Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.170
Πόντοι
6.256
Καμια πρωτοβουλια για ειρηνη πηγε εκει ο σωστη πλευρα της ιστορίας;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.570
Πόντοι
12.756
Αλλο ενα κολπο για την εικόνα του βλαμμένου , νοητικά καθυστερημένου , που η ομαδα επικοινωνίας μπαινει στον κόπο να "πουλησει"
μπας και ισορροπησει τις μαλακιες που κάνει κάθε φόρα ανεξέλεγκτα οταν ειναι μόνος του σε κόσμο ..

Θα γυρισει ο μαλάκας ήρωας πολέμου , οτι και καλά γλυτωσε απο του χάρου τα δόντια , με την πολεμική του εκπαιδευση
και οξυδέρκεια σωθηκε από σίγουρο θάνατο ..

Θα τον περιμένει ο Δενδιας σε κανα αεροδρόμιο να του δωσει κανα μετάλλιο ναπουμε με τους μαλάκες τους παπατζηδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
και να χάσει το λουφέ; για ποιόν λες;
για τον κυριο κυριακο

αυτος αν μπορουσε να καθεται ολη μερα σπιτι να βλεπει πορνχαμπ και να παιζει πλειστεισον αυτο θα ηθελε να κανει

παω στοιχημα οτι καθε πρωι η μαρεβα τον ξυπναει με φωνες ''σηκω πρεπει να πας στη δουλεια''

''5 λεπτα ακομα ασε με προθυπουργος ειμαι δε θα μου πουν τιποτα''

:confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506

Αμα θέλει να μας συρει σε πολεμο ο 41% να στείλει τον γιο του πρωτα
Παραλίγο να χαμε αδωνι πρωθυπουργο τυπε

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.106
Πόντοι
1.206
Εξακολουθεις να λες με βεβαιοτητα πραγματα που δεν γνωριζεις.
Φυσικα και ΔΕΝ εχει παντα δικιο ο πεζος.
Εκατονταδες υποθεσεις στα δικαστηρια που αποδιδουν την ευθυνη στον πεζο.
τρανο παραδειγμα...
τροχαιο στην αθηνα με αμαξι που περασε κοκκινο και πατησε πεζη... η πεζη κατεληξε...
ο οδηγος του αυτοκινητου τη γλυτωσε γιατι το κινητο της βρεθηκε μακρια απο το σωμα της!!!!
το δικαστηριο δεν ξερει αν οντως αυτη το κρατουσε στο χερι και περασε το δρομο απροσεκτα (ασχετα αν ο οδηγος παραβιασε κοκκινο και ορια ταχυτητας) η αν το ειχε στην τσαντα της μεσα και πεταχτηκε κατα την συγκρουση...
αποτελεσμα? αθωος λογω αμφιβολιων...

εγω θα τον φυτευα παντως μια νυχτα χωρις φεγγαρι αν τυχαινε σε μενα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
τρανο παραδειγμα...
τροχαιο στην αθηνα με αμαξι που περασε κοκκινο και πατησε πεζη... η πεζη κατεληξε...
ο οδηγος του αυτοκινητου τη γλυτωσε γιατι το κινητο της βρεθηκε μακρια απο το σωμα της!!!!
το δικαστηριο δεν ξερει αν οντως αυτη το κρατουσε στο χερι και περασε το δρομο απροσεκτα (ασχετα αν ο οδηγος παραβιασε κοκκινο και ορια ταχυτητας) η αν το ειχε στην τσαντα της μεσα και πεταχτηκε κατα την συγκρουση...

Μπορούσε να ελεγχθεί το μητρώο κλήσεων από την εταιρεία κινητής ....

αν είχε συνομιλία ή ροή δεδομένων την ώρα του συμβάντος ......

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αλλο ενα κολπο για την εικόνα του βλαμμένου , νοητικά καθυστερημένου , που η ομαδα επικοινωνίας μπαινει στον κόπο να "πουλησει"
μπας και ισορροπησει τις μαλακιες που κάνει κάθε φόρα ανεξέλεγκτα οταν ειναι μόνος του σε κόσμο ..

Θα γυρισει ο μαλάκας ήρωας πολέμου , οτι και καλά γλυτωσε απο του χάρου τα δόντια , με την πολεμική του εκπαιδευση
και οξυδέρκεια σωθηκε από σίγουρο θάνατο ..

Θα τον περιμένει ο Δενδιας σε κανα αεροδρόμιο να του δωσει κανα μετάλλιο ναπουμε με τους μαλάκες τους παπατζηδες
Πολλες ταινιες βλεπεις.

Σιγα μη πηγε να ριξει και με το tomahawk για να καθαρισει το ονομα του και να αποπροσανατολισει το κοσμο απο τα Τεμπη.

Κοψε τη συνδρομη στο νετφλιξ γρηγορα.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.106
Πόντοι
1.206
Μπορούσε να ελεγχθεί το μητρώο κλήσεων από την εταιρεία κινητής ....

αν είχε συνομιλία ή ροή δεδομένων την ώρα του συμβάντος ......
ε οκ τυπε δεδομενα μπορεις να εχεις ακουγοντας ιντερνετικο ραδιο η το κινητο σου κατεβαζει ενημερωσεις ακομη και αν το εχεις στην τσεπη σου... η ακομη και τους χαρτες ανοιχτους να εχεις κατεβαζει μονιμα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
ε οκ τυπε δεδομενα μπορεις να εχεις ακουγοντας ιντερνετικο ραδιο η το κινητο σου κατεβαζει ενημερωσεις ακομη και αν το εχεις στην τσεπη σου... η ακομη και τους χαρτες ανοιχτους να εχεις κατεβαζει μονιμα...

Μπορεί να ελεγχθεί , σε περίπτωση δεδομένων ... που είχε σύνδεση .... αν ήταν youtube ; ή fb ;;;
Είναι απίθανο να κοίταηε το κινητό και να μην έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω γύρω ;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
τρανο παραδειγμα...

ΕΙμαι σιγουρος οτι ο δικαστης ειπε: κινητο μακρια απο το σωμα = αθωα. Κρατησε 10 δευτερολεπτα αυτη η δικη

Ευτυχως που δε περασες νομικη Τσιγκολελετο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.570
Πόντοι
12.756
Πολλες ταινιες βλεπεις.

Σιγα μη πηγε να ριξει και με το tomahawk για να καθαρισει το ονομα του και να αποπροσανατολισει το κοσμο απο τα Τεμπη.

Κοψε τη συνδρομη στο νετφλιξ γρηγορα.

Τυπε δεν κατάλαβες το ύφος , ασχολήσου με τους αλλους που πλακωνεσαι

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.106
Πόντοι
1.206
Μπορεί να ελεγχθεί , σε περίπτωση δεδομένων ... που είχε σύνδεση .... αν ήταν youtube ; ή fb ;;;
Είναι απίθανο να κοίταηε το κινητό και να μην έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω γύρω ;
απιθανο δεν ειναι αλλα σημασια εχει οτι αλλος ετρεχε και παραβιασε κοκκινο τυπε...
και εμεις ελεγχουμε το θυμα? μπορει αν ηθελε να περνουσε το δρομο με τα χερια!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.106
Πόντοι
1.206
ΕΙμαι σιγουρος οτι ο δικαστης ειπε: κινητο μακρια απο το σωμα = αθωα. Κρατησε 10 δευτερολεπτα αυτη η δικη

Ευτυχως που δε περασες νομικη Τσιγκολελετο.
να ριξω καμια ευχουλα?

εμπιστευσου εσυ την ελληνικη δικαιοσυνη. με τεμπη, με εξεταστικες, με τροχαια εξω απο τη βουλη και με ολα τα λαμογια εξω!

εγω ξερω τι θα κανω αν χρειαστει να δικασω...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.170
Πόντοι
6.256
Θυμισε μου τι ψηφισες τύπε
417496361_3684985215164059_6754658105941129955_n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τρανο παραδειγμα...

Mάλιστα.
Συγνωμη αλλά υπαρχει καποιο λινκ γι' αυτο που λες, ή μεταφερεις προσωπικη σου πληροφορηση?
Αποκλείω να υπηρξε αθώωση αν αποδεδειγμενα υπηρχε παραβίαση κοκκινου σηματοδοτη απο το αυτοκινητο, συν παραβιαση οριου ταχυτητας.
Κατι λες λαθος.
Και κόψτε λιγο αυτα τα "θα τον φυτευα αν τυχαινε σε μενα" γιατι αυριο-μεθαυριο μπορει να εισαι κατηγορουμενος εσυ ή το παιδι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom