kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.170
- Πόντοι
- 6.256
Καμια πρωτοβουλια για ειρηνη πηγε εκει ο σωστη πλευρα της ιστορίας;
Θυμισε μου τι ψηφισες τύπεΚαμια πρωτοβουλια για ειρηνη πηγε εκει ο σωστη πλευρα της ιστορίας;
και να χάσει το λουφέ; για ποιόν λες;Στο παπάρι του για το καστελόριζο
αν μπορούσε ούτε στην ουκρανία θα πήγαινε.
για τον κυριο κυριακοκαι να χάσει το λουφέ; για ποιόν λες;
Παραλίγο να χαμε αδωνι πρωθυπουργο τυπεΟδησσός: «Ήχησαν σειρήνες και ενεργοποιήθηκε η αεράμυνα», συγκλονίζει δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Σαφές μήνυμα στήριξης της Ουκρανίας στον πόλεμο που μαίνεται με τη Ρωσία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Οδησσό και τη συνάντησή του...www.newsbomb.gr
Αμα θέλει να μας συρει σε πολεμο ο 41% να στείλει τον γιο του πρωτα
τρανο παραδειγμα...Εξακολουθεις να λες με βεβαιοτητα πραγματα που δεν γνωριζεις.
Φυσικα και ΔΕΝ εχει παντα δικιο ο πεζος.
Εκατονταδες υποθεσεις στα δικαστηρια που αποδιδουν την ευθυνη στον πεζο.
Μπορούσε να ελεγχθεί το μητρώο κλήσεων από την εταιρεία κινητής ....τρανο παραδειγμα...
τροχαιο στην αθηνα με αμαξι που περασε κοκκινο και πατησε πεζη... η πεζη κατεληξε...
ο οδηγος του αυτοκινητου τη γλυτωσε γιατι το κινητο της βρεθηκε μακρια απο το σωμα της!!!!
το δικαστηριο δεν ξερει αν οντως αυτη το κρατουσε στο χερι και περασε το δρομο απροσεκτα (ασχετα αν ο οδηγος παραβιασε κοκκινο και ορια ταχυτητας) η αν το ειχε στην τσαντα της μεσα και πεταχτηκε κατα την συγκρουση...
αποτελεσμα? αθωος λογω αμφιβολιων...
εγω θα τον φυτευα παντως μια νυχτα χωρις φεγγαρι αν τυχαινε σε μενα...
Πολλες ταινιες βλεπεις.Αλλο ενα κολπο για την εικόνα του βλαμμένου , νοητικά καθυστερημένου , που η ομαδα επικοινωνίας μπαινει στον κόπο να "πουλησει"
μπας και ισορροπησει τις μαλακιες που κάνει κάθε φόρα ανεξέλεγκτα οταν ειναι μόνος του σε κόσμο ..
Θα γυρισει ο μαλάκας ήρωας πολέμου , οτι και καλά γλυτωσε απο του χάρου τα δόντια , με την πολεμική του εκπαιδευση
και οξυδέρκεια σωθηκε από σίγουρο θάνατο ..
Θα τον περιμένει ο Δενδιας σε κανα αεροδρόμιο να του δωσει κανα μετάλλιο ναπουμε με τους μαλάκες τους παπατζηδες
ε οκ τυπε δεδομενα μπορεις να εχεις ακουγοντας ιντερνετικο ραδιο η το κινητο σου κατεβαζει ενημερωσεις ακομη και αν το εχεις στην τσεπη σου... η ακομη και τους χαρτες ανοιχτους να εχεις κατεβαζει μονιμα...Μπορούσε να ελεγχθεί το μητρώο κλήσεων από την εταιρεία κινητής ....
αν είχε συνομιλία ή ροή δεδομένων την ώρα του συμβάντος ......
ε οκ τυπε δεδομενα μπορεις να εχεις ακουγοντας ιντερνετικο ραδιο η το κινητο σου κατεβαζει ενημερωσεις ακομη και αν το εχεις στην τσεπη σου... η ακομη και τους χαρτες ανοιχτους να εχεις κατεβαζει μονιμα...
ΕΙμαι σιγουρος οτι ο δικαστης ειπε: κινητο μακρια απο το σωμα = αθωα. Κρατησε 10 δευτερολεπτα αυτη η δικητρανο παραδειγμα...
τροχαιο στην αθηνα με αμαξι που περασε κοκκινο και πατησε πεζη... η πεζη κατεληξε...
ο οδηγος του αυτοκινητου τη γλυτωσε γιατι το κινητο της βρεθηκε μακρια απο το σωμα της!!!!
το δικαστηριο δεν ξερει αν οντως αυτη το κρατουσε στο χερι και περασε το δρομο απροσεκτα (ασχετα αν ο οδηγος παραβιασε κοκκινο και ορια ταχυτητας) η αν το ειχε στην τσαντα της μεσα και πεταχτηκε κατα την συγκρουση...
Πολλες ταινιες βλεπεις.
Σιγα μη πηγε να ριξει και με το tomahawk για να καθαρισει το ονομα του και να αποπροσανατολισει το κοσμο απο τα Τεμπη.
Κοψε τη συνδρομη στο νετφλιξ γρηγορα.
απιθανο δεν ειναι αλλα σημασια εχει οτι αλλος ετρεχε και παραβιασε κοκκινο τυπε...Μπορεί να ελεγχθεί , σε περίπτωση δεδομένων ... που είχε σύνδεση .... αν ήταν youtube ; ή fb ;;;
Είναι απίθανο να κοίταηε το κινητό και να μην έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω γύρω ;
να ριξω καμια ευχουλα?ΕΙμαι σιγουρος οτι ο δικαστης ειπε: κινητο μακρια απο το σωμα = αθωα. Κρατησε 10 δευτερολεπτα αυτη η δικη
Ευτυχως που δε περασες νομικη Τσιγκολελετο.
Τυπικο αρχετυποΤυπε δεν κατάλαβες το ύφος , ασχολήσου με τους αλλους που πλακωνεσαι
Θυμισε μου τι ψηφισες τύπε
Mάλιστα.τρανο παραδειγμα...
Tυπε γιατι δεν ρωτας το ιδιο?
Να με ρωτησει ο νεοδημοκρατης αν ψηφισα ΝΔ?Tυπε γιατι δεν ρωτας το ιδιο?