Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Άλλο λες τώρα άλλο είπες πριν. Άλλο 1000 ευρώ σε φακελάκι που μεταφράζεται σε κάτω από 100 ευρώ το μήνα μαύρα άλλο 100 και 200 ευρώ το μήνα καθαρά που μεταφράζεται σε 250-350 μεικτά.

Με 1000 ευρώ εφάπαξ δε σώθηκε κανείς. Με 200 ευρώ αύξηση αντίθετα σώθηκαν πολλοί....

Μπόνους (γιατί περί αυτού μιλάς) μπορείς να δώσεις πάνω από ένα και με πολλούς τρόπους. Η πικρή και σκληρή αλήθεια είναι ότι στο 8ωρο..άντε 10ωρο αν σε συμπαθεί με τα μπόνους....ο κάθε απλός εργαζόμενος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες.

Αν θες να αυξήσεις πραγματικά τα κέρδη μέσω του κύκλου εργασιών θα χρειαστείς και παραπάνω άτομα. Όσο μεγαλώνει ο τζίρος τόσο μικραίνει το περιθώριο κέρδους...και όσο μεγαλώνουν τα έξοδα τόσο λιγότερα μπόνους θα αισθάνεσαι ασφαλής να δίνεις.

θα φτάσεις σε ένα σημείο που το παραπάνω που σου αποδίδουν δεν θα φτάνει για να μεγαλώσεις τις πωλήσεις σου. Γενικά μιλάμε πάντα ανά περίπτωση μπορεί να μην ισχύει αυτό.
το ίδιο βρε σου λέω , ένα αριθμό είπα ..100 να μην φαίνονται,φακελάκι
Αυτό έλειπε να βάλεις νταβατζή το κράτος στις έξτρα σχέσεις σου με τους υπαλλήλους σου
Βγάζεις 50 χιλιάρικα καθαρά το έτος , δίνεις τα 5 έξτρα μπόνους σε αυτούς που δουλεύουν γιά πάρτι σου
Αν σώσουν τη ζωή τους με το χιλιάρικο είναι αδιάφορο, δεν είσαι κηδεμόνας τους αλλά είναι σημαντικά γρανάζια στη δούλεψη σου στην "οικογένεια"
Εσύ κάνεις κάτι ελάχιστο που θα εκτιμηθεί ,διαπιστωμένα !! ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Το αίμα νερό δεν γίνεται τυπάρα, έτσι ;
Δηλαδή? Είναι κακό να απασχολείς ξένους αλλά δεν είναι κακό να δηλώνεις μηδέν ευρώ και να αφήνεις να πληρώνει ο φτωχός?

έχεις και άλλες εξυπνάδες να πεις? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
το ίδιο βρε σου λέω , ένα αριθμό είπα ..100 να μην φαίνονται,φακελάκι
Αυτό έλειπε να βάλεις νταβατζή το κράτος στις έξτρα σχέσεις σου με τους υπαλλήλους σου
Βγάζεις 50 χιλιάρικα καθαρά το έτος , δίνεις τα 5 έξτρα μπόνους σε αυτούς που δουλεύουν γιά πάρτι σου
Αν σώσουν τη ζωή τους με το χιλιάρικο είναι αδιάφορο, δεν είσαι κηδεμόνας τους αλλά είναι σημαντικά γρανάζια στη δούλεψη σου στην "οικογένεια"
Εσύ κάνεις κάτι ελάχιστο που θα εκτιμηθεί ,διαπιστωμένα !! ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη
Εσύ μιλάς για τυράκι για να αποδώσουν παραπάνω. Δεκτό και δουλεύει.

Δεν τον σώζει όμως και το ξέρω και εγώ και το ξέρεις και εσύ.

Εγώ απάντησα στο κατά πόσο μπορεί μια οποιαδήποτε επιχειρήσει να δώσει ''καλούς'' μισθούς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Σε παίνεψα ρε βλάμη παληκάρι που δεν ξεχνάς την πατρίδα !
Ευτυχώς που την θυμάσαι εσύ που δεν απασχολείς κανέναν αλλά φροντίζεις να δηλώνεις μηδέν ευρώ και κλαίγεσαι για το τέλος επιτηδεύματος και για τον έφκα.

Επίσης το σχέδιο σου να τα πουλήσεις όλα και να τα βγάλεις στο εξωτερικό είναι ότι πιο πατριωτικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό :confused:

Αν βασιζόταν η πατρίδα σε εσάς θα είχαμε πάει πολύ μπροστά...κυμπάριδες πατριώτες που δε θέλουν να πληρώσουν ούτε ευρώ.....παληκάρια από τα λίγα :wanker:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Ευτυχώς που την θυμάσαι εσύ που δεν απασχολείς κανέναν αλλά φροντίζεις να δηλώνεις μηδέν ευρώ και κλαίγεσαι για το τέλος επιτηδεύματος και για τον έφκα.

Επίσης το σχέδιο σου να τα πουλήσεις όλα και να τα βγάλεις στο εξωτερικό είναι ότι πιο πατριωτικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό :confused:

Αν βασιζόταν η πατρίδα σε εσάς θα είχαμε πάει πολύ μπροστά...κυμπάριδες πατριώτες που δε θέλουν να πληρώσουν ούτε ευρώ.....παληκάρια από τα λίγα :wanker:
Αν σε έναν χρόνο δίνεις ενφια-τελη κυκλοφοριας-φορο επιτηδευματος ..... 5 ψηφιο ... πόσα πρέπει να δώσεις τύπε ακόμη ;
Ο pezoporos δεν θα τα δώσει όλη του τη ζωή αυτά !

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Εσύ μιλάς για τυράκι για να αποδώσουν παραπάνω. Δεκτό και δουλεύει.

Δεν τον σώζει όμως και το ξέρω και εγώ και το ξέρεις και εσύ.

Εγώ απάντησα στο κατά πόσο μπορεί μια οποιαδήποτε επιχειρήσει να δώσει ''καλούς'' μισθούς.
ρε συ τι τυράκι ? είναι χαμηλοί οι μισθοί και από τη στιγμή που βγάζεις 50 δεν θα σου λείψει κάτι αν δώσεις τα 5 και σου μείνουν 45 ,
απεναντίας θα σου δουλέψουν με όρεξη ,αν τους χρειασθείς μια μέρα για μισή ώρα παραπάνω δεν θα ακούς μουρμούρες
Πιάσαμε δυο φράγκα και ξεχάσαμε τις ανθρώπινες σχέσεις ρε γμτο :undecided-old:
Μετά βρίζουμε τους καπιταλιστές..

Τέσπα , κάνε ό,τι θες !!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Αν σε έναν χρόνο δίνεις ενφια-τελη κυκλοφοριας-φορο επιτηδευματος ..... 5 ψηφιο ... πόσα πρέπει να δώσεις τύπε ακόμη ;
αν μπορείς μη δίνεις σεντς στους κλέφτες , πολύ καλά κάνεις !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Ο pezoporos δεν θα τα δώσει όλη του τη ζωή αυτά !
Άσε μωρέ τα πενταψήφια τα ακούμε κάθε μέρα εδώ σου έχω ξαναπεί δε με ενδιαφέρει τι κληρονόμησες....μπορεί να σου άφησαν και τον πύργο των Αθηνών από πάνω μέχρι κάτω.....σε κάνει πιο μάγκα από αυτόν που τα δούλεψε από το μηδέν???? Μη μου τα λες αυτά εμένα

Μου βάζεις τώρα τα τέλη κυκλοφορίας και το τέλος επιτηδεύματος...σιγά τα λεφτά...τι έχεις 12 αμάξια από 5Κ cc το καθένα?

και για να λέμε και τα πράγματα παντελονάτα

όσο πατριώτης είναι ο κάθε ολιγάρχης που κάνει τριγωνικές και βαράει έξοδα στα αυτιά και δε φορολογείται

άλλο τόσο είναι και ο μικροεπαγγελματίας που βγάζει 50 χιλιάρικα και δε δηλώνει ούτε 10 έτσι για το γαμώτο για να μην τον πιάσει το τεκμήριο...μη και πληρώσει 5 δεκάρες στο κράτος. Και πιο γύφτικο ακόμα είναι αυτό άντε γιατί ο άλλος πάει να γλιτώσει περιουσίες...εδώ μιλάμε για 2-3 χιλιάρικα....πατρίδα όμως πάνω από όλα...

ο αλβανός εργάτης που είναι δηλωμένος πληρώνει μεγαλύτερο φόρο από εσένα πατριώτη :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
:rockon::rockon::rockon::rockon:

%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg

Ο φραχτης τελικα ηταν για να μην φευγουν οι λαθρομεταναστες
:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
ρε συ τι τυράκι ? είναι χαμηλοί οι μισθοί και από τη στιγμή που βγάζεις 50 δεν θα σου λείψει κάτι αν δώσεις τα 5 και σου μείνουν 45 ,
απεναντίας θα σου δουλέψουν με όρεξη ,αν τους χρειασθείς μια μέρα για μισή ώρα παραπάνω δεν θα ακούς μουρμούρες
Πιάσαμε δυο φράγκα και ξεχάσαμε τις ανθρώπινες σχέσεις ρε γμτο :undecided-old:
Μετά βρίζουμε τους καπιταλιστές..

Τέσπα , κάνε ό,τι θες !!!
Το αντίθετο είπα εγώ.

Τυράκι είναι επειδή ακριβώς παίρνουν λίγα λεφτά και θα χαρούν προς στιγμή αλλά είναι αέρας δεν θα σωθούν.

Δεν μιλάω προσωπικά τι κάνω εγώ μιλάω γενικά.

Γενικά μιλώντας αν αντί για τα 750 που είναι ο βασικός αντέχεις και δώσεις 850 ή 900 θα αλλάξεις την οικονομική κατάσταση του άλλου. Αλλά δεν είναι εύκολο να δώσεις 900 καθαρά σε ανειδίκευτο εργάτη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Μόνο που οι δηλωμένοι , είναι το 0.1% τυπάρα.

Και ο καθηγητής ιδιωτικού .... που έχει ξεχωριστό ΚΑΔ για τα ιδιαίτερα ... και κόβει αποδείξεις ....
θα πλήρωνε πολλά ... μόνο που δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ....

υ.γ. αμάξια έχω πολλά .... και με πολλά κυβικά ... μέσα είσαι .
Μπράβο, να τα χαίρεσαι....:thumbsup:

Δηλωμένοι είναι το 0.1% των αλβανών? Μας δουλεύεις μωρέ που έχουν πάρει όλοι άδειες παραμονής?

Αλλά ότι και να ήταν.....όταν εγώ απασχολώ άτομα και πληρώνω στο κράτος τις εισφορές και τις φορολογίες τους...και πληρώνω και την δική μου....γιατί είσαι εσύ περισσότερο πατριώτης από εμένα που δεν πληρώνεις τίποτα και κοιτάς πως θα γλιτώσεις και τα 100 ευρώ???

Και επειδή με νευρίασες τώρα.....

Επειδή δεν απασχολώ Έλληνα? ΕΣΥ γιατί δεν απασχολείς έναν Έλληνα με τα λεφτά που γλιτώνεις από την εφορία????? Και από ότι φαίνεται έχεις και μαύρα και άσπρα πολλά...αμάξια...ακίνητα...γιατί δεν απασχολείς έναν Έλληνα να τον σώσεις από την ανεργία ρε πατριώτη?????

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Για τα μεροκάματα λέω πατριώτη ...... τα μεροκάματα που κάνουν .....
Δηλώνονται όλα ;
Γυναίκες σε σπίτια ;
Λένε για υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους ........
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ....

ανεβάστε μου από .... οικιακή καθαριότητα !
Με συγχωρείς αλλά για εργαζόμενους υπαλλήλους δεν μιλούσαμε? Για αυτό δε με παρέθεσες??

Τι αλλάζεις τώρα το θέμα????

όσο κλέβει ο ηλεκτρολόγος αλβανός άλλο τόσο κλέβει και ο΄Ελληνας.

Είσαι με τα καλά σου είναι οκ δηλαδή να κλέβει ο Έλληνας αλλά όχι ο αλβανός???

Μήπως λέμε μαλακίες? :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Το αντίθετο είπα εγώ.

Τυράκι είναι επειδή ακριβώς παίρνουν λίγα λεφτά και θα χαρούν προς στιγμή αλλά είναι αέρας δεν θα σωθούν.

Δεν μιλάω προσωπικά τι κάνω εγώ μιλάω γενικά.

Γενικά μιλώντας αν αντί για τα 750 που είναι ο βασικός αντέχεις και δώσεις 850 ή 900 θα αλλάξεις την οικονομική κατάσταση του άλλου. Αλλά δεν είναι εύκολο να δώσεις 900 καθαρά σε ανειδίκευτο εργάτη.
η έκφραση "τυράκι" δεν μου αρέσει φίλε μου
Κάνεις κάτι που για τον άλλον είναι μια μικρή βοήθεια και για σένα ένα τίποτα, στο τέλος το πιθανότερο να πάρεις κ ανταπόδωση
Στον ντελιβερά 2 καφέδες 4 ευρώ, δώστου ένα τάληρο να πάει στο καλό , δεν θα σου λείψει και ας μην έχεις ανταπόδωση
Εάν είχες ανάγκη το 1 ευρώ θα έφτιαχνες καφέ και σάντουιτς μόνος σου
Δεν μιλάω προσωπικά σε σένα, γενικά μιλάω ότι μερικά πράματα μπορούμε μόνοι μας να τα αλλάξουμε , με άλλο τρόπο σκέψης
η αγάπη για τα λεφτά δεν είναι το καλύτερο , ο σκρουτζ δυστυχής ήταν με το άγχος μη χάσει κανά δολλάριο :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Με συγχωρείς αλλά για εργαζόμενους υπαλλήλους δεν μιλούσαμε? Για αυτό δε με παρέθεσες??

Τι αλλάζεις τώρα το θέμα????
Θέλεις λίγη δουλίτσα ακόμη με τα ελληνικά.
Σε άλλα δέκα χρόνια , θα είσαι κομπλέ.
Σύνταξη και ορθογραφία οκ είσαι , για κατανόηση λέω.
Σχετικά με την κατανόηση όσων γράφω
επειδή είναι και δεκάδες που κρέμονται από τα @@ μου και βάζουν και ψηφοφορίες για μένα
δεν έχω δηλώσει ποτέ και δεν προτίθομαι να το κάνω , αν απασχολώ ή όχι κόσμο .
Οπότε κάθε δήλωσή σου σχετικά πέφτει έξω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
η έκφραση "τυράκι" δεν μου αρέσει φίλε μου
Κάνεις κάτι που για τον άλλον είναι μια μικρή βοήθεια και για σένα ένα τίποτα, στο τέλος το πιθανότερο να πάρεις κ ανταπόδωση
Στον ντελιβερά 2 καφέδες 4 ευρώ, δώστου ένα τάληρο να πάει στο καλό , δεν θα σου λείψει και ας μην έχεις ανταπόδωση
Εάν είχες ανάγκη το 1 ευρώ θα έφτιαχνες καφέ και σάντουιτς μόνος σου
Δεν μιλάω προσωπικά σε σένα, γενικά μιλάω ότι μερικά πράματα μπορούμε μόνοι μας να τα αλλάξουμε , με άλλο τρόπο σκέψης
η αγάπη για τα λεφτά δεν είναι το καλύτερο , ο σκρουτζ δυστυχής ήταν με το άγχος μη χάσει κανά δολλάριο :2funny:
Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου σε αυτό το θέμα

Το μόνιμο μισθολογικό έξοδο είναι άλλο θέμα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Μπράβο, να τα χαίρεσαι....:thumbsup:

Δηλωμένοι είναι το 0.1% των αλβανών? Μας δουλεύεις μωρέ που έχουν πάρει όλοι άδειες παραμονής?

Αλλά ότι και να ήταν.....όταν εγώ απασχολώ άτομα και πληρώνω στο κράτος τις εισφορές και τις φορολογίες τους...και πληρώνω και την δική μου....γιατί είσαι εσύ περισσότερο πατριώτης από εμένα που δεν πληρώνεις τίποτα και κοιτάς πως θα γλιτώσεις και τα 100 ευρώ???

Και επειδή με νευρίασες τώρα.....

Επειδή δεν απασχολώ Έλληνα? ΕΣΥ γιατί δεν απασχολείς έναν Έλληνα με τα λεφτά που γλιτώνεις από την εφορία????? Και από ότι φαίνεται έχεις και μαύρα και άσπρα πολλά...αμάξια...ακίνητα...γιατί δεν απασχολείς έναν Έλληνα να τον σώσεις από την ανεργία ρε πατριώτη?????
μην μαλώνετε !!!!!:truce:
από ότι είπε ο ΚαιριδοΚούλης λόγω Οθωμανικής αυτοκρατορίας όλοι είμαστε παιδιά των Οθωμανών :D:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Θέλεις λίγη δουλίτσα ακόμη με τα ελληνικά.
Σε άλλα δέκα χρόνια , θα είσαι κομπλέ.
Σύνταξη και ορθογραφία οκ είσαι , για κατανόηση λέω.
Σχετικά με την κατανόηση όσων γράφω
επειδή είναι και δεκάδες που κρέμονται από τα @@ μου και βάζουν και ψηφοφορίες για μένα
δεν έχω δηλώσει ποτέ και δεν προτίθομαι να το κάνω , αν απασχολώ ή όχι κόσμο .
Οπότε κάθε δήλωσή σου σχετικά πέφτει έξω.
Άσε τα Ελληνικά μου στην άκρη...σχολίασες κάτι και δεν σου βγήκε....πιάστηκες από αυτό τον Αλβανό υπάλληλο αλλά σε αυτά που είπα δεν έχεις κανένα επιχείρημα...τώρα το πετάς στις ψηφοφορίες και τα σχετικά...ακατανόητα δηλαδή....

Σε τελική ανάλυση....δεν είσαι πατριώτης επειδή πληρώνεις φόρους που (προσπαθείς αλλά) δεν μπορείς να αποφύγεις.

και εγώ δεν είμαι επειδή απασχόλησα έναν ξένο υπάλληλο.

Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε. Σου θυμίζω ότι το σχόλιο ήταν δικό σου δεν έγινε η αρχή από εμένα...εκτός αν με έχεις κόψει για τύπο που δεν απαντά και νόμιζες ότι θα το κάνω αβαβά.

Το είπες...θα πάρεις και απάντηση :confused:

• Χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Άσε τα Ελληνικά μου στην άκρη...σχολίασες κάτι και δεν σου βγήκε....πιάστηκες από αυτό τον Αλβανό υπάλληλο αλλά σε αυτά που είπα δεν έχεις κανένα επιχείρημα...τώρα το πετάς στις ψηφοφορίες και τα σχετικά...ακατανόητα δηλαδή....

Σε τελική ανάλυση....δεν είσαι πατριώτης επειδή πληρώνεις φόρους που (προσπαθείς αλλά) δεν μπορείς να αποφύγεις.

και εγώ δεν είμαι επειδή απασχόλησα έναν ξένο υπάλληλο.

Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε. Σου θυμίζω ότι το σχόλιο ήταν δικό σου δεν έγινε η αρχή από εμένα...εκτός αν με έχεις κόψει για τύπο που δεν απαντά και νόμιζες ότι θα το κάνω αβαβά.
Στα φαντασία σου είναι όλα.
Σχολίασα, ότι παίνεψες τον μη έλληνα υπάλληλο . Καμία σχέση με φόρους ... και τα @@ μου .......
Κακοί και καλοί υπάλληλοι ....... υπάρχουν όλων των εθνικοτήτων .

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.872
Πόντοι
3.656
Στα φαντασία σου είναι όλα.
Σχολίασα, ότι παίνεψες τον μη έλληνα υπάλληλο . Καμία σχέση με φόρους ... και τα @@ μου .......
Κακοί και καλοί υπάλληλοι ....... υπάρχουν όλων των εθνικοτήτων .
Για κάντο λιανά τότε?

Τον παίνεψα και τι? Τι σημαίνει το ''αίμα νερό δε γίνεται''?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom