koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.411
- Πόντοι
- 3.446
Είμαστε πρωτοπόροι της 4ης βιομηχανικής επανάστασηςτο ξεσταυρι μου μεσα
Είμαστε πρωτοπόροι της 4ης βιομηχανικής επανάστασηςτο ξεσταυρι μου μεσα
από άκρη σε άκρη..
περίεργο..... Ο σωτήρας μας αλλά ελεγεΤις πολιτικες ευθυνες τις αποδιδει ο λαος στις εκλογες
γιατι ο αλεξ λεει τα ιδια με πριν 5 χρονια?περίεργο..... Ο σωτήρας μας αλλά ελεγε
Το σαπιο πολιτικο-μιντιακο-τραπεζικο συστημα επι Τσιπρα εχασε τη κουταλα γι αυτο και τους γαμησαν επικοινωνιακα με την ανελεητη προπαγανδα.Ηταν κ μαλακες με οργανωση καφενειου ο καθενας ελεγε οτι μλκ ηθελε κι εδιναν φουλ υλικο....απο τη στιγμη που ξαναβγηκαν το 2019 δεν ξαναπεφτουν ποτε,δεν την ξαναπατανε με κανεναν αριστερο,προοδευτικο κλπ.περίεργο..... Ο σωτήρας μας αλλά ελεγε
το να αλλάξεις γνώμη σε κάποια πράγματα είναι λογικό. Μπορεί να έκανες λάθος κάπου, να αναγνωρισες το λάθος κ να άλλαξες γνώμη. ανθρώπινο... αλλά υπάρχουν και ορισμένες απόλυτες σταθερές. λέμε για την Χαβάη....για τον Καναδά, συγκρίνουμε ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ τεράστιες εκτάσεις για να ξεπλένουμε ΚΑΙ την δική μας ανικανότητα στην ΠΡΌΛΗΨΗ. αλλά αφού λέμε για άλλες χώρες, ας πω και γω..... και στην Ιαπωνία όταν συμβαίνει κάτι άσχημο, αυτός που έχει την ευθύνη, όταν έχει φιλότιμο (που την λέξη αυτή την έχουμε μόνο εμείς τρομάρα μας) κάνει χαρακίρι.... εύχομαι να παραδειγματιατουν οι δικοί μας πολιτικοί απ τους Ιάπωνες, αλλά δεν έχουν τα αρχιδια.... διαχρονικά....γιατι ο αλεξ λεει τα ιδια με πριν 5 χρονια?
και καλα ο μουλος κονομαει ο αλεξ το κανει για να γλυφει την κωλοτρυπιδα του ηγετη
ο στρατός (σχεδόν) δεν έχει σχέση. η ευπ...Δεν ξέρω...τα προηγούμενα χρόνια κάηκε η Εύβοια από άκρη σε άκρη....ούτε αυτό μου είχε φανεί φυσιολογικό. Αλλά ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει...πιστεύεις ότι έχουμε μυριστεί τον εχθρό εγώ και εσύ αλλά όχι όσοι στελεχώνουν την ευπ και τον στρατό??
ανοησίες και χαζο-υπεραπλουστεύσεις...μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.Δηλαδή ακόμα χειρότερα....δεν χρειάζεται να μας κάνουν πόλεμο με πυρομαχικά....θα χρειαστεί μόνο να βάλουν φωτιές κάτω από τη μύτη μας. Η ακόμα καλύτερα...δεν στέλνουμε πυρομαχικά στην Ουκρανία...θα καίγονται οι αποθήκες...δεν πληρώνουμε τη δόση του δανείου? Θα καίγεται το σύμπαν. Το δέχομαι σαν σκεπτικό αρκεί να μην ξαναπληρώσω φόρους ποτέ.
ποιος είπε το αντίθετο?Το ότι είναι ελλιπέστατα από πάντα δεν είναι δικαιολογία για το σήμερα. Σε κανέναν τομέα. Να μην είναι...υπάρχει τρόπος.
υπεραπλούστευση πάλι.Όχι ούτε τα ενεργητικά μέτρα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά....όχι τόσο σε αριθμό αλλά σε σχεδιασμό και στελέχωση. Τα προληπτικά μέτρα είναι το 70%. Το κακό ξεκινάει από πολύ πιο πριν όμως...το κράτος απλά δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια...δεν είναι ότι το κάνουν από κακό...απλά δεν ασχολείται κανένας...και δεν ασχολείται κανένας γιατί δεν πιέζει ποτέ καμία κυβέρνηση το θέμα.
πάλι?Ποιο είναι όμως ρε τύπε το μείζον??? Εικασία είναι αυτό που λες....άσε τι λέει ο Αλέξ μπορεί να πει ένα σοβαρό ανάμεσα στις 400 τρολιές και αν.
φίλε δε λέγεται καφενείο αλλά ασύμμετρος πόλεμος. 100η φορά...Τι νόημα έχει να λέμε ότι μας κάνουν δολιοφθορές οι Τούρκοι για την πλάκα τους ή οι Ρώσοι επειδή ήρθε εδώ ο ζελένσκι ή οι αμερικάνοι επειδή ο Μητσοτάκης δεν υπογράφει κάτι που θέλουν? Σαν καφενείο δηλαδή.....
ναι θα βοηθούσαν πάρα πολύ και θα μετρίαζαν επίσης πολύ τις ζημιές. και άσχετα με τα παραπάνω και τις ασύμμετρες απειλές θα έπρεπε να υπάρχουν. ποιος διαφώνησε?ενώ η πραγματική αλήθεια είναι ότι αν είχαμε 10 γαμηνένες αντιπυρικές ζώνες στην Πάρνηθα η φωτιά δεν θα μπορούσε να εξαπλωθεί.
εσύ όχι, άλλοι ναι. και συνεχίζουν τη ρητορική του 41%...Εγώ δεν έκρινα τις οδηγίες κανενός φλώρου.
To μεγαλύτερο καλο με το πασοκ ειναι που γλυτωσαμε τον λεχριτη τον δρακουμελΣε μενα το λες;
Ο αποπανω δεν θα το παραδεχτεί γιατι αν τον εχει καβατζωσει πως να το πει;
Το βόλεμα που εχει ριξει η ΝΔ αυτα τα 4+ χρονια,δεν τα χει ριξει το ΠΑΣΟΚ απ το 1981
Σωστή και λογική. Ξέρει από πρώτο χέρι τι μπερντέ και ανίκανο άντρα έχει. Ο Υπουργός που ανακάλυψε την εργάσιμη ημέρα των 27 ωρών. Κι επειδή ξέρει και τι είναι κι οι υπόλοιποι που κάθονται στις καρέκλες, μαζί με τον άντρα της, το έριξε στο μόνο που θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργήσει.το ξεσταυρι μου μεσα
Προχθες μιλσγε στο ραδιο ενας ειδικος σχετικα με το δασος της Δαδιάς.Αν εβγαινε ο τσιπρας ή καποιος αλλος θα επαιρνε 1500 πυροσβεστες και οχι αστυνομικους πανεπιστημιων που τλκ θα καταληξουν σε γραφεια της Ελας οι περ/ροι,αλλα εδω καταπιαμε 36000νεκρους στη πανδημια που οι μισοι πεθαναν στο διαδρομο τι να λεμε τωρα για τα δαση κ τις περιουσιες.Ευτηχως που κυβερναει η νδ και σε οτι συμβαινει παμε κατα διαολου
Συμφωνώ, το 2003 ηταν καλο νιμούέμπαινα Ευγενία με τις μπάντες
Δεν μπορώ να ξέρω αν οι φωτιές μπήκαν από Τούρκους ή από μπαρμπάδες που έκαιγαν χόρτα ή από εμπρηστές για άλλους δόλιους σκοπούς. Αυτά όλα (ότι και να ισχύει από αυτά) είναι υποθέσεις. Ξέρω όμως καλά ότι αν υπήρχαν τα μέτρα που πρέπει ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ....θα τις αντιμετωπίζαμε πολύ καλύτερα και σε πολλές περιπτώσεις και με μεγάλη επιτυχία.ο στρατός (σχεδόν) δεν έχει σχέση. η ευπ...
δλδ τι περίμενες να βγουν και να πουν στα κανάλια "οι φωτιές στον έβρο μπήκαν από τον ερντογάν?"
σοβαρέψου, καταλαβαίνεις καλύτερα...
ή είναι η πρώτη φορά? δλδ το 2007 που κάηκε η ελλάδα ήταν τυχαίο?
τον όροι ασύμμετρη απειλή και πόλεμος πρώτη φορά τον ακούς? ή δεν έχει ξαναγίνει?
Ποιον θέλω να εντυπωσιάσω ρε τύπε?ανοησίες και χαζο-υπεραπλουστεύσεις...μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.
ναι ο ερντογάν θέλει να μας γονατισει οικονομικά, τι δεν καταλαβαίνεις?
ναι θέλει να καούν τα νησιά και να πάρει τουρισμό.
ναι και ο ερντογάν και ο πούτιν και οι μυστικές τους υπηρεσίες είναι ικανοί για τέτοια, σιγά το νέο...
ναι και οι αμερικανοί είναι...
τι στο διάολο, που ζείτε?
Στο λέω πολύ υπεύθυνα ότι η κεντρική κυβέρνηση έχει την ασφάλεια (και κατεπέκταση την πυρασφάλεια) γραμμένη στα παλιότερα παπούτσια της. Οι δήμοι δεν ούτε παλιά παπούτσια να την γράψουν. Μόνο ότι έχει να κάνει με την ναυτιλία (κρατικό) τηρεί τα μέτρα.υπεραπλούστευση πάλι.
φυσικά και ενδιαφερεται για την ασφάλεια το κρατος.
ανεπαρκές είναι, τόσο η κεντρική διοίκηση, όσο και ΚΥΡΙΩΣ η τοπική αυτοδιοίκηση
απο πισω ειναι το σπιτι του παπά που προσπαθουν να σωσουν?αδικα βριζετε...δωθηκε λυση με εντολη μητσοτακη....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΗΔΕΣ
τακη νομιζω πως με τελευταιες προσθηκες παμε για μεγαλα πραγματα....γνωμη σουαπο πισω ειναι το σπιτι του παπά που προσπαθουν να σωσουν?
ειμαι νεα ζωη και προσπαθω να σωσω το εξοχικο σουτακη νομιζω πως με τελευταιες προσθηκες παμε για μεγαλα πραγματα....γνωμη σου
Τον λαό που δεν αντιδρά στον λαθροεποικισμο της επαρχίας αφου τους εξαγοραζει ο Κουλης με διορισμους στα κέντρα των "επενδυτών"Ασε μας ρε κομματικο παπαγαλακι...μιλαμε για τον καθυστερημενο λαο που οποτε του πετας ενα επιδοματακι στα μουτρα ξεχναει τα παντα.Για τον λαο που εβγαλε πρωτο κομμα τη ΝΔ στην Ευβοια που ειχε αφησει ο αυτιστικος σου να κατακαει αβοηθητη για να σωσει την Αττικη,για τον λαο που εβγαλε πρωτο κομμα τη ΝΔ Λαρισα μετα τη τραγωδια στα Τεμπη και πολλα αλλα.
Σε βολευει το εκλογικο αποτελεσμα και το πετας συνεχεια για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα......αλλα συμφωνω μαζι σου ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!Και να καιγονται αυτοι και οι περιουσιες τους,και να δουλευουν σαν σκλαβοι για τα αφεντικα τους και να νοσηλευονται σε καραβια και να διακομιζονται σε καροτσες των αγροτικων!
Καλο ψοφο να εχουν!