Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
έλα να αγοράσεις κάνα πληκτρολόγιο τόσα λεφτά αφορολόγητα έχεις χριστούγεννα είναι έχουμε και έξοδα :coffee:
τα λοτζιτεκ που εχω τυπάρα θα με βγάλουν άλλα 30 χρόνια .... δεν χαλάνε τίποτε !

γαμιόλες θα πεθάνετε , θα σας σκίσει όλους η νδ

γι αυτό ψωνίζω μόνο από γερμανία , να φάτε ψωλή όλοι σας εδώ πέρα ........

αν είστε μάγκες να πάτε κι εσείς σε οδοντιατρεία στη ζυρίχη .... 400€ καθαρισμό .... γαμιόλες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
τα λοτζιτεκ που εχω τυπάρα θα με βγάλουν άλλα 30 χρόνια .... δεν χαλάνε τίποτε !

γαμιόλες θα πεθάνετε , θα σας σκίσει όλους η νδ

γι αυτό ψωνίζω μόνο από γερμανία , να φάτε ψωλή όλοι σας εδώ πέρα ........

αν είστε μάγκες να πάτε κι εσείς σε οδοντιατρεία στη ζυρίχη .... 400€ καθαρισμό .... γαμιόλες.
τι λοτζιτεκ ρε μπούμερ σιγά μη πάρεις και ηχεία creative 5.1 αυτά είναι για τους αματουρς.....

θα πάρεις ducky μηχανικό όπως σου είπα και για καλύτερο gaming και για καλύτερο κείμενο :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις αλλά στην αγορά -γενικότερα- τα μεροκάματα που θεωρούνται καλά για κάθε κλάδο δεν μπορούν να τα δώσουν όλοι. Έχω δει προσωπική εμπειρία κάποιον που ως υπάλληλος έπαιρνε 1000 καθαρά και όταν άνοιξε το δικό του μαγαζί στο ίδιο αντικείμενο έδινε 700 και έφαγε και δεδουλευμένα από ένα κορόιδο.

Να κρατάς μικρό καλάθι για αυτούς που τα κάνουν όλα ένα κουβάρι. Θέλει φαιά ουσία δεν τελειώνεις με ένα ''όλοι οι εργοδότες πρέπει να πληρώνουν καλύτερα''.

Είπα και χτες...να πάρουν Έλληνες αφού υπάρχει ανεργία...να δώσουν και ανθρώπινα μεροκάματα.....αλλά να είναι έτοιμος ο καταναλωτής να πληρώσει και κάτι παραπάνω γιατί σίγουρα οι τιμές θα ανέβουν.

Φυσικά και υπάρχει αλητεία και δεν είναι μόνο το λάδι...που να δεις τι έγινε με το αλεύρι λίγο πριν τον πόλεμο στην ουκρανία...όσοι ήξεραν στόκαραν φτηνά πριν ξεσπάσει...

Όχι εξαρτάται την ανάθεση μπορεί να γίνει και για μεγαλύτερο ποσό. Πολύ βρομιά και εκεί και ιδιαίτερα με τους δήμους και τις υπηρεσίες έχουν πολλούς δικούς τους. Παλαιότερα που υπήρχαν λεφτά ανέβαζαν και τις τιμές στο θεό για ευνόητους λόγους...τώρα δεν έχουν μια και πάνε σε φυσιολογικές τιμές.

Έχω τσακωθεί με άπειρους δημόσιους κηφήνες που εκμεταλλεύονται τους νόμους εκτρώματα για τις αναθέσεις που πέρασε ο τσίπρας και ο μητσοτάκης μετά. Ο ένας θέσπισε την ανάθεση με 3 προσφορές ακόμα και αν είναι αναρτημέμενες στην τουαλέτα της υπηρεσίες...και ο άλλος θέσπισε από 50Κ και κάτω να το δίνουν όπου θέλουν με 1 προσφορά. Μιλάμε για ξεφτίλες.....ακόμα και αν είσαι φτηνότερος σου απαγορεύουν να στείλεις.....

Αλλά και ακόμα και έτσι όποιος το πάρει θα πληρώσει φόρους και κρατήσεις στο ακέραιο. Δεν ισχύει το ίδιο για τον καθένα που θα τα πάρει μαύρα. Να ξέρουμε και τι λέμε.
συμφωνώ , δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες
Εννοείται αν κάποιος ανοίξει καφετέρια ή τοστάδικο με καφέ, έχει λίγα περιθώρια
Το ίδιο αν ανοίξει ένα μικρό ηλεκρονικάδικο τύπου eshop , μικρό κέρδος με μεγάλο ρίσκο και στενότητα για αυξήσεις

Στα αγροτικά είναι αλλιώς και αν υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι τα μεροκάματα κάτι πάει πολύ λάθος με τα αφεντικά !!!
Να περιορίσουν το κέρδος τους διότι αν το μετακυλίσουν στα προιόντα δεν θα είναι ανταγωνιστικοί σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά
Από την άλλη θα μου πείς ότι έχουμε καρτέλ και είτε ελληνικό είτε τούρκικο-κινέζικο το προιόν , έχουν ίδια τιμή :rockon:
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να πληρώνει το μάρμαρο ο εργάτης ή να αποτελεί άλλοθι για νόμιμη εκμετάλλευση ή διαπλεκόμενη αισχροκέρδεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.235
Πόντοι
5.506
:rockon::rockon::rockon::rockon:

%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg
Αυτή η φωτό είναι έξω από φυλακή που γνωρίζεις καλά το εσωτερικό της;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.235
Πόντοι
5.506
ΟΜΩΣ.....δεν του τόχω του Έλληνα να πάει να δουλέψει σε τέτοιες δουλειές.....δεν κάνει....είναι βουτυρόκωλος και λουφαδόρος ως εργάτης....τουλάχιστον αυτή την εμπειρία έχω εγώ....μόνο λόγια και όταν έρχεται η ώρα της δουλειάς μια πονάει ο κώλος του, μια θέλει καφέ, μία φυσάει τη μύτη του, μια έχει κρύο μια ζέστη κτλπ
Έτσι ακριβώς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.235
Πόντοι
5.506
Θα τους δωσει κουπονακια 100 ευρω πριν τις εκλογες και αυτη τη φορα θα παρει 51%...οπως εκανε και στις προηγουμενες!:wanker:
Όπως έκανε και ο Τσίπρας το 2019 ε; Ποσό άσχετοι είστε από πολιτική ρε μπούφοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
συμφωνώ , δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες
Εννοείται αν κάποιος ανοίξει καφετέρια ή τοστάδικο με καφέ, έχει λίγα περιθώρια
Το ίδιο αν ανοίξει ένα μικρό ηλεκρονικάδικο τύπου eshop , μικρό κέρδος με μεγάλο ρίσκο και στενότητα για αυξήσεις

Στα αγροτικά είναι αλλιώς και αν υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι τα μεροκάματα κάτι πάει πολύ λάθος με τα αφεντικά !!!
Να περιορίσουν το κέρδος τους διότι αν το μετακυλίσουν στα προιόντα δεν θα είναι ανταγωνιστικοί σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά
Από την άλλη θα μου πείς ότι έχουμε καρτέλ και είτε ελληνικό είτε τούρκικο-κινέζικο το προιόν , έχουν ίδια τιμή :rockon:
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να πληρώνει το μάρμαρο ο εργάτης ή να αποτελεί άλλοθι για νόμιμη εκμετάλλευση ή διαπλεκόμενη αισχροκέρδεια
Αυτά τα μαγαζάκια δεν έχουν και κανέναν υπάλληλο μιλάω για εταιρείες με 4-5 υπαλλήλους μπορεί και μέχρι 10 ανάλογα το είδος....

Αν έχεις 1 υπάλληλο του δίνεις 1-2 κατοστάρικα παραπάνω και σου βγάζει και καλύτερη δουλειά και είσαι κομπλέ. Αν έχεις 5-6 και παραπάνω είναι που αρχίζουν να μαζεύονται έξοδα και θέλει άλλη διαχείριση.

Τι να απορροφήσουν οι αγρότες ρε τύπε? αυτοί δεν τα κάνουν εξαγωγή σε άλλες χώρες για να τα εισάγουμε εμείς πάλι μετά και να τα πληρώσουμε διπλή τιμή από ότι τα πληρώνει ο ξένος στη χώρα του? Τα δικά μας? :2funny:

Δεν είπα εγώ να την πληρώνει ο εργάτης. 'Άλλοι παραπάνω έγραψαν ότι ψάχνουν να βρουν εργάτες και δεν βρίσκουν γιατί οι επαρχίες είναι άδειες. Τι ισχύει τελικα? Μπορεί και τα δύο ανάλογα την περιοχή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.235
Πόντοι
5.506
Τι εχεις πινακιδα απεξω δεν πουλαω σε δημοσιους;

Και επειδη δεν πουλας εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ιδιωτων εκει πουλαει σε αυτους που εχουν σταθερα καλο εισοδημα και δεν κινδυνευουν να μεινουν ανεργοι αυριο μεθαυριο.

Να φυγουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και να ερθει το σιναφι σου να αναλαβει που φοροδιαφευγει χωρις αυριο,δηλωνει ψευτικα εξοδα επιχειρησεως,δεν κοβει αποδειξεις και ολα τα υπολοιπα καλα που κανετε για να πληρωνουν μεχρι και για τον αερα που αναπνεουν τα φτωχαδακια οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι.

Δεν γαμιεσαι λεω εγω....
Το δημοσιουπαλληλικι έχει ποτίσει.....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Αυτά τα μαγαζάκια δεν έχουν και κανέναν υπάλληλο μιλάω για εταιρείες με 4-5 υπαλλήλους μπορεί και μέχρι 10 ανάλογα το είδος....

Αν έχεις 1 υπάλληλο του δίνεις 1-2 κατοστάρικα παραπάνω και σου βγάζει και καλύτερη δουλειά και είσαι κομπλέ. Αν έχεις 5-6 και παραπάνω είναι που αρχίζουν να μαζεύονται έξοδα και θέλει άλλη διαχείριση.

Τι να απορροφήσουν οι αγρότες ρε τύπε? αυτοί δεν τα κάνουν εξαγωγή σε άλλες χώρες για να τα εισάγουμε εμείς πάλι μετά και να τα πληρώσουμε διπλή τιμή από ότι τα πληρώνει ο ξένος στη χώρα του? Τα δικά μας? :2funny:

Δεν είπα εγώ να την πληρώνει ο εργάτης. 'Άλλοι παραπάνω έγραψαν ότι ψάχνουν να βρουν εργάτες και δεν βρίσκουν γιατί οι επαρχίες είναι άδειες. Τι ισχύει τελικα? Μπορεί και τα δύο ανάλογα την περιοχή.
αν έχεις 4-5 υπαλλήλους κάτι θα βγάζεις , αν έχεις παραπάνω σημαίνει πως έχεις έσοδα καλά
Δίνε κανά φράγκο παραπάνω να σου δουλεύουν με όρεξη , να σου λένε καλημέρα κ να την πιστεύουν..

Αγρότες , αν τα κάνουν εξαγωγή είναι ταμάμ

Για έλληνες και αλλοδαπούς έχουν δίκιο οι μπραβοκούληδες διατί να το αποκρύψωμεν ?
Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι ο έλληνας είναι παθητικούλης ,
ακόμη και στο τσοντοσινεμά
Ο ενεργητικός αλλοδαπός οργώνει και ποτίζει σαν ακούραστος εργάτης:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
αν έχεις 4-5 υπαλλήλους κάτι θα βγάζεις , αν έχεις παραπάνω σημαίνει πως έχεις έσοδα καλά
Δίνε κανά φράγκο παραπάνω να σου δουλεύουν με όρεξη , να σου λένε καλημέρα κ να την πιστεύουν..

Αγρότες , αν τα κάνουν εξαγωγή είναι ταμάμ

Για έλληνες και αλλοδαπούς έχουν δίκιο οι μπραβοκούληδες διατί να το αποκρύψωμεν ?
Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι ο έλληνας είναι παθητικούλης ,
ακόμη και στο τσοντοσινεμά
Ο ενεργητικός αλλοδαπός οργώνει και ποτίζει σαν ακούραστος εργάτης:coffee:
Όχι κάνεις λάθος σε μερικά σημεία και εξηγώ :

Υπάρχουν δουλειές που από την φύση τους θέλουν αρκετά άτομα....άλλο ένα μαγαζί με 1 ταμεία και άλλο μια εταιρεία που θέλει 1)οδηγό, 2) αποθάριο,3) τεχνίτη,4)υπάλληλο γραφείου,5) βοηθό γιατί οι παραπάνω δεν κουνάνε το χέρι τους να σηκώσουν κάτι βαρύ είναι εκτός των ''προδιαγραφών τους''. Κανείς δεν λέει ότι αυτές οι εταιρείες θα έχουν μεγάλα περιθώρια για να βγάζουν κάτι έναντι του ανταγωνισμού που είναι τεράστιος και των αυξημένων εξόδων.

Οπότε αν θες να είσαι και τίμιος και ωραίος...αν κάνεις αύξηση σε όλους +200 καθαρά μιλάμε για +350 μεικτά επί 5=1750 το μήναΧ14=24.500 το χρόνο. Αυτό μεταφράζεται στο ετήσιο κέρδος κάποιου.....ή σε 2 καινούρια αυτοκίνητα λιζινγκ...ή σε χρηματοδότηση μεγαλύτερων εργασιών (με μεγαλύτερη πίστωση) ή σε πληρωμές δανείων κτλπ. Δεν είναι όλα απλά και ρόδινα....βγάζεις έτσι και αλλιώς δώσε κάτι παραπάνω....

Όσο για τους Έλληνες....από αυτά που έχω δει εγώ...όλο το μυαλό στη ρεμούλα, στο να φιδιάσουν...στα δικαιοματάκια χωρίς υποχρεώσεις....γενικά αυτός μπορεί να σου φάει 3 ώρες αράζοντας κάθε μέρα όλο το μήνα αλλά έτσι και αργήσεις εσύ 3 μέρες τον μισθό ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε...

Οι ξένοι που έχω συναντήσει εγώ και ειδικά οι αλβανοί ήταν πολύ εργατικοί ειδικά αν τους έδινες κάτι παραπάνω ενώ ο Έλληνας το θεωρούσε και υποχρέωση σου να του δίνεις παραπάνω για να κάνει τα βασικά.

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο όμως. θέλουν τα κόμματα να τα παρουσιάζουν.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Όχι κάνεις λάθος σε μερικά σημεία και εξηγώ :

Υπάρχουν δουλειές που από την φύση τους θέλουν αρκετά άτομα....άλλο ένα μαγαζί με 1 ταμεία και άλλο μια εταιρεία που θέλει 1)οδηγό, 2) αποθάριο,3) τεχνίτη,4)υπάλληλο γραφείου,5) βοηθό γιατί οι παραπάνω δεν κουνάνε το χέρι τους να σηκώσουν κάτι βαρύ είναι εκτός των ''προδιαγραφών τους''. Κανείς δεν λέει ότι αυτές οι εταιρείες θα έχουν μεγάλα περιθώρια για να βγάζουν κάτι έναντι του ανταγωνισμού που είναι τεράστιος και των αυξημένων εξόδων.

Οπότε αν θες να είσαι και τίμιος και ωραίος...αν κάνεις αύξηση σε όλους +200 καθαρά μιλάμε για +350 μεικτά επί 5=1750 το μήναΧ14=24.500 το χρόνο. Αυτό μεταφράζεται στο ετήσιο κέρδος κάποιου.....ή σε 2 καινούρια αυτοκίνητα λιζινγκ...ή σε χρηματοδότηση μεγαλύτερων εργασιών (με μεγαλύτερη πίστωση) ή σε πληρωμές δανείων κτλπ. Δεν είναι όλα απλά και ρόδινα....βγάζεις έτσι και αλλιώς δώσε κάτι παραπάνω....

Όσο για τους Έλληνες....από αυτά που έχω δει εγώ...όλο το μυαλό στη ρεμούλα, στο να φιδιάσουν...στα δικαιοματάκια χωρίς υποχρεώσεις....γενικά αυτός μπορεί να σου φάει 3 ώρες αράζοντας κάθε μέρα όλο το μήνα αλλά έτσι και αργήσεις εσύ 3 μέρες τον μισθό ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε...

Οι ξένοι που έχω συναντήσει εγώ και ειδικά οι αλβανοί ήταν πολύ εργατικοί ειδικά αν τους έδινες κάτι παραπάνω ενώ ο Έλληνας το θεωρούσε και υποχρέωση σου να του δίνεις παραπάνω για να κάνει τα βασικά.

Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο όμως. θέλουν τα κόμματα να τα παρουσιάζουν.
οκέυ αλλά δεν είπα να τους δώσεις 200 ,μπορεί να τους δώσεις 100 και να είναι 100 δηλαδή να μην φαίνονται αλλά μιλάμε αόριστα
Μπορείς να μου πείς τα κέρδη του ιδιοκτήτη της εταιρείας , το έτος!! έξω εφορία ,εργατικά,αναλλώσιμα κτλπ ,
καθαρό ετήσιο κέρδος πόσο είναι ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
οκέυ αλλά δεν είπα να τους δώσεις 200 ,μπορεί να τους δώσεις 100 και να είναι 100 δηλαδή να μην φαίνονται αλλά μιλάμε αόριστα
Μπορείς να μου πείς τα κέρδη του ιδιοκτήτη της εταιρείας , το έτος!! έξω εφορία ,εργατικά,αναλλώσιμα κτλπ ,
καθαρό ετήσιο κέρδος πόσο είναι ?
Αν είναι 100 θα έχεις τα μισά έξοδα από όσα έγραψα παραπάνω...το να μην φαίνονται τι σημαίνει? Να τα δώσεις μαύρα? Γιατί να το κάνεις αυτό?

Δεν υπάρχει νόρμα...άλλος κάνει κέρδη 300Κ με 2 άτομα προσωπικό (πχ φαμρακεία) και άλλος κάνει κέρδη 50Κ με 5 άτομα προσωπικό επειδή έχει ανταγωνισμό και ρίχνει τις τιμές του. Να μου πεις εσύ αν με 50 χιλιάδες κέρδος θα έδινες με μια υπογραφή τα 10 ή τα 15 ή τα 20 για το προσωπικό σου.Δεν υπάρχει έξω η εφορία, εργατικά, αναλώσιμα κτλπ.

Για να κάνεις περισσότερα κέρδη πρέπει να αυξήσεις τον κύκλο εργασιών που σημαίνει χρηματοδότηση (cash flow τα 25Κ που λέγαμε..) ή να πάρεις περισσότερο προσωπικό (έξτρα έξοδα) ή να στάξεις το υπάρχον οπότε τα 100 παραπάνω δεν θα τους φτάνουν. Και όσο ανέβουν τα κέρδη θα ανέβει και η εφορία φυσικά. Γιατί απλά να αυξήσεις τις τιμές στο θεό μόνο αν είσαι μέλος της ελιτ μπορείς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141
Τι καλό έγραψε πάλι ο αλαικσανδρος71 σήμερα ;διότι λείπω εξωτερικό και χάνω σελίδες από το νημα:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Αν είναι 100 θα έχεις τα μισά έξοδα από όσα έγραψα παραπάνω...το να μην φαίνονται τι σημαίνει? Να τα δώσεις μαύρα? Γιατί να το κάνεις αυτό?

Δεν υπάρχει νόρμα...άλλος κάνει κέρδη 300Κ με 2 άτομα προσωπικό (πχ φαμρακεία) και άλλος κάνει κέρδη 50Κ με 5 άτομα προσωπικό επειδή έχει ανταγωνισμό και ρίχνει τις τιμές του. Να μου πεις εσύ αν με 50 χιλιάδες κέρδος θα έδινες με μια υπογραφή τα 10 ή τα 15 ή τα 20 για το προσωπικό σου.Δεν υπάρχει έξω η εφορία, εργατικά, αναλώσιμα κτλπ.

Για να κάνεις περισσότερα κέρδη πρέπει να αυξήσεις τον κύκλο εργασιών που σημαίνει χρηματοδότηση (cash flow τα 25Κ που λέγαμε..) ή να πάρεις περισσότερο προσωπικό (έξτρα έξοδα) ή να στάξεις το υπάρχον οπότε τα 100 παραπάνω δεν θα τους φτάνουν. Γιατί απλά να αυξήσεις τις τιμές στο θεό μόνο αν είσαι μέλος της ελιτ μπορείς.
μωρέ μιά απλή ερώτηση έκανα
Δηλαδή έχεις 5 υπαλλήλους και υποθέτουμε καθαρό ετήσιο κέρδος 50 χιλιάρικα
Τι σε χαλάει να τους δώσεις ένα χιλιάρικο φακελάκι στον καθένα τη Πρωτοχρονιά ?
Μη με ρωτήσεις αν εγώ το κάνω, στη δουλειά μου το κάνω με άλλα ποσά και αυτά που μου ανταποδίδουν οι "εργάτες"-συνεργάτες μου είναι παραπάνω :eyebrows:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
μωρέ μιά απλή ερώτηση έκανα
Δηλαδή έχεις 5 υπαλλήλους και υποθέτουμε καθαρό ετήσιο κέρδος 50 χιλιάρικα
Τι σε χαλάει να τους δώσεις ένα χιλιάρικο φακελάκι στον καθένα τη Πρωτοχρονιά ?
Μη με ρωτήσεις αν εγώ το κάνω, στη δουλειά μου το κάνω με άλλα ποσά και αυτά που μου ανταποδίδουν οι "εργάτες"-συνεργάτες μου είναι παραπάνω :eyebrows:
Άλλο λες τώρα άλλο είπες πριν. Άλλο 1000 ευρώ σε φακελάκι που μεταφράζεται σε κάτω από 100 ευρώ το μήνα μαύρα άλλο 100 και 200 ευρώ το μήνα καθαρά που μεταφράζεται σε 250-350 μεικτά.

Με 1000 ευρώ εφάπαξ δε σώθηκε κανείς. Με 200 ευρώ αύξηση αντίθετα σώθηκαν πολλοί....

Μπόνους (γιατί περί αυτού μιλάς) μπορείς να δώσεις πάνω από ένα και με πολλούς τρόπους. Η πικρή και σκληρή αλήθεια είναι ότι στο 8ωρο..άντε 10ωρο αν σε συμπαθεί με τα μπόνους....ο κάθε απλός εργαζόμενος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες.

Αν θες να αυξήσεις πραγματικά τα κέρδη μέσω του κύκλου εργασιών θα χρειαστείς και παραπάνω άτομα. Όσο μεγαλώνει ο τζίρος τόσο μικραίνει το περιθώριο κέρδους...και όσο μεγαλώνουν τα έξοδα τόσο λιγότερα μπόνους θα αισθάνεσαι ασφαλής να δίνεις.

θα φτάσεις σε ένα σημείο που το παραπάνω που σου αποδίδουν δεν θα φτάνει για να μεγαλώσεις τις πωλήσεις σου. Γενικά μιλάμε πάντα ανά περίπτωση μπορεί να μην ισχύει αυτό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.073
Πόντοι
26.141

Stories

Νέο!