Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Χαιρετιζουμε το εργο της κυβέρνησης το νεο Τhessalia International Airport (THS)
img_1_1694452076475.jpg
προφανώς και θα πετάμε με υδροπλάνα

αφού από τις πλημμύρες δε θα μπορείς να πατήσεις στη γη θα είναι νερό μόνο με υδροπλάνα θα μπορείς να μετακινηθείς

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
δηλαδη ρε μαν τζαμπα ταιζε την γαμιολα με τον αντρα της ναπουμε ;

F3kam0UXwAA4J_h-696x482.jpg
Σλοβενια και Κροατια μια μερα μετα τις δικες τους καταστροφες κανανε επισημο αιτημα για αρωγη απο την ΕΕ ουτε σοου στις καμερες ουτε ταξιδια στις Βρυξελλες απλα κινησαν τις προβλεπομενες διαδικασιες.....αυτο το σουργελο 10 μερες μετα τις καταστροφες θα παει στις Βρυξελλες και καλα για να φανει οτι χαρις σε αυτον θα μας βοηθησει η ΕΕ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
όταν μπορείς να βγεις από πάνω μια χαρά συζητάς και ας σε βρίζουν.

και εσύ χαρακτηρίζεις τους άλλους και ας μην χρησιμοποιείς βρισιές

δεν είναι ανάγκη να κερδίζεις κάθε επιχείρημα...με τον κατσαπλιά δεν είχες δει ότι έγραψε καλά να πάθει και τον υποστήριξες

μάθε να χάνεις και την συζήτηση ρε τύπε...εσύ κανείς περισσότερο σα παιδάκι και καλά δε βλέπεις και δεν απαντάς. Εγώ αντικειμενικός είμαι ούτε σε έχω βρίσει ούτε έχω εμπλακεί στην κουβέντα αλλά μη το παίζεις υπεράνω.

Οπως τα λες.. οταν εχει να πει δεν τον νοιαζει τιποτα
και "παμε παρακατω" και "Κουλης αλλα 8 χρόνια " , " αν δεν σας αρεσει να φυγετε"

Οταν χανει συζητηση ή μπαινει η Κολομπιανα ή πρεπει να φυγει και μπηκε για λιγο ή κανει οτι δεν τα βλεπει

Μ αρεσει που κανει και υποδειξεις σε αλλους οτι ειναι ενηλικοι και μεγαλοι ανθρωποι και αυτος συμπεριφερεται σαν 8χρονο στην καλυτερη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.263
Πόντοι
1.056
Αυτα εγραφε ο Αλεξ τον Ιουλιο!

Σκουπιδι μεχρι κοκάλου!

Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.018
Πόντοι
5.506
Ναι αμε...είδα και τις κρότου λάμψης που πέταγαν στους πλημμυρισμένους....και επειδή αν έχεις πάει σε 1-2 συλλαλητήρια αυτά τα μόλις σταμάτησαν άρχισαν να τρώνε μπουκάλια και πέτρες εγώ τα ακούω βερεσέ....όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που πετάνε τα μπουκάλια. Και δεν είναι οι κάτοικοι της Λάρισας αλλά πίστευε ότι σε βολεύει εσένα.

αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης μέσα στο κτίριο θα τους άφηναν να φωνάξουν μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν.

αλλά δε μπορεί ο Λουδοβίκος να ετοιμάζεται να τάξει λεφτά και απέξω να φωνάζουν γαμιεσαι.

λογικά και την καημένη που συνέλλαβαν για ψευδείς ειδήσεις καλά της έκαναν και αυτή μπαχαλάκισα

δεν είναι όλα όπως τα σκέφτεσαι τύπε μπαρόκ.....
Εγώ βλέπω στο βίντεο τις μηχανές να κατευθύνονται προς τη συγκέντρωση και μόλις σταματάνε να πέφτουν βροχή τα κοτρωνια και τα μπουκάλια. Και καπάκι αρχίζουν οι μπάτσοι να τα πετάνε πίσω και να ρίχνουν.

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι πλημμυρισμενοι ήταν εκεί και είχαν όρεξη κουράγιο και διάθεση να ασχολούνται με Βουλή μπάτσους και πετροπόλεμους με το βίος τους μες τη λάσπη, δικαίωμα σου.

Πολύ ορθώς συνέλαβαν και την καμμένη που έλεγε σε παραλήρημα ότι μαλάκια της κατέβαινε στο κεφάλι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Οπως τα λες.. οταν εχει να πει δεν τον νοιαζει τιποτα
και "παμε παρακατω" και "Κουλης αλλα 8 χρόνια " , " αν δεν σας αρεσει να φυγετε"

Οταν χανει συζητηση ή μπαινει η Κολομπιανα ή πρεπει να φυγει και μπηκε για λιγο ή κανει οτι δεν τα βλεπει

Μ αρεσει που κανει και υποδειξεις σε αλλους οτι ειναι ενηλικοι και μεγαλοι ανθρωποι και αυτος συμπεριφερεται σαν 8χρονο στην καλυτερη
Ο τύπος Αλέξ είναι παρεξηγημένος.....δεν είναι ντουγάνι απλά έχει μπει (όπως και άλλοι) πολλοί στον ρόλο της υποστήριξης της κυβέρνησης σε αντίθεση με εμάς τους αντιδραστικούς

και καταλήγει απλά για να πάει κόντρα να λέει μαλακίες ενώ φαίνεται κατάφορα ότι αυτό που υποστηρίζει είναι λάθος.

εντάξει είναι και δύσκολο να αντισταθείς στον Κυριάκο βέβαια είναι ακαταμάχητος :confused::confused::confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
εγω ενα που ειδα ειναι τα γουρουνια να λενε μεταξυ τους "παμε να ριξουμε ξυλο"...
τωρα διαβασα πως χτυπησαν εναν 25χρονο πολυ σοβαρα και τον εχουν στειλει με αρκετα καταγματα νοσοκομειο.....θα εφταιγε για τις πλημμυρες μαλλον....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.018
Πόντοι
5.506

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Σλοβενια και Κροατια μια μερα μετα τις δικες τους καταστροφες κανανε επισημο αιτημα για αρωγη απο την ΕΕ ουτε σοου στις καμερες ουτε ταξιδια στις Βρυξελλες απλα κινησαν τις προβλεπομενες διαδικασιες.....αυτο το σουργελο 10 μερες μετα τις καταστροφες θα παει στις Βρυξελλες και καλα για να φανει οτι χαρις σε αυτον θα μας βοηθησει η ΕΕ.
κλασσικος ποζερας και τηγανιτα τιποτα...ολη η διακυβερνηση του...πεντε χρονια ποζα και επικοινωνιακα τρικ......και σε καθε στραβη ξεβρακωμα ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Εγώ βλέπω στο βίντεο τις μηχανές να κατευθύνονται προς τη συγκέντρωση και μόλις σταματάνε να πέφτουν βροχή τα κοτρωνια και τα μπουκάλια. Και καπάκι αρχίζουν οι μπάτσοι να τα πετάνε πίσω και να ρίχνουν.

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι πλημμυρισμενοι ήταν εκεί και είχαν όρεξη κουράγιο και διάθεση να ασχολούνται με Βουλή μπάτσους και πετροπόλεμους με το βίος τους μες τη λάσπη, δικαίωμα σου.

Πολύ ορθώς συνέλαβαν και την καμμένη που έλεγε σε παραλήρημα ότι μαλάκια της κατέβαινε στο κεφάλι.

Για να βγάλουμε άκρη....εγώ σου λέω ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτοί που πέταγαν τις πέτρες ήταν βαλτοί για να χαλάσουν την διαμαρτυρία των πληγέντων....έχει ξανά συμβεί σε άπειρες διαμαρτυρίες θα το ήξερες αν είχες πάει ποτέ σε συλλαλητήριο.

Εσύ θεωρείς ότι οι κουκουλοφόροι γόνοι των καλών οικογεννειων του κάμπου (????) πήγαν εκεί για να κάνουν μπάχαλα.

Ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι δεν ήταν άτομα από την διαμαρτυρία των πληγέντων γιατί σίγουρα οι γριές και οι γέροι που μπήκε το νερό στο σπίτι τους δεν πετάνε πέτρες και μπουκάλια.

Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να σε μαζεύουν επειδή λες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι . Τώρα απλά πας κόντρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Ο τύπος Αλέξ είναι παρεξηγημένος.....δεν είναι ντουγάνι απλά έχει μπει (όπως και άλλοι) πολλοί στον ρόλο της υποστήριξης της κυβέρνησης σε αντίθεση με εμάς τους αντιδραστικούς

και καταλήγει απλά για να πάει κόντρα να λέει μαλακίες ενώ φαίνεται κατάφορα ότι αυτό που υποστηρίζει είναι λάθος.

εντάξει είναι και δύσκολο να αντισταθείς στον Κυριακή βέβαια είναι ακαταμάχητος :confused::confused::confused::confused::confused:

Πιο ντουγανι και παρεξηγημενος βρε μαλακα και εσυ που μου κανεις τον ηλιθιο

Ειναι σαν ολα τα άλλα, ειναι σαν ξεγαμημενη γκομενα που δεν παραδεχεται οτι πρεπει να πει "ειπα λαθος " η "εκανα μαλακία"
Και το πιστολι στο κρόταφο να του βαλει καποιος αντι να παραδεχτει θα επιμένει .. και ξερεις ποιος επιμενει οταν εχει πει μαλακία , ο ηλιθιος

Καμια υποστηριξη δεν κανει , απλα προσπαθει να μην βγει ξεφτιλισμενος , που τελικα βγαινει πιο πολυ με τις μαλακιες που λεει για να τα γυρισει

Ξυπνα και εσυ μαλάκα που μου κανεις και τον καλοσυνάτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

εντάξει είναι και δύσκολο να αντισταθείς στον Κυριάκο βέβαια είναι ακαταμάχητος :confused::confused::confused::confused::confused:
Mην προσπαθεις να πεις κατι καλο για μενα, θα παρεμβει η μασονια και θα σε μαλωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι σαν ολα τα άλλα, ειναι σαν ξεγαμημενη γκομενα που δεν παραδεχεται οτι πρεπει να πει "ειπα λαθος " η "εκανα μαλακία"
Και το πιστολι στο κρόταφο να του βαλει καποιος αντι να παραδεχτει θα επιμένει .. και ξερεις ποιος επιμενει οταν εχει πει μαλακία , ο ηλιθιος

Καμια υποστηριξη δεν κανει , απλα προσπαθει να μην βγει ξεφτιλισμενος , που τελικα βγαινει πιο πολυ με τις μαλακιες που λεει για να τα γυρισει

Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Εσω κοιτατε ο ηλιθιος ο Κουλης τι ανεβάζει

Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων:
Ό,τι σας έχω πει ισχύει στο ακέραιο.
Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις ροές των παράνομων μεταναστών και να θωρακίσουμε τα χερσαία σύνορα του Έβρου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Mην προσπαθεις να πεις κατι καλο για μενα, θα παρεμβει η μασονια και θα σε μαλωσει

σιγα τις μαντικες ικανοτητες μωρε μαλάκα και εσυ

Ειναι πολυ ευκολο να μαθεις ποτε θα πεθάνεις , οταν παραδεχτεις κάτι που ειπες μαλακία, απο κανα μπαλκονι θα πεσεις μονος σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656

Δεν το είπα για καλό ούτε κάνω τον καλό.

Για κακό το είπα γιατί φέρεσαι σα μλκς στο συγκεκριμένο θέμα και σε θέματα που αφορούν την νδ κανείς ότι δε καταλαβαίνεις και είναι λογικό να σε κοροϊδεύει ο άλλος.

Είπα ότι δεν πιστεύω ότι είσαι ντουβάρι σε άλλες συζητήσεις που συμμετέχεις είσαι οκ. Επίσης πριν είπα μάθε να χάνεις το επιχείρημα δεν έγινε και τίποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Εσω κοιτατε ο ηλιθιος ο Κουλης τι ανεβάζει

Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων:
Ό,τι σας έχω πει ισχύει στο ακέραιο.
Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις ροές των παράνομων μεταναστών και να θωρακίσουμε τα χερσαία σύνορα του Έβρου.
μελέτες του υπουργείου λένε ότι οι μετανάστες έκαψαν τον Έβρο για να περνάνε πιο εύκολα από τα καμένα γιατί πριν δεν τους βόλευε τώρα είναι καλύτερα που τους σποτάρουν από τα 10 χλμ με τα κυάλια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom