Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.347
Πόντοι
1.406
λες τύπε αν πάω και μου ζητήσει το κινητό για να περάσει πόντους αν της πω προτιμώ να τα λέμε στο γουατς απ να ψαρώσει και να μου το δώσει? :tooth:
Aνετα,θα φροντισεις ομως να εχεις αγορασει και ακριβα πραγματα για το εφε,απο αυτα που αγοραζει ο νιπλης οχι ο νταιμας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.948
Πόντοι
3.656
Aνετα,θα φροντισεις ομως να εχεις αγορασει και ακριβα πραγματα για το εφε,απο αυτα που αγοραζει ο νιπλης οχι ο νταιμα

εννοείται θα έχω αγοράσω ότι πιο ακριβό...θα έχω κάνει λογαριασμό 350 ευρώ...θα έχω φέρει και 2 εργάτες από το γραφείο να μου κουβαλάνε τα καρότσια....θα πληρώσω με golden 24K revolut και θα φλεξάρω και τα κλειδιά του αμαξιού τυχαία όπως θα πληρώνω :wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.940
Πόντοι
9.297
Σημερινο πρωτοσελιδο στα ΝΕΑ

Πολυ κατω απο τον μέσο ορο των χωρών του ΟΟΣΑ οι ελληνες μαθητες σε μαθηματικα φυσική και κατανοηση κειμενου
Πρωτοι στη χρηση κινητων
Τελευταιοι σε σχολικη πειθαρχια

(Αργότερα καθως θα μεγαλώσει το παιδι δενει το γλυκο με πρωτια σε παχυσαρκια καπνισμα τροχαια και τελευταια θεση σε διαβασμα βιβλιων μεταχειριση ζωων κλπ)
Ναυαγια γονείς που βγάζουν ναυάγια παιδιά .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.480
Πόντοι
6.256
Κοσμηματοπωλης στο πορτο ραφτη τον διερρηξαν δευτερη φορα , η πρωτη τον αυγουστο,
Η συμμορια η γνωστη των οχτω,
Επισης ειπε οτι για λαυριο κορωπι πορτο ραφτη υπαρχει ενα περιπολικο, και ακομα δεν παραιτηθηκε ο προπο,

Τι ψηφισες ρε τύπε; @alex71

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.538
Πόντοι
456
Να είναι και έτοιμος ο Έλληνας να πληρώσει πιο ακριβά το ακριβοπληρωμένο ποιόν όμως ε?

Γιατί Έλληνες δεν πάνε σε αυτά τα κουρεία επειδή είναι πιο φτηνά? Έλληνες δεν πάνε να πλύνουν τα αμάξια τους στους πακιστανούς επειδή αντί για 12 ευρώ παίρνουν 8????

Να πάρουν οι αγρότες Έλληνες εργάτες συμφωνώ και εγώ...και με ένσημα και με τα πάντα...να πληρώσουν και τα 100 ευρώ μεροκάματο καθαρό που θέλει ο Έλληνας για να του γίνει ο κώλος να....

εσύ θα το πληρώσεις όμως το προιόν 20% πιο ακριβό???? ή θα ζητήσεις από τον παραγωγό να φάει τη χασούρα???
Και εγώ μαζί σου είμαι.
Εγώ και ο καθένας αν τα έχει και του περισσεύουν ας πληρώσει τη διαφορά δεν χάθηκε ο κόσμος. Το πρόβλημα είναι όμως πως πολύς κόσμος δεν έχει και για αυτό ψάχνει και τη φθηνότερη δυνατή επιλογή.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.599
Πόντοι
6.256
Πρώτοι απ' όλους θα χαρουν οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι
Πρωτοι απο ολους θα χαρουν οι βιομηχανοι και οσοι απασχολουν μεγαλο αριθμο προσωπικου....μετα θα χαρουν οι "ξενοι επενδυτες" που θα φερουν τα εργοστασια τους στην Ελλαδα γιατι θα υπαρχει ατελειωτη προσφορα σκλαβων ωστε να γινουμε η Κινα της Ευρωπης.

Αυτοι που δεν θα χαρουμε σιγουρα ειμαστε ολοι οι υπολοιποι που θα βλεπουμε τη χωρα μας να γινεται Γκετο Ισλαμιστων και πιθανοτατα ανδρο τρομοκρατων και η εγκληματικοτητα που θα παει στα υψη.....

Εσυ θα χαρεις ετσι και αλλιως γιατι σαν κομματοσκυλο ταγμενο που εισαι το μονο που σε νοιαζει ειναι το κομμα και το χαρτζηλικι.....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι πραγμα ειναι αυτο με τα κοκκινα τεραστια ταμπελακια <μειωση 5%> που εχει γεμισει ο τοπος στα σουπερ μαρκετ ;
Ο υπουργος ο Σκρεκας ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενοι στη κυβερνηση που αποδιδει το νεο μετρο, το εχει αγκαλιασει ο κοσμος.
Δηλαδη ενα πακετο μακαρονια γνωστης εταιρειας, ακριβηνε 50 λεπτα, μπορει και παραπανω, ερχεται τωρα και μειωνει τη τιμη λιγα λεπτα του ευρω, και ειναι ενθουσιασμενος ο κοσμος με το νεο μετρο που σκαρφιστηκε η κυβερνηση.
Το πιο πιθανο ειναι να νομιζουν οι συνταξιουχοι που ψηφιζουν Μητσοτακη, οτι αυτα τα ταμπελακια 5 , ειναι 5 ευρω , σαν αυτες τις δωροεπιταγες 5 ευρω που δινουν καθε Κυριακη οι εφημεριδες.
Διολου απιθανο. Οποτε παλι η κυβερνηση κανει ο,τι μπορει για εκεινους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.948
Πόντοι
3.656
Και εγώ μαζί σου είμαι.
Εγώ και ο καθένας αν τα έχει και του περισσεύουν ας πληρώσει τη διαφορά δεν χάθηκε ο κόσμος. Το πρόβλημα είναι όμως πως πολύς κόσμος δεν έχει και για αυτό ψάχνει και τη φθηνότερη δυνατή επιλογή.
Και τότε τι ζητάμε?

Αν είναι έτσι ας έρθει μια κουμουνιστική κυβέρνηση να πει 150 ευρώ καθαρό μεροκάματο για όλους και να δούμε μετά τα αποτελέσματα.

Δεν έχω ιδέα με τι περιθώρια δουλεύουν οι αγρότες μπορεί και να κερδίζουν γάματα και να έχουν περιθώρια...έχω ακούσει τα γνωστά..ότι ψάχνονται να βάζουν άλλους να δουλεύουν τα χωράφια τους και αυτοί να στρώνουν κώλο στα καφενεία, ότι παίρνουν αγύριστα δάνεια και ότι παλιότερα γαμούσαν τις επιδοτήσεις και έπαιρναν καγιέν αντί για μηχανήματα. Πασόκ δηλαδή....

Τώρα σήμερα δεν ξέρω πόσο εύκολα η δύσκολα την βγάζουν αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν και μικορί και μεγάλοι....και είμαι 100% σίγουρος ότι οι μικροί δεν θα πλήρωναν 150+εργόγσημο καθαρό μεροκάματο ούτε για πλάκα...θα προτιμούσαν να τα κάνουν μόνοι τους.

ξέρω διάφορους που έχουν λίγες ελιές και πάνε και τις μαζεύουν με τις οικογένειες τους για να μην δώσουν 70άρια στα μεροκάματα.

δεν είναι όλοι εκατομυριούχοι όπως νομίζουν οι εργάτες στην Ελλάδα. Εκτός από τους 50-100 μεγάλους υπάρχουν και χιλιάδες μικροί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Καλα που ηρθανε οι λαθρο τυποι
Γιατι σύμφωνα με τους Νεοδημοκρατες κλακαδορους του κουλη
Δεν ειχαμε ουτε Ελιες ουτε Λαδι ουτε Φρουτα ουτε λαχανικα ουτε δρομους ουτε σπιτια ουτε οικοδομες
Πριν ερθουν
Σε κατι καλυβες ημασταν
Αμ το άλλο που με τη χούντα κοιμόμασταν με τα σπίτια ξεκλείδωτα, που το βάζεις αυτό;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.948
Πόντοι
3.656
ήταν ξεκλείδωτα για να μην χρειάζεται να τα σπάσουν οι ασφαλίτες της χούντας όταν έρχονταν να σου φορέσουν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Κοσμηματοπωλης στο πορτο ραφτη τον διερρηξαν δευτερη φορα , η πρωτη τον αυγουστο,
Η συμμορια η γνωστη των οχτω,
Επισης ειπε οτι για λαυριο κορωπι πορτο ραφτη υπαρχει ενα περιπολικο, και ακομα δεν παραιτηθηκε ο προπο,

Τι ψηφισες ρε τύπε; @alex71
Ως ψηφοφορος της ΝΔ με ρωτας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Πρωτοι απο ολους θα χαρουν οι βιομηχανοι και οσοι απασχολουν μεγαλο αριθμο προσωπικου....μετα θα χαρουν οι "ξενοι επενδυτες" που θα φερουν τα εργοστασια τους στην Ελλαδα γιατι θα υπαρχει ατελειωτη προσφορα σκλαβων ωστε να γινουμε η Κινα της Ευρωπης.

Αυτοι που δεν θα χαρουμε σιγουρα ειμαστε ολοι οι υπολοιποι που θα βλεπουμε τη χωρα μας να γινεται Γκετο Ισλαμιστων και πιθανοτατα ανδρο τρομοκρατων και η εγκληματικοτητα που θα παει στα υψη.....

Εσυ θα χαρεις ετσι και αλλιως γιατι σαν κομματοσκυλο ταγμενο που εισαι το μονο που σε νοιαζει ειναι το κομμα και το χαρτζηλικι.....
Λύσσα το εκανες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ποσους λαθρομεταναστες νομιμοποιησαν σημερα οι "πατριωτες" της ΝΔ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Δικοι σας ειναι οι αλλοι τι σχεση εχουμε
Εσεις οχι μονο δεν εφαρμοσατε τον νομο για να τους στειλετε απο εκει που ηρθαν αλλα τους δινεται χαρτια και δουλεια

αντε και λαθρο pass

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Δικοι σας ειναι οι αλλοι τι σχεση εχουμε
Εσεις οχι μονο δεν εφαρμοσατε τον νομο για να τους στειλετε απο εκει που ηρθαν αλλα τους δινεται χαρτια και δουλεια

αντε και λαθρο pass
Βεβαιως
Θα σου βαλουμε και μια εκτακτη εισφορα για να βγουν τα επιδοματα τους
41%

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.599
Πόντοι
6.256
Πολλούς.
Θελεις να παρεις μερικους σπιτι σου?
Θα μας υποχρεωσεις
Nα παρεις εσυ μερικους σπιτι σου για το καλο του κομματος!!!

1702807204283.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom