κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Εξαρταται ποια Ζωη εννοεις. Την Κωνσταντοπουλου η, την ΛασκαρηΗ ζωή άλλους τους έπλασε και άλλους τους έκλασε
Εξαρταται ποια Ζωη εννοεις. Την Κωνσταντοπουλου η, την ΛασκαρηΗ ζωή άλλους τους έπλασε και άλλους τους έκλασε
φεύγει μόνος του όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα με την κυβέρνηση ή όταν χάνει την συζήτησηΛιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.
Όχι.. θα φάει χώμα όσο υποτιμά μεγάλη μερίδα ανθρώπων εδώ.Μεσα.Λιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.
Τρενο παει το νημα.Λιγο ο @κωλο-γερος παει να τα χαλασει με τα "make love no war" και τετοια αλλα δεν μασαμε
Πλακα-πλακα τον Πουσι τον ειχα απο κοντα με πμ και τον εψηνα να κανει το εμβολιο. Τον μπαναρατε ομως και εχασα επαφη.Κανεις λαθος τυπε
Εμεις τους θελουμε τους μεγαλυτερους μαλακες , ο Αντισθενης μας τους διωχνει
Ποιος δεν θελει τον Πουσυ να γυρισει πισω ;; ολοι τον θελουμε εδω
Δεν εκανε τον ειδήμων ομως ... δεν ελεγε βεβαια οτι ηταν και μαλακας μονος του , αυτο το πηραμε χαμπαρι ολοι μας
πρέπει να διαλέξω τώρα η μπορώ να αυτοκτονήσω πρώτα?Εξαρταται ποια Ζωη εννοεις. Την Κωνσταντοπουλου η, την Λασκαρη
Και επίσης να συμπληρώσω αν υποτιμούσε μόνο εμένα η να με εβγαζε χαζό δεν θα ασχολούμουν τόσο πολυ.Αλλα εδω βλέπω εδω και πάρα πολύ καιρό ότι σας θεωρεί ζωντοβολα ,όποιος διαφωνεί μαζί του..και σε θέματα κρίσιμα.Και για να τον προλάβω γιατι τον ξερουμε καλυτερα και απο το κωλο μας
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη "και καλα" εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη , και απλα τις πετάει για να μην παραδεχθεί το οτιδηποτε
Εχουμε συμφωνησει και με χειροτερους μαλάκες απο τον συγκεκριμένο οταν το επιχειρημα που ειχαν έστεκε
τι λες ρε μπρο εγώ ότι λέω είναι σοβαρό και δεν έχω ειρωνευτεί ποτέ πρόσωπα και καταστάσειςεχει απιστευτες προοπτικες ,αλλα ειναι χαζομουνης,για τρολια ψοφαει!
Τρενο παει το νημα.Λιγο ο @κωλο-γερος παει να τα χαλασει με τα "make love no war" και τετοια αλλα δεν μασαμε
Πες την αληθεια , δεν λυγισες με δακρύβρεχτη τοποθετηση υπερασπισης Αλεξ απο Κωλόγερο ;
Είναι Μέγας Γκαυλας ο Σαούλ τυπε μουυυυ!Τον αγαπάμε!εχει απιστευτες προοπτικες ,αλλα ειναι χαζομουνης,για τρολια ψοφαει!
Και ο αλλος το τυπος που εβαζε το πιτσιρικι που εκλαιγε και τον αλλον που εφτυνε την οθονηγια εμένα από όλους τους μπανταρισμένους μόνο πιεξ δεν λείπει γιατί δεν πρόσφερε τίποτα μόνο έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις ίδιες βρισιές σε λούπα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε για ξεχαρβαλωμένες κωλοτρυπιδες είχαμε κάνει εμετο
Κατσε πρωτα να δουλεψει η τηλεδιοικηση και θα το αφησω το τρενο να φυγει.Τρενο παει το νημα.Λιγο ο @κωλο-γερος παει να τα χαλασει με τα "make love no war" και τετοια αλλα δεν μασαμε
χαλκεντερος ειναι,τιτανας....θα κουρκουνησει κανα δυο πηχτες αποψε και αυριο θα μπει παλι να χτυπησει νεα υψηλα μαλακιας....ο μιστερ μαλακας 24 θα ειναι πολυ δυνατος αγωνας φετο....αν την βγαλουμε βεβαια μεχρι τα χριστουγεννα με τον πουστη που το 41τακατο μας εμπλεξε!Λιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.
Του καναμε χοντρη πλακα αυτουνου, με την πισινα, ο μονος που με εκανε να παρασυρθω και να τον βρισω.Και ο αλλος το τυπος που εβαζε το πιτσιρικι που εκλαιγε και τον αλλον που εφτυνε την οθονη
εχω νια νιωσω ετσι απο την αγορευση του Παντελη Ζερβου στον ΚατηφοροΠες την αληθεια , δεν λυγισες με δακρύβρεχτη τοποθετηση υπερασπισης Αλεξ απο Κωλόγερο ;
κριμα τον μπουστη αυτον τη δουλεια που εριξα να τον επαναφερω σε μια ανεκτη κατασταση.....στριβεις το μαχαιρι στην πληγη για αυτη μου την αποτυχια....με εχει στιγματισει ως επιστημων η περιπτωση του!Και ο αλλος το τυπος που εβαζε το πιτσιρικι που εκλαιγε και τον αλλον που εφτυνε την οθονη
ο μπαρμπαπηδουλας?Και ο αλλος το τυπος που εβαζε το πιτσιρικι που εκλαιγε και τον αλλον που εφτυνε την οθονη
γαμησου και συ...βαλτοι ειστε ρεο μπαρμπαπηδουλας?
αυτός ήταν για το αυτοφορο μη πω για το Δαφνί