Εγώ λέω να μην ξαναπληρωσω ΦΠΑ. Μέχρι να φτιάξουν τους δρόμους. Βαρέθηκα να είμαι ο μαλακας της υπόθεσης ο, πολίτης Β' κατηγορίας στην ΕΕ. και να μου παίρνουν τους φόρους για δήθεν ανταποδοτικούς και να τους παντελονιαζουν οι ημέτεροι με απευθείας αναθέσεις και φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Βαρέθηκα να με κλέβουν μπροστά στα μάτια μου και να λέω και ευχαριστώ. Να κινδυνεύω να σκοτωθώ στην καλύτερη, η, να σκοτώσω κάποιον τουρίστα στην χειρότερη.
Εθνική οδός Κέρκυρας-Λευκιμμης, ρε πουστημ, να κλαίς, η να γελάς με τα χάλια μας.
Ο Αλεξ εχει δωσει τις λυσεις σε ολα αυτα , αλλα μου φαινεται δεν τον διαβαζεις
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!!!!
Μαλακας ειναι αυτος που για να παει απο Ευελπιδων για Μαρουσι κατεβαινει κατω παραλία , περνάει απο το Ελληνικο που σταματαει να γονατισει/προσκυνησει τα αγια χώματα και να τα φιλησει που ο Αδωνης εδωσε
στον Λατση για να κανει ολοκληρη πολη εκει !! Παει Αθηνων Σουνίου , περναει απο Σουνιο , κοβει μεσα απο Λαυριο και γυρω γυρω μπαινει Αττικη οδο και βγαινει στο δακτυλιδι της Κηφισίας ;;
Να καθεται να ασχολειται με λακουβες στους δρόμους οταν μπορει να κανει καμιά 80αρα χλμ παραπανω και να εχει και το κεφαλι του ήσυχο.. τι να τον νοιαξει ;; η βενζινη ;; δεν εισαι με τα καλα σου ,
γιατι ο Αλεξ βαζει απο το ειδικο βενζιναδικο στην Βεικου που οι αποθηκες του ειναι συνδεμένες υπογεια με το αφορολογητο πετρελαιο και ψωνιζει καυσιμα με 1,18 ευρω το λιτρο ..
Γιατι ο Αλεξ ξέρει, δεν ειναι γατάκι σαν και εσενα , που προσπαθεις εκει μεροκάματο και πας ενα ταξιδι να γαμησεις σχιστοματισες νομιζεις οτι επιασες τον παππά απο τ αρχιδια !!!!
Να βαζεις με 1,18 βενζινη ειναι η μαγκια , ταυλάνδη πάει οποιος νά ναι , μεχρι και οι άποροι
Απο Νοτια κερκυρα θα παιρνεις καραβακι να πηγαινεις Μπαρι , απο εκει θα ανεβεις βορεια , τον γυρω απο Σλοβενια , κροατια , Μαυροβουνιο Αλβανια και απο εκει τσουπ με κανα καραβακι και παλι θα εισαι βορεια Κερκυρα