Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Αυτα ειναι τα ωραια με αυτους ριχνεις αφθονο γελιο ενταξει το κακο ειναι οτι εχουν και δραματα οπως προσφατα Τεμπη

Την Ασημακοπούλου την πιάσαν με τη γίδα στην πλάτη και είναι πολύ διασκεδαστικό να τη βλέπεις να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.

Σήμερα διάβασα ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα στο ΥΠΕΣ.
Έχει γούστο να βρούνε κι εκεί έναν αυτοφοράκια και να του φορτώσουν ένα "ανθρώπινο λάθος" για να το κλείσουν το θέμα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.979
Πόντοι
6.166
Την Ασημακοπούλου την πιάσαν με τη γίδα στην πλάτη και είναι πολύ διασκεδαστικό να τη βλέπεις να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.

Σήμερα διάβασα ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα στο ΥΠΕΣ.
Έχει γούστο να βρούνε κι εκεί έναν αυτοφοράκια και να του φορτώσουν ένα "ανθρώπινο λάθος" για να το κλείσουν το θέμα.
Μετά τα Τέμπη ακόμη διασφαλίζουν την ασφάλεια μιλαμε για μεγάλο τσίρκο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Πηγε Ουκρανια ο αυτιστικος ποζερας για να τον παιζουν τα δικα του καναλια οτι και καλα ειναι σημαντικος παραγοντας στη περιοχη.....:tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατί δεν είναι το ίδιο? Γιατί θες να ξέρεις τι κόμμα ψήφισα για να ψάξεις να βρεις τα κακά του και να τα συγκρίνεις με την γαλάζια μαφία για να βγει το αφήγημα σου από πάνω. Χτύπα τον κώλο σου κάτω δεν θα στο δώσω αυτό.

Ρε εδώ συγκαλύπτουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της χώρας....έχουν αφήσει τα καρτέλ να παίζουν πόκερ με τα είδη ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και σε λίγο δε θα λες διαβίωση αλλά ΕΠΙΒΙΩΣΗ και εσύ ασχολείσαι με το αν οι καθηγητές πρέπει να κάνουν σωματική έρευνα για ναρκωτικά στην πενταήμερη?

Είσαι τόσο μογγόλι?????? :confused:
Η μόνη απάντηση που θα έχεις από μένα σε κάθε σχόλιο για μένα
Είναι τι ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές;
Δεν μπορεί να μου κάνεις κριτική και εγώ να μην μπορώ
Τι ψήφισες στη τελευταίες εκλογές

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ντιλι ντιλι ντιλι που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι :coffee:
Ξέχασα να σου απαντήσω για το πρόστιμο στην εταιρεία Αίνος σχετικά με την μπάρμπα στάθης
Ο νόμος δεν λέει ποιος έχει το μεγαλύτερο κέρδος σήμερα
Αλλά κάποιος τρώει πρόστιμο αν είχε μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από το 2021
Αν δηλαδή η μπάρμπα στάθης είχε μεγάλο ποσοστό κέρδους τότε και μεγάλο τώρα ενώ η αινος μικρό τότε και μεγάλο τώρα η αινος τρώει πρόστιμο
Αν έχεις στοιχεία για το αντίθετο
Σε παρακαλώ link

Για το βρεφικό γάλα ισχύει μέγιστο ποσοστό κέρδους σήμερα
Screenshot_2024-03-06-11-58-32-260_com.android.chrome.jpg

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Μέσα σε όλα είπες και κάτι πολύ σωστό που παρέλειψα χθες να γράψω.

Ο νόμος θεωρεί ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο. Ότι αν τον άλλον τον βρεις από πίσω φταις πάντα εσυ και γενικά αν ο άλλος πεθάνει η τραυματιστεί την εχεις γαμήσει ακόμα και αν δεν φταις.

Ακόμα και με 10χλμ άνω του ορίου να πηγαίνεις σε ένα μικρό δρόμο αν σου πεταχτεί η γριά ξαφνικά να περάσει δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις. Αν οι μαλακες δεν κρατάνε τα παιδιά τους από το χέρι επειδή κοιτάνε το κινητό και τους φύγουν και πεταχτούν μπροστά σου πάλι δεν μπορείς να αντιδράσεις. Οι πεζοί στην Ελλάδα είναι ζώα και θα έπρεπε αν μου πεταχτεί το παιδάκι και αναγκαστώ να ρίξω το αμάξι δεξιά να κάνω και αγωγή και μήνυση για τις ζημιές και τα 10 χρόνια που έχασα από τη ζωή μου.

Μέχρι εδώ είναι τα σωστά…για όλες τις άλλες φαντασιώσεις σου για παγκάνια και 200αρια είναι μπούρδες. Για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων μίλησα εγώ όχι μεταφορείς…που και αυτοί μπροστά στο μέσο μαλακα που γκαζώνει το χρέπι του είναι πολύ καλύτεροι από οδηγική συμπεριφορά.

Ποιος σου ειπε εσένα ότι η Κηφησίας, η βουλιαγμένης και το ποτάμι είναι φτιαγμένα για να πηγαίνεις με 200;; Ποιος σου ειπε ότι το χρεπι σου με τον τρύπιο καταλύτη και την αεροτομή από τα λιντλ είναι φτιαγμένο για να πηγαίνεις με 200; Ποιος σου ειπε ότι εσυ είσαι φτιαγμένος για να πηγαίνεις οποιοδήποτε αμάξι με 200;;; Και ποιος σου ειπε ότι οι γύρω οδηγοί είναι έτοιμοι να αντιδράσουν όταν έρχεσαι εσυ με 200 στον καθρέπτη τους.
Δεν θεωρεί ο νόμος ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο.Απλα θεωρεί ότι ο πεζός είναι ευάλωτος και ασθενέστερος από εσένα που οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή.Αν τρακαρουν 2 πεζοι δεν παθαίνει κάποιος κάτι.Αν τρακάρει όμως πεζός με μηχανή η αυτοκίνητο θα πάθει σίγουρα κάτι.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
Δεν θεωρεί ο νόμος ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο.Απλα θεωρεί ότι ο πεζός είναι ευάλωτος και ασθενέστερος από εσένα που οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή.Αν τρακαρουν 2 πεζοι δεν παθαίνει κάποιος κάτι.Αν τρακάρει όμως πεζός με μηχανή η αυτοκίνητο θα πάθει σίγουρα κάτι.
όπως λέει και ο άλεξ αυτά είναι λυμένα,
ήδη από τον βενιζέλο, που επέβαλε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ζημίες προς τρίτους (νόμος ΓπΝ’/1911)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ελα να ξεκιναει το γλεντι :rockon::rockon::rockon:

φρεσκα κουλουρια :rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Ο νόμος θεωρεί ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Ελα να ξεκιναει το γλεντι :rockon::rockon::rockon:

φρεσκα κουλουρια :rockon::rockon:
Να προσεχει συμπαθης Ντολμας που θα ειναι απο κατω να ψαχνει στους σκουπιδοτενεκεδες μην πεσει πανω του η απελπισμενη και τον αφησει στο τοπο....:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»
:rockon::rockon::rockon:

Τέτοια θέλουμε , περιμενουμε και την πρωτη αθώωση οδηγου που θα πατησει πατιναθρωπο για να ξεκινησει το μακελειο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Παει ουκρανια ο σωστη πλευρα της ιστοριας;.
Παει να δωσει αχρείαστα οπλα απ την πλουσια ελλαδα οπως κανει ο slow jo?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
δεν λεει να πεθάνει ο γαμημένος ..

Επίθεση στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό με ρωσικό πύραυλο - Κοντά στην ελληνική αποστολή με Μητσοτάκη η έκρηξη​

και στην Γαζα να τον στειλεις το πουστη μονο του να περπαταει αμεριμνος δεν θα παθει τίποτα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

Επίθεση στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό με ρωσικό πύραυλο - Κοντά στην ελληνική αποστολή με Μητσοτάκη η έκρηξη​

και στην Γαζα να τον στειλεις το πουστη μονο του να περπαταει αμεριμνος δεν θα παθει τίποτα

Το καλυτερο σχολιο.....
1709731381916.png

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Η μόνη απάντηση που θα έχεις από μένα σε κάθε σχόλιο για μένα
Είναι τι ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές;
Δεν μπορεί να μου κάνεις κριτική και εγώ να μην μπορώ
Τι ψήφισες στη τελευταίες εκλογές
Έχεις την λανθασμένη εντύπωση ότι επειδή ψήφισες νδ είσαι κατά κάποιο τρόπο εκπρόσωπος της

οπότε και πρέπει να κάνεις κριτική στο τι ψήφισα εγώ.

Αλλά στην πραγματικότητα είσαι άλλος ένας κακομοίρης όπως όλοι άλλοι που ψήφισαν.

Αλλά αφού επιμένεις θα σου πω τι ψήφισα...έχω βαρεθεί να με ρωτάνε....στις τελευταίες εκλογές ψήφισα....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
δε θα μάθεις ποτέ τι ψήφισα χτύπα τον κώλο σου κάτω γαλάζια γλείφτρα :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει...

αν πηγαίνεις με 5χλμ πάνω από το όριο και σου πεταχτεί ο άλλος μπροστά σου άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Ο πεζός όμως δεν έχει δουλειά να περνάει το δρόμο εκτός της διάβασης όπως εγώ δεν έχω δουλειά να κολυμπάω δίπλα στο καράβι που φεύγει ή να κάνω ελεύθερη πτώση πάνω από αεροδρόμια.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ευχάριστο αυτό...βέβαια και μόνο η διαδικασία σε βάζει σε μεγάλες φουρτούνες.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706

Έτσι είναι οι μεγάλοι ηγέτες, προσπαθούν να τους δολοφονήσουν. :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.730
Πόντοι
506
Μητσοτακης: τα πρόστιμα που επιβαλλονται στα σουπερ μαρκετ πληρωνονται
Πραγματικότητα: οι εταιριες εχουν προσφύγει δικαστικως και η ημνία εκδικασης θα ανακοινωθεί εντός του 2024

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom