Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.899
Πόντοι
3.556
Γνωριζω αρκετους που δεν ψηφισαν (ελειπαν, βαρεθηκαν, πηγαν για μπανιο, ηταν στο εξωτερικο, ηταν μακρια απο τον τοπο που ψηφιζαν) και μια χαρα τον θελουν τον Κουλη.
ισχυει μαν ετσι ειναι και με σενα στο μιστερ. αρκετός κοσμος θελει να σε ψηφίσει αλλα δεν εχει προλαβει ακομα. :grouphug:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Τι ελεγε ο Χατζηδακης?
Αυξησανε τη φορολογία γιατί εχουνε εξοδα με τα εξοπλιστικα
1H-NEA-SK1612-ΑΘΗΝΑ-1.jpg

Δε θ αφησουνε τιποτα ορθιο

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Tυποι και αυτος για τις Ελιες ειναι που μας λενε οι Νεοδημοκρατες?

"Νέα Ιωνία: Μουσουλμάνος μετανάστης με μαχαίρι φώναζε “Αλλαχού Ακμπάρ”

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.974
Πόντοι
3.656
Είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ για έναν Πακιστανό που διασώθηκε από το ναυάγιο στην Πελοπόννησο. Αυτό που συγκράτησα είναι πως ξεκίνησε να έρθει στην Ευρώπη όχι επειδή δεν είχε δουλειά στο Πακιστάν, δουλειά είχε, αλλά επειδή δεν έβγαινε οικονομικά και ήθελε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του.
Με το ίδιο σκεπτικό ας ξεκινήσουμε και οι μισοί Έλληνες με το έτσι θέλω να πάμε στον Καναδά ή στην Αυστραλία αλλά η διαφορά είναι πως θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.

Τώρα για αυτό που λένε μερικοί για τις φράουλες, τα χωράφια κτλ πιστεύω πως το πρόβλημα είναι οι μισθοί και όχι η αθρόα νομιμοποίηση μεταναστών. Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά τόσοι λάθρο θα σπρώξουν τα μεροκάματα πιο χαμηλά.

Παράδειγμα, σε όλη την Αθήνα διάφοροι Ασιάτες έχουν ανοίξει κουρεία και ραφεία. Ραφεία που τα είχαν Ελληνίδες τα δουλεύουν Ασιάτες και πάνε κόρνα. Όσοι Έλληνες ήταν σε αυτές τις δουλειές σε περιοχές που έχουν ανοίξει τέτοια μαγαζιά και Ασιάτες ή ρίχνουν τις τιμές ή πάνε σε πιο up scale περιοχές αν μπορούν. Από τη μια πλευρά μαγκιά τους επειδή είναι εργατικοί και κάνουν το ίδιο με λιγότερα αλλά από την άλλη κλείνουν και τους Ελληνές.

Πιστεύω δηλαδή πως αν πλημμυρίσει η χώρα μετανάστες σε πολλές δουλειές τα μεροκάματα θα πέσουν και θα μείνουν χαμηλά.
Να είναι και έτοιμος ο Έλληνας να πληρώσει πιο ακριβά το ακριβοπληρωμένο ποιόν όμως ε?

Γιατί Έλληνες δεν πάνε σε αυτά τα κουρεία επειδή είναι πιο φτηνά? Έλληνες δεν πάνε να πλύνουν τα αμάξια τους στους πακιστανούς επειδή αντί για 12 ευρώ παίρνουν 8????

Να πάρουν οι αγρότες Έλληνες εργάτες συμφωνώ και εγώ...και με ένσημα και με τα πάντα...να πληρώσουν και τα 100 ευρώ μεροκάματο καθαρό που θέλει ο Έλληνας για να του γίνει ο κώλος να....

εσύ θα το πληρώσεις όμως το προιόν 20% πιο ακριβό???? ή θα ζητήσεις από τον παραγωγό να φάει τη χασούρα???

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.048
Πόντοι
6.536
Οσο κι αν σε τρομαζει η απαντηση, ειναι προφανης.
Γαμησέ τα.
Για πέταμα στα Οινόφυτα στους Πάκηδες με ένα βαζάκι βαζελίνη,γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι.....

Εκείνος που έλεγε για τα 15χρονα έφαγε κράξιμο από ελάχιστους.....
Ο ψυχοπαθής οδοντοτεχνίτης βγάζει όλα τα ψυχολογικά του εδώ...
Ναζί ντυμένος με προβιά Σύριζα....

Ζούν ανάμεσα μας....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εσύ θα το πληρώσεις όμως το προιόν 20% πιο ακριβό???? ή θα ζητήσεις από τον παραγωγό να φάει τη χασούρα???
Ε οχι...
Ο "πατριωτισμός" κάποιων δεν φτανει ως εκει, να εισαι σιγουρος...
Γιατι αν θελουν καποιοι "πατριωτιζμό"....Εχει και καποιες συνεπειες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.485
Πόντοι
6.256
Ε οχι...
Θα χαρουν με την τροπολογια και οι λαθρολαγνοι του συριζα οι open borders και καθε λογης ανθελληνικο παρασιτο .
Θα χαρουν και οι αδελφες,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Θα χαρουν με την τροπολογια και οι λαθρολαγνοι του συριζα οι open borders και καθε λογης ανθελληνικο παρασιτο .
Θα χαρουν και οι αδελφες,
Πρώτοι απ' όλους θα χαρουν οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Αλλη μια στοχευμένη απευθείας ανάθεση της ΝΔ , αυτη τη φορα στην εταιρεία Planet. Αναβάθμιση των αεροδρομίων για λογαριασμό της Fraport
Τι λέει ο δικηγόρος για αυτό? Θα ξεπληθει και αυτό με τα εκλογικά αποτελέσματα σε περίπτωση που συμβεί κάτι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρώτοι απ' όλους θα χαρουν οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι
Κτηνοβατης έγινες ρε? Δεν στο είχα. Μάλλον εκεί στην Κολομβία το έχουν αυτό το βίτσιο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.333
Πόντοι
6.056
Ε οχι...
πέστα βρε άρχοντα ,
με τη νομιμοποίηση των λάθρων και με τον ερχομό των νέων μουσλίμ
η ντομάτα θα πάει 0,5 ευρώ ,το σουβλάκι 1 ευρώ με δώρο το φρέντο ή τη φάντα :rockon:
Το λάδι θα κυλήσει στο δίευρο το κιλό,
ξέρει ο λοατΚούλης τι κάνει , μακάρι να έκανε τα ίδια και ο σύριζα:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
πέστα βρε άρχοντα ,
με τη νομιμοποίηση των λάθρων και με τον ερχομό των νέων μουσλίμ
η ντομάτα θα πάει 0,5 ευρώ ,το σουβλάκι 1 ευρώ με δώρο το φρέντο ή τη φάντα :rockon:
Το λάδι θα κυλήσει στο δίευρο το κιλό,
ξέρει ο λοατΚούλης τι κάνει , μακάρι να έκανε τα ίδια και ο σύριζα:2funny:
Στον Σαούλ να τα πεις. Εμενα τι με παραθετεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.974
Πόντοι
3.656
Ε οχι...
Για εμένα αυτό δεν έχει να κάνει με τον πατριωτισμό.

Αν οι Έλληνες προσφέρονταν για τις εργασίες αυτές οι μετανάστες δεν θα είχαν ελπίδα να πάρουν αυτές τις δουλειές.

Γιατί ποιος θα προτιμήσει έναν που δεν ξέρει ούτε καλημέρα να πει από τον Έλληνα αν υπήρχε προσφορά στα ίδια πλαίσια?

Αλλά οι Έλληνες δεν πάνε και αν πάνε ζητάνε τα τριπλά και σε πολλές περιπτώσεις απλά δεν κάνουν για τέτοιου είδους δουλειές.

Επειδή ο κάθε επιχειρηματίας έχει κάνει πλάνο για κάποια όρια στα περιθώρια κέρδους εαν αντί για 50 καλεστεί να δώσει 150 για τα μεροκάματα θα ακριβύνει το προϊών. Όποιος νομίζει ότι αυτό δεν ισχύει είναι ελεύθερος να φτιάξει έναν συνεταιρισμό που θα απασχολεί μόνο Έλληνες με 80 ευρώ καθαρό μεροκάματο συν τα ένσημα και τα δώρα για κανονικό 8ωρο.

Δηλαδή κανένας γιατί οι ''εργατοπατέρες'' μόλις γίνονται επιχειρηματίες είναι οι χειρότεροι εργοδότες...μόλις βγει το πρώτο μηνιάτικο από την τσέπη τους...

Άρα αν θες Ελληνικό και ποιοτικό προϊόν να το στηρίζεις κιόλας....να πηγαίνεις να παίρνεις τα Ελληνικά βιολογικά προϊόντα όχι τα σκουπίδια των lidl επειδή είναι φτηνά. Οι Έλληνες θέλουν να αγοράζουν τα καλύτερα σε τιμές χονδρικής εργοστασίου με κάθετη παραγωγή. Φυσικά για πολλούς που δεν έχουν να φάνε δεν ισχύουν τα παραπάνω γιατί επιλέγουν το λιντλ από ανάγκη.

Σε καμία περίπτωση αυτά δεν τα λέω γιατί επικροτώ το νομοσχέδιο. Αν ήθελαν εργατικό δυναμικό έπρεπε να βγάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος όπως κάνουν άλλες χώρες όχι να νομιμοποιήσουν αυτούς που ήρθαν παράνομα στην χώρα. Εξαιρώ όσους ήρθαν αποδεδειγμένα από εμπόλεμες ζώνες ή είναι πολιτικοί πρόσφηγες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.347
Πόντοι
1.406
Άρα αν θες Ελληνικό και ποιοτικό προϊόν να το στηρίζεις κιόλας....να πηγαίνεις να παίρνεις τα Ελληνικά βιολογικά προϊόντα όχι τα σκουπίδια των lidl επειδή είναι φτηνά. Οι Έλληνες θέλουν να αγοράζουν τα καλύτερα σε τιμές χονδρικής εργοστασίου με κάθετη παραγωγή. Φυσικά για πολλούς που δεν έχουν να φάνε δεν ισχύουν τα παραπάνω γιατί επιλέγουν το λιντλ από ανάγκη.
Σε νωπα λαχανικα και φρουτα δεν εχουν σκουπιδια,το αντιθετο θα ελεγα,και δεν μιλαω ως καταναλωτης τωρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.974
Πόντοι
3.656
Σε νωπα λαχανικα και φρουτα δεν εχουν σκουπιδια,το αντιθετο θα ελεγα,και δεν μιλαω ως καταναλωτης τωρα
Δεν θα διαφωνήσω γιατί δεν γνωρίζω δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τα λιντλ δεν το λέω για να τα σνομπάρω αλλά τα τεράστια σ/μ ποτέ δεν μου άρεσαν πάντα ήθελα να χαλάσω όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο μέσα.

Δεν αλλάζει κάτι όμως σε αυτά που είπα....στα λόγια όλοι μέμφονται τους ξένους ομίλους που έρχονται και παραγκωνίζουν την Ελληνική οικονομία. Συμφωνώ έτσι γίνεται.

Στην πράξη από τον μέσο Έλληνα που δεν τους συμπαθεί ζουν. Για να φέρω ένα παράδειγμα....έχω γνωρίσει διάφορους επιχειρηματίες που κινούνται στα όρια του ρατσισμού αλλά υπαλλήλους έχουν ξένους για να μπορούν να δίνουν λιγότερα λεφτά και να τους εκμεταλλεύονται γιατί τους βγαίνει πιο φτηνά. Αυτό τα λέει όλα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.347
Πόντοι
1.406
Δεν θα διαφωνήσω γιατί δεν γνωρίζω δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τα λιντλ δεν το λέω για να τα σνομπάρω αλλά τα τεράστια σ/μ ποτέ δεν μου άρεσαν πάντα ήθελα να χαλάσω όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο μέσα.
Μαλακιες κανεις,ειχε ενα μουνι καλιγραφια στο ταμειο στο Βασιλοπουλο σημερα ,ειχα κερδισει κατι μπονους για συγκεκριμενα προιοντα στη μαλακια καρτα που εχουν και μου τα εξηγουσε αναλυτικα και εγω να θελω να τον βγαλω οξω και να τον χτυπαω εκει που περνανε τις τιμες:bigdick::bigdick::bigdick:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.974
Πόντοι
3.656
Μαλακιες κανεις,ειχε ενα μουνι καλιγραφια στο ταμειο στο Βασιλοπουλο σημερα ,ειχα κερδισει κατι μπονους για συγκεκριμενα προιοντα στη μαλακια καρτα που εχουν και μου τα εξηγουσε αναλυτικα και εγω να θελω να τον βγαλω οξω και να τον χτυπαω εκει που περνανε τις τιμες:bigdick::bigdick::bigdick:
λες τύπε αν πάω και μου ζητήσει το κινητό για να περάσει πόντους αν της πω προτιμώ να τα λέμε στο γουατς απ να ψαρώσει και να μου το δώσει? :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom