Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.978
- Πόντοι
- 3.656
θα βόλευε πολύΠώς και δεν ανοιξε κανενας ψεκασμενος θέμα για τις νεες ταυτοτητες? Εντυπωση μού κάνει.
θα βόλευε πολύΠώς και δεν ανοιξε κανενας ψεκασμενος θέμα για τις νεες ταυτοτητες? Εντυπωση μού κάνει.
Μέλος της LUF?Ειμαι Ελβετος εγω
Ποιον?θα βόλευε πολύ
UBS τυπεΜέλος της LUF?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιον?
εμέναΜέλος της LUF?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιον?
A,δεν το γνωριζα.ΠεραστικαΕιμαι Ελβετος εγω
Μη βρίζεις μαν,Σε όλο το σεντόνι που έγραψες δεν είδα να μας λες τι μέτρα πήρε το μπουρδέλο το κράτος για να μην καεί 2 φορές η Πάρνηθα? Τι μέτρα πήρε μετά το φιάσκο στην Ρόδο? Ε?? ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ???
Ποιον?
Δεν είδα τι έγραψες...Ειπα καποιου άλλου την αποψη? Εισαι με τα καλα σου κι εσυ?
Την δικη μου ειπα, και μου απανταει οτι ο Κουλης εχει αλλη αποψη.
Και του λεω τι με νοιαζει εμενα, Μητσοτακη με λενε?
Ποια αντιληπτική δυσχέρεια εχεις?
Ολοι τους κ μόνος του ο μπατζανακης...φαντάσου να μην τον απασχολούσε και η κολομπιανα..........ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ , ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
για τον Κουλη λεω , ο δικός σου δεν ειναι για πολλα , μετά αρχιζει τις κορώνεςΟλοι τους κ μόνος του ο μπατζανακης...φαντάσου να μην τον απασχολούσε και η κολομπιανα..........
Τι παθατε ολοι σημερα.εσενα και το βρωμοκομμα σου ρε αρχιδι!!!!
Ο δικός μου Έγινε πιο light και ευαίσθητος στα κομματικά λόγω ότι ερωτεύτηκεγια τον Κουλη λεω , ο δικός σου δεν ειναι για πολλα , μετά αρχιζει τις κορώνες
Πρεπει να κάηκε καμία χασισοφυτια και όλη η Αττική έχει μαστουρωσει και τα έχει βάλει με τον ΗΓΈΤΗ ΤΟΥ 41%Τι παθατε ολοι σημερα.
Δεν σας καταλαβαίνω