Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.324
Πόντοι
6.056
Εσύ τύπε που ξέρεις σε ποιούς πουλάω σταθερά?

Να αυξήσουν την φορολογία να την πάνε 45% γ:tooth:
Τυπάρα ... ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ 100% οι πιθανότητες είναι ίδιες ... το να έχεις γιωτ 70 μέτρα ... ή παγκάνι ....

ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ...

όχι ; είσαι μήπως στο zermatt ;;;;;

Η φορολογία .... είναι ήδη στο 42% για επαγγελματίες .... το ξέχασες ;;;
Πάντα πάνω από 42% ήταν ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.566
Πόντοι
6.256
Ναείμαστε δίκαιοι ! Ο Χρυσοχοϊδης είπε .... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ....
αλλά ... ΘΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !

Διευθυντές δεν γίνεστε όλοι μετά τη 12ετία ;;;
Ναι αυτο εχω βαλει σκοπο της ζωης μου....να γινω διευθυντης για να παρω 100 ευρω παραπανω.:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.324
Πόντοι
6.056
Να φυγουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και να ερθει το σιναφι σου να αναλαβει που φοροδιαφευγει χωρις αυριο,δηλωνει ψευτικα εξοδα επιχειρησεως,δεν κοβει αποδειξεις και ολα τα υπολοιπα καλα που κανετε για να πληρωνουν μεχρι και για τον αερα που αναπνεουν τα φτωχαδακια οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι.
Μη λέμε μαλακίες. Αν δεν είναι κατασκευαστής και κάνει εμπόριο ... δηλώνει το 80% .
Απλά είναι λίγο μπόμπος το συγκεκρικριμένο άτομο !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656
Μαλάκα ... έχω πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;;;;

Για δικηγόρους και ιατρούς επαγγελματίες όμως που ψόφαγαν σαν τις μύγες το χειμώνα με σαμαρά ...
έβαλε φρένο στα λουκέτα. Γεγονός είναι το λένε τα νούμερα, όχι εγώ !

Ό,τι κι αν πουλάς , εφόσον πουλάς στην ελληνική επικράτεια
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .

Ελληνικό ρεύμα δεν καις ;
Θα σε γαμήσουν . Είναι γραμμένο . Απλά ...δεν το έχεις καταλάβει .
Τώρα κάθεσαι και μπλέκεις όλα τα θέματα μαζί...ρεύματα, ακρίβεια κτλπ τι σχέση έχουν αυτά????

Μιλάμε για την φορολογία και μην συζητάς συνέχεια για γιατρούς και δικηγόρους επειδή αυτό σε καίει...γιατί έχω μια πολύ δυνατή υποψία ότι αν αύριο ο κυριάκος σου έκανε την φορολογία σου μηδέν σου έδινε ένα έσπα 350 χιλιάδες θα τα έβλεπες αλλιώς.

Εγώ μιλάω γενικά και όχι ειδικά...αφού σου αρέσει ειδικά δεν κόβω ούτε 100 ΑΠΥ το χρόνο και οι πελάτες μου είναι όλοι ή ΝΠΔΔ ή κεντρική κυβέρνηση ή μεγάλες εταιρείες. Δεν είμαι ο επόμενος αλλά από την κακή εικόνα της αγοράς εξαρτόμαστε όλοι. Μην το πας συνέχεια σε προσωπική αντιπαράθεση να πούμε :confused:

Φορολογικά ο τσίπρας τους επαγγελματίες τους γάμησε τα πέταλα. Με αυτό τον τρόπο μάζεψε το μαξιλάρι που έκανε δώρο ο κυριάκος στα αφεντικά του.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Ένας μικρότερος εργολάβος θα μπορούσε να δώσει αυτά τα καλά μερομάκατα για μικρότερες δουλειές όχι στημένες με 65Κ και εφορία μηδέν και προπληρωμένες επιδοτήσεις?
δεν είμαι αγρότης αλλά νομίζω ότι το ηθικό ,το δίκαιο και το σωστό είναι ο εργάτης να πληρώνεται σαν εργάτης και όχι σαν δουλικό
Αν υπάρχει πληρωμή και όχι εξευτελισμός ,βρίσκονται εργάτες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Τι θες να κανουμε ρε φίλε, θα το ρισκάρουμε
Screenshot_2023-12-17-12-35-26-437.jpg
Αυτοι ειναι καλυτεροι απο τους αλλους πως να το κανουμε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656
Τι εχεις πινακιδα απεξω δεν πουλαω σε δημοσιους;

Και επειδη δεν πουλας εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ιδιωτων εκει πουλαει σε αυτους που εχουν σταθερα καλο εισοδημα και δεν κινδυνευουν να μεινουν ανεργοι αυριο μεθαυριο.

Να φυγουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και να ερθει το σιναφι σου να αναλαβει που φοροδιαφευγει χωρις αυριο,δηλωνει ψευτικα εξοδα επιχειρησεως,δεν κοβει αποδειξεις και ολα τα υπολοιπα καλα που κανετε για να πληρωνουν μεχρι και για τον αερα που αναπνεουν τα φτωχαδακια οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι.

Δεν γαμιεσαι λεω εγω....
όχι ευτυχώς έχουμε ένα κράτος που ταΐζει συστηματικά ένα δημόσιο τομέα που ανοίγει τρύπες στον κρατικό προϋπολογισμό και ευτυχώς που έχουμε τα κορόιδα να δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους για να το συντηρούν.

και επειδή οι μεγαλύτεροι γυφταράδες είναιθ οι δ.υ. με τα εγγυημένα λεφτάκια (ψίχουλα) τους και συνήθως διαπραγματεύονται και το ευρώ....στα παπάρια μας :confused:

Και ιδιωτικός υπάλληλος όταν έχει λεφτά μια χαρά ξοδεύει αλλά το κράτος (το φιλαράκι σου) του γαμάει τα πρέκια για να μπορείς να μπορούν να πληρωθούν οι κηφήνες. Στους κηφήνες δεν βάζω όλους τους κλάδους μέσα όπως γιατρούς για παράδειγμα. Αλλά κάτι τρύπια κοπρόσκυλα που δουλεύουν σε κάτι αποθήκες και κάτι ιματιοθήκες στα δημόσια νοσοκομεία σίγουρα :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Μην είσαι σίγουρος για αυτό .
Αν είχε σίγουρα τα γίδια, γιατί δεν είχε πει τι επρόκειτο να κάνει με τη φορολογία των ελ. επαγγελματιών ;
Που πήγε τον ελάχιστο φόρο σε παλιό ελ. επαγγελματία
από 650€ στα 3000 - 4000€
;;;

Αν τα έλεγε αυτά προεκλογικά, θα έπαιρνε ... 41% ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ .

Το ότι υπάρχουν ηλίθιοι και επαγγελματίες ΠΟΛΛΟΙ
που δεν έχουν πάρει χαμπάρι του ΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ αυτό ναι .
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ όμως ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Μεγάλη πουστιά ... το ότι το ψήφισαν όταν ήρθε ο Ταγίπ .
ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ !
Και ταυτόχρονα ... έσκασε ο ... Όλιβερ ...
το επεισόδιο στο γήπεδο ....
και καπάκι ....

Η ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ... ΟΜΟ ....

εντελώς τυχαία και συμπτωματικά !
Οι επικοινωνιολόγοι αξίζουν το μισθό τους !
Τι φοροεπιδρομη λες
Ο μητσοτακης ειπε μειωση φορολογίας 1.6 δις για ΟΛΟΥΣ
Καποιος κοροϊδεύει.
Σε λιγο θα μας πεις οτι το λαδι ακριβηνε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Σε αυτή την περίπτωση είσαι διαπλεκόμενος τύπε. Δεν έχει νόημα η συζήτηση .
ωχ όντως αυτό είναι υποπτούλικο :think:

ο μπακάλης του Κολωνού τσέπωνε κάθε λίγιο και λιγάκι κάτι τριανταχίλιαρα για άζαξ και χαρτιά υγείας που προμήθευε τις κρατικές υπηρεσίες,
λογικά 5 ευρώ η εξάδα το χαρτί και κανά πενηντάρι η δεκάδα τα άζαξ :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656
δεν είμαι αγρότης αλλά νομίζω ότι το ηθικό ,το δίκαιο και το σωστό είναι ο εργάτης να πληρώνεται σαν εργάτης και όχι σαν δουλικό
Ναι δεν λέω όχι...αλλά τι σημαίνει καλό μεροκάματο? 100? 150? καθαρά συν εργόσημο???

Ο γνωστός σου που τα έκανε όλα έτοιμα χωρίς εφορία και με προπληρωμή να μην χρηματοδοτήσει τίποτα μπορούσε να τα δώσει..

ένας μικρός χωρίς γνωριμίες και με μικρή παραγωγή μπορεί? Αυτό ρωτάω. Ο μικρός αν δεν μπορεί να κλείσει να μείνουν οι μεγάλοι μόνο?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656
ωχ όντως αυτό είναι υποπτούλικο :think:
Υποπτούλικο ναι

ο ένας επαγγελματίας παίρνει μια δουλειά από ένα δήμο ή μια υπηρεσία με ανάθεση και κόβει τιμολόγιο και πληρώνει και τις κρατήσεις και δεν γλιτώνει μία...

και ο άλλος δεν κόβει απόδειξη ούτε 1 ευρώ και φαίνεται ότι ζει με επιδόματα

ποιος κάνει περισσότερο κακό στο κράτος δεν ξέρω...εκτός αν εξισώνουμε τις αναθέσεις όλων των επαγγελματιών με αυτές της γεκτέρνα....αν ήμουν ο γιεκτέρνας εδώ θα στο μπου θα καθόμουν να βρίζω το μητσοτάκη :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.324
Πόντοι
6.056
Και ο ιατρός σαν ιατρός ... ο μηχανικός σαν μηχανικός ...ο δικηγόρος σαν δικηγόρος ....

Είναι λογικό ο pezoporos, παλιός δημόσιος υπάλληλος ... να παίρνει τα τριπλά από τον hellraiser4ever που είναι ιατρός ;
Στην ελεύθερη αγορά δεν θα έβγαζε ούτε 150€ το μήνα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Ναι δεν λέω όχι...αλλά τι σημαίνει καλό μεροκάματο? 100? 150? καθαρά συν εργόσημο???

Ο γνωστός σου που τα έκανε όλα έτοιμα χωρίς εφορία και με προπληρωμή να μην χρηματοδοτήσει τίποτα μπορούσε να τα δώσει..

ένας μικρός χωρίς γνωριμίες και με μικρή παραγωγή μπορεί? Αυτό ρωτάω. Ο μικρός αν δεν μπορεί να κλείσει να μείνουν οι μεγάλοι μόνο?
δεν είχε καμιά γνωριμία , λογιστή καλό είχε που γνώριζε τις τριγωνικές συναλλαγές

Οι μεγάλοι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι , θυμίσου τα φραουλοχώρια που πιστόλιαζαν με τις καραμπίνες τους εργάτες
Μικρός ή μεγάλος αν το αφεντικό είναι μπαστουνόβλαχος θέλει τσάμπα εργασία, σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό
Το λάδι το περσινό προπέρσινο που μαζεύτηκε με φτηνά εργατικά , σε τι τιμή κυκλοφορεί ?
Δηλαδή θέλω να πω ότι τα εργατικά στις δουλειές αυτές είναι το λιγότερο, απλά μάθανε να έχουνε κόσμο 10ωρα με ένα εικοσάρι και ένα παράπηγμα για ύπνο
Υποπτούλικο ναι

ο ένας επαγγελματίας παίρνει μια δουλειά από ένα δήμο ή μια υπηρεσία με ανάθεση και κόβει τιμολόγιο και πληρώνει και τις κρατήσεις και δεν γλιτώνει μία...

και ο άλλος δεν κόβει απόδειξη ούτε 1 ευρώ και φαίνεται ότι ζει με επιδόματα

ποιος κάνει περισσότερο κακό στο κράτος δεν ξέρω...εκτός αν εξισώνουμε τις αναθέσεις όλων των επαγγελματιών με αυτές της γεκτέρνα....αν ήμουν ο γιεκτέρνας εδώ θα στο μπου θα καθόμουν να βρίζω το μητσοτάκη :2funny:
ναι ρε πλάκα κάνουμε :2funny:

πάντως μέχρι ένα σεβαστό ποσό νομίζω 50-60000 γίνεται απ' ευθείας ανάθεση (μάσα) όπως με τον μπακάλη του Κολωνού
Βέβαια και οι διαγωνισμοί για τα χοντρά πακέτα Δημοσίων έργων , φωτογραφικοί είναι , Μεντεγίν :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.324
Πόντοι
6.056
δεν είχε καμιά γνωριμία , λογιστή καλό είχε που γνώριζε τις τριγωνικές συναλλαγές

Οι μεγάλοι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι , θυμίσου τα φραουλοχώρια που πιστόλιαζαν με τις καραμπίνες τους εργάτες
Μικρός ή μεγάλος αν το αφεντικό είναι μπαστουνόβλαχος θέλει τσάμπα εργασία, σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό
Το λάδι το περσινό προπέρσινο που μαζεύτηκε με φτηνά εργατικά , σε τι τιμή κυκλοφορεί ?
Λακωνία 15€ , χανιά 17€ ... άλλη ερώτηση ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656

Δηλαδή θέλω να πω ότι τα εργατικά στις δουλειές αυτές είναι το λιγότερο, απλά μάθανε να έχουνε κόσμο 10ωρα με ένα εικοσάρι και ένα παράπηγμα για ύπνο
Δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις αλλά στην αγορά -γενικότερα- τα μεροκάματα που θεωρούνται καλά για κάθε κλάδο δεν μπορούν να τα δώσουν όλοι. Έχω δει προσωπική εμπειρία κάποιον που ως υπάλληλος έπαιρνε 1000 καθαρά και όταν άνοιξε το δικό του μαγαζί στο ίδιο αντικείμενο έδινε 700 και έφαγε και δεδουλευμένα από ένα κορόιδο.

Να κρατάς μικρό καλάθι για αυτούς που τα κάνουν όλα ένα κουβάρι. Θέλει φαιά ουσία δεν τελειώνεις με ένα ''όλοι οι εργοδότες πρέπει να πληρώνουν καλύτερα''.

Είπα και χτες...να πάρουν Έλληνες αφού υπάρχει ανεργία...να δώσουν και ανθρώπινα μεροκάματα.....αλλά να είναι έτοιμος ο καταναλωτής να πληρώσει και κάτι παραπάνω γιατί σίγουρα οι τιμές θα ανέβουν.

Φυσικά και υπάρχει αλητεία και δεν είναι μόνο το λάδι...που να δεις τι έγινε με το αλεύρι λίγο πριν τον πόλεμο στην ουκρανία...όσοι ήξεραν στόκαραν φτηνά πριν ξεσπάσει...

ναι ρε πλάκα κάνουμε :2funny:

πάντως μέχρι ένα σεβαστό ποσό νομίζω 50-60000 γίνεται απ' ευθείας ανάθεση (μάσα) όπως με τον μπακάλη του Κολωνού
Βέβαια και οι διαγωνισμοί για τα χοντά πακέτα Δημοσίων έργων , φωτογραφικοί είναι , Μεντεγίν :rockon:
Όχι εξαρτάται την ανάθεση μπορεί να γίνει και για μεγαλύτερο ποσό. Πολύ βρομιά και εκεί και ιδιαίτερα με τους δήμους και τις υπηρεσίες έχουν πολλούς δικούς τους. Παλαιότερα που υπήρχαν λεφτά ανέβαζαν και τις τιμές στο θεό για ευνόητους λόγους...τώρα δεν έχουν μια και πάνε σε φυσιολογικές τιμές.

Έχω τσακωθεί με άπειρους δημόσιους κηφήνες που εκμεταλλεύονται τους νόμους εκτρώματα για τις αναθέσεις που πέρασε ο τσίπρας και ο μητσοτάκης μετά. Ο ένας θέσπισε την ανάθεση με 3 προσφορές ακόμα και αν είναι αναρτημέμενες στην τουαλέτα της υπηρεσίες...και ο άλλος θέσπισε από 50Κ και κάτω να το δίνουν όπου θέλουν με 1 προσφορά. Μιλάμε για ξεφτίλες.....ακόμα και αν είσαι φτηνότερος σου απαγορεύουν να στείλεις.....

Αλλά και ακόμα και έτσι όποιος το πάρει θα πληρώσει φόρους και κρατήσεις στο ακέραιο. Δεν ισχύει το ίδιο για τον καθένα που θα τα πάρει μαύρα. Να ξέρουμε και τι λέμε.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Λακωνία 15€ , χανιά 17€ ... άλλη ερώτηση ;
ε ναί !!!!

τα έχουμε πεί και δεν είναι σοφία !!! Παπούα να φέρουνε για να μαζεύουν τις ντομάτες , 1( ένα ευρώ) να τους δίνουν μεροκάματο 12ωρο,
κάτω από 1,80- 2 ευρώ το κιλο ντομάτα δεν υπάρχει
Εισαγωγή κάνουν τούρκικες ντομάτες , 0,25 αγοράζουν
λεμόνια Κίνας 0,10 αγορά ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.324
Πόντοι
6.056
Θα σε ξεκωλιάσουν γαμιόλα Σεούλ .
Μόνο εκλτεκτοί των οικογενειών προμήθειες στο δημόσιο .
Θες να μας το παίξεις διαπλεκόμενος.
Συγγρού και Κουμουνδούρου !

Κατα σύμπτωση και τα κεντρικά των κομμάτων.
Εκεί που ... θα βγάζει μεροκάματο ο έλληνας σύντομα ! Μόνο !

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.912
Πόντοι
3.656
Θα σε ξεκωλιάσουν γαμιόλα Σεούλ .
Μόνο εκλτεκτοί των οικογενειών προμήθειες στο δημόσιο .
Θες να μας το παίξεις διαπλεκόμενος.
Συγγρού και Κουμουνδούρου !

Κατα σύμπτωση και τα κεντρικά των κομμάτων.
Εκεί που ... θα βγάζει μεροκάματο ο έλληνας σύντομα ! Μόνο !
έλα να αγοράσεις κάνα πληκτρολόγιο τόσα λεφτά αφορολόγητα έχεις χριστούγεννα είναι έχουμε και έξοδα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom