Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.991
- Πόντοι
- 3.656
θα επιστρέψει να μας εκδικηθεί κάποια μέραθα κανει καμμια τρελλα....
το νου μας
θα επιστρέψει να μας εκδικηθεί κάποια μέραθα κανει καμμια τρελλα....
το ιδιο ειναινα γαμησει πρεπει οχι να κλασει ρε κλο
εγω ενα που ειδα ειναι τα γουρουνια να λενε μεταξυ τους "παμε να ριξουμε ξυλο"...εχουμε βιντεο?
προφανώς και θα πετάμε με υδροπλάναΧαιρετιζουμε το εργο της κυβέρνησης το νεο Τhessalia International Airport (THS)
Σλοβενια και Κροατια μια μερα μετα τις δικες τους καταστροφες κανανε επισημο αιτημα για αρωγη απο την ΕΕ ουτε σοου στις καμερες ουτε ταξιδια στις Βρυξελλες απλα κινησαν τις προβλεπομενες διαδικασιες.....αυτο το σουργελο 10 μερες μετα τις καταστροφες θα παει στις Βρυξελλες και καλα για να φανει οτι χαρις σε αυτον θα μας βοηθησει η ΕΕ.δηλαδη ρε μαν τζαμπα ταιζε την γαμιολα με τον αντρα της ναπουμε ;
όταν μπορείς να βγεις από πάνω μια χαρά συζητάς και ας σε βρίζουν.
και εσύ χαρακτηρίζεις τους άλλους και ας μην χρησιμοποιείς βρισιές
δεν είναι ανάγκη να κερδίζεις κάθε επιχείρημα...με τον κατσαπλιά δεν είχες δει ότι έγραψε καλά να πάθει και τον υποστήριξες
μάθε να χάνεις και την συζήτηση ρε τύπε...εσύ κανείς περισσότερο σα παιδάκι και καλά δε βλέπεις και δεν απαντάς. Εγώ αντικειμενικός είμαι ούτε σε έχω βρίσει ούτε έχω εμπλακεί στην κουβέντα αλλά μη το παίζεις υπεράνω.
Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.
Αφου αυτο δεν το βλεπει γιατι το ποσταρες ;;Αυτα εγραφε ο Αλεξ τον Ιουλιο!
Σκουπιδι μεχρι κοκάλου!
Εγώ βλέπω στο βίντεο τις μηχανές να κατευθύνονται προς τη συγκέντρωση και μόλις σταματάνε να πέφτουν βροχή τα κοτρωνια και τα μπουκάλια. Και καπάκι αρχίζουν οι μπάτσοι να τα πετάνε πίσω και να ρίχνουν.Ναι αμε...είδα και τις κρότου λάμψης που πέταγαν στους πλημμυρισμένους....και επειδή αν έχεις πάει σε 1-2 συλλαλητήρια αυτά τα μόλις σταμάτησαν άρχισαν να τρώνε μπουκάλια και πέτρες εγώ τα ακούω βερεσέ....όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που πετάνε τα μπουκάλια. Και δεν είναι οι κάτοικοι της Λάρισας αλλά πίστευε ότι σε βολεύει εσένα.
αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης μέσα στο κτίριο θα τους άφηναν να φωνάξουν μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν.
αλλά δε μπορεί ο Λουδοβίκος να ετοιμάζεται να τάξει λεφτά και απέξω να φωνάζουν γαμιεσαι.
λογικά και την καημένη που συνέλλαβαν για ψευδείς ειδήσεις καλά της έκαναν και αυτή μπαχαλάκισα
δεν είναι όλα όπως τα σκέφτεσαι τύπε μπαρόκ.....
Ο τύπος Αλέξ είναι παρεξηγημένος.....δεν είναι ντουγάνι απλά έχει μπει (όπως και άλλοι) πολλοί στον ρόλο της υποστήριξης της κυβέρνησης σε αντίθεση με εμάς τους αντιδραστικούςΟπως τα λες.. οταν εχει να πει δεν τον νοιαζει τιποτα
και "παμε παρακατω" και "Κουλης αλλα 8 χρόνια " , " αν δεν σας αρεσει να φυγετε"
Οταν χανει συζητηση ή μπαινει η Κολομπιανα ή πρεπει να φυγει και μπηκε για λιγο ή κανει οτι δεν τα βλεπει
Μ αρεσει που κανει και υποδειξεις σε αλλους οτι ειναι ενηλικοι και μεγαλοι ανθρωποι και αυτος συμπεριφερεται σαν 8χρονο στην καλυτερη
τωρα διαβασα πως χτυπησαν εναν 25χρονο πολυ σοβαρα και τον εχουν στειλει με αρκετα καταγματα νοσοκομειο.....θα εφταιγε για τις πλημμυρες μαλλον....εγω ενα που ειδα ειναι τα γουρουνια να λενε μεταξυ τους "παμε να ριξουμε ξυλο"...
εχουμε βιντεο?
κλασσικος ποζερας και τηγανιτα τιποτα...ολη η διακυβερνηση του...πεντε χρονια ποζα και επικοινωνιακα τρικ......και σε καθε στραβη ξεβρακωμα ....Σλοβενια και Κροατια μια μερα μετα τις δικες τους καταστροφες κανανε επισημο αιτημα για αρωγη απο την ΕΕ ουτε σοου στις καμερες ουτε ταξιδια στις Βρυξελλες απλα κινησαν τις προβλεπομενες διαδικασιες.....αυτο το σουργελο 10 μερες μετα τις καταστροφες θα παει στις Βρυξελλες και καλα για να φανει οτι χαρις σε αυτον θα μας βοηθησει η ΕΕ.
Εγώ βλέπω στο βίντεο τις μηχανές να κατευθύνονται προς τη συγκέντρωση και μόλις σταματάνε να πέφτουν βροχή τα κοτρωνια και τα μπουκάλια. Και καπάκι αρχίζουν οι μπάτσοι να τα πετάνε πίσω και να ρίχνουν.
Αν εσύ πιστεύεις ότι οι πλημμυρισμενοι ήταν εκεί και είχαν όρεξη κουράγιο και διάθεση να ασχολούνται με Βουλή μπάτσους και πετροπόλεμους με το βίος τους μες τη λάσπη, δικαίωμα σου.
Πολύ ορθώς συνέλαβαν και την καμμένη που έλεγε σε παραλήρημα ότι μαλάκια της κατέβαινε στο κεφάλι.
Ο τύπος Αλέξ είναι παρεξηγημένος.....δεν είναι ντουγάνι απλά έχει μπει (όπως και άλλοι) πολλοί στον ρόλο της υποστήριξης της κυβέρνησης σε αντίθεση με εμάς τους αντιδραστικούς
και καταλήγει απλά για να πάει κόντρα να λέει μαλακίες ενώ φαίνεται κατάφορα ότι αυτό που υποστηρίζει είναι λάθος.
εντάξει είναι και δύσκολο να αντισταθείς στον Κυριακή βέβαια είναι ακαταμάχητος
Mην προσπαθεις να πεις κατι καλο για μενα, θα παρεμβει η μασονια και θα σε μαλωσειΟ τύπος Αλέξ είναι παρεξηγημένος.....δεν είναι ντουγάνι απλά έχει μπει (όπως και άλλοι) πολλοί στον ρόλο της υποστήριξης της κυβέρνησης σε αντίθεση με εμάς τους αντιδραστικούς
και καταλήγει απλά για να πάει κόντρα να λέει μαλακίες ενώ φαίνεται κατάφορα ότι αυτό που υποστηρίζει είναι λάθος.
εντάξει είναι και δύσκολο να αντισταθείς στον Κυριάκο βέβαια είναι ακαταμάχητος
Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω...Πιο ντουγανι και παρεξηγημενος βρε μαλακα και εσυ που μου κανεις τον ηλιθιο
Ειναι σαν ολα τα άλλα, ειναι σαν ξεγαμημενη γκομενα που δεν παραδεχεται οτι πρεπει να πει "ειπα λαθος " η "εκανα μαλακία"
Και το πιστολι στο κρόταφο να του βαλει καποιος αντι να παραδεχτει θα επιμένει .. και ξερεις ποιος επιμενει οταν εχει πει μαλακία , ο ηλιθιος
Καμια υποστηριξη δεν κανει , απλα προσπαθει να μην βγει ξεφτιλισμενος , που τελικα βγαινει πιο πολυ με τις μαλακιες που λεει για να τα γυρισει
Ξυπνα και εσυ μαλάκα που μου κανεις και τον καλοσυνάτο
σιγα τις μαντικες ικανοτητες μωρε μαλάκα και εσυMην προσπαθεις να πεις κατι καλο για μενα, θα παρεμβει η μασονια και θα σε μαλωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω...
Πιο ντουγανι και παρεξηγημενος βρε μαλακα και εσυ που μου κανεις τον ηλιθιο
Ειναι σαν ολα τα άλλα, ειναι σαν ξεγαμημενη γκομενα που δεν παραδεχεται οτι πρεπει να πει "ειπα λαθος " η "εκανα μαλακία"
Και το πιστολι στο κρόταφο να του βαλει καποιος αντι να παραδεχτει θα επιμένει .. και ξερεις ποιος επιμενει οταν εχει πει μαλακία , ο ηλιθιος
Καμια υποστηριξη δεν κανει , απλα προσπαθει να μην βγει ξεφτιλισμενος , που τελικα βγαινει πιο πολυ με τις μαλακιες που λεει για να τα γυρισει
Ξυπνα και εσυ μαλάκα που μου κανεις και τον καλοσυνάτο
Δεν το είπα για καλό ούτε κάνω τον καλό.Mην προσπαθεις να πεις κατι καλο για μενα, θα παρεμβει η μασονια και θα σε μαλωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω...
μελέτες του υπουργείου λένε ότι οι μετανάστες έκαψαν τον Έβρο για να περνάνε πιο εύκολα από τα καμένα γιατί πριν δεν τους βόλευε τώρα είναι καλύτερα που τους σποτάρουν από τα 10 χλμ με τα κυάλιαΕσω κοιτατε ο ηλιθιος ο Κουλης τι ανεβάζει
Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων:
Ό,τι σας έχω πει ισχύει στο ακέραιο.
Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις ροές των παράνομων μεταναστών και να θωρακίσουμε τα χερσαία σύνορα του Έβρου.