Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.181
Πόντοι
6.056
Δεν το συζηταμε αυτο.
Οι πεζοί πρεπει να περνανε απο τις διαβασεις.
Εχω δει και το αλλο το εκνευριστικο, περνανε αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα, χωρις να σκεφτουν το αυτονοητο οτι μηχανάκια μπορει να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα.

Καταρχήν ... για να υπάρχει νομιμότητα ...

ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΠΕΖΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ , ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΦΟΡΟ , ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,
με την έκθεση της τροχαίας πρέπει να κλείνει το θέμα.
Να μην παραπέμπεται οδηγός σε δίκη.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.781
Πόντοι
206
Mε το χερι στην καρδια πιστευω οτι ειναι ο ικανοτερος και ο περισσοτερο ΕΝΤΟΣ τοπου και χρονου απο ολους τους αλλους
Ας αφήσουμε καλύτερα να το πει αυτό ο ψυχίατρος του που είναι και ειδικός.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Έχεις την λανθασμένη εντύπωση ότι επειδή ψήφισες νδ είσαι κατά κάποιο τρόπο εκπρόσωπος της

οπότε και πρέπει να κάνεις κριτική στο τι ψήφισα εγώ.

Αλλά στην πραγματικότητα είσαι άλλος ένας κακομοίρης όπως όλοι άλλοι που ψήφισαν.

Αλλά αφού επιμένεις θα σου πω τι ψήφισα...έχω βαρεθεί να με ρωτάνε....στις τελευταίες εκλογές ψήφισα....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
δε θα μάθεις ποτέ τι ψήφισα χτύπα τον κώλο σου κάτω γαλάζια γλείφτρα :2funny:
Πάντα υπεράνω όλων
Πάντα οι άλλοι είναι κακομοίρηδες και εσύ υπεράνω
Να κάνεις κριτική σε όλους και όλα
Και να μην μπορεί να σου κάνει κανένας
Γεια σου μεγάλε υπεράνω
Δεν σου αρέσει να σου κάνουν κριτική

Να κάνεις όμως πρώτος
Εύκολο δεν είναι
Η αντίθεση είναι εύκολη
Η θέση είναι δύσκολη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.538
Πόντοι
266
Δεν το συζηταμε αυτο.
Οι πεζοί πρεπει να περνανε απο τις διαβασεις.
Εχω δει και το αλλο το εκνευριστικο, περνανε αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα, χωρις να σκεφτουν το αυτονοητο οτι μηχανάκια μπορει να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα.
Μερικές φορές η πράξη δεν συμβαδίζει με τη θεωρία
Ας πάρουμε την οδό αχαρνών
Στο ύψος του αγίου νικολάου
Υπάρχει η οδός φολεγάνδρου που έχει φανάρι
Το επόμενο φανάρι προς τα πατήσια είναι η οδός σερίφου

Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν διαβάσεις

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο φανάρια
Υπάρχουνε πάνω από την αχαρνών και κάθετα σε αυτήν
6 ενδιάμεσοι δρόμοι
Αν δηλαδή ένας πεζός
Βρίσκεται στη μέση
Στον τρίτο δρόμο δηλαδή από δεξιά και από αριστερά
Και θέλει να περάσει σε ένα κατάστημα απέναντι
Θα πρέπει να προχωρήσει τρεις δρόμους δεξιά να περάσει απέναντι και μετά να κάνει τρεις δρόμους αριστερά
Για να φτάσει στο κατάστημα
Να κάνει τη δουλειά του
Και μετά με τα ψώνια που θα έχει να κάνει την αντίθετη διαδρομή;

Φυσικά θα προτιμήσει απλώς να περάσει απέναντι από το δρόμο που βρίσκεται
Κι ας μην έχει διάβαση η φανάρι

Εσύ θα έκανες τον κύκλο;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.228
Πόντοι
3.656
Πάντα υπεράνω όλων
Γεια σου μεγάλε υπεράνω

Να κάνεις όμως πρώτος
Εύκολο δεν είναι
Η αντίθεση είναι εύκολη
Η θέση είναι δύσκολη
Αν σε έπαιρνε θα έκανες κριτική για γεγονότα και όχι για το τι ψηφίζει ο καθένας και αν είναι αριστερός ή δεξιός.

Αλλά όπως είπαμε η πραγματικότητα δεν σε συμφέρει.

Βράσε τη δεξιά φασολάδα σου και βάλτη στο ψυγείο να κρατήσει 1 βδομάδα, ξεπάγωσε και 1-2 μουχλιασμένα ψωμιά από την κατάψυξη και θα την περάσεις σαν πραγματικός καπιταλιστής....τουλάχιστον δεν τρως περιστέρια σα το φίλο σου :tooth:

Εσύ δεν έχεις θέση ρε ντολμά.....η μόνη σου μαλακία είναι ότι ζεις καλύτερα από την εποχή των σπηλαίων και κάτι μαλακίες που ποστάρεις που σου στέλνουν από το κόμμα.

Για όλα τα σκάνδαλα έχεις μια απάντηση "ας μιλήσει η δικαιοσύνη'' δεν σε ενδιαφέρει να ψάξεις τίποτα παραπάνω.

Οπότε στα αρχίδια μας τι ψήφισα εγώ στις εκλογές αφού δεν κυβερνά και ούτε θα κυβερνά για τα υπόλοιπα χρόνια. Για αυτό σου είπα ότι είσαι ένας κακομοίρης....επειδή κανονικά θα έπρεπε εσύ που ψήφισες να είσαι ο πρώτος στα κάγκελα που σε δουλέψανε και κάνανε την Ελλάδα σοβιετία.

Ξύπνα μπάρμπα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.596
Πόντοι
456
Δηλαδή ρε τύπε Αλεξ πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο εκτός τόπου και χρόνου και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα από τον Κυριάκο;
Δεν είμαι ΝΔ αλλά εσύ θεωρείς ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε επαφή με την πραγματικότητα;αυτοί αντί να κοιτάξουν να κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση τσακώνονται εσωτερικά πιο θα βγει από πάνω ιεραρχικά.Ακομα σε αυτή τη φάση είμαστε.Στην επόμενη τετραετία ίσως κάνουν αντιπολίτευση μέχρι τότε Κούλη θα βλέπεις.Και έτσι ανακάμψει οικονομικά κάπως η Ελλάδα μέχρι τότε θα βλέπεις πολύ καιρό Κούλη.Δυστυχως εκεί πάει το πράγμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756

6 ενδιάμεσοι δρόμοι
Αν δηλαδή ένας πεζός
Βρίσκεται στη μέση
Θα πρέπει να προχωρήσει τρεις δρόμους δεξιά να περάσει απέναντι και μετά να κάνει τρεις δρόμους αριστερά
Να κάνει τη δουλειά του

Εσύ θα έκανες τον κύκλο;

Στ αρχιδια μας επειδη βαριεται να περπατησει ο πεζος και πρεπει να κοψει τον δρομο απο οπου γουσταρει για να παει στο κωλομαγαζο.
Σε μια οργανωμενη κοινωνια ακολουθεις τους κανονες και τους νομους , αλλιως θα περασω εγω και θα σε στειλω διασωληνομενο στον Ευαγγελισμο με καταγματα σε ολο σου το σωμα , ειδες πως συμφωνει τωρα η θεωρία και η πράξη ;;

Αμα σου γαμουσαν οτι ειχες και δεν ειχες τιποτα μπατσοι επειδη περνας απο οπου προτιμας οπως γραφεις θα σου ελεγα εγω μετα πως θα αλλαζες προτιμησεις μαλάκα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.596
Πόντοι
456

6 ενδιάμεσοι δρόμοι
Αν δηλαδή ένας πεζός
Βρίσκεται στη μέση
Να κάνει τη δουλειά του

Εσύ θα έκανες τον κύκλο;
Αυτό που λέω εγώ άρα να πλακώσουν τα πάντα σε φανάρια και διαβάσεις για να περνάνε οι πεζοί ολοσωστα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.596
Πόντοι
456
Στ αρχιδια μας επειδη βαριεται να περπατησει ο πεζος και πρεπει να κοψει τον δρομο απο οπου γουσταρει για να παει στο κωλομαγαζο.
Σε μια οργανωμενη κοινωνια ακολουθεις τους κανονες και τους νομους , αλλιως θα περασω εγω και θα σε στειλω διασωληνομενο στον Ευαγγελισμο με καταγματα σε ολο σου το σωμα , ειδες πως συμφωνει τωρα η θεωρία και η πράξη ;;

Αμα σου γαμουσαν οτι ειχες και δεν ειχες τιποτα μπατσοι επειδη περνας απο οπου προτιμας οπως γραφεις θα σου ελεγα εγω μετα πως θα αλλαζες προτιμησεις μαλάκα.
Σε μια οργανωμένη κοινωνία έχουν ληφθεί τα πάντα για όλους.Δεν γίνεται να πρέπει να διανύεις 3 τετράγωνα πεζός για να περάσεις απέναντι τότε δεν έχουν νόημα τα οικοδομικά τετράγωνα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756
Σε μια οργανωμένη κοινωνία έχουν ληφθεί τα πάντα για όλους.Δεν γίνεται να πρέπει να διανύεις 3 τετράγωνα πεζός για να περάσεις απέναντι τότε δεν έχουν νόημα τα οικοδομικά τετράγωνα.

εχεις μπλεξει τα οικοδομικα τετραγωνα της Αμερικης με την Αχαρνων
ας κανει αιτηση για διαβαση πεζων στον Δημο
αν βαριεται να κανει και αυτο , ας περασει χυμα χωρις διαβαση να του κανω δωρο αναπηρία 80% και καροτσακι και θα κερδισει και μια θεση παρκινγκ
εξω απο το σπιτι του με ειδικες ταμπελες που θα ειναι μονο γι αυτον.

Δηλαδη οτι δεν γουσταρει με το δικο του σκεπτικο του καθε μαλάκα θα πρεπει να παρανομει επειδη κρινει
αυτος οτι ειναι άδικο ή λαθος κανονισμος , νομος κτλ ... Μαλιστα , ας παρει τοτε και τα ρισκα του.
Επειδη ζει ο Νταιμας ο μαλακας στο γκετο της Αχαρνων θα πρεπει να του φτιαξει το κρατος διαβασεις ανα 5 μετρα για
να ψαχνει τα μαγαζια να ψωνισει 0,10 λεπτα φθηνοτερα την κονσερβα και να μην περπαταει 3 τετραγωνα.. Μαλιστα
Εχει ξεχασει μαλλον οτι ειναι σε πολη , αν ηταν στο γαμωχωριο του σε καμιά κορυφη που θα ηθελε 30 λεπτα περπατημα
για να παει στο μπακάλικο εκει δεν τον πειράζει , γιατι περπαταει στην φυση , και το περπατημα κανει καλο

Αμα δεν του αρεσει να μετακομίσει εκει που εχει διαβασεις ανα 5 μετρα

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
εχεις μπλεξει τα οικοδομικα τετραγωνα της Αμερικης με την Αχαρνων
ας κανει αιτηση για διαβαση πεζων στον Δημο
αν βαριεται να κανει και αυτο , ας περασει χυμα χωρις διαβαση να του κανω δωρο αναπηρία 80% και καροτσακι και θα κερδισει και μια θεση παρκινγκ
εξω απο το σπιτι του με ειδικες ταμπελες που θα ειναι μονο γι αυτον.

Δηλαδη οτι δεν γουσταρει με το δικο του σκεπτικο του καθε μαλάκα θα πρεπει να παρανομει επειδη κρινει
αυτος οτι ειναι άδικο ή λαθος κανονισμος , νομος κτλ ... Μαλιστα , ας παρει τοτε και τα ρισκα του.
Επειδη ζει ο Νταιμας ο μαλακας στο γκετο της Αχαρνων θα πρεπει να του φτιαξει το κρατος διαβασεις ανα 5 μετρα για
να ψαχνει τα μαγαζια να ψωνισει 0,10 λεπτα φθηνοτερα την κονσερβα και να μην περπαταει 3 τετραγωνα.. Μαλιστα
Εχει ξεχασει μαλλον οτι ειναι σε πολη , αν ηταν στο γαμωχωριο σε καμιά κορυφη που θα ηθελε 30 λεπτα περπατημα
για να παει στο μπακάλικο εκει δεν τον πειράζει , γιατι περπαταει στην φυση , και το περπατημα κανει καλο

Αμα δεν του αρεσει να μετακομίσει εκει που εχει διαβασεις ανα 5 μετρα
Ρε Νίπλη
Εσύ είσαι στραβός
ή
ο νόμος που σου επιβάλλεται

ΥΓ
Και μην ακούσω παντρεμένο να ξενογαμεί.
Παρανομεί, Τέξας θα γίνουμε ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756
Ρε Νίπλη
Εσύ είσαι στραβός
ή
ο νόμος που σου επιβάλλεται

ΥΓ
Και μην ακούσω παντρεμένο να ξενογαμεί.
Παρανομεί, Τέξας θα γίνουμε ..
Μπρο , του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει , θα κρινει μονος του τα παντα οπως τον βολευουν :rockon:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Μάνα και κόρη αγκαλιά

Αγαπούλης τελικά ο Ζελένσκης

ΥΓ
Λες να του έδωσε ο Μητσοτάκαρος εισιτήριο διαρκείας για τρένο ?

Συνημμένα

• mitsotakis-zelenskyy-agalia.jpg
    mitsotakis-zelenskyy-agalia.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.373
Πόντοι
2.596
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Καλά ρε ,στις πρώτες εκλογές ψήφισες ΠΑΣΟΚ και έβαλες εμένα ( για τα μάτια τις κολομπιανα μου ) να τρέχω μέχρι Αλέξανδρουπολη να ψηφίσω τον Μητσοτάκη;;
Έλεος ...
Aν είσαι σκληρός καργιόλης πρέπει να κανονίσετε ραντεβού θανάτου στα υψίπεδα του Γράμμου της Κωλομβίας να κιτί έμα κι όποιος επιζήσει να ρίξει σπέρμα στα αναμμένα κορίτσια :confused:

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ BOU
Αντί να πάτε στις εκκλησίες να ανάψετε λαμπάδες που έχουμε εδώ το Δημητράκη πρώην πορνομετανάστη και μας προστατεύει από τους πυρΚαυλους του Βλαδίμηρου, δεν είπατε ούτε ένα ευχαριστώ. Αλλά αυτοί είστε (Κουτσούμπας) :confused:

Υ. Γ. Αφού δεν υπάρχει ανάλογο smile το βάζω attached :confused:

Συνημμένα

• 169.png
    169.png
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Πάντα υπεράνω όλων
Γεια σου μεγάλε υπεράνω

Να κάνεις όμως πρώτος
Εύκολο δεν είναι
Η αντίθεση είναι εύκολη
Η θέση είναι δύσκολη
Πως τον πετσοκοψες ετσι τυπε Ντολμα μου;

LFOFLr.gif

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.415
Πόντοι
7.046
Κόντεψε να φάει ρώσικο πύραυλο ο κούλη. Αστόχησαν όμως οι ρώσοι.... Ε ρε πουστη πυραυλε. Φανταζεστε να τρωγανε κουλη και ζελενσκι με ενα μπαμ;
Τύπε, θα έγραφαν στην ταφόπλακα του "με την σωστή πλευρά της ιστορίας "
Φαντάζεστε ο πύραυλος να βάραγε ζελενσκι και ο κούλης να επιβιωνε; Θα τον παίρνανε μεταγραφή προεδρο της ουκρανιας και απ τη γκαντεμιά του ο πολεμος θα τελείωνε σε μια βδομάδα.
Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα τον ήθελαν όλοι: οι Ουκρανοί, οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, γιατί τέτοιο ταλέντο, μια φορά στα 1000 χρόνια.
Νομίζω οτι προβλέπεται πρόστιμο από τον ΚΟΚ, αλλά δεν έχω δει ποτέ μου αστυνομικό να γράφει πεζό.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.715
Πόντοι
6.256
Τύπε, θα έγραφαν στην ταφόπλακα του "με την σωστή πλευρά της ιστορίας "

Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα τον ήθελαν όλοι: οι Ουκρανοί, οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, γιατί τέτοιο ταλέντο, μια φορά στα 1000 χρόνια.

Νομίζω οτι προβλέπεται πρόστιμο από τον ΚΟΚ, αλλά δεν έχω δει ποτέ μου αστυνομικό να γράφει πεζό.
Θυμαμαι πριν καμια 20ετια καπου ειχε ξεκινησει μια καμπανια και βγαιναν οι της τροχαιας στα φαναρια για να "γραψουν" πεζους που περνουσαν με κοκκινο:confused::confused::confused::coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.415
Πόντοι
7.046
Θυμαμαι πριν καμια 20ετια καπου ειχε ξεκινησει μια καμπανια και βγαιναν οι της τροχαιας στα φαναρια για να "γραψουν" πεζους που περνουσαν με κοκκινο:confused::confused::confused::coffee:
Θα γράψανε κανένα, για τα μάτια του κόσμου, φαντάζομαι.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
102
Like
15.262
Πόντοι
25.186
Δηλαδή ρε τύπε Αλεξ πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο εκτός τόπου και χρόνου και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα από τον Κυριάκο;
Kοιτα φιλε
Οι αλλοι ειναι τσιρκο,επικινδυνοι
Ο Μητσοτακης φαινεται μπροστα τους σοβαρός κυβερνητης.Αυτη ειναι ολη η ιστορία.

Η πανδημια ηταν 1000% υπέρ του.
Εδωσε αφθονο χρημα (παραπάνω και απο τον Ανδρεα το 80) χωρίς κριτηρια
Και κυρίως,με τα εμβολια και στα ΣΜΣ και την πραγματικά καλή οργανωση του εμβολιασμού, ο Ελληνας ενιωσε για πρωτη φορα πως ισως γιναμε κρατος ευρωπαικό.

Κατα τα άλλα,ολοι οι τομείς ειναι σε σηψη,το διαπιστωνουμε κάθε μερα.
Υγεια παιδεια ασφάλεια εργασία μισθοι πανεπιστημια δικαιοσυνη.Η γραφειοκρατία ζει και βασιλευει απλά μεταφερθηκε στο ιντερνετ.Δεν άγγιξε τιποτα απολύτως!Ουτε θέλει ούτε και μπορεί να αγγιξει αυτα τα θεματα

Η οικονομία αργα αλλά σταθερα βαδιζει προς νέα κριση χρέους(ασχετα αν λενε τα αντιθετα-αμα διαβασεις σοβαρους οικονομικούς αναλυτες θα το διαπιστωσεις-το 2032 τελειωνει η περίοδος χαριτος και θα χρειαζόμαστε 15 δις επιπλέον το χρονο για εξυπηρέτηση δανείων και τόκων).
Η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας είναι μηδενική,στο ναδίρ.
Οι μονες επενδυσεις ειναι ακινητα και παροχη υπηρεσιών,δηλαδή αέρας κοπανιστός.Σοβαρη εταιρεία δεν ερχεται στην Ελλάδα.

Τα πληρωμενα αρθρα του Economist οτι ειμαστε το λαμπρό παράδειγμα ανάπτυξης στην Ευρώπη ειναι για ιθαγενείς μαμελουκους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom