Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
τωρα διαβασα πως χτυπησαν εναν 25χρονο πολυ σοβαρα και τον εχουν στειλει με αρκετα καταγματα νοσοκομειο.....θα εφταιγε για τις πλημμυρες μαλλον....
Ε ναι ρε τυπε. Θα έριξε κανένα κατουρημα στην ύπαιθρο και πλημυρισαμε. Ντροπή του. Ξύλο θέλει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
Δεν το είπα για καλό ούτε κάνω τον καλό.

Για κακό το είπα γιατί φέρεσαι σα μλκς στο συγκεκριμένο θέμα και σε θέματα που αφορούν την νδ κανείς ότι δε καταλαβαίνεις και είναι λογικό να σε κοροϊδεύει ο άλλος.

Είπα ότι δεν πιστεύω ότι είσαι ντουβάρι σε άλλες συζητήσεις που συμμετέχεις είσαι οκ. Επίσης πριν είπα μάθε να χάνεις το επιχείρημα δεν έγινε και τίποτα.
Ετσι μπραβο , εξηγησε του με καλο τροπο , καν' τον ανθρωπο , βοηθησε τον να ξεπεράσει τον παιδικό κομπλεξισμο του

Βλακα και συ :jerking:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.906
Πόντοι
1.406
Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω και τον θυμό και την οργή -Δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα:rockon::kneel::kneel:

376477802_6710446742350301_7954604708225917723_n.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Ρε μαγκες ειμαι κατα του μαζικου πεσιματος σε καποιο μελος, ακομα και τον Πιξι που με εβριζε εχω υπερασπιστει, και τον Λακη που μου εβαζε σκατα στο νημα των παππουληδων. Οτι ειναι, ενας-ενας με επιχειρηματα. Εκανε μια μαλακια ο Αλεξ και υποστηριξε τον Κατσαπλια, πιθανον δεν διαβασε οτι ειχε γραψει πιο πριν. Και φυσικο ειναι να προσπαθει να υποστηριξει το κομμα του στις καθημερινες, οπως εχουν γινει τα πραγματα, στραβες. Ας του εξηγησουμε το λαθος του, αν και οποιο εχει κανει και τελος. Οχι ομαδικα πεσιματα.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ρε μαγκες ειμαι κατα του μαζικου πεσιματος σε καποιο μελος, ακομα και τον Πιξι που με εβριζε εχω υπερασπιστει, και τον Λακη που μου εβαζε σκατα στο νημα των παππουληδων. Οτι ειναι, ενας-ενας με επιχειρηματα. Εκανε μια μαλακια ο Αλεξ και υποστηριξε τον Κατσαπλια, πιθανον δεν διαβασε οτι ειχε γραψει πιο πριν. Και φυσικο ειναι να προσπαθει να υποστηριξει το κομμα του στις καθημερινες, οπως εχουν γινει τα πραγματα, στραβες. Ας του εξηγησουμε το λαθος του, αν και οποιο εχει κανει και τελος. Οχι ομαδικα πεσιματα.
Αρχηγέ μου είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτό.Εχει χτίσει κάστρο μαλακιας πολύ καιρό τώρα.Με όλο τον σεβασμό προς εσάς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
Όσο έχει στυλάκι Λουδοβίκου τυπε μου...δεν παιζει.Μας θεωρεί υποδυεστερους το ναυαγιο να πούμε.
το bou είναι άγριο πράμα θέλει γερό στομάχι και skills για να επιβιώσεις :wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Πιο ντουγανι και παρεξηγημενος βρε μαλακα και εσυ που μου κανεις τον ηλιθιο

Ειναι σαν ολα τα άλλα, ειναι σαν ξεγαμημενη γκομενα που δεν παραδεχεται οτι πρεπει να πει "ειπα λαθος " η "εκανα μαλακία"
Και το πιστολι στο κρόταφο να του βαλει καποιος αντι να παραδεχτει θα επιμένει .. και ξερεις ποιος επιμενει οταν εχει πει μαλακία , ο ηλιθιος

Καμια υποστηριξη δεν κανει , απλα προσπαθει να μην βγει ξεφτιλισμενος , που τελικα βγαινει πιο πολυ με τις μαλακιες που λεει για να τα γυρισει

Ξυπνα και εσυ μαλάκα που μου κανεις και τον καλοσυνάτο
Ρε συ ,ηρεμα με τον σαουλ......που θα παει ,θα μαθει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
τι λες μωρε μαλακα και εσυ γερος ανθρωπος !!!!

Επειδη ειναι ενας και δεν ειναι 5-6 θα τον αφησεις να λεει μαλακιες με το τουλουμι ;; Μαλάκας εισαι μπαρμπα ; και σε ειχα για ξυπνιο
Ας μας πει αν εχει καποιο διανοητικό προβλημα να τον αφησουμε ησυχο να κάνει τον τρελο του σαητ, να δειξουμε λιγο κατανόηση

Για την υποστηριξη του Κατσαπλια νομιζεις γινεται όλο αυτο ; αντιθέτως , ολα μαζι με αποκορυφωμα του Κατσαπλια

Γαμησε μας και εσυ που μπηκες να κανεις την μητερα Τερέζα ναπουμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Αρχηγέ μου είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτό.Εχει χτίσει κάστρο μαλακιας πολύ καιρό τώρα.Με όλο τον σεβασμό προς εσάς.
Ναι το ξερω, να εχουμε υπ οψιν μας ομως, πως η θεση του ειναι δυσκολη, συσσωρευονται ενα σωρο μαλακιες καθημερινα, (δεν προλαβαινουμε να παρουμε ανασα) και πολλοι του την πεφτουμε εχοντας τον στην γωνια και περιμενουμε να κανει τον δικηγορο, κυριολεκτικα, του διαβολου.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Ναι το ξερω, να εχουμε υπ οψιν μας ομως, πως η θεση του ειναι δυσκολη, συσσωρευονται ενα σωρο μαλακιες καθημερινα, (δεν προλαβαινουμε να παρουμε ανασα) και πολλοι του την πεφτουμε εχοντας τον στην γωνια και περιμενουμε να κανει τον δικηγορο, κυριολεκτικα, του διαβολου.
Η Καλοσύνη μας έφαγε όμως και η ανοχή.Και αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κάνουν τους έξυπνους.Καμια ανοχή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
Μονος του μπηκε σε αυτη την θεση , οταν με το παραμικρό ερχοταν να κουναει την πουτσα του για οτι ειχε να κανει με την ΝΔ
Τότε που ησουν μπαρμπα ;;
Μηπως κρυφοκοιταγες και εσυ απο το παραθυρακι ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.991
Πόντοι
3.656
εγώ υποστηρίζω ο καθένας να λέει ότι θέλει και μετά να γίνεται μαδομουνι και να αναλαμβάνει τις ευθύνες των γραφομένων του :sunglasses:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
τι λες μωρε μαλακα και εσυ γερος ανθρωπος !!!!

Επειδη ειναι ενας και δεν ειναι 5-6 θα τον αφησεις να λεει μαλακιες με το τουλουμι ;; Μαλάκας εισαι μπαρμπα ; και σε ειχα για ξυπνιο
Ας μας πει αν εχει καποιο διανοητικό προβλημα να τον αφησουμε ησυχο να κάνει τον τρελο του σαητ, να δειξουμε λιγο κατανόηση

Για την υποστηριξη του Κατσαπλια νομιζεις γινεται όλο αυτο ; αντιθέτως , ολα μαζι με αποκορυφωμα του Κατσαπλια

Γαμησε μας και εσυ που μπηκες να κανεις την μητερα Τερέζα ναπουμε.
Ρε μλκα εσυ δεν ειχες λυσσαξει τοσες μερες και μετραγες μια μια, ποτε θα γυρισει, ες και ηταν γκομενα σου;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.287
Πόντοι
12.756
ντεγαμησου και συ μουνοπανο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μλκα εσυ δεν ειχες λυσσαξει τοσες μερες και μετραγες μια μια, ποτε θα γυρισει, ες και ηταν γκομενα σου;

ναι, και ; τι θες να πεις με αυτο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom