You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Θα τους δωσει κουπονακια 100 ευρω πριν τις εκλογες και αυτη τη φορα θα παρει 51%...οπως εκανε και στις προηγουμενες!
Γιατρέ ... παλιές παθολογίες .... θυμάσαι το σημείο χωρίς επιστροφή ;;;;
Και τον ... ουδό στη φυσιολογία ....
Όταν ξεπεραστούν .....
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τώρα για αυτό που λένε μερικοί για τις φράουλες, τα χωράφια κτλ πιστεύω πως το πρόβλημα είναι οι μισθοί και όχι η αθρόα νομιμοποίηση μεταναστών. Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά τόσοι λάθρο θα σπρώξουν τα μεροκάματα πιο χαμηλά.
Αδεια ειναι η επαρχια τυπε, στα χωραφια ψαχνουν εργατες με το κυαλι. Επειδη εζησα την επαρχια το 90 οπου υπηρχαν παρα πολλοι ελληνες αγροτες (στο χωριο μου οι μισοι σχεδον) και απο πανω ηρθαν και επιπλεον 500.000 αλβανοι, εκει ναι υπηρξαν αλλαγες και πτωση μισθων. Οι πρωτοι Αλβανοι αμοιβονταν με το 30% ενος καλου ελληνα εργατη.
Σημερα απλα δεν υπαρχουν χερια στην επαρχια, αδειασε πως το λενε. Απομειναν λιγοι με δικα τους μηχανηματα και εναν λοχο απο δικους τους εργατες που τους στελνουν απο χωραφι σε χωραφι, αυτοι ειναι ο βασικος πυλωνας. Απο κει και περα καποιοι παππουδες που τα κρατανε για γυμναστικη, καποιοι 40-50 που τα κρατανε ισα για να λενε οτι εχουν δουλεια, καποιοι που εχουν 5-20 στρεμματα για ενα εξτρα χαρτζιλικι ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που τα παρατησαν εντελως, δε μπαινουν στον κοπο ουτε να τα νοικιασουν.
Για την κτηνοτροφια δεν αναφερω γιατι εκει μιλαμε για πραγματικη γενοκτονια
25ρης-30ρης να ξεκινησει δικη του μοναδα απο το πουθενα, χωρις να την εχει βρει ετοιμη απο γονεις, ειναι 3 σε ολη την Ελλαδα και τους βλεπεις καθημερινα σε ποστ του facebook με τιτλο "Ο Ελληνας που παρατησε την πρωτευουσα και εκανε τη δικη του μοναδα με ντοματες", κλπ
Το παρουσιαζουν σαν ειδηση, οταν ο παππους του πηγαινε στα χωραφια απο τα 12 και για 15 ωρες.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.977
- Πόντοι
- 12.756
Ρε μαλάκα .... θα ψοφήσουν πολλοί τώρα.
Με λέμε μαλακίες.
Θυμάσαι πως έσκουζαν και πως αντέδρασαν όταν ο τσίπρας έβαλε ΕΦΚΑ 1900€ το μήνα ;;;;
Που μην λέμε μαλακίες, ελάχιστους έθιγε πολύ ... και κανέναν δεν τον έκλεισε.
Γιατί αφορούσε αυτούς που δήλωναν πάνω από 70Κ καθαρά.
Μόνο κάτι λίγοι μηχανικοί είχαν ζόρι , που ήταν αληθινά τα 70 .
Και αυτοί μπορούσαν να το πληρώσουν .ΑΛΛΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
Τούτο , είναι θάνατος, είναι ταφόπλακα.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ .....
νομίζουν ΟΛΟΙ , ότι οι θιγόμενοι είναι ΜΟΝΟ ΟΙ 450.000 επαγγελματίες και οι οικογένειές τους
ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ , ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ....
κούνια που τους κούναγε !
Πόσες οικογένεις ζουν από νοίκια που παίρνουν από .... ΓΡΑΦΕΙΑ/ΜΑΓΑΖΙΑ ;;;
Όταν βουλιάξουν οι 450.000 άμεσα θιγόμενοι επαγγελματίες ....
ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ .... ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ;;;
ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ....
να κι άλλοι που θα φάνε πούτσα .... έμμεσα ! Σύντομα όμως.
Αυτοί 450.000 που θα γαμηθούν ....
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
που φαινομενικά δεν θίγονται άμεσα ;;;
Χιονοστοιβάδα θα πάει .
Θα γίνει της πουτάνας.
Να σου πω μια προχειρη δικαιολογία ...
Δεν υπαρχει κάποιος άλλος .. και μονο αυτη φτανει
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.913
- Πόντοι
- 3.656
Επί Τσίπρα ο φόρος εισοδήματος ήταν σχεδόν 30% και ο φόρος στα μερίσματα 15% και η προκαταβολή από 50% πήγε 100% (αν και για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
το 30% +15% ήταν για όλους όχι για όσους βγάζουν πολλά.
Το να γλιτώσεις 150 ευρώ από τις εισφορές αλλά να έχεις 30% φόρο εισοδήματος το προτιμά μόνο όποιος δεν δηλώνει ούτε 1 ευρώ κέρδος.
Δεν βγαίνου τα κουκιά να το θεωρείς καλύτερο. Μαλακία το νομοσχέδιο αλλά όχι να επικροτήσουμε και το να μη δηλώνει ο άλλος ούτε 1 ευρώ. Κάτι τέτοια δίνουν πάτημα στα δημόσια κοπρόσκυλα να φωνάζουν για φοροφυγάδες.
Το να γλιτώσεις 150 ευρώ από τις εισφορές αλλά να έχεις 30% φόρο εισοδήματος το προτιμά μόνο όποιος δεν δηλώνει ούτε 1 ευρώ κέρδος.
Δεν βγαίνου τα κουκιά να το θεωρείς καλύτερο. Μαλακία το νομοσχέδιο αλλά όχι να επικροτήσουμε και το να μη δηλώνει ο άλλος ούτε 1 ευρώ. Κάτι τέτοια δίνουν πάτημα στα δημόσια κοπρόσκυλα να φωνάζουν για φοροφυγάδες.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Να σου πω μια προχειρη δικαιολογία ...
Δεν υπαρχει κάποιος άλλος .. και μονο αυτη φτανει
Ιστορικά , δεν ισχύει .
Όταν μία κυβέρνηση γίνει αποκρουστική ...
ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.
Χωρίς καμία σκέψη για το ποιός είναι ο διάδοχος.
Ακυβερνησία, δεν υπήρξε ποτέ, πουθενά , ούτε για μια ώρα.
Το 1936 , είχαν σαπίσει όλοι . Έπρεπε οι κομματάρχες να πάρουν πούλο . Κανείς δεν περίμενε το Μεταξά.
1917 , Ρωσία, είχαν σιχαθεί τον Τσάρο . Δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει .
1979 Ιράν , είχαν σιχαθεί τον Σάχη . Έπρεπε να φύγει .
1989 Ρουμανία, έπρεπε να φύγει ο Τσαουσέσκου .
1989 ΕΣΣΔ έπρεπε να φύγει το ΚΚΣΕ από την εξουσία.
1959 Κούβα , έπρεπε να φύγει ο Μπατίστα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Και να μη δηλώνει , πάλι πλήρωνε 1000€ το χρόνο εφορία.Δεν βγαίνου τα κουκιά να το θεωρείς καλύτερο. Μαλακία το νομοσχέδιο αλλά όχι να επικροτήσουμε και το να μη δηλώνει ο άλλος ούτε 1 ευρώ. Κάτι τέτοια δίνουν πάτημα στα δημόσια κοπρόσκυλα να φωνάζουν για φοροφυγάδες.
Αυτός δεν το λέει κανείς πουτάνας γιός.
Το 80% των αγροτών δεν δίνει εφορία ούτε 1€ .
Και πάντα δίνει εισφορές λιγότερο από το 40% του τελευταία επιστήμονα επαγγελματία.
Οι 500.000 που θα λουκετιάσουν θα σου λείψουν από πελάτες στο σκρουτζομάγαζο . ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,
Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ. Σε έλληνες πουλάς.
Ο επόμενος είσαι. Απλά δεν είσαι τόσο έξυνος για να το καταλάβεις.
Για μένα μην πεις μαλακία, γιατί θα ζω και άνεργος. Για πάντα. Αν αρχίσω να ξεπουλάω θα ζω χλιδάτα και άνεργος.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.977
- Πόντοι
- 12.756
Λακη , παλι ΝΔ θα έχουμε παρτο απόφασηΙστορικά , δεν ισχύει .
Όταν μία κυβέρνηση γίνει αποκρουστική ...
ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.
Χωρίς καμία σκέψη για το ποιός είναι ο διάδοχος.
Ακυβερνησία, δεν υπήρξε ποτέ, πουθενά , ούτε για μια ώρα.
Το 1936 , είχαν σαπίσει όλοι . Έπρεπε οι κομματάρχες να πάρουν πούλο . Κανείς δεν περίμενε το Μεταξά.
1917 , Ρωσία, είχαν σιχαθεί τον Τσάρο . Δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει .
1979 Ιράν , είχαν σιχαθεί τον Σάχη . Έπρεπε να φύγει .
1989 Ρουμανία, έπρεπε να φύγει ο Τσαουσέσκου .
1989 ΕΣΣΔ έπρεπε να φύγει το ΚΚΣΕ από την εξουσία.
1959 Κούβα , έπρεπε να φύγει ο Μπατίστα.
Και ειναι το σωστο , πρεπει να συνεχισει την καταστροφη , οχι μισες δουλειες σαν την αλλη φορα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.568
- Πόντοι
- 6.256
Σορυ τυπε θα το πω λιγο ωμα....εισαι τοσο βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι ολοι αυτοι οι ¨δημοσιοι κηφινες" με το σταθερο εισοδημα ειναι η σταθερη πελατεια σου.Αλλα σε αυτη τη χωρα της αμορφωσιας και του χαμηλου iq ειναι ευκολο να βαζεις το ενα γιδι να βγαζει τα ματια του αλλου για να ζουνε πλουσιοπαροχα οι τσοπανηδες.Επί Τσίπρα ο φόρος εισοδήματος ήταν σχεδόν 30% και ο φόρος στα μερίσματα 15% και η προκαταβολή από 50% πήγε 100% (αν και για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.913
- Πόντοι
- 3.656
Δε κατάλαβες καθόλου τι θέλω να πω. Το τέλος επιτηδεύματος υπήρχε και υπάρχει δεν άλλαξε κάτι.Και να μη δηλώνει , πάλι πλήρωνε 1000€ το χρόνο εφορία.
Αυτός δεν το λέει κανείς πουτάνας γιός.
Το 80% των αγροτών δεν δίνει εφορία ούτε 1€ .
Και πάντα δίνει εισφορές λιγότερο από το 40% του τελευταία επιστήμονα επαγγελματία.
Οι 500.000 που θα λουκετιάσουν θα σου λείψουν από πελάτες στο σκρουτζομάγαζο . ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,
Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ. Σε έλληνες πουλάς.
Ο επόμενος είσαι. Απλά δεν είσαι τόσο έξυνος για να το καταλάβεις.
Για μένα μην πεις μαλακία, γιατί θα ζω και άνεργος. Για πάντα. Αν αρχίσω να ξεπουλάω θα ζω χλιδάτα και άνεργος.
Επί τσίπρα τα πράγματα ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για τους επαγγελματίες. Αυτό που περιγράφεις συμφέρει ΜΟΝΟ όποιον δεν δηλώνει ΤΙΠΟΤΑ και κλέβει αβέρτα ή άντε αυτόν που έχει μόνο ζημιά που όμως το μικρότερο του πρόβλημα είναι 150 ευρώ το μήνα λιγότερος εφκα.
Όταν η φορολογία είναι +15% είναι πάρα πολλά λεφτά για κάποιον που δηλώνει έστω 10-20Κ κέρδη. Μην καρφώνεσαι να πούμε
Λοιπόν εγώ είμαι ο πρώτος που έκανε κριτική στο ηλίθιο φορολογικό νομοσχέδιο αλλά ούτε μου αρέσει να δηλώνει ο άλλος μηδέν ευρώ κέρδη και να φωνάζει επειδή θα πληρώσει 150 ευρώ παραπάνω έφκα. Όποιος κάνει κάποια κέρδη και δηλώνει κάποια από αυτά δεν νοείται να προτιμά 30% φόρο και 15% μερίσματα. Είναι απλά μαθηματικά.
Γιατί το πας στο προσωπικό ρε τύπε? Σου έχω πει 100 φορές ότι δεν πουλάω σε πλεμπαίους
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.568
- Πόντοι
- 6.256
Ετσι εγω το δηλωνω κιολας θα ψηφισω και με τα δυο χερια τον αυτιστικο ποζερα στις επομενες εκλογες αρκει να συνεχισει να τους γαμαει ασαλειωτα.....Λακη , παλι ΝΔ θα έχουμε παρτο απόφαση
Και ειναι το σωστο , πρεπει να συνεχισει την καταστροφη , οχι μισες δουλειες σαν την αλλη φορα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Λακη , παλι ΝΔ θα έχουμε παρτο απόφαση
Τυπάρα ... δεν είναι το αντικείμενο σπουδών μου .... αλλά έχω λόξα και γουστάρω να διαβάζω πολιτική ιστορία.
ΜΑς κρατάει αυτή τη στιγμή .... η Ε.Ε. .... αλλιώς θα είχαμε γίνει μπουρδέλο από το 2012 ....
Αν αλλάξουν κάποια πράγματα στην Ε.Ε. .... δε θα πιστεύεις αυτά που θα δεις.
Ζήτημα χρόνου είναι . Η οικονομία δεν είναι βιώσιμη.
είχα πεί πριν μήνες , προτού σκάσει το θέμα με την νέα λαθρομπίζνα του κούλη ,Και τότε τι ζητάμε?
Αν είναι έτσι ας έρθει μια κουμουνιστική κυβέρνηση να πει 150 ευρώ καθαρό μεροκάματο για όλους και να δούμε μετά τα αποτελέσματα.
Δεν έχω ιδέα με τι περιθώρια δουλεύουν οι αγρότες μπορεί και να κερδίζουν γάματα και να έχουν περιθώρια...έχω ακούσει τα γνωστά..ότι ψάχνονται να βάζουν άλλους να δουλεύουν τα χωράφια τους και αυτοί να στρώνουν κώλο στα καφενεία, ότι παίρνουν αγύριστα δάνεια και ότι παλιότερα γαμούσαν τις επιδοτήσεις και έπαιρναν καγιέν αντί για μηχανήματα. Πασόκ δηλαδή....
Τώρα σήμερα δεν ξέρω πόσο εύκολα η δύσκολα την βγάζουν αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν και μικορί και μεγάλοι....και είμαι 100% σίγουρος ότι οι μικροί δεν θα πλήρωναν 150+εργόγσημο καθαρό μεροκάματο ούτε για πλάκα...θα προτιμούσαν να τα κάνουν μόνοι τους.
ξέρω διάφορους που έχουν λίγες ελιές και πάνε και τις μαζεύουν με τις οικογένειες τους για να μην δώσουν 70άρια στα μεροκάματα.
δεν είναι όλοι εκατομυριούχοι όπως νομίζουν οι εργάτες στην Ελλάδα. Εκτός από τους 50-100 μεγάλους υπάρχουν και χιλιάδες μικροί.
ότι γνωστός μου από Μεσσηνία είχε προπληρωθεί να στείλει την παραγωγή του ,καρπούζια,στην Ιταλία
Αν δεν ήταν λαρτζ και περίμενε κανά δυό μήνες θα έκλεινε με 30% καλύτερη τιμή όπως έκλεισαν άλλοι που δεν βιάστηκαν
Πληρωμένα καλά τα μεροκάματα , μια χαρά βρήκε εργάτες ,τα λεφτά είπαμε προκαταβολή και με μέθοδο για να του πάρει η εφορία
από τα 3 το μακρύτερο με μπόνους πληρωμένες τις επιδοτήσεις
Κέρδος από αυτό 65 χιλιάρικα καθαρά ,έξω εφορίες ,κηπευτικά,εργατικά κτλπ
Αν ήταν μαμαμούνιας ίσως να έβγαζε κανά τάληρο παραπάνω από τα μεροκάματα , να είχε τους εργάτες σκλάβους σαν αυτούς που θέλει να φέρει η Κούλα,
προφανώς για κανά Λάτση ή τίποτα ανεμογεννήτριες για φτηνούλι ρεύμα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Ετσι εγω το δηλωνω κιολας θα ψηφισω και με τα δυο χερια τον αυτιστικο ποζερα στις επομενες εκλογες αρκει να συνεχισει να τους γαμαει ασαλειωτα.....
Γαμιόλες .... σας έδωσε 300€ αύξηση στο ΕΣΥ και γίνατε γαλάζιοι ......
Αν πάει την εφημερία 15€ την ώρα μεικτά για διευθυντή από 12.50€ θα κολλάς και αφίσσες.
Και θα τραγουδάς σε περιμένω να ρθεις και πάλι
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.568
- Πόντοι
- 6.256
200 ολακερα ευρω μου εδωσε....τα 300 τα εδωσε στους διευθυντες.Και μην ξεχνας οτι κερδιζω εμπειριες στα δημοσια νοσοκομεια οπως ειπε και το ανθρωπινο μουνοπανο η Κεραμεως τι να τα κανω τα λεφτα;Γαμιόλες .... σας έδωσε 300€ αύξηση στο ΕΣΥ και γίνατε γαλάζιοι ......
Αν πάει την εφημερία 15€ την ώρα μεικτά για διευθυντή από 12.50€ θα κολλάς και αφίσσες.
Και θα τραγουδάς σε περιμένω να ρθεις και πάλι
Ενταξει δεν ειμαι και golden boy διοικητης που θα του πανε το μισθο στα 5 χιλιαρικα το μηνα....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.913
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ τύπε που ξέρεις σε ποιούς πουλάω σταθερά?Σορυ τυπε θα το πω λιγο ωμα....εισαι τοσο βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι ολοι αυτοι οι ¨δημοσιοι κηφινες" με το σταθερο εισοδημα ειναι η σταθερη πελατεια σου.Αλλα σε αυτη τη χωρα της αμορφωσιας και του χαμηλου iq ειναι ευκολο να βαζεις το ενα γιδι να βγαζει τα ματια του αλλου για να ζουνε πλουσιοπαροχα οι τσοπανηδες.
Αλλά αφού την έχεις έτοιμη τη λύση τι συζητάμε?
Να αυξήσουν την φορολογία να την πάνε 45% για να πάρουν όλοι από 3Κ και πάνω οι δημόσιοι για να τα ξοδεύουν στις επιχειρήσεις μας
όσο πιο πολλά μας φορολογούν τόσο πιο πολλά θα παίρνετε εσείς τόσο πιο πολλά θα ξοδεύετε....δε πως δεν τον είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα???
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Μαλάκα ... έχω πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;;;;Επί Τσίπρα ο φόρος εισοδήματος ήταν σχεδόν 30% και ο φόρος στα μερίσματα 15% και η προκαταβολή από 50% πήγε 100% (αν και για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
Για δικηγόρους και ιατρούς επαγγελματίες όμως που ψόφαγαν σαν τις μύγες το χειμώνα με σαμαρά ...
έβαλε φρένο στα λουκέτα. Γεγονός είναι το λένε τα νούμερα, όχι εγώ !
Ό,τι κι αν πουλάς , εφόσον πουλάς στην ελληνική επικράτεια
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
Ελληνικό ρεύμα δεν καις ;
Θα σε γαμήσουν . Είναι γραμμένο . Απλά ...δεν το έχεις καταλάβει .
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.913
- Πόντοι
- 3.656
Ένας μικρότερος εργολάβος θα μπορούσε να δώσει αυτά τα καλά μερομάκατα για μικρότερες δουλειές όχι στημένες με 65Κ και εφορία μηδέν και προπληρωμένες επιδοτήσεις?είχα πεί πριν μήνες , προτού σκάσει το θέμα με την νέα λαθρομπίζνα του κούλη ,
ότι γνωστός μου από Μεσσηνία είχε προπληρωθεί να στείλει την παραγωγή του ,καρπούζια,στην Ιταλία
Αν δεν ήταν λαρτζ και περίμενε κανά δυό μήνες θα έκλεινε με 30% καλύτερη τιμή όπως έκλεισαν άλλοι που δεν βιάστηκαν
Πληρωμένα καλά τα μεροκάματα , μια χαρά βρήκε εργάτες ,τα λεφτά είπαμε προκαταβολή και με μέθοδο για να του πάρει η εφορία
από τα 3 το μακρύτερο με μπόνους πληρωμένες τις επιδοτήσεις
Κέρδος από αυτό 65 χιλιάρικα καθαρά ,έξω εφορίες ,κηπευτικά,εργατικά κτλπ
Αν ήταν μαμαμούνιας ίσως να έβγαζε κανά τάληρο παραπάνω από τα μεροκάματα , να είχε τους εργάτες σκλάβους σαν αυτούς που θέλει να φέρει η Κούλα,
προφανώς για κανά Λάτση ή τίποτα ανεμογεννήτριες για φτηνούλι ρεύμα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.330
- Πόντοι
- 6.056
Ναείμαστε δίκαιοι ! Ο Χρυσοχοϊδης είπε .... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ....200 ολακερα ευρω μου εδωσε....τα 300 τα εδωσε στους διευθυντες.Και μην ξεχνας οτι κερδιζω εμπειριες στα δημοσια νοσοκομεια οπως ειπε και το ανθρωπινο μουνοπανο η Κεραμεως τι να τα κανω τα λεφτα;
αλλά ... ΘΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !
Διευθυντές δεν γίνεστε όλοι μετά τη 12ετία ;;;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.568
- Πόντοι
- 6.256
Τι εχεις πινακιδα απεξω δεν πουλαω σε δημοσιους;Εσύ τύπε που ξέρεις σε ποιούς πουλάω σταθερά?
Αλλά αφού την έχεις έτοιμη τη λύση τι συζητάμε?
Να αυξήσουν την φορολογία να την πάνε 45% για να πάρουν όλοι από 3Κ και πάνω οι δημόσιοι για να τα ξοδεύουν στις επιχειρήσεις μας
όσο πιο πολλά μας φορολογούν τόσο πιο πολλά θα παίρνετε εσείς τόσο πιο πολλά θα ξοδεύετε....δε πως δεν τον είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα???
Και επειδη δεν πουλας εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ιδιωτων εκει πουλαει σε αυτους που εχουν σταθερα καλο εισοδημα και δεν κινδυνευουν να μεινουν ανεργοι αυριο μεθαυριο.
Να φυγουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και να ερθει το σιναφι σου να αναλαβει που φοροδιαφευγει χωρις αυριο,δηλωνει ψευτικα εξοδα επιχειρησεως,δεν κοβει αποδειξεις και ολα τα υπολοιπα καλα που κανετε για να πληρωνουν μεχρι και για τον αερα που αναπνεουν τα φτωχαδακια οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι.
Δεν γαμιεσαι λεω εγω....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0