celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
Στην τβ ναι,εμενα παντως που τους πετυχα δεν με γραψανεΘα γράψανε κανένα, για τα μάτια του κόσμου, φαντάζομαι.
Στην τβ ναι,εμενα παντως που τους πετυχα δεν με γραψανεΘα γράψανε κανένα, για τα μάτια του κόσμου, φαντάζομαι.
Δεν γράφουν τα εξέχοντα μέλη του Μπου, Νόμος.Στην τβ ναι,εμενα παντως που τους πετυχα δεν με γραψανε
Δεν ημουν ακομα μελος,αλλα λογικα την ψιλιαστηκαν οτι εχω τα φοντα για να γινωΔεν γράφουν τα εξέχοντα μέλη του Μπου, Νόμος.
Του εδωσε το φιλί του Ιούδα ο γουρλής.Μάνα και κόρη αγκαλιά
Αγαπούλης τελικά ο Ζελένσκης
ΥΓ
Λες να του έδωσε ο Μητσοτάκαρος εισιτήριο διαρκείας για τρένο ?
Πες το ψέμματα... Δεν είναι καθόλου απίθανο... Πόσο μάλιστα όταν ξέρει σε τι κόσμο απευθύνεται...Αλλο ενα κολπο για την εικόνα του βλαμμένου , νοητικά καθυστερημένου , που η ομαδα επικοινωνίας μπαινει στον κόπο να "πουλησει"
μπας και ισορροπησει τις μαλακιες που κάνει κάθε φόρα ανεξέλεγκτα οταν ειναι μόνος του σε κόσμο ..
Θα γυρισει ο μαλάκας ήρωας πολέμου , οτι και καλά γλυτωσε απο του χάρου τα δόντια , με την πολεμική του εκπαιδευση
και οξυδέρκεια σωθηκε από σίγουρο θάνατο ..
Θα τον περιμένει ο Δενδιας σε κανα αεροδρόμιο να του δωσει κανα μετάλλιο ναπουμε με τους μαλάκες τους παπατζηδες
Ναι, να κανει τον κυκλο.Μερικές φορές η πράξη δεν συμβαδίζει με τη θεωρία
Ας πάρουμε την οδό αχαρνών
Στο ύψος του αγίου νικολάου
Υπάρχει η οδός φολεγάνδρου που έχει φανάρι
Το επόμενο φανάρι προς τα πατήσια είναι η οδός σερίφου
Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν διαβάσεις
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο φανάρια
Υπάρχουνε πάνω από την αχαρνών και κάθετα σε αυτήν
6 ενδιάμεσοι δρόμοι
Αν δηλαδή ένας πεζός
Βρίσκεται στη μέση
Στον τρίτο δρόμο δηλαδή από δεξιά και από αριστερά
Και θέλει να περάσει σε ένα κατάστημα απέναντι
Θα πρέπει να προχωρήσει τρεις δρόμους δεξιά να περάσει απέναντι και μετά να κάνει τρεις δρόμους αριστερά
Για να φτάσει στο κατάστημα
Να κάνει τη δουλειά του
Και μετά με τα ψώνια που θα έχει να κάνει την αντίθετη διαδρομή;
Φυσικά θα προτιμήσει απλώς να περάσει απέναντι από το δρόμο που βρίσκεται
Κι ας μην έχει διάβαση η φανάρι
Εσύ θα έκανες τον κύκλο;
Συμφωνώ σε όλα απόλυτα εκτός από την πρώτη πρόταση ότι οι άλλοι είναι τσίρκο και ο Κούλης μπροστά τους φαίνεται σοβαρός. Όχι δεν φαίνεται καθόλου σοβαρός. Το ίδιο τσίρκο και επικίνδυνος είναι και αυτός.Kοιτα φιλε
Οι αλλοι ειναι τσιρκο,επικινδυνοι
Ο Μητσοτακης φαινεται μπροστα τους σοβαρός κυβερνητης.Αυτη ειναι ολη η ιστορία.
Η πανδημια ηταν 1000% υπέρ του.
Εδωσε αφθονο χρημα (παραπάνω και απο τον Ανδρεα το 80) χωρίς κριτηρια
Και κυρίως,με τα εμβολια και στα ΣΜΣ και την πραγματικά καλή οργανωση του εμβολιασμού, ο Ελληνας ενιωσε για πρωτη φορα πως ισως γιναμε κρατος ευρωπαικό.
Κατα τα άλλα,ολοι οι τομείς ειναι σε σηψη,το διαπιστωνουμε κάθε μερα.
Υγεια παιδεια ασφάλεια εργασία μισθοι πανεπιστημια δικαιοσυνη.Η γραφειοκρατία ζει και βασιλευει απλά μεταφερθηκε στο ιντερνετ.Δεν άγγιξε τιποτα απολύτως!Ουτε θέλει ούτε και μπορεί να αγγιξει αυτα τα θεματα
Η οικονομία αργα αλλά σταθερα βαδιζει προς νέα κριση χρέους(ασχετα αν λενε τα αντιθετα-αμα διαβασεις σοβαρους οικονομικούς αναλυτες θα το διαπιστωσεις-το 2032 τελειωνει η περίοδος χαριτος και θα χρειαζόμαστε 15 δις επιπλέον το χρονο για εξυπηρέτηση δανείων και τόκων).
Η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας είναι μηδενική,στο ναδίρ.
Οι μονες επενδυσεις ειναι ακινητα και παροχη υπηρεσιών,δηλαδή αέρας κοπανιστός.Σοβαρη εταιρεία δεν ερχεται στην Ελλάδα.
Τα πληρωμενα αρθρα του Economist οτι ειμαστε το λαμπρό παράδειγμα ανάπτυξης στην Ευρώπη ειναι για ιθαγενείς μαμελουκους.
Απο τοτε που ηρθε σε κόντρα η εκκλησία με τη νδ κάθε μερα εχουμε βομβαρδισμο στα μίντια με ειδήσεις για παπάδες διεφθαρμένους, ομοφυλόφιλους κλπ. Συμπτωση
O εισαγγελατος έδωσε ρητη εντολήξεκάθαρα
Akouσα καλά; Λέει ο Μητσοτάκης στη γριά στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει καλλυντικά ;;;; ήείναι εφέ;Πεστα ρε Τακαρε με τα καργιολια που εχουμε μπλεξει πεστα ρε δικε μου
απο μαλακοπιτουρα τι περιμενεις οχι δεν ειναι εφεAkouσα καλά; Λέει ο Μητσοτάκης στη γριά στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει καλλυντικά ;;;; ήείναι εφέ;
Χαχαχαχα η Γειτονιά μου είναι αυτή.Ναι ,αυτο το φανάρι ειδικά αυτό έχουν γίνει πολλά σκηνικά.Να πας στο σπίτι της τυροπιτας φοβερά κ ποιοτικά υλικά για φαγητό κτλ.Επισης βλεπω κ εξεχουσες πρισωπικοτητες...ολο τον Κούγια βλέπω εκεί, πάντα χαμογελαστό και μέσα στο μπρίο κ στο ναζί.Και να μεταφερω και μια προσωπικη εμπειρια. Οχι τιποτα αλλο, μπας και σωσουμε και κανεναν ανθρωπο που μπορει να μας διαβαζει, και να προσεχει περισσοτερο.
Ειμαι πεζος στο πεζοδρομιο στη γωνια Λουκαρεως και Αλεξανδρας. Αναβει πρασινο για τους πεζους. Κοιταω τα αυτοκινητα, ερχεται προς το μερος μου (στο δεξιο ρευμα κυκλοφοριας) ενας παππους σιγα-σιγα, με 20, καπου 15 μετρα μακρια. Θα σταματησει λεω, εχει δει το κοκκινο. Πριν πατησω ασφαλτο χτυπαει το τηλεφωνο μου, περιμενω ενα επειγον τηλεφωνημα κιολας, το απανταω και δεν κατεβαινω στο δρομο. Και τον βλεπω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ να συνεχιζει με κοκκινο, με την ιδια ταχυτητα, με 20, και να περναει απο μπροστα μου, στριβοντας δεξια στη λουκαρεως. Αν δεν ειχε χτυπησει το τηλεφωνο μου και ειχα κατεβει στο δρομο, θα με ειχε παρασυρει. Σκεφτηκα να του δωσω μια κλωτσια στο φτερο οπως περνουσε απο μπροστα μου, αλλά δεν το εκανα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Μην ξεκινησετε να περνατε με πρασινο φαναρι πεζων αν δεν βεβαιωθειτε οτι ολες οι λωριδες αυτοκινητων εχουν σταματησει.
Εντωμεταξύ μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τα γνωστά λέει καλλυντικά που αποσύρονται λόγω παρενεργειών και δώστου προσοχή και προσοχή και μην το αμελήσετε και πετάξτε τα κινδυνεύετε. Κι αυτός πάει και της λέει να πάρει καλλυντικάαπο μαλακοπιτουρα τι περιμενεις οχι δεν ειναι εφε
Στεφανε εσυ;Κυριάκο Μητσοτάκη, εσύ που κάνεις τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ή μ' άλλα λόγια εσύ ο πρωθυπουργεύων, πάρε μία "πληρωμένη" απάντηση από τη Μαρία Ζαχάροβα, την εκπρόσωπο του Ρωσσικού ΥΠΕΞ. Ελπίζω να τη διάβασες ή να την άκουσες, δεν είμαι όμως αισιόδοξος αν τη κατάλαβες τη δήλωση που έκανε. Αγαπώ Μαρία Ζαχάροβα! Μαρία, είσαι γυναικάρα!
Πετυχημενοι ευρωπαιοι ηγέτες , φον ντερ λαιεν, κολυμπαει στην επιτυχία, τα καταφερε παντου, ξεχασαν ολοι την ουκρανια τους λάθρο και πανε για εκλογες.
Το μονο προβλημα που ελυσαν ηταν η τεκνοποιηση των ομοφυλων,
Για ολους φταιει ενας κοντός,
Ποσο ξεπουλημένοι ρε, απιστευτο