταγε. Γιαυτό εγώ συνεχίζω να στηρίζω.....να μην νοικιάζετε τα διαμερισματάκια μέχρι να στρώσετε....να έρθετε εκεί που ήσασταν το 2010....

δε βαφτίζω κανέναν τίποτα.
μόνο το πρόβατο είναι χαζούλι :confused:
κάτι για κράτος πατερούλι δεν είπες?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
ό,τι έχει ο καθένας το εκμεταλλεύεται τύπε μου και καλά κάνει !!!
στα νησιά πχ πόσο πάει το ημερήσιο ενοίκιο ενός πχ στούντιο της κακιάς ώρας ?
μέχρι μέσα Σεπτέμβρη δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κοτέτσι...
Για να πέσουν τα ενοίκια στην Αθήνα αλλά κ γενικότερα πρέπει να μην υπάρχει ζήτηση
Αντιθέτως ειδικά Αθήνα λόγω λάθρων νοικιάζονται και τα δώματα στις ταράτσες ,
δεν πρόκειται να κατέβουν τα ενοίκια όσο ανεβαίνουν όλα τα υπόλοιπα αγαθά+φόροι,
απλά πράματα
Ετσι ακριβώς.
Και από τους λαθρο παίρνουν τα διπλά γιατί είναι συνήθως παραπάνω άτομα.
:hi:
Τα ίδια δωμάτια στα νησιά με τις ίδιες παροχές 30-50% πανω στην τιμή.
Οι κουτόφραγκοι πόσο μαλάκες να είναι....
Λογικό να έχει πέσει κατακόρυφα η κατανάλωση στην εστίαση παρότι έχουμε γεμάτα νησιά.
Υψηλότερο κόστος /διανυκτέρευσης/ακτοπλοϊκού/αύξηση εισροής τουριστών από χώρες με χαμηλότερο εισόδημα...
1+1=2

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.113
Πόντοι
6.056
Η κα Βούλτεψη εκφράζει την ΝΔ του σήμερα(βασικά όχι μόνο του σήμερα).
Από οικογένεια σκληρών Ελασιτών,στην πορεία γλύψανε βαθιά κωλάντερο πατέρα Μητσοτάκη και τώρα το παίζουν σκληροί δεξιοί νεοφιλελεύθεροι...
Ένα κόμμα τραβεστί....

:coffee:
πριν Μητσοτάκη είχανε ήδη πέσει στα 4 ...
είχανε σπατουλάρει κωλάντερο Αντρέα οι δήθεν αντιστασιακοί ...για μια συνταξούλα δώσανε κώλο οι αγωνιστές:2funny:

ομοίως οι απόγονοι απαρνήθηκαν πατερούλη Στάλιν,
για το χαρτζηλίκι του Σόρος γίνανε γκέιδες-δικαιωματιστές-"πολίτες του κόσμου" ,το μήλο κάτω από τη μηλιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom