You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.040
- Πόντοι
- 456
Eγώ δεν ξέρω πως λειτουργεί ο μηχανισμός στήριξης και δεν εκφέρω άποψη όπως εσύ που τα ξέρεις όλα και λες από πριν οτι θα πάει για το σόου ο μητστοτάκης. προφανώς θα ζητήσει κι άλλα μέτρα εκτός από λεφτά και δεν συγκρίνεται με σλοβενίες γιατί εδώ είχαμε τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ευρώπη. Επίσης, βάζεις συριζαίικο μέσο, νιουζ247, που θέλει να παρουσιάσει οτι έχουν κλασμένο τον μητσότακα ενώ τπριν με τον νταουλιέρη μας παρακαλάγανε να μας δανείσουν και θα μας είχαν βάλει ήδη τα λεφτά στην τράπεζα. Πάντως από αυτά που λέει ο πέτρος ο κόκκαλης και ο γερο παπαδημούλης τα σούργελα, εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο και έχω εμπιστοσύνη στον μητσότακα σε ό,τι και να κάνει.Βαζω λοιπον ολο το αρθρο να διαβασεις....
Πλημμύρες: Ο Τζεντιλόνι "προσγειώνει" τον Μητσοτάκη - Περιορισμένα φέτος τα κεφάλαια
Περιορισμένη θα είναι φέτος η χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα για τις φυσικές καταστροφές, σύμφωνα με τον επίτροπο Οικονομικών της ΕΕ Πάολο Τζεντιλόνι, ο οποίος διαβεβαίωσε όμως πως από του χρόνου θα είναι πολύ πιο ουσιαστική.www.news247.gr
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 1.406
Βασικα το αναποδο συμβαινει, εσας πρεπει να σωσουμε απο την οργη του Μεγαλειοτατου,εχετε τελειωσει και δεν το ξερετε νοπανα...ναι ρε συ,λες και ειναι απειλουμενο ειδος μπλε φυσητηρα της μεσογειου......να κανουμε και μκο ,δεν ξερεις ποτε,μπορει να γλυψουμε και κανα κοκκαλακι ξωφαλτσα!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Ρε μαλακα, απο την πρωτη ημερα που αρχισα να γραφω στα πολιτικα, ξεκαθαρισα οτι πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου. Τι κρυφοκοιταγμα μου λες; Και για τον Λακη που εκραξα την μαλακοψηφοφορια του Στεκα κρυφοκοιταγα;Μονος του μπηκε σε αυτη την θεση , οταν με το παραμικρό ερχοταν να κουναει την πουτσα του για οτι ειχε να κανει με την ΝΔ
Τότε που ησουν μπαρμπα ;;
Μηπως κρυφοκοιταγες και εσυ απο το παραθυρακι ;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.991
- Πόντοι
- 3.656
σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα πάντωςκαι έχω εμπιστοσύνη στον μητσότακα σε ό,τι και να κάνει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.287
- Πόντοι
- 12.756
τυπε δεν ειναι το θεμα τι ψηφιζειςΡε μαλακα, απο την πρωτη ημερα που αρχισα να γραφω στα πολιτικα, ξεκαθαρισα οτι πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου. Τι κρυφοκοιταγμα μου λες; Και για τον Λακη που εκραξα την μαλακοψηφοφορια του Στεκα κρυφοκοιταγα;
ειδικα εμενα στ αρχιδια μου , ψηφιζε και Κουλη, δικαιωμα σου.
οι τοποθετησεις κωλοτρυπιδας ειναι το θεμα
Τροχιζε το καυλι του για να τον κάνει κοκορέτσι και να του γλεντήσει το κορμάκι.Ε και?Κι εγώ τιο ίδιο θα έκανα.Ρε μλκα εσυ δεν ειχες λυσσαξει τοσες μερες και μετραγες μια μια, ποτε θα γυρισει, ες και ηταν γκομενα σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβως τυπαρα μου..έτσι είναι η ζωή...οι επιλογές έχουν και επιπτώσεις.εγώ υποστηρίζω ο καθένας να λέει ότι θέλει και μετά να γίνεται μαδομουνι και να αναλαμβάνει τις ευθύνες των γραφομένων του
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Κωλο-γερος ειμαι αφου, τοποθετησεις κωλο-τρυπιδας θα κανωτυπε δεν ειναι το θεμα τι ψηφιζεις
ειδικα εμενα στ αρχιδια μου , ψηφιζε και Κουλη, δικαιωμα σου.
οι τοποθετησεις κωλοτρυπιδας ειναι το θεμα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.991
- Πόντοι
- 3.656
don't I know itΑκριβως τυπαρα μου..έτσι είναι η ζωή...οι επιλογές έχουν και επιπτώσεις.
έφαγα πολύ ντονέρ το απόγευμα μετά τη δουλειά και τώρα νιώθω τις επιπτώσεις να αχνοφαίνονται
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Πορδονεφος;;;;don't I know it
έφαγα πολύ ντονέρ το απόγευμα μετά τη δουλειά και τώρα νιώθω τις επιπτώσεις να αχνοφαίνονται
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.287
- Πόντοι
- 12.756
Κωλο-γερος ειμαι αφου, τοποθετησεις κωλο-τρυπιδας θα κανω
Και για να τον προλάβω γιατι τον ξερουμε καλυτερα και απο το κωλο μας
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη "και καλα" εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη , και απλα τις πετάει για να μην παραδεχθεί το οτιδηποτε
Εχουμε συμφωνησει και με χειροτερους μαλάκες απο τον συγκεκριμένο οταν το επιχειρημα που ειχαν έστεκε
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 1.406
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.287
- Πόντοι
- 12.756
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη "και καλα" εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη ,
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Λιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.Και για να τον προλάβω γιατι τον ξερουμε καλυτερα και απο το κωλο μας
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη , και απλα τις πετάει για να μην παραδεχθεί το οτιδηποτε
Εχουμε συμφωνησει και με χειροτερους μαλάκες απο τον συγκεκριμένο οταν το επιχειρημα που ειχαν έστεκε
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.991
- Πόντοι
- 3.656
Η ζωή άλλους τους έπλασε και άλλους τους έκλασεΠορδονεφος;;;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.287
- Πόντοι
- 12.756
Κανεις λαθος τυπεΛιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.
Εμεις τους θελουμε τους μεγαλυτερους μαλακες , ο Αντισθενης μας τους διωχνει
Ποιος δεν θελει τον Πουσυ να γυρισει πισω ;; ολοι τον θελουμε εδω
Δεν εκανε τον ειδήμων ομως ... δεν ελεγε βεβαια οτι ηταν και μαλακας μονος του , αυτο το πηραμε χαμπαρι ολοι μας
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 2.606
εχει απιστευτες προοπτικες ,αλλα ειναι χαζομουνης,για τρολια ψοφαει!Θα φαει γαμησι και αυτος απο τωρα γιατι τον βλεπω οτι εχει ταση να γινει ο νέος Αλεξ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.063
- Πόντοι
- 6.056
Τρενο παει το νημα.Λιγο ο @κωλο-γερος παει να τα χαλασει με τα "make love no war" και τετοια αλλα δεν μασαμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις