Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Eπειδη καποιοι σχολιασαν το τι θα συμβει σε λιγους μηνες,αφηνω αυτο να δουν οτι εχει συμβει ξανα στο παρελθον:confused::confused::confused:
γητευτη ελεφαντων τον γραφει ο αλλος .....να σαι καλα ρε συ .....δεν το ειχα διαβασει ,εχω πεσει κατω απο τα γελια...θεοτητα ο σκληρα εργαζομενος οταν εχει ρεντα!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
10σελιδες διαβασμα ρε σεις μονο στις πανελληνιες ειχα διαβασει περ/ρο.
Εμενα αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η επιχεορηματολογια των δεξιων...ολοι λενε τα ιδια λες και του διανεμεται non paper απο την Πειραιως.
Τους καλοκαιρινους μηνες παω σε χωρο αθλησης τα παιδια και πλεον ξερω τι ψηφιζει ο καθενας.
Ερχεται ενας γιατρος φουσκωνει απο περηφανεια για τα ραφαλ αρχισε να μου λεει για χαβαη και καναδα φωτιες.
Ερχεται ενας που δουλευει σε τραπεζα μια απο τα ιδια + για τις πλυμμηρες τσαμπουνανε τους τονους νερου κλπ.
Για να μη μακρυγορω 10 μλκς χοντρες της νδ να τους πεις σε ολες θα πουν τα ιδια πραγματα και εκει σηκωνεις τα χερια ψηλα λες μαλλον ειμαι ηλιθιος εγω τελικα οι αλλοι πρεπεει να ναι πεφωτισμενοι
Kατι τετοια παθαινε και ο Ουινστον Σμιθ τυπε,αλλα μετα απο λιγα "μαθηματα" καταφερε να μαθει να σκεπτεται σωστα:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
γητευτη ελεφαντων τον γραφει ο αλλος .....να σαι καλα ρε συ .....δεν το ειχα διαβασει ,εχω πεσει κατω απο τα γελια...θεοτητα ο σκληρα εργαζομενος οταν εχει ρεντα!
πατησες να δεις τα άλλα που του γραφει ο δικηγορος ;;
εκει να δεις γελιο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Καλα με την τεκιλα μας σκοτισε τ αρχιδια και στο τελος νομιζω ειπε , πουτσα μου , εγω δεν πινω :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τακτικη δικηγόρου
μου βαλε και χερι ομως οτι την αγοραζουμε μπουκαλι και την πουλαμε ποτο.:2funny::2funny::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Ηταν τοτε που σκαγανε 400ρια,800ρια απο λογαριασμους ρευματος και ειχε ξεφυγει λιγο ο μισθωτος.Μετα ηρεμησε παλι:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Kατι τετοια παθαινε και ο Ουινστον Σμιθ τυπε,αλλα μετα απο λιγα "μαθηματα" καταφερε να μαθει να σκεπτεται σωστα:confused::confused::confused:
μην χασεις εσυ να μην το παιξεις κουλτουρα , και καλα οτι εχεις διαβασει Οργουελ , μαλάκα ποζερά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
πατησες να δεις τα άλλα που του γραφει ο δικηγορος ;;
εκει να δεις γελιο
σκεφτομαι να παρω συνταξη να μη χανω διαλογο εδω μεσα....δεν ειναι κατασταση αυτη να χανω τετοια διαμαντια ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηταν τοτε που σκαγανε 400ρια,800ρια απο λογαριασμους ρευματος και ειχε ξεφυγει λιγο ο μισθωτος.Μετα ηρεμησε παλι:coffee::confused::confused::confused:
θα πηρε καμια πασαρα 40ρου ,του δινω δικιο που καταλαγιασε για λιγο την οργη του!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
σκεφτομαι να παρω συνταξη να μη χανω διαλογο εδω μεσα....δεν ειναι κατασταση αυτη να χανω τετοια διαμαντια ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα πηρε καμια πασαρα 40ρου ,του δινω δικιο που καταλαγιασε για λιγο την οργη του!
Eσκασε και φιουελ και μαρκετ και επαθε σοκ.Τοσα λεφτα δεν ηξερε τι να τα κανει:woldman::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Eσκασε και φιουελ και μαρκετ και επαθε σοκ.Τοσα λεφτα δεν ηξερε τι να τα κανει:woldman::confused::confused::confused:
ειδικα το φιουελ στην αρχη με στομφο , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ
(μετα απο 2 μερες)....

Μαλάκες που μπηκατε για να δηλωσετε για το φιουελ pass ; και ποτε μπαινει στην τραπεζα ;;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
@Zebu Τι νημα ανοιξες?Δεν πηρα πρεφα,απορροφηθηκα απο τις σοβαρες συζητησεις εδω:confused::confused::confused::coffee:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
10σελιδες διαβασμα ρε σεις μονο στις πανελληνιες ειχα διαβασει περ/ρο.
Εμενα αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η επιχεορηματολογια των δεξιων...ολοι λενε τα ιδια λες και του διανεμεται non paper απο την Πειραιως.
Τους καλοκαιρινους μηνες παω σε χωρο αθλησης τα παιδια και πλεον ξερω τι ψηφιζει ο καθενας.
Ερχεται ενας γιατρος φουσκωνει απο περηφανεια για τα ραφαλ αρχισε να μου λεει για χαβαη και καναδα φωτιες.
Ερχεται ενας που δουλευει σε τραπεζα μια απο τα ιδια + για τις πλυμμηρες τσαμπουνανε τους τονους νερου κλπ.
Για να μη μακρυγορω 10 μλκς χοντρες της νδ να τους πεις σε ολες θα πουν τα ιδια πραγματα και εκει σηκωνεις τα χερια ψηλα λες μαλλον ειμαι ηλιθιος εγω τελικα οι αλλοι πρεπεει να ναι πεφωτισμενοι
Τυπε μου ,δεν έχει να κάνει με τα κομματικά εδω.Δεν τίθεται θέμα
"Αριστεροί και Δεξιοι"
Είναι η ανίκητη μαλάκια και υποτίμηση του συγκεκριμένου ναυαγίου.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τυπε μου ,δεν έχει να κάνει με τα κομματικά εδω.Δεν τίθεται θέμα
"Αριστεροί και Δεξιοι"
Είναι η ανίκητη μαλάκια και υποτίμηση του συγκεκριμένου ναυαγίου.
Κοιτα διαβαζω χρονια ξερω τι γινεται απλα δεν εγραφα γενικα.
Εμενα με ενοχλει η εκαστοτε γνωμη μπετον αρμε και τα βρισιδια επι προσωπικου.Καποιοι γνωριζεστε χρονια αλλα οταν τα θρεντ μονοπωλουνται απο 5 ατομα που σκυλοβριζονται 6ος δεν μπαινει να γραψει τπτ.
Τωρα,η υπερασπιστικη γραμμη του Αλεξ ειπαμε οτι θες να πηδηχτεις απο το παραθυρο...στη ζωη μου εχω λαβει βοηθεια κι εχω ψηφισει και τα 3 κομματα.Πλεον ξεκαθαρισα μεσα μου οτι κομμα που κλεβει ειναι απεναντι μου....

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Εμενα με ενοχλει η εκαστοτε γνωμη μπετον αρμε και τα βρισιδια επι προσωπικου.Καποιοι γνωριζεστε χρονια αλλα οταν τα θρεντ μονοπωλουνται απο 5 ατομα που σκυλοβριζονται 6ος δεν μπαινει να γραψει τπτ.
Τωρα,η υπερασπιστικη γραμμη του Αλεξ ειπαμε οτι θες να πηδηχτεις απο το παραθυρο...στη ζωη μου εχω λαβει βοηθεια κι εχω ψηφισει και τα 3 κομματα.Πλεον ξεκαθαρισα μεσα μου οτι κομμα που κλεβει ειναι απεναντι μου....
Αλάνι μου μ,να ψηφίζεις ότι γουστάρεις και Κουλη και ότι θες.Αληθεια στο λέω.Δεν είμαι εδώ για να κατευθύνω κανέναν προς καμία κατεύθυνση..εμένα απλά μου την δίνουν οι ξερόλες,οι απαλευτοι μαλακές και οι τύποι που βρίζουν ναυάγια τους άλλους...ενώ αυτοί είναι 5 τιτανικοι μαζι και κάνουν χειρότερα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Αν εχεις ακρες απο ολους και κανεις την "δουλεια σου" μιλαμε.Αν οχι,εντ οβ ντισκασιον.Οταν λες ειναι απεναντι σου,εννοεις στο τραπεζι για να γινει καμια δοσοληψια?:coffee::confused::confused::confused:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Αν εχεις ακρες απο ολους και κανεις την "δουλεια σου" μιλαμε.Αν οχι,εντ οβ ντισκασιον.Οταν λες ειναι απεναντι σου,εννοεις στο τραπεζι για να γινει καμια δοσοληψια?:coffee::confused::confused::confused:
Ισως το χω ξαναπει,αν ο μισθος σου 1000€ και πας σπιτι τα 500 επειδη τα αλλα τα τρως σε πουτανες καλη ωρα τοτε αυτα τα 500 θα λειψουν απο ρουχα,τροφιμα,λογαριασμους.
Ετσι ειναι και η κυβερνηση....εχει ας πουμε 1δις € εσοδα και τρωει σε κολλητους τα 500 οποτε με τα αλλα 500 δεν φτανουν για γιατρους δασκαλους δρομους κλπ.
Οσον αφορα για μενα ειμαι απο τους μλκς που βγαζω 10 δηλωνω 10 και δεν εχω δοσοληψιες οικονομικες με κανεναν τους.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Ισως το χω ξαναπει,αν ο μισθος σου 1000€ και πας σπιτι τα 500 επειδη τα αλλα τα τρως σε πουτανες καλη ωρα τοτε αυτα τα 500 θα λειψουν απο ρουχα,τροφιμα,λογαριασμους.
Ετσι ειναι και η κυβερνηση....εχει ας πουμε 1δις € εσοδα και τρωει σε κολλητους τα 500 οποτε με τα αλλα 500 δεν φτανουν για γιατρους δασκαλους δρομους κλπ.
Οσον αφορα για μενα ειμαι απο τους μλκς που βγαζω 10 δηλωνω 10 και δεν εχω δοσοληψιες οικονομικες με κανεναν τους.
Τυπε αν δεν εχεις υποχρεωσεις σπιτι,καλα κανεις.Αυτοι κανονιζουν που θα παει το κονδυλιο,ποσα θα παρουν οι γνωστοι και αν περισσεψει κατι θα δωθει για εργα.Καταντησαμε να υποβαθμισουμε οτι υποδομες ειχαμε(δες τηλεδιοικηση στα τρενα),καποιοι γεματοι επαρση μας κουνανε το δαχτυλο και καποιοι τρεχουν να τους υπερασπιστουν.:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Για παμε λιγο για να δουμε το μπουρδελο και γιατι ολα πηγαν περιφημα οπως λενε μερικοι εδω μέσα

Μεχρι και ο Αγοραστος "δινει" τον Κουλη , προφανως τωρα που ανεβηκε μιλησανε και τον εκλασε ο Κουλης και αρχισε ο Αγοραστος να ξερνάει αληθειες

Δημ= Ποσα χρηματα δωσατε για αντιπλημμυρικά ;; ποσο ειναι το συνολο ; ειναι 300 , 500 κοντα στο δις
Αγοραστος = Με το Ιανο ειχαμε και προβληματα σε γεφυρες δρόμους ποταμια
Δημ = δηλαδη ποσο ειναι το συνολο ;
Αγοραστος = μερικά εκατομμυρια για όλα , οδοποιία και αντιπλημμυρικά
Δημ= 300 εκατ ;
Αγοραστος = τι 300 μυρια ;; πιο κατω
Δημ = Κατω απο 100 μυρια πηρατε ;
Αγοραστος = ναι κατω απο 100 για ολη την Θεσσαλια και για αντιπλημμυρικά και για οδοποιία

Δειτε να γελάσετε

Και βγηκε και στο Σκαι να το πει , οχι σε κανα TV100

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Γι αυτο επαιζε η ατακά ... "τοση που ηταν η βροχη που να αντεξουν τα νεα εργα " ή οτι εργο και να ειχαμε κανει αυτη την βροχη δεν την σταματαγε τιποτα ..
Γιατι αν ελεγαν οτι αρχίδια εχουν κανει θα τους γαμουσαν ολοι παρεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom