Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.458
- Πόντοι
- 2.606
...Για τα έμβρυα ή για τα σκατα με τα ομβρια ύδατα ;
Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά σε πολλά μέρη πέφτουν μαζί νομίζω
...Για τα έμβρυα ή για τα σκατα με τα ομβρια ύδατα ;
Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά σε πολλά μέρη πέφτουν μαζί νομίζω
Και στην Παττάγια ετσι γινεται, γιατιι οχι και δω;Σε συνέχεια δημοσιευμάτων για υπαιτιότητα της ΕΥΔΑΠ για το πλημμυρικό φαινόμενο στη συμβολή Κανάρη με την Λεωφόρο Ποσειδώνος, διευκρινίζεται ότι η ΕΥΔΑΠ δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τα όμβρια.
Ωστόσο, το δίκτυο αποχέτευσης υπερφορτώνεται σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης με αποτέλεσμα να ανοίγει το καπάκι του δικτύου αποχέτευσης στο συγκεκριμένο σημείο.
Τα μουνόπανα οι βούλγαροι, παλι μας περασανΕπιτέλους πρώτοι! Από κατω
![]()
για τον πουτσο καβαλα πλεον και επισημα!!!Επιτέλους πρώτοι! Από κατω
![]()
Γκρίνια παντούγια τον πουτσο καβαλα πλεον και επισημα!!!
Και καλά κάνει τυπε...Ήλιο έχει τώρα στην Αθήνα, αλλά η ΕΡΤ του κουλη μου λέει ότι πρέπει να ψάξω για αλυσίδες να τις βάλω στο Πορτ παγκαζ αλλιώς θα τιμωρηθω
Χρονια πολλα καλη χρονιαΤον Μάρτιο 2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια. Να ευχηθούμε, λοιπόν, Χρόνια Πολλά, μέρες που είναι:
![]()
«Φτάνει πια η κοροϊδία»: Ακόμα σε κοντέινερ ζουν 60 σεισμόπληκτες οικογένειες στο Δαμάσι Λάρισας – Απάνθρωπες οι συνθήκες
«Μπαλάκι» ανάμεσα σε κρατικούς φορείς και τράπεζες έχουν γίνει 60 οικογένειες στο Δαμάσι του Νομού Λάρισας, οι οποίες σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα ζουν σεwww.newsbreak.gr
30 days of operation γραφει,εδω απο την 1η ειχε προβλημα λειτουργιας.Προνοησαν οι δικοι μαςΞοδευτηκαν οι τυποι στο μετρο θεσσαλονικης
![]()