Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
Είναι Μέγας Γκαυλας ο Σαούλ τυπε μουυυυ!Τον αγαπάμε!
Ναι ναι .. κατσε να του κολλησει το μυαλο οπως παθαινει καποιες φορες
που σε καθε μηνυμα γραφει το ιδιο ακριβως , απλα με αλλη σειρα και να σου λεει "δεν με καταλαβαινεις μαλλον"
και μετα απο τα 3 συνεχομενα ποστ ξεκιναει σιγα σιγα να το στριβει το καραβι προς την αλλη αποψη
και στο 7 ποστ να σου πεταει το " δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις , αφου το ιδιο με εμενα λες " :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εχει ταλεντο σε αυτο ο γαμιολης , παιζει το συστημα εξαντλησης ...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.906
Πόντοι
1.406
για εμένα από όλους τους μπανταρισμένους μόνο πιεξ δεν λείπει γιατί δεν πρόσφερε τίποτα μόνο έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις ίδιες βρισιές σε λούπα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε για ξεχαρβαλωμένες κωλοτρυπιδες είχαμε κάνει εμετο :confused:
Οπως ειπε και ο Σεξβολκανο στο νημα για την Αλβανια ομως,μαθαινες γεωγραφια με τον ΠΙΞΙ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
για εμένα από όλους τους μπανταρισμένους μόνο πιεξ δεν λείπει γιατί δεν πρόσφερε τίποτα μόνο έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις ίδιες βρισιές σε λούπα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε για ξεχαρβαλωμένες κωλοτρυπιδες είχαμε κάνει εμετο :confused:
Τι λες ρε φιλε, με τον Πιξι μαθαμε ολη την γεωγραφια της γειτονος χωρας.:confused:
Του ειχα πει μαλιστα να αρχισει και για Γιουγκοσλαβια, τωρα που οι Σερβες γουσταρουν Ελληνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπως ειπε και ο Σεξβολκανο στο νημα για την Αλβανια ομως,μαθαινες γεωγραφια με τον ΠΙΞΙ
Με προλαβες.:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.994
Πόντοι
3.656
γαμησου και συ...βαλτοι ειστε ρε
γιατί ρε τύπε μην απογοητεύεσαι καλή δουλειά έκανες

αν δεν ήσουν εσύ θα είχε μπουκάρει σε κανένα νοσοκομείο ζωσμένος με grenades

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.994
Πόντοι
3.656
Ε ναι..είχαμε μάθει ακριβώς που είναι η κωλοτρυπίδα...η κωλοχαράδρα και ότι έχει να κάνει με τον κώλο καθενός που μάλωνε αυτός

αντρίκια πράματα :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.067
Πόντοι
6.056
Eπειδη καποιοι σχολιασαν το τι θα συμβει σε λιγους μηνες,αφηνω αυτο να δουν οτι εχει συμβει ξανα στο παρελθον:confused::confused::confused:
θα σου πω κατι λουλουκα δικηγορισκε..εσυ για να κοροιδεψεις εμενα δεν μπορεις..σου λειπει το ειδικο βαρος,εισαι κοινωνικα αμορφωτος και κομπλεξικο αρχιδι...μαθε στην μιζερη ζωη σου τι ειναι πλακα,κοροιδια,κομματοσκυλιαση κλπ...οταν λεω κατι εγω βλακα ειναι τσεκαρισμενο δεν διαβαζω κομματικα δελτια για να ερθω στο μπου να το παιξω ξερολας..καταλαβες ΓΗΤΕΥΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.994
Πόντοι
3.656
το γητευτή ελεφάντων τι φάση?

άκυρο τώρα έκανα το συνειρμό :rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Οτι ειναι, ενας-ενας με επιχειρηματα. Εκανε μια μαλακια ο Αλεξ και υποστηριξε τον Κατσαπλια, πιθανον δεν διαβασε οτι ειχε γραψει πιο πριν.
Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σου, θα ήθελα να σου πω πως δε γνωρίζεις ανάγνωση και ότι θέλεις καταλαβαίνεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
Eπειδη καποιοι σχολιασαν το τι θα συμβει σε λιγους μηνες,αφηνω αυτο να δουν οτι εχει συμβει ξανα στο παρελθον:confused::confused::confused:
Μαλακα το ειχα ξεχάσει ..
τι θεικό ποσταρισμα
Αλλα απ οτι βλεπω μυαλο δεν εβαλε , παλι στον φιλο του τριβοταν και τα λεγαν τι καλα που τα κανει ο Κουλης
Και μην ξεχνας , εχει δωσει διορία στην Κυβερνηση κανα 5μηνο ..
Να το πει και καποιος στο Κουλη αυτο για να το εχει το νου του

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σου, θα ήθελα να σου πω πως δε γνωρίζεις ανάγνωση και ότι θέλεις καταλαβαίνεις.
Να σου πω την αληθεια και εγω αποσπασματικα ειδα καποια ποσταρισματα του Αλεξ, και καταλαβα οτι δεν ειχε αντιληφθει τις μαλακιες που εγραφε ο Κατσαπλιας. Αν ειχαν προηγηθει και αλλα ποσταρισματα που δεν τα ειδα, τοτε συγνωμμη εκανα λαθος συλλογισμο, δεν αναιρω ομως την αποψη μου για το ομαδικο πεσιμο σε μελη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
Να σου πω την αληθεια και εγω αποσπασματικα ειδα καποια ποσταρισματα του Αλεξ, και καταλαβα οτι δεν ειχε αντιληφθει τις μαλακιες που εγραφε ο Κατσαπλιας. Αν ειχαν προηγηθει και αλλα ποσταρισματα που δεν τα ειδα, τοτε συγνωμμη εκανα λαθος συλλογισμο, δεν αναιρω ομως την αποψη μου για το ομαδικο πεσιμο σε μελη.

Ενταξει τοτε φιλε μου
θα περιμένουμε να συστρατευτούν με τον μαλάκα καμια 10αρια ακόμα και μετα αν ειναι του την "πεφτουμε"
Αλλα το βρισκω απίθανο να βρεθουν

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.906
Πόντοι
1.406
Ρε γερο δεν υπαρχει θεος δεν προκειται να αγιασεις,σου λεει ο αλλος οτι εισαι "λολα να ενα μηλο" και εσυ του ζητας και συγνωμη... γαμησε το ρε το μουνοπανο

Ρε που παμε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
Ρε γερο δεν υπαρχει θεος δεν προκειται να αγιασεις,σου λεει ο αλλος οτι εισαι "λολα να ενα μηλο" και εσυ του ζητας και συγνωμη... γαμησε το ρε το μουνοπανο

Ρε που παμε....

Αλλο ενα τετοιο και τσιμπησες αναφορα
δεν θα το κανεις εσυ εδω μεσα ρινγκ το νημα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795

Ρε που παμε....
Δεν θελω να αγιασω, στην κωλαση θελω να παω:confused:
το γητευτή ελεφάντων τι φάση?

άκυρο τώρα έκανα το συνειρμό :rockon:
Μαλακα, κλαιω απο τον συνειρμο σου:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Πλάκα κάνω. Αυτή ήταν η απάντησή του, στην παράθεσή των ποστ του όπου ξεσκονιζει τον κατσαπλια και τα οποία επέμενε ότι δεν έκανε.
Ήταν αρκετό να πει εξαρχής ότι δεν κατάλαβα το σημείο αυτό ή μου ξέφυγε ή παρερμήνευσα ή ένα οκ, λάθος εκανα. Και θα είχε τελειώσει το θέμα πριν καν ξεκινήσει.
Αλλά αυτός προτίμησε τη γνωστή τακτική όσων πιάνονται με τα παντελόνια κατω. Επίθεση και υποτίμηση.
Και πίστεψέ με. Δεν έχω καμία ανάγκη βοήθειας για να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιους.
Τομάρι από τα λίγα ο εν λόγω.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
10σελιδες διαβασμα ρε σεις μονο στις πανελληνιες ειχα διαβασει περ/ρο.
Εμενα αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η επιχεορηματολογια των δεξιων...ολοι λενε τα ιδια λες και του διανεμεται non paper απο την Πειραιως.
Τους καλοκαιρινους μηνες παω σε χωρο αθλησης τα παιδια και πλεον ξερω τι ψηφιζει ο καθενας.
Ερχεται ενας γιατρος φουσκωνει απο περηφανεια για τα ραφαλ αρχισε να μου λεει για χαβαη και καναδα φωτιες.
Ερχεται ενας που δουλευει σε τραπεζα μια απο τα ιδια + για τις πλυμμηρες τσαμπουνανε τους τονους νερου κλπ.
Για να μη μακρυγορω 10 μλκς χοντρες της νδ να τους πεις σε ολες θα πουν τα ιδια πραγματα και εκει σηκωνεις τα χερια ψηλα λες μαλλον ειμαι ηλιθιος εγω τελικα οι αλλοι πρεπεει να ναι πεφωτισμενοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
Πλάκα κάνω. Αυτή ήταν η απάντησή του, στην παράθεσή των ποστ του όπου ξεσκονιζει τον κατσαπλια και τα οποία επέμενε ότι δεν έκανε.
Ήταν αρκετό να πει εξαρχής ότι δεν κατάλαβα το σημείο αυτό ή μου ξέφυγε ή παρερμήνευσα ή ένα οκ, λάθος εκανα. Και θα είχε τελειώσει το θέμα πριν καν ξεκινήσει.
Αλλά αυτός προτίμησε τη γνωστή τακτική όσων πιάνονται με τα παντελόνια κατω. Επίθεση και υποτίμηση.
Και πίστεψέ με. Δεν έχω καμία ανάγκη βοήθειας για να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιους.
Τομάρι από τα λίγα ο εν λόγω.
ο Αλεξ να πει δεν καταλαβα ;; :2funny::2funny:
ο Αλεξ να πει εκανα λαθος ;;; :2funny::2funny::2funny:
Αυτος τωρα ειναι ικανος να πεθανει που λεει ο λογος για να υποστηριξει την μαλακία του, και να ειχε κανα επιχειρημα της προκοπης , αιντε να μπεις σε σκεψεις να το ξανασκεφτεις
αλλά μετα μπαίνει σε παραλήρημα ο τυπος και λεει την μια μαλακία μετα την άλλη για να καλυφθεί

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Ναι ναι .. κατσε να του κολλησει το μυαλο οπως παθαινει καποιες φορες
που σε καθε μηνυμα γραφει το ιδιο ακριβως , απλα με αλλη σειρα και να σου λεει "δεν με καταλαβαινεις μαλλον"
και μετα απο τα 3 συνεχομενα ποστ ξεκιναει σιγα σιγα να το στριβει το καραβι προς την αλλη αποψη
και στο 7 ποστ να σου πεταει το " δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις , αφου το ιδιο με εμενα λες " :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εχει ταλεντο σε αυτο ο γαμιολης , παιζει το συστημα εξαντλησης ...
θα σε γαμησει τωρα ,θα σου πει γιατι στα αρχιδια του η τεκιλα....τα θελει ο κωλος σου νυχτιατικα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
θα σε γαμησει τωρα ,θα σου πει γιατι στα αρχιδια του η τεκιλα....τα θελει ο κωλος σου νυχτιατικα!
Καλα με την τεκιλα μας σκοτισε τ αρχιδια και στο τελος νομιζω ειπε , πουτσα μου , εγω δεν πινω :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τακτικη δικηγόρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom