Ναι δεν λέω όχι...αλλά τι σημαίνει καλό μεροκάματο? 100? 150? καθαρά συν εργόσημο???
Ο γνωστός σου που τα έκανε όλα έτοιμα χωρίς εφορία και με προπληρωμή να μην χρηματοδοτήσει τίποτα μπορούσε να τα δώσει..
ένας μικρός χωρίς γνωριμίες και με μικρή παραγωγή μπορεί? Αυτό ρωτάω. Ο μικρός αν δεν μπορεί να κλείσει να μείνουν οι μεγάλοι μόνο?
δεν είχε καμιά γνωριμία , λογιστή καλό είχε που γνώριζε τις τριγωνικές συναλλαγές
Οι μεγάλοι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι , θυμίσου τα φραουλοχώρια που πιστόλιαζαν με τις καραμπίνες τους εργάτες
Μικρός ή μεγάλος αν το αφεντικό είναι μπαστουνόβλαχος θέλει τσάμπα εργασία, σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό
Το λάδι το περσινό προπέρσινο που μαζεύτηκε με φτηνά εργατικά , σε τι τιμή κυκλοφορεί ?
Δηλαδή θέλω να πω ότι τα εργατικά στις δουλειές αυτές είναι το λιγότερο, απλά μάθανε να έχουνε κόσμο 10ωρα με ένα εικοσάρι και ένα παράπηγμα για ύπνο
Υποπτούλικο ναι
ο ένας επαγγελματίας παίρνει μια δουλειά από ένα δήμο ή μια υπηρεσία με ανάθεση και κόβει τιμολόγιο και πληρώνει και τις κρατήσεις και δεν γλιτώνει μία...
και ο άλλος δεν κόβει απόδειξη ούτε 1 ευρώ και φαίνεται ότι ζει με επιδόματα
ποιος κάνει περισσότερο κακό στο κράτος δεν ξέρω...εκτός αν εξισώνουμε τις αναθέσεις όλων των επαγγελματιών με αυτές της γεκτέρνα....αν ήμουν ο γιεκτέρνας εδώ θα στο μπου θα καθόμουν να βρίζω το μητσοτάκη
ναι ρε πλάκα κάνουμε
πάντως μέχρι ένα σεβαστό ποσό νομίζω 50-60000 γίνεται απ' ευθείας ανάθεση (μάσα) όπως με τον μπακάλη του Κολωνού
Βέβαια και οι διαγωνισμοί για τα χοντρά πακέτα Δημοσίων έργων , φωτογραφικοί είναι , Μεντεγίν