Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Έτσι είναι οι μεγάλοι ηγέτες, προσπαθούν να τους δολοφονήσουν. :confused:
Ουτε καν....η επιθεση ηταν στου διαολου τη μανα καμμια αυτοκινητοπομπη δεν στοχευσαν.Σιγα μην χαραμαμιζαν οΙ Ρωσσοι ολοκληρο πυραυλο για το μπασταρδο της Μαρικας....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Αυτό δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει...

αν πηγαίνεις με 5χλμ πάνω από το όριο και σου πεταχτεί ο άλλος μπροστά σου άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Ο πεζός όμως δεν έχει δουλειά να περνάει το δρόμο εκτός της διάβασης όπως εγώ δεν έχω δουλειά να κολυμπάω δίπλα στο καράβι που φεύγει ή να κάνω ελεύθερη πτώση πάνω από αεροδρόμια.
Χαμηλές Tαχύτητες
Άρθρο 19.3. Tαχύτητα και απόσταση μεταξύ oχημάτων

Iδιαίτερα, o oδηγός επιβάλλεται να μειώνει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ σε τμήματα της oδoύ με περιoρισμένo πεδίo oρατότητας, στις στρoφές, πλησίoν των σχoλείων, πλησίoν των ισόπεδων oδικών κόμβων, στις απότoμες κατωφέρειες, πλησίoν των μέσων μαζικής μεταφoράς, πoυ σταθμεύoυν για να απoβιβάζoυν ή επιβιβάζoυν επιβάτες, κατά τις νυκτερινές ώρες, σε περί- πτωση oμίχλης, βρoχής, χιόνων, παγετoύ και γενικά όταν τo oδόστρωμα είναι oλισθηρό. Tην αυτή επίσης υπoχρέωση έχει κατά τη διέλευσή τoυ από στενές διόδoυς και αν η διασταύρωσή τoυ με άλλα oχήματα καθίσταται δυσχερής, όταν υπάρχoυν ζώα επί της oδoύ πoυ παρoυσιάζoυν σημεία ταραχής, κατά τη διέλευσή τoυ από κατoικημένες περιoχές, αν πεζoί, πoυ βρίσκoνται στην τρoχιά τoυ, καθυστερoύν να απoμακρυνθoύν, ως και σε κάθε άλλη ειδική περίπτωση, πoυ επιβάλλεται μετριασμός ταχύτητας.

Άρθρο 39. Συμπεριφoρά των oδηγών πρoς τoυς πεζoύς

3. Σε περιοχές κατοικίας που έχουν χαρακτηρισθεί και σημανθεί ως περιοχές ήπιας κυκλοφορίας εφαρμόζονται οι εξής ειδικοί κανόνες:
α) Οι πεζοί μπορούν να χρησιμοποιούν το οδόστρωμα σε όλο το πλάτος του. Τα παιχνίδια επιτρέπονται.
β) Οι οδηγοί πρέπει να προχωρούν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, η οποία σε καμιά περίπτωση δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.
γ) Οι οδηγοί δεν πρέπει να θέτουν τους πεζούς σε κίνδυνο ούτε να συμπεριφέρονται με παρεμποδιστικό τρόπο. Αν είναι αναγκαίο πρέπει να σταμα-
τούν.
δ) Οι πεζοί δεν πρέπει να εμποδίζουν χωρίς λόγο την κυκλοφορία των οχημάτων.
ε) Απαγορεύεται η στάθμευση, εκτός από εκεί που επιτρέπεται από σήματα στάθμευσης.
στ) Σε διασταυρώσεις, χρήστες της οδού που εξέρχονται από περιοχή κατοικίας πρέπει να παραχωρούν την προτεραιότητα στους άλλους χρήστες της
οδού.
Σε κατοικημένες περιοχές έχεις πρόβλημα και ας είναι εκτός διάβασης.Αν πχ στην εθνική περάσει κάθετα πεζός και τον πατήσεις αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις καμία υπαιτιότητα.Σίγουρα έχεις τύψεις σαν άνθρωπος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515

Αμα θέλει να μας συρει σε πολεμο ο 41% να στείλει τον γιο του πρωτα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.200
Πόντοι
216
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»
καποτε μεθυσμενος ενα βραδυ παρέσυρε πεζο και τον σκοτωσε. ο μεθυσμενος αθωωθηκε διοτι ο πεζος δεν φοραγε φωσφοριζε και δεν περπαταγε με κατευθυνση να βλεπει το αμαξι που ερχεται. μετα απο μερικες μερες ο οδηγος κυκλοφορουσε παλι τυφλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Χαμηλές Tαχύτητες
Άρθρο 19.3. Tαχύτητα και απόσταση μεταξύ oχημάτων

Iδιαίτερα, o oδηγός επιβάλλεται να μειώνει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ σε τμήματα της oδoύ με περιoρισμένo πεδίo oρατότητας, στις στρoφές, πλησίoν των σχoλείων, πλησίoν των ισόπεδων oδικών κόμβων, στις απότoμες κατωφέρειες, πλησίoν των μέσων μαζικής μεταφoράς, πoυ σταθμεύoυν για να απoβιβάζoυν ή επιβιβάζoυν επιβάτες, κατά τις νυκτερινές ώρες, σε περί- πτωση oμίχλης, βρoχής, χιόνων, παγετoύ και γενικά όταν τo oδόστρωμα είναι oλισθηρό. Tην αυτή επίσης υπoχρέωση έχει κατά τη διέλευσή τoυ από στενές διόδoυς και αν η διασταύρωσή τoυ με άλλα oχήματα καθίσταται δυσχερής, όταν υπάρχoυν ζώα επί της oδoύ πoυ παρoυσιάζoυν σημεία ταραχής, κατά τη διέλευσή τoυ από κατoικημένες περιoχές, αν πεζoί, πoυ βρίσκoνται στην τρoχιά τoυ, καθυστερoύν να απoμακρυνθoύν, ως και σε κάθε άλλη ειδική περίπτωση, πoυ επιβάλλεται μετριασμός ταχύτητας.

Άρθρο 39. Συμπεριφoρά των oδηγών πρoς τoυς πεζoύς

3. Σε περιοχές κατοικίας που έχουν χαρακτηρισθεί και σημανθεί ως περιοχές ήπιας κυκλοφορίας εφαρμόζονται οι εξής ειδικοί κανόνες:
α) Οι πεζοί μπορούν να χρησιμοποιούν το οδόστρωμα σε όλο το πλάτος του. Τα παιχνίδια επιτρέπονται.
β) Οι οδηγοί πρέπει να προχωρούν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, η οποία σε καμιά περίπτωση δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.
γ) Οι οδηγοί δεν πρέπει να θέτουν τους πεζούς σε κίνδυνο ούτε να συμπεριφέρονται με παρεμποδιστικό τρόπο. Αν είναι αναγκαίο πρέπει να σταμα-
τούν.
δ) Οι πεζοί δεν πρέπει να εμποδίζουν χωρίς λόγο την κυκλοφορία των οχημάτων.
ε) Απαγορεύεται η στάθμευση, εκτός από εκεί που επιτρέπεται από σήματα στάθμευσης.
στ) Σε διασταυρώσεις, χρήστες της οδού που εξέρχονται από περιοχή κατοικίας πρέπει να παραχωρούν την προτεραιότητα στους άλλους χρήστες της
οδού.
Σε κατοικημένες περιοχές έχεις πρόβλημα και ας είναι εκτός διάβασης.Αν πχ στην εθνική περάσει κάθετα πεζός και τον πατήσεις αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις καμία υπαιτιότητα.Σίγουρα έχεις τύψεις σαν άνθρωπος.
Για κατοικημένες περιοχές και μικρούς δρόμους λεω.

Μιλάει τον ζώον στο κινητό ασυναίσθητα κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο η πάει να περάσει από τον δρόμο τα έργα γύρω γύρω και δεν κοιτάει ποιος έρχεται

Ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και τον παίρνεις από κάτω από το αμαξι

Το όριο είναι 30 και πας με 4
35. Γαμήθηκες.

Παρκάρεις το αμάξι σου σε νομική θέση και έρχεται το ΝΤΟΥΓΑΝΙ να περάσει από πίσω σου ενώ ΒΛΕΠΕΙ ότι παρκάρεις και εχεις μειωμένη ορατότητα. Τον πατάς τη γαμησες.

Προσωπικά μου έχει τύχει σε κατοικημένη περιοχή με πάρκα δεξια αριστερά μια ηλίθια είχε βγάλει βόλτα τα παιδιά της και της έφυγε το ένα (το άφησε να σηκώσει το κινητό) και βγήκε το παιδάκι μέσα στο δρόμο.

Σταμάτησα και της κατέβασα ότι γαμωσταυριδι ήξερα. Και νευρίασε κιόλας και μου ειπε να μην τρέχεις.

Εμένα ποιος θα με δικαίωνε αν πάταγα το παιδί της; Και με 30 να πηγαίνεις δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις αν σου πεταχτεί μπροστά σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656

Αμα θέλει να μας συρει σε πολεμο ο 41% να στείλει τον γιο του πρωτα

Τώρα που ξαναβγαίνει ο Τραμπ,κι ο Βλαδιμηρος θα πάρει πάλι τα πάνω του,έχει να πέσει πολλή κωλοτούμπα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Για κατοικημένες περιοχές και μικρούς δρόμους λεω.

Μιλάει τον ζώον στο κινητό ασυναίσθητα κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο η πάει να περάσει από τον δρόμο τα έργα γύρω γύρω και δεν κοιτάει ποιος έρχεται

Ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και τον παίρνεις από κάτω από το αμαξι

Το όριο είναι 30 και πας με 4
35. Γαμήθηκες.

Παρκάρεις το αμάξι σου σε νομική θέση και έρχεται το ΝΤΟΥΓΑΝΙ να περάσει από πίσω σου ενώ ΒΛΕΠΕΙ ότι παρκάρεις και εχεις μειωμένη ορατότητα. Τον πατάς τη γαμησες.

Προσωπικά μου έχει τύχει σε κατοικημένη περιοχή με πάρκα δεξια αριστερά μια ηλίθια είχε βγάλει βόλτα τα παιδιά της και της έφυγε το ένα (το άφησε να σηκώσει το κινητό) και βγήκε το παιδάκι μέσα στο δρόμο.

Σταμάτησα και της κατέβασα ότι γαμωσταυριδι ήξερα. Και νευρίασε κιόλας και μου ειπε να μην τρέχεις.

Εμένα ποιος θα με δικαίωνε αν πάταγα το παιδί της; Και με 30 να πηγαίνεις δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις αν σου πεταχτεί μπροστά σου.
Ρε φίλε δεν πάει έτσι.Καλώς ή κακώς οδηγάς - χειρίζεσαι κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά έχεις παραπάνω ευθύνη από τον πεζό.Να σου πω το άλλο.Περπατάω στο δρόμο με γρήγορο βηματισμό ή πες μέσα στο μετρό και κρατάω ένα ψαλίδι ή κουζινομάχαιρο με τεντωμένο χέρι,αν πέσει κάποιος επάνω μου αντί να με αποφύγει φταίω εγώ ή ο άλλος που βρέθηκε στην νοητή ευθεία του χεριού μου και του μαχαιριού μου και δεν είδες οτι περπατάω με το μαχαίρι και έπεσε πάνω μου;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
ο πεζος δεν εχει καμία δουλειά μεσα στον δρόμο , εκτος αν ειναι πανω σε διαβαση , ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , οι διαβασεις δημιουργηθηκαν για αυτον ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ο δρομος ειναι για την κυκλοφορια αυτοκινητων και τροχοφορων γενικα , και τα πεζοδρόμια για τους πεζους , οι διαβασεις ειναι το σημείο του δρόμου που μπορει να χρησιμοποιησει ο πεζος

Αιντε γιατι το εχουμε γαμησει σε αυτην την χωρα με τις εξαιρέσεις και με το ελα μωρε για λιγο περπατησα να περασω απεναντι επειδη ειναι μακρια η διάβαση , ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ , θα σε παρω πανω στο καπω γαμιολη για να μαθεις να πηγαινεις απο εκει που πρέπει , αλλιως οπου εχει κινηση θα κοβω και εγω λιγο απο το πεζοδρόμιο για να κανω την προσπεραση μου στα σταματημένα

ο δρομος ειναι παντου δρομος και εχει την ιδια σημασια και επικινδυνοτητα , αυτη η λανθασμενη ιδεα το οτι ειμαι πεζος και ειμαι απλα σε ενα στενακι στην γειτονια μου
και δεν ειμαι στην Εθνικη , οποτε και μονος του μπορει να οριζει με εναν δικό του κωδικα πότε ειναι η δεν ειναι παράπτωμα κάτι που κανει πρεπει να τελειωσει.

Αν εισαι τοσο μαγκας τραβα περπατα στην Εθνικη μωρη γαμιολα να σε δω , να περνανε διπλα σου με 110 , η διέσχισε την κάθετα επειδη βαριεσαι να πας απο την υπογεια διαβαση ξεκωλιαρη σκατοτεμπελη γυφτοβαλκανιε.

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Ουτε καν....η επιθεση ηταν στου διαολου τη μανα καμμια αυτοκινητοπομπη δεν στοχευσαν.Σιγα μην χαραμαμιζαν οΙ Ρωσσοι ολοκληρο πυραυλο για το μπασταρδο της Μαρικας....
Παρά τρίχα λέει να φάνε τον ζελελιδη ομως.... στεγανότης μηδέν...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
Παρά τρίχα λέει να φάνε τον ζελελιδη ομως.... στεγανότης μηδέν...
η μεγαλυτερη καυλα απο ολα , απλα ποτέ δεν πρόκειται να γινει, θα ηταν να εκανε ο Κουλης το ξενοδοχειο ( που δεν υπαρχει περιπτωση ποτε , αλλα λέμε τωρα ) και στα εγκαινια να το βομβαρδιζαν οι Ρωσσοι

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.964
Πόντοι
25.186
Δεν έκανε καμία δηλωση για το πολύ σοβαρό-κορυφαίο ίσως-θέμα Μπελέρη(εκανε και πολύ σωστη δηλωση ο Σαμαράς)

Αντιθετως πήγε σε σουπερ μαρκετ,ανεβασε τικ τοκ και πήγε στον Ζελένσκι κρυφα.

Καθε δευτερόλεπτο αποδεικνυει ποσο εκτός τόπου και χρόνου είναι.Μονο τους διαλόγους του να ακούσεις στο σουπερ μάρκετ φτάνει,δεν χρειάζεται αλλο
Και το στυλ γιατι οχι,με τα χερια στις τσέπες διαρκως,
(λεπτομερεια αλλά πρωθυπουργός δεν περπαταει και με τα 2 χερια στις τσέπες συγχρόνως σαν τον Γαρδέλη οταν πήγαινε να βρει τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην καφετερια)

--Επίσης η πολυδιαφημισμένη επιστολική ψηφος που απο το πουθενά εμφανιστηκε ως πρώτη προτεραιότητα της νεας κυβερνησης ξαφνικά,συγκεντρώνει ελάχιστο ενδιαφέρον απο τους αποδήμους
Η Μενδώνη κανει υποχρεωτική την ελληνική μουσική σε ξενοδοχεία κλπ (μιλάμε για Σταλινικές λογικές εν ετει 2024)

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Για να δείτε τι μπασταρδο είμαι το μουνόπανο από το Χαλέπα πήγε κ έβαλε πρόστιμο σε μια εταιρία Ελληνικού στη οικογενειακή που είναι λίρα εκατό στους παραγωγούς κ πληρώνει στην ώρα του πάντα με συμβόλαια ....τον ΑΙΝΟΣ εννοώ κ πήγε τον ήλεγξε ενώ πουλάει πιο φτηνά απο.τη βιβαρτια μπάρμπα Στάθης...
Πήρε τη διαφορά αγοράς πώλησης κ είδε το κράτος ότι ήταν πέρα από το περιθωρίου κέρδους ενώ αντίθετα ο μπάρμπα Στάθης δεν έχει αυτή τη διαφορά κ ας πουλάει πιο ακριβά από τον Αίνος κ αυτό γίνεταιεσω των τριγωνικών πωλήσεων του μπάρμπα Στάθης λόγω πολυεθνικής....πχ αγοράζει ο Αίνος αρακά ένα ευρώ το καταφύγει κ το πουλά τρία ευρώ
Ο μπάρμπα Στάθης το αγοράζει ένα ευρώ το ανεβάζει Βουλγαρία κ το καταψεγει κ το πουλάει χονδρική η μπάρμπα Στάθης BG πέντε ευρώ στον μπάρμπα Στάθη Ελλάς κ από εκεί η μπάρμπα Στάθης Ελλάς το πουλάει 5,10 ευρώ κ βλέπει μόνο τα δέκα λεπτά μέρος το μπουρδέλο κρατος ..

Ακούει ο κάθε βλάκας φτωχομοινες Έλληνας ψηφοφόρος της νέας δημοκρατίας για πατάξει αισχοκερδιας κ πρόστιματα κ τα χαφτει ............

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
Για να δείτε τι μπασταρδο είμαι το μουνόπανο από το Χαλέπα πήγε κ έβαλε πρόστιμο σε μια εταιρία Ελληνικού στη οικογενειακή που είναι λίρα εκατό στους παραγωγούς κ πληρώνει στην ώρα του πάντα με συμβόλαια ....τον ΑΙΝΟΣ εννοώ κ πήγε τον ήλεγξε ενώ πουλάει πιο φτηνά απο.τη βιβαρτια μπάρμπα Στάθης...
Πήρε τη διαφορά αγοράς πώλησης κ είδε το κράτος ότι ήταν πέρα από το περιθωρίου κέρδους ενώ αντίθετα ο μπάρμπα Στάθης δεν έχει αυτή τη διαφορά κ ας πουλάει πιο ακριβά από τον Αίνος κ αυτό γίνεταιεσω των τριγωνικών πωλήσεων του μπάρμπα Στάθης λόγω πολυεθνικής....πχ αγοράζει ο Αίνος αρακά ένα ευρώ το καταφύγει κ το πουλά τρία ευρώ
Ο μπάρμπα Στάθης το αγοράζει ένα ευρώ το ανεβάζει Βουλγαρία κ το καταψεγει κ το πουλάει χονδρική η μπάρμπα Στάθης BG πέντε ευρώ στον μπάρμπα Στάθη Ελλάς κ από εκεί η μπάρμπα Στάθης Ελλάς το πουλάει 5,10 ευρώ κ βλέπει μόνο τα δέκα λεπτά μέρος το μπουρδέλο κρατος ..

Ακούει ο κάθε βλάκας φτωχομοινες Έλληνας ψηφοφόρος της νέας δημοκρατίας για πατάξει αισχοκερδιας κ πρόστιματα κ τα χαφτει ............

αμα δεν αποδειξεις αυτά που λες με ντοκουμεντα εμεις θα πιστευουμε μονο τον @daima703 που μας τα λέει ωραία και με αποδειξεις και ειναι και του κλαδου των τροφίμων , με άπειρα χιλιομετρα σε σουπερ μαρκετς

επίσης : απαντησεις Αλεξ

- Τι ειναι τα καταψυγμενα ; εγω δεν τα τρωω
- Θυμισε μου τι ψήφισες ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μέσα σε όλα είπες και κάτι πολύ σωστό που παρέλειψα χθες να γράψω.

Ο νόμος θεωρεί ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο. Ότι αν τον άλλον τον βρεις από πίσω φταις πάντα εσυ και γενικά αν ο άλλος πεθάνει η τραυματιστεί την εχεις γαμήσει ακόμα και αν δεν φταις.
Εξακολουθεις να λες με βεβαιοτητα πραγματα που δεν γνωριζεις.
Φυσικα και ΔΕΝ εχει παντα δικιο ο πεζος.
Εκατονταδες υποθεσεις στα δικαστηρια που αποδιδουν την ευθυνη στον πεζο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756

Κ. Χατζηδάκης: Επέστρεψαν οι 350.000 από τις 600.000 της γενιάς του brain drain​

%CE%A7%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%97%CE%94%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-1-1-768x480-1.jpg

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ο τυπος ειναι πιο χαζος και απο τα λαχανα

Σε λιγο θα μας πει οτι γι αυτο αυξηθηκαν τα ενοικια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.205
Πόντοι
6.056
Δεν έκανε καμία δηλωση για το πολύ σοβαρό-κορυφαίο ίσως-θέμα Μπελέρη(εκανε και πολύ σωστη δηλωση ο Σαμαράς)

Αντιθετως πήγε σε σουπερ μαρκετ,ανεβασε τικ τοκ και πήγε στον Ζελένσκι κρυφα.

Καθε δευτερόλεπτο αποδεικνυει ποσο εκτός τόπου και χρόνου είναι.Μονο τους διαλόγους του να ακούσεις στο σουπερ μάρκετ φτάνει,δεν χρειάζεται αλλο
Και το στυλ γιατι οχι,με τα χερια στις τσέπες διαρκως,
(λεπτομερεια αλλά πρωθυπουργός δεν περπαταει και με τα 2 χερια στις τσέπες συγχρόνως σαν τον Γαρδέλη οταν πήγαινε να βρει τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην καφετερια)

--Επίσης η πολυδιαφημισμένη επιστολική ψηφος που απο το πουθενά εμφανιστηκε ως πρώτη προτεραιότητα της νεας κυβερνησης ξαφνικά,συγκεντρώνει ελάχιστο ενδιαφέρον απο τους αποδήμους
Η Μενδώνη κανει υποχρεωτική την ελληνική μουσική σε ξενοδοχεία κλπ (μιλάμε για Σταλινικές λογικές εν ετει 2024)
Eλεος ρε τυπε,σε λιγο θα μας πειτε οτι καθεται και σταυροποδι στην εκκλησια (κηδεια Μικη) ετοιμος να παραγγειλει φρεντο εσπρεσοο:coffee::confused::confused::confused:

Και τι θες τωρα να μην παταξουμε την φοροδιαφυγη?:confused::confused::confused:
Πηρε το αυτι σου για κατι λαχανα που εφερνε ο κουμπαρος του Σκλαβ απο Σκοπια και υπηρχε μια μικροδιαφορα(κατι τονους) στο τιμολογιο και στο φορτιο?Νομιζω λυθηκε συντομα το θεμα,γιατι ειχε "ξεχασει" το "αλλο" τιμολογιο:hi::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε δεν πάει έτσι.Καλώς ή κακώς οδηγάς - χειρίζεσαι κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά έχεις παραπάνω ευθύνη από τον πεζό.Να σου πω το άλλο.Περπατάω στο δρόμο με γρήγορο βηματισμό ή πες μέσα στο μετρό και κρατάω ένα ψαλίδι ή κουζινομάχαιρο με τεντωμένο χέρι,αν πέσει κάποιος επάνω μου αντί να με αποφύγει φταίω εγώ ή ο άλλος που βρέθηκε στην νοητή ευθεία του χεριού μου και του μαχαιριού μου και δεν είδες οτι περπατάω με το μαχαίρι και έπεσε πάνω μου;
Δεν είναι το ίδιο γιατί το μετρό δεν είναι μέρος να κρατάς ψαλίδια.

Ο δρόμος είναι το μέρος που κινούνται τα αυτοκίνητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom