Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images.png
    images.png
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506
Δε λετε παλι καλα ρε μουνοπανα που υπαρχει το μπου και κανετε τζαμπα ψυχοθεραπεια και πετατε οτι μαλακια κουβαλατε στο κρανιο γιατι αν τα πειτε παραεξω η σφαλιαρα θα παει συννεφο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
χιονιζει σταχτη ολο το απογευμα :coffee:
ευτυχως δεν ειχα πλυνει το αμαξι εδω και 6 μηνες οποτε τυχερος ειμαι :2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.042
Πόντοι
6.056
χιονιζει σταχτη ολο το απογευμα :coffee:
ευτυχως δεν ειχα πλυνει το αμαξι εδω και 6 μηνες οποτε τυχερος ειμαι :2funny:
Μια που το ανεφερες,σε 2-3 μηνες θα αρχισουν οι βροχες,σε 5-6 τα χιονια.Θα σχολιαζουμε για φρεατια που δεν καθαριστηκαν,για κλαδια που δεν κοπηκαν και επεσαν σε καλωδια με αποτελεσμα να εχουμε διακοπη ρευματος για μερες.:coffee::confused::confused::confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.596
Πόντοι
8.346
Μια που το ανεφερες,σε 2-3 μηνες θα αρχισουν οι βροχες,σε 5-6 τα χιονια.Θα σχολιαζουμε για φρεατια που δεν καθαριστηκαν,για κλαδια που δεν κοπηκαν και επεσαν σε καλωδια με αποτελεσμα να εχουμε διακοπη ρευματος για μερες.:coffee::confused::confused::confused:
Βγες έξω να τα πεις αυτά τύπε μου. Βγες να πεις άσχημη κουβέντα για το επιτελικό κράτος να δεις τι σφαλιάρες θα πέσουν..
:jerking::jerking:
Δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν αυτά τα πλυντήρια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Βγες έξω να τα πεις αυτά τύπε μου. Βγες να πεις άσχημη κουβέντα για το επιτελικό κράτος να δεις τι σφαλιάρες θα πέσουν..
:jerking::jerking:
Δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν αυτά τα πλυντήρια
Ελα μωρε τωρα ασχολεισαι σοβαρα με το καπιεσμενο πουστρακι του Μπου που το μονο νοημα της ζωης του ειναι να παρακαλαει τις πουτανες εδω μεσα να του μιλησουν;:2funny:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
είναι πραγματικά στιγμές να πολιτικοποιούνται τα πάντα και να βγαίνει μίσος κι έχθρα?
φταίει αλήθεια ο μητσοτάκης για τις φωτιές που ανάβουν η μία μετά την άλλη και καταστρέφουν τη χωρα, κι από τον καναπέ σας αντιληφθήκατε ότι ο κικίλιας κι ο φλώρος κι όλοι οι υπεύθυνοι τα κάνουν όλα λάθος? κι ότι μια άλλη κυβέρνηση θα είχε πετύχει το θαύμα της?
τι είστε εσείς ρε?
κάποιοι ρίχνονται στις φλόγες, κάποιοι χάνουν τα σπίτια τους, το περιβάλλον κι η οικονομία καταστρέφεται κι εσείς φτύνετε δηλητήριο κατά ποιου...της κυβέρνησης που για κάποιον λόγο που εσείς ξέρετε μόνο δεν σβήνει το σύμπαν που καίγεται. (και που όπου σβήνει, ανάβουν εις διπλούν άλλες φωτιές).
τι είστε εσείς ρε....!!
Αυτός είναι κυβέρνηση τώρα αυτόν θα κρίνουμε. Αν ήταν άλλος θα κρίναμε άλλον. Απλά πράγματα. Όταν κρινόταν ο Τσίπρας στο Μάτι δεν θυμάμαι να έλεγες τα ίδια.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Προχθες μιλσγε στο ραδιο ενας ειδικος σχετικα με το δασος της Δαδιάς.
Ειπε οτι απ την περσυνη φωτια εως φετος δεν εγινε τιποτα για τη διαχειριση του δασους.
Καθε χρονο φουσκωνουν σαν παπαγαλοι οτι φετος ημαστε προετοιμασμενοι για τις φωτιες,το χιονιά,τις πλυμμηρες κλπ.
Εε μετα απο 10 μερες βλεπουμε τα αποτελεσματα της προετοιμασιας τους....η ακριβεια παγκοσμιο φαινομενο,φωτιες εχουμε στη χαβαη και στην αυστραλια,πλυμμηρες στο μπαγκλαντες,χιονια στο καναδα οποτε ολα καλα...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
έγραψε ο @Saul (που συμπαθώ όπως κι άλλους στο νήμα) ότι τους τσουβαλιάζω όλους με αυτό που έγραψα.
Ϊσως, και σκεφτόμουν να το πάρω πίσω ΑΛΛΑ...
συνεχίζετε ρε πούστη μου να τσουβαλιάζεστε εδώ μέσα (αυτοί που είστε μια χαρά άτομα) ή απλά να είστε ο εαυτός σας (οι υπόλοιποι...).
για τους δεύτερους δεν έχω τι να πω ούτε χρειάζεται. "γιατί αυτοί είστε" όπως λέει κι ο γενικός γραμματέας που αγαπήσαμε.
για τους πρώτους όμως δεν μπορώ να καταλάβω...

πραγματικά δεν βλέπετε τι συμβαίνει στη χώρα?
είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε ασύμμετρες επιθέσεις (για όποιους λόγους και από όποιους εσωτερικούς προδότες ή εξωτερικούς εχθρούς).
είναι πραγματικά στιγμές να πολιτικοποιούνται τα πάντα και να βγαίνει μίσος κι έχθρα?
φταίει αλήθεια ο μητσοτάκης για τις φωτιές που ανάβουν η μία μετά την άλλη και καταστρέφουν τη χωρα, κι από τον καναπέ σας αντιληφθήκατε ότι ο κικίλιας κι ο φλώρος κι όλοι οι υπεύθυνοι τα κάνουν όλα λάθος? κι ότι μια άλλη κυβέρνηση θα είχε πετύχει το θαύμα της?
τι είστε εσείς ρε?
κάποιοι ρίχνονται στις φλόγες, κάποιοι χάνουν τα σπίτια τους, το περιβάλλον κι η οικονομία καταστρέφεται κι εσείς φτύνετε δηλητήριο κατά ποιου...της κυβέρνησης που για κάποιον λόγο που εσείς ξέρετε μόνο δεν σβήνει το σύμπαν που καίγεται. (και που όπου σβήνει, ανάβουν εις διπλούν άλλες φωτιές).
τι είστε εσείς ρε....!!

δεν μπορείτε να βοηθήσετε οκ. κι εγώ δουλειά - σπίτι είμαι, όχι μαυρισμένος σε κάποιο μέτωπο φωτιάς.
αγανακτείτε? ναι και σωστά.
έναντι ποιου?
βάλτε το γαμημένο να δουλέψει λίγο, συζητήστε για αυτό ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, κι όχι για μαλακίες.
ποιος ευθύνεται για αυτές τις φωτιές? αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί ώστε σε δεύτερο χρόνο (τώρα προέχουν εννοείται άλλα) να αντιμετωπισθεί.
είναι οι τούρκοι, ο πούτιν, οι αμερικανοί, οι μουρλοί της χώρας, οι οικοπεδοφάγοι, οι μαλάκες που ανάβουν φωτιές στα δάση ?
είναι τυχαίο ή οργανωμένο?
αντί να συζητάτε για αυτά λέτε μαλακίες και χύνετε χολή.
ήμαρτον, εντάξει πλακίτσα μία, δυο, τρεις σελίδες οκ, αλλά εσείς το γαμήσατε.

τύποι, αυτοί με το νιονιό - οι άλλοι παπάρια, μην τσουβαλιάζεστε μόνοι σας. πλιζ...
Σε όλο το σεντόνι που έγραψες δεν είδα να μας λες τι μέτρα πήρε το μπουρδέλο το κράτος για να μην καεί 2 φορές η Πάρνηθα? Τι μέτρα πήρε μετά το φιάσκο στην Ρόδο? Ε?? ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ???

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Σε όλο το σεντόνι που έγραψες δεν είδα να μας λες τι μέτρα πήρε το μπουρδέλο το κράτος για να μην καεί 2 φορές η Πάρνηθα? Τι μέτρα πήρε μετά το φιάσκο στην Ρόδο? Ε?? ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ???
Αει φτυσε τ'αρχίδια σου ρε παπάρα και διάβασε τα σχόλιά μου που θα σου κάνω κι επαναλήψεις...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Γαμω το σπιτι του τι δινει ο μουλος στο συναδελφο γελοτοποιο ,τι δουλεια εχουμε με την Ουκρανια και την Ρωσια .
Θα δώσει Έλληνες πιλότους F-16 να μάθουν τους Ουκρανούς. Χαχαχαχα θα μας σκίσει ο Βλαντιμίρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αει φτυσε τ'αρχίδια σου ρε παπάρα και διάβασε τα σχόλιά μου που θα σου κάνω κι επαναλήψεις...
Την κωλαρα σου μαλακά φτύνω να μην σε τσούξει πολύ το καυλι που τρως...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
5η μοίρα Καταδρομών κατευθύνεται στον Έβρο

Υπάρχουν πληροφοριες για μαζική είσοδο επενδυτών

Ίσως οι φωτιές μπήκαν από ΜΚΟ για να απασχοληθεί η αστυνομια
Ε τόσους μπάτσους πήρε....να τους έχει να κάθονται?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Πάντως τόσα live είδε κανείς κανένα καναντερ να πετάει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.246
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom