Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.596
Πόντοι
456
ναι αλλα παμε στο αποτελεσμα

βγηκε αθωος λογω του οτι το κινητο δεν ηταν στην τσαντα της η στην τσεπη της...

μας απεδειξε οτι κοιτουσε αυτη το κινητο της και κινηθηκε απερισκεπτα στο δρομο?
Φίλτατε μετέφερες κουβέντες άλλων δεν διάβασες τη δικογραφία να μας πεις τι έγινε.Ούτε και σε τι δρόμο (κατηγορία) ήταν δεν γνωρίζεις.Έχει σημασία και αυτό.Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο πεζός δεν έφταιγε;Μπορεί να έφαγε και ο οδηγός μια ελαφριά ποινή δεν το ξέρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ώπα ώπα απάντησα στον φίλτατο που έλεγε ότι φταίνε μόνο οι πεζοί και όχι εγώ με το αμάξι.Προφανώς και φταίει ο πεζός που δεν περνάει από εκεί που οφείλει, αλλά ένα μερίδιο ευθύνης σου φορτώνει ο νόμος σου λέει πρόσεχε λίγο παραπάνω εσύ που οδηγάς.Από και πέρα εγώ λέω παντού έχε τα μάτια σου 14 σε όλα τα θέματα (προσωπικά,επαγγελματικά) γιατί όσο και δίκιο να έχεις στο τέλος καλό είναι να μην ταλαιπωρηθείς εξαρχής για μαλακίες των άλλων.Τι να το κάνω αν στο τέλος θα φταίει ο πεζός,εγώ θα τρέξω για να υπερασπιστώ το δίκιο μου;θα χάσω το χρόνο μου και την ψυχική μου ηρεμία;κάνουν που κάνουν κόσμος και κοσμάκης μαλακίες ας προσέξω για αυτούς για να μην μπλέξω εγώ άδικα.
Ορθότατα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
Χα! Νομίζεις. Πολλοί δεν αγορευουν για το δικαστηριο, αλλά για τον εντολέα που παρακολουθει. Και στην επαρχια, ακομη χειροτερα, αγορευουν για το ακροατηριο, προς αγραν πελατων.
Για την επαρχία προσυπογράφω 100%. Έχω δει γεροξεκούτη αρχοντοχωριάτη να αγορεύει επί 20λεπτο, με πλάτη στο δικαστήριο, κοιτώντας το ακροατήριο, σαν να παίζει στην Επίδαυρο. Οι επαρχιώτες με ανοιχτό το στόμα και οι δικαστές σε ναρκοληψία.

Σε Αθήνα και Πειραιά έχει μειωθεί πολύ το φαινόμενο. Ειδικά σε νέους άντρες δικηγόρους, έχει σχεδόν μηδενιστεί.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.429
Πόντοι
1.206
Φίλτατε μετέφερες κουβέντες άλλων δεν διάβασες τη δικογραφία να μας πεις τι έγινε.Ούτε και σε τι δρόμο (κατηγορία) ήταν δεν γνωρίζεις.Έχει σημασία και αυτό.Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο πεζός δεν έφταιγε;Μπορεί να έφαγε και ο οδηγός μια ελαφριά ποινή δεν το ξέρεις.
τυπε δεν εγινε σε μενα αλλα σε κοντινο προσωπο πολυ κοντινου προσωπου και δεν ρωτησα περισσοτερα! οχι οτι και αυτος θα γνωριζε ολα τα σημεια της υποθεσης... κουβεντα να γινεται ομως!

ο οδηγος δεν απεδειξε οτι ειναι αθωος αλλα ειναι εξω, εκει θελω να καταληξω! το θυμα πηγε στον ταφο και αυτος ειναι εξω... αυτα ξερω.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
868
Πόντοι
81
Κόντεψε να φάει ρώσικο πύραυλο ο κούλη. Αστόχησαν όμως οι ρώσοι.... Ε ρε πουστη πυραυλε. Φανταζεστε να τρωγανε κουλη και ζελενσκι με ενα μπαμ;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
τυπε δεν εγινε σε μενα αλλα σε κοντινο προσωπο πολυ κοντινου προσωπου και δεν ρωτησα περισσοτερα! οχι οτι και αυτος θα γνωριζε ολα τα σημεια της υποθεσης... κουβεντα να γινεται ομως!

ο οδηγος δεν απεδειξε οτι ειναι αθωος αλλα ειναι εξω, εκει θελω να καταληξω! το θυμα πηγε στον ταφο και αυτος ειναι εξω... αυτα ξερω.
Τώρα εγώ να σε προβληματίσω: Το κοντινό πρόσωπο του κοντινού σου προσώπου.... πιστεύεις ότι ήταν αντικειμενικό δηλαδή και υιοθετείς ό,τι σου είπε;
Συνήθως (πάντα δηλαδή), ο ηττηθείς δεν είναι αντικειμενικός ξέρεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Για την επαρχία προσυπογράφω 100%. Έχω δει γεροξεκούτη αρχοντοχωριάτη να αγορεύει επί 20λεπτο, με πλάτη στο δικαστήριο, κοιτώντας το ακροατήριο, σαν να παίζει στην Επίδαυρο. Οι επαρχιώτες με ανοιχτό το στόμα και οι δικαστές σε ναρκοληψία.

Σε Αθήνα και Πειραιά έχει μειωθεί πολύ το φαινόμενο. Ειδικά σε νέους άντρες δικηγόρους, έχει σχεδόν μηδενιστεί.
Σε πληροφορω οτι γνωριζω "αρχοντοχωριατη γεροξεκούτη" που επαιρνε 1.500 ευρω για καθε ΑΝΑΒΟΛΗ στο Τριμελες Πλημμελειοδικειο. Ειτε την ειχε ζητησει εκεινος, είτε οχι, είτε ήταν ωραριο.
Ο ιδιος μαλιστα πηρε και 3.000 ευρω απο εναν κακομοίρη εν οψει ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ στο ακροατηριο, όπου δεν παρασταθηκε καν (ήταν ασφαλιστικα μετρα και τότε μπορούσε να γινει παρασταση αυτοπροσωπως)

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.429
Πόντοι
1.206
Τώρα εγώ να σε προβληματίσω: Το κοντινό πρόσωπο του κοντινού σου προσώπου.... πιστεύεις ότι ήταν αντικειμενικό δηλαδή και υιοθετείς ό,τι σου είπε;
Συνήθως (πάντα δηλαδή), ο ηττηθείς δεν είναι αντικειμενικός ξέρεις...
τι να σε πω τυπε... εχω δει ζωντανα σκηνικο που ευτυχως απλα τις πηρε τις κοπελες απο πανω στο καπω...
παραβιασε γερος κοκκινο το οποιο ειχε αποσταση περιπου 20 μετρα απο τη διαβαση των πεζων, οι γκομενες μιλουσαν με τα κινητα τους στο αυτι και περνουσαν με πρασινο και της πηρε βολτα 3-4 μετρα στα μισα της διαβασης... η μια κοπελα μολις προσγειωθηκε του πεταξε το κινητο της στο παρπριζ!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τι να σε πω τυπε... εχω δει ζωντανα σκηνικο που ευτυχως απλα τις πηρε τις κοπελες απο πανω στο καπω...
παραβιασε γερος κοκκινο το οποιο ειχε αποσταση περιπου 20 μετρα απο τη διαβαση των πεζων, οι γκομενες μιλουσαν με τα κινητα τους στο αυτι και περνουσαν με πρασινο και της πηρε βολτα 3-4 μετρα στα μισα της διαβασης... η μια κοπελα μολις προσγειωθηκε του πεταξε το κινητο της στο παρπριζ!!
Αντιλαμβανεσαι οτι προφανως σε αυτην την περιπτωση δεν εχει καμια σημασια αν μιλαγε στο κινητο ο πεζος.
Μολαταυτα εγω επειδη ειμαι εντελως υποψιασμενος λογω επαγγελματος, ακομη και αν μιλαω στο κινητο, το βλεμμα μου ειναι προς τα αυτοκινητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και να μεταφερω και μια προσωπικη εμπειρια. Οχι τιποτα αλλο, μπας και σωσουμε και κανεναν ανθρωπο που μπορει να μας διαβαζει, και να προσεχει περισσοτερο.
Ειμαι πεζος στο πεζοδρομιο στη γωνια Λουκαρεως και Αλεξανδρας. Αναβει πρασινο για τους πεζους. Κοιταω τα αυτοκινητα, ερχεται προς το μερος μου (στο δεξιο ρευμα κυκλοφοριας) ενας παππους σιγα-σιγα, με 20, καπου 15 μετρα μακρια. Θα σταματησει λεω, εχει δει το κοκκινο. Πριν πατησω ασφαλτο χτυπαει το τηλεφωνο μου, περιμενω ενα επειγον τηλεφωνημα κιολας, το απανταω και δεν κατεβαινω στο δρομο. Και τον βλεπω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ να συνεχιζει με κοκκινο, με την ιδια ταχυτητα, με 20, και να περναει απο μπροστα μου, στριβοντας δεξια στη λουκαρεως. Αν δεν ειχε χτυπησει το τηλεφωνο μου και ειχα κατεβει στο δρομο, θα με ειχε παρασυρει. Σκεφτηκα να του δωσω μια κλωτσια στο φτερο οπως περνουσε απο μπροστα μου, αλλά δεν το εκανα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Μην ξεκινησετε να περνατε με πρασινο φαναρι πεζων αν δεν βεβαιωθειτε οτι ολες οι λωριδες αυτοκινητων εχουν σταματησει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.538
Πόντοι
26.141
Ειπα οτι δεν ψηφισα ΝΔ στις πρωτες εκλογες το Μαη, αλλά εριξα ΠΑΣΟΚ.
Τον Ιουνιο ΝΔ ψηφισα
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Καλά ρε ,στις πρώτες εκλογές ψήφισες ΠΑΣΟΚ και έβαλες εμένα ( για τα μάτια τις κολομπιανα μου ) να τρέχω μέχρι Αλέξανδρουπολη να ψηφίσω τον Μητσοτάκη;;
Έλεος ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Καλά ρε ,στις πρώτες εκλογές ψήφισες ΠΑΣΟΚ και έβαλες εμένα ( για τα μάτια τις κολομπιανα μου ) να τρέχω μέχρι Αλέξανδρουπολη να ψηφίσω τον Μητσοτάκη;;
Έλεος ...
Eπρεπε καπως να αντικατασταθει η χαμενη ψηφος

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
Δηλαδή ρε τύπε Αλεξ πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο εκτός τόπου και χρόνου και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα από τον Κυριάκο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.538
Πόντοι
26.141
Eπρεπε καπως να αντικατασταθει η χαμενη ψηφος
Ε όχι κ χαμένη ψήφος για το ΠΑΣΟΚ
Αν υπάρχει ένα κόμμα που δημιουργεί ρίγη συγκίνησης στον Έλληνα ,αυτο είναι το ΠΑΣΟΚ ( και ας έχει δημιουργήσει με τις λανθασμένες πολιτικές προβλήματα στο κράτος ) κατά βάθος όλοι θέλουμε να ξαναζήσουμε ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή ρε τύπε Αλεξ πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο εκτός τόπου και χρόνου και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα από τον Κυριάκο;
Ναι ....
Εμείς οι ψηφοφοροι:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Mε το χερι στην καρδια πιστευω οτι ειναι ο ικανοτερος και ο περισσοτερο ΕΝΤΟΣ τοπου και χρονου απο ολους τους αλλους

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
868
Πόντοι
81
Φαντάζεστε ο πύραυλος να βάραγε ζελενσκι και ο κούλης να επιβιωνε; Θα τον παίρνανε μεταγραφή προεδρο της ουκρανιας και απ τη γκαντεμιά του ο πολεμος θα τελείωνε σε μια βδομάδα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.758
Πόντοι
2.306
Όχι ρε πήγαν να βαρέσουν τον πρωθυπουργό μας;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.194
Πόντοι
6.056
απιθανο δεν ειναι αλλα σημασια εχει οτι αλλος ετρεχε και παραβιασε κοκκινο τυπε...
και εμεις ελεγχουμε το θυμα? μπορει αν ηθελε να περνουσε το δρομο με τα χερια!
Το έτρεχε ; Τι πάει να πει ; ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ;
Αν όχι , δεν τίθεται θέμα "έτρεχε" .
Μη γινόμαστε κατίνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom