Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατι να του το χαλασω, αστον, ιστορική μορφη του μπου ειναι, δε μας παιρνει να τον χασουμε κι αυτον,
Πιο ιστορικη μορφη απο σενα αποκλειεται, να βριζεις τη ΝΔ ολη την τετραετια και να την ψηφιζεις στην καλπη. Ο ιστορικος του μελλοντος σιγουρα θα αφιερωσει ειδικο κεφαλαιο σε εσενα οταν θα μελετάει οσα εχουν γραφτει σε αυτο το φορουμ. Και θα μπαινουν και εργασιες στους μαθητές "εξηγηστε για ποιον λογο εβριζε παντα αυτο που ψηφιζε"

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Να με ρωτησει ο νεοδημοκρατης αν ψηφισα ΝΔ?
Nα σε ρωτησει αυτος που ψηφισε νδ και ασκει κριτικη,εσενα που δεν ψηφισες νδ και συνεχως την επαινεις και δεν βρισκεις τιποτα αρνητικο να της προσαψεις:coffee::coffee::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Nα σε ρωτησει αυτος που ψηφισε νδ και ασκει κριτικη,εσενα που δεν ψηφισες νδ
Ειπα οτι δεν ψηφισα ΝΔ στις πρωτες εκλογες το Μαη, αλλά εριξα ΠΑΣΟΚ.
Τον Ιουνιο ΝΔ ψηφισα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συνεχως την επαινεις και δεν βρισκεις τιποτα αρνητικο να της προσαψεις
Μαλλον δεν με διαβαζεις καλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Ειπα οτι δεν ψηφισα ΝΔ στις πρωτες εκλογες το Μαη, αλλά εριξα ΠΑΣΟΚ.
Τον Ιουνιο ΝΔ ψηφισα

Μαλλον δεν με διαβαζεις καλα
Δεν κραταω και αρχειο:confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.141
Πόντοι
6.256
Nα σε ρωτησει αυτος που ψηφισε νδ και ασκει κριτικη,εσενα που δεν ψηφισες νδ και συνεχως την επαινεις και δεν βρισκεις τιποτα αρνητικο να της προσαψεις:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Τι αρνητικο να βρει στην κουλονδ, δεν υπαρχει κατι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
τρανο παραδειγμα...
τροχαιο στην αθηνα με αμαξι που περασε κοκκινο και πατησε πεζη... η πεζη κατεληξε...
ο οδηγος του αυτοκινητου τη γλυτωσε γιατι το κινητο της βρεθηκε μακρια απο το σωμα της!!!!
το δικαστηριο δεν ξερει αν οντως αυτη το κρατουσε στο χερι και περασε το δρομο απροσεκτα (ασχετα αν ο οδηγος παραβιασε κοκκινο και ορια ταχυτητας) η αν το ειχε στην τσαντα της μεσα και πεταχτηκε κατα την συγκρουση...
αποτελεσμα? αθωος λογω αμφιβολιων...

εγω θα τον φυτευα παντως μια νυχτα χωρις φεγγαρι αν τυχαινε σε μενα...
Λίγο δύσκολο αυτό που λες.Εκτός και αν δεν υπήρχαν μάρτυρες ή κάμερες να αποδείξουν ότι πέρασε το αυτοκίνητο με κόκκινο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λίγο δύσκολο αυτό που λες.Εκτός και αν δεν υπήρχαν μάρτυρες ή κάμερες να αποδείξουν ότι πέρασε το αυτοκίνητο με κόκκινο.
Τότε γιατι λεει οτι "αποδεδειγμενα" περασε με κοκκινο?
Γι αυτο ρωταω αν μεταφερει προσωπικη πληροφορηση

Τι αρνητικο να βρει στην κουλονδ, δεν υπαρχει κατι.
Εγω τουλαχιστον βρισκω περισσοτερα θετικα απο αρνητικα και λογικα την ψηφιζω.
Εσυ που τα βρισκεις σχεδον ολα λαθος, θα πρεπει να εξηγησεις στον ψυχολογο γιατι την ψηφιζεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ρε φίλε δεν πάει έτσι.Καλώς ή κακώς οδηγάς - χειρίζεσαι κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά έχεις παραπάνω ευθύνη από τον πεζό.Να σου πω το άλλο.Περπατάω στο δρόμο με γρήγορο βηματισμό ή πες μέσα στο μετρό και κρατάω ένα ψαλίδι ή κουζινομάχαιρο με τεντωμένο χέρι,αν πέσει κάποιος επάνω μου αντί να με αποφύγει φταίω εγώ ή ο άλλος που βρέθηκε στην νοητή ευθεία του χεριού μου και του μαχαιριού μου και δεν είδες οτι περπατάω με το μαχαίρι και έπεσε πάνω μου;
Κι ομως, συμφωνα με τη λογικη του δικαστηριου, ευθυνη φερει και ο πεζος. Δηλαδη, με σκεπτικο οτι <Πεζε, περασες απο τη διαβαση; -Οχι. -Αρα εχεις κι εσυ ευθυνη, ας περπαταγες καποια μετρα, μεχρι να βρεις την επομενη διαβαση πεζων, να περασεις απο εκει. Ας το εκανες, ας ησουν εσυ ενταξει, για να ζητησεις μετα πληρη υπαιτιοτητα οδηγου αυτοκινητου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κι ομως, συμφωνα με τη λογικη του δικαστηριου, ευθυνη φερει και ο πεζος. Δηλαδη, με σκεπτικο οτι <Πεζε, περασες απο τη διαβαση; -Οχι. -Αρα εχεις κι εσυ ευθυνη, ας περπαταγες καποια μετρα, μεχρι να βρεις την επομενη διαβαση πεζων, να περασεις απο εκει. Ας το εκανες, ας ησουν εσυ ενταξει, για να ζητησεις μετα πληρη υπαιτιοτητα οδηγου αυτοκινητου.
Δεν το συζηταμε αυτο.
Οι πεζοί πρεπει να περνανε απο τις διαβασεις.
Εχω δει και το αλλο το εκνευριστικο, περνανε αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα, χωρις να σκεφτουν το αυτονοητο οτι μηχανάκια μπορει να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Τότε γιατι λεει οτι "αποδεδειγμενα" περασε με κοκκινο?
Γι αυτο ρωταω αν μεταφερει προσωπικη πληροφορηση
σημασια εχει οτι τη σκαπουλαρε με τον ισχυρισμο για το κινητο τυπε...

εγω μετεφερα αυτα που μου μετεφερε κοντινο μου προσωπο. προφανως δεν ημουν μπροστα ουτε και ρωτησα περισσοτερα για το συμβαν. αγανακτησα και μονο απο αυτο...

και κλασσικα αυτο γινεται μια ζωη. ολες οι δικες ειναι μια ωραια θεατρικη παρασταση στην οποια προσπαθουν να προκαλεσουν αμφιβολιες και συναισθηματα στο δικαστη... κανενας δε δικαζει ενα ξερο συμβαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σημασια εχει οτι τη σκαπουλαρε με τον ισχυρισμο για το κινητο τυπε...

εγω μετεφερα αυτα που μου μετεφερε κοντινο μου προσωπο. προφανως δεν ημουν μπροστα ουτε και ρωτησα περισσοτερα για το συμβαν. αγανακτησα και μονο απο αυτο...

και κλασσικα αυτο γινεται μια ζωη. ολες οι δικες ειναι μια ωραια θεατρικη παρασταση στην οποια προσπαθουν να προκαλεσουν αμφιβολιες και συναισθηματα στο δικαστη... κανενας δε δικαζει ενα ξερο συμβαν...
Αγανακτησες επειδη ακουσες μονο τη μια πλευρα.
Αρα μηδενικής αξίας το συμπερασμα σου.

Περαιτερω, προφανως καποιοι θελουν να τα κανουν ολα θεατρικη παρασταση. Αλλά επειδη εχω φιλους δικαστες, ξερω οτι αυτα τα βαριουνται αφορητα, και δεν τα λαμβανουν καν υποψη τους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν το συζηταμε αυτο.
Οι πεζοί πρεπει να περνανε απο τις διαβασεις.
Εχω δει και το αλλο το εκνευριστικο, περνανε αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα, χωρις να σκεφτουν το αυτονοητο οτι μηχανάκια μπορει να περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα.
Υπαρχει και το αλλο, που το βλεπω που εχω μηχανακι, το κανω κι εγω, αλλα παντα με προσοχη.

Καβαλαει μηχανη το πεζοδρομιο ωστε να αποφυγει το τρομερο μποτιλιαρισμα μπροστα του και που δεν μπορει να το αποφυγει ουτε με ελιγμους αναμεσα σε αυτοκινητα.
Ανεβαινει λοιπον στο πεζοδρομιο και γκαζωνει! περνωντας εξω απο πολυκατοικιες και καταστηματα, που ενα βημα να κανει καποιος εκεινη την ωρα και να πεταχτει, τον εκοψε.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Αγανακτησες επειδη ακουσες μονο τη μια πλευρα.
Αρα μηδενικής αξίας το συμπερασμα σου.

Περαιτερω, προφανως καποιοι θελουν να τα κανουν ολα θεατρικη παρασταση. Αλλά επειδη εχω φιλους δικαστες, ξερω οτι αυτα τα βαριουνται αφορητα, και δεν τα λαμβανουν καν υποψη τους
αγανακτησα επειδη καποιος πηγε στον ταφο τοσο αδοξα τυπε!

ξερω οτι δεν εχετε συναισθηματα στον κλαδο σας! το θεατρο δεν κανει επικληση τοσο στο συναισθημα οσο στη δημιουργια αμφιβολιων!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αγανακτησα επειδη καποιος πηγε στον ταφο τοσο αδοξα τυπε!

ξερω οτι δεν εχετε συναισθηματα στον κλαδο σας! το θεατρο δεν κανει επικληση τοσο στο συναισθημα οσο στη δημιουργια αμφιβολιων!
Οοοοοχι, εγραψες οτι αγανακτησες απο μια αδικη αποφαση, που ληφθηκε με επικληση στο συναισθημα. Και σου ειπα οτι ακουσες μόνο τη μια πλευρα. Το οτι πεθανε καποιος δεν ειναι λογος για αγανακτηση. Η αδικία ειναι. Αν υπαρχει βεβαια.

Η δημιουργια αμφιβολιων δεν εδραζεται σε επικληση στο συναισθημα. Εδραζεται σε αμφισβητηση των αποδεικτικων στοιχειων. Πολλοί συναδελφοι προσπαθουν με κορώνες να "συγκινησουν" και πραγματικα οταν τους βλεπω θλιβομαι. Αλλά κατα βαθος ξερω οτι το κανουν για να δικαιολογησουν την αμοιβή τους, ειδικα οταν οι πελατες ειναι παροντες. Και μετα να τους πουν "ωραια τα ειπες" ενω εχουν πει σαπουνοφουσκες

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Οοοοοχι, εγραψες οτι αγανακτησες απο μια αδικη αποφαση, που ληφθηκε με επικληση στο συναισθημα. Και σου ειπα οτι ακουσες μόνο τη μια πλευρα. Το οτι πεθανε καποιος δεν ειναι λογος για αγανακτηση. Η αδικία ειναι. Αν υπαρχει βεβαια.

Η δημιουργια αμφιβολιων δεν εδραζεται σε επικληση στο συναισθημα. Εδραζεται σε αμφισβητηση των αποδεικτικων στοιχειων. Πολλοί συναδελφοι προσπαθουν με κορώνες να "συγκινησουν" και πραγματικα οταν τους βλεπω θλιβομαι. Αλλά κατα βαθος ξερω οτι το κανουν για να δικαιολογησουν την αμοιβή τους, ειδικα οταν οι πελατες ειναι παροντες. Και μετα να τους πουν "ωραια τα ειπες" ενω εχουν πει σαπουνοφουσκες
ναι αλλα παμε στο αποτελεσμα

βγηκε αθωος λογω του οτι το κινητο δεν ηταν στην τσαντα της η στην τσεπη της...

μας απεδειξε οτι κοιτουσε αυτη το κινητο της και κινηθηκε απερισκεπτα στο δρομο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι αλλα παμε στο αποτελεσμα

βγηκε αθωος λογω του οτι το κινητο δεν ηταν στην τσαντα της η στην τσεπη της...

μας απεδειξε οτι κοιτουσε αυτη το κινητο της και κινηθηκε απερισκεπτα στο δρομο?
Παλικαρι μου, ειπες οτι δεν ησουν εκει, και μεταφερεις απλως αυτα που σου ειπαν.
Εγω σου λεω οτι αυτα που λες μού φαινονται παραξενα. Και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εγιναν δεκτά έτσι.
Ούτε εσυ ξερεις γιατι βγηκε αθώος, ούτε εγω.
Για την ακριβεια, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ακομη και αν αθωωθηκε.
Μου εχει τύχει να μου παραπονειται καποιος ότι αθωωθηκε ο αντιδικος του, και δεν καταλαβαινα τι εννοουσε, γιατι ηξερα οτι καταδικασθηκε. Και τελικα μου λεει "ναι αλλά δεν μπηκε φυλακη, καταδικασθηκε με αναστολή. Αρα αθωώθηκε".
Αρα κράτα και κανενα μικρο καλαθι αν δεν εχεις ιδία αντίληψη.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Να πούμε βέβαια ότι κυρίως αυτό γίνεται πλέον στα μεικτά ορκωτά δικαστήρια (με ενόρκους) που είναι πιο πιθανό να τσιμπήσουν.
Με τακτικούς δικαστές έχει μειωθεί πολύ το φαινόμενο της καραγκιοζιλίδικης υπεράσπισης. Δεν έχει και νόημα άλλωστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να πούμε βέβαια ότι κυρίως αυτό γίνεται πλέον στα μεικτά ορκωτά δικαστήρια (με ενόρκους) που είναι πιο πιθανό να τσιμπήσουν.
Με τακτικούς δικαστές έχει μειωθεί πολύ το φαινόμενο της καραγκιοζιλίδικης υπεράσπισης. Δεν έχει και νόημα άλλωστε.
Χα! Νομίζεις. Πολλοί δεν αγορευουν για το δικαστηριο, αλλά για τον εντολέα που παρακολουθει. Και στην επαρχια, ακομη χειροτερα, αγορευουν για το ακροατηριο, προς αγραν πελατων.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Ώπα ώπα απάντησα στον φίλτατο που έλεγε ότι φταίνε μόνο οι πεζοί και όχι εγώ με το αμάξι.Προφανώς και φταίει ο πεζός που δεν περνάει από εκεί που οφείλει, αλλά ένα μερίδιο ευθύνης σου φορτώνει ο νόμος σου λέει πρόσεχε λίγο παραπάνω εσύ που οδηγάς.Από και πέρα εγώ λέω παντού έχε τα μάτια σου 14 σε όλα τα θέματα (προσωπικά,επαγγελματικά) γιατί όσο και δίκιο να έχεις στο τέλος καλό είναι να μην ταλαιπωρηθείς εξαρχής για μαλακίες των άλλων.Τι να το κάνω αν στο τέλος θα φταίει ο πεζός,εγώ θα τρέξω για να υπερασπιστώ το δίκιο μου;θα χάσω το χρόνο μου και την ψυχική μου ηρεμία;κάνουν που κάνουν κόσμος και κοσμάκης μαλακίες ας προσέξω για αυτούς για να μην μπλέξω εγώ άδικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom