Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
img47822_16c625a7d8e83be186fe3596049c825a.jpg

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Βαζω λοιπον ολο το αρθρο να διαβασεις....
Eγώ δεν ξέρω πως λειτουργεί ο μηχανισμός στήριξης και δεν εκφέρω άποψη όπως εσύ που τα ξέρεις όλα και λες από πριν οτι θα πάει για το σόου ο μητστοτάκης. προφανώς θα ζητήσει κι άλλα μέτρα εκτός από λεφτά και δεν συγκρίνεται με σλοβενίες γιατί εδώ είχαμε τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ευρώπη. Επίσης, βάζεις συριζαίικο μέσο, νιουζ247, που θέλει να παρουσιάσει οτι έχουν κλασμένο τον μητσότακα ενώ τπριν με τον νταουλιέρη μας παρακαλάγανε να μας δανείσουν και θα μας είχαν βάλει ήδη τα λεφτά στην τράπεζα. Πάντως από αυτά που λέει ο πέτρος ο κόκκαλης και ο γερο παπαδημούλης τα σούργελα, εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο και έχω εμπιστοσύνη στον μητσότακα σε ό,τι και να κάνει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.906
Πόντοι
1.406
...ναι ρε συ,λες και ειναι απειλουμενο ειδος μπλε φυσητηρα της μεσογειου......να κανουμε και μκο ,δεν ξερεις ποτε,μπορει να γλυψουμε και κανα κοκκαλακι ξωφαλτσα!
Βασικα το αναποδο συμβαινει, εσας πρεπει να σωσουμε απο την οργη του Μεγαλειοτατου,εχετε τελειωσει και δεν το ξερετε νοπανα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Μονος του μπηκε σε αυτη την θεση , οταν με το παραμικρό ερχοταν να κουναει την πουτσα του για οτι ειχε να κανει με την ΝΔ
Τότε που ησουν μπαρμπα ;;
Μηπως κρυφοκοιταγες και εσυ απο το παραθυρακι ;
Ρε μαλακα, απο την πρωτη ημερα που αρχισα να γραφω στα πολιτικα, ξεκαθαρισα οτι πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου. Τι κρυφοκοιταγμα μου λες; Και για τον Λακη που εκραξα την μαλακοψηφοφορια του Στεκα κρυφοκοιταγα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
Ρε μαλακα, απο την πρωτη ημερα που αρχισα να γραφω στα πολιτικα, ξεκαθαρισα οτι πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου. Τι κρυφοκοιταγμα μου λες; Και για τον Λακη που εκραξα την μαλακοψηφοφορια του Στεκα κρυφοκοιταγα;
τυπε δεν ειναι το θεμα τι ψηφιζεις
ειδικα εμενα στ αρχιδια μου , ψηφιζε και Κουλη, δικαιωμα σου.
οι τοποθετησεις κωλοτρυπιδας ειναι το θεμα

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ρε μλκα εσυ δεν ειχες λυσσαξει τοσες μερες και μετραγες μια μια, ποτε θα γυρισει, ες και ηταν γκομενα σου;
Τροχιζε το καυλι του για να τον κάνει κοκορέτσι και να του γλεντήσει το κορμάκι.Ε και?Κι εγώ τιο ίδιο θα έκανα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ υποστηρίζω ο καθένας να λέει ότι θέλει και μετά να γίνεται μαδομουνι και να αναλαμβάνει τις ευθύνες των γραφομένων του :sunglasses:
Ακριβως τυπαρα μου..έτσι είναι η ζωή...οι επιλογές έχουν και επιπτώσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
τυπε δεν ειναι το θεμα τι ψηφιζεις
ειδικα εμενα στ αρχιδια μου , ψηφιζε και Κουλη, δικαιωμα σου.
οι τοποθετησεις κωλοτρυπιδας ειναι το θεμα
Κωλο-γερος ειμαι αφου, τοποθετησεις κωλο-τρυπιδας θα κανω:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Ακριβως τυπαρα μου..έτσι είναι η ζωή...οι επιλογές έχουν και επιπτώσεις.
don't I know it

έφαγα πολύ ντονέρ το απόγευμα μετά τη δουλειά και τώρα νιώθω τις επιπτώσεις να αχνοφαίνονται :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
Κωλο-γερος ειμαι αφου, τοποθετησεις κωλο-τρυπιδας θα κανω:confused:

Και για να τον προλάβω γιατι τον ξερουμε καλυτερα και απο το κωλο μας
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη "και καλα" εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη , και απλα τις πετάει για να μην παραδεχθεί το οτιδηποτε

Εχουμε συμφωνησει και με χειροτερους μαλάκες απο τον συγκεκριμένο οταν το επιχειρημα που ειχαν έστεκε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη "και καλα" εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη ,
1694455714443.png

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Και για να τον προλάβω γιατι τον ξερουμε καλυτερα και απο το κωλο μας
δεν ειναι επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο τις δικες μου ή γενικά και των αλλων και διαφωνουμε επειδη εχουμε κανει μια καστα εδω μεσα και ειναι μονος του
Ειναι οτι οι συγκεκριμένες προσβαλουν την κοινη λογικη , και απλα τις πετάει για να μην παραδεχθεί το οτιδηποτε

Εχουμε συμφωνησει και με χειροτερους μαλάκες απο τον συγκεκριμένο οταν το επιχειρημα που ειχαν έστεκε
Λιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
Λιγο- πολυ, ολοι ξερουμε τι μαλακια δερνει το καθε νικ εδω μεσα. Ενα καφενειο ειμαστε και αμολαμε τις μαλακιες μας. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι και κυριως ας μην στοχοποιουμε ακομα και τον μεγαλυτερο, κατα την γνωμη μας, μαλακα. Δεν νομιζω οτι θα κερδισουμε τιποτα αν διωξουμε τον Αλεξ απο εδω και οταν στοχοποιεις καποιον τον διωχνεις.
Κανεις λαθος τυπε
Εμεις τους θελουμε τους μεγαλυτερους μαλακες , ο Αντισθενης μας τους διωχνει
Ποιος δεν θελει τον Πουσυ να γυρισει πισω ;; ολοι τον θελουμε εδω
Δεν εκανε τον ειδήμων ομως ... δεν ελεγε βεβαια οτι ηταν και μαλακας μονος του , αυτο το πηραμε χαμπαρι ολοι μας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom