dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.516
- Πόντοι
- 3.936
Έχεις δίκιο....από την χαρά μου άρχισα τα μπινελικιαΜη βρίζεις μαν,
Ασε να χαρουμε το 41%
Έχεις δίκιο....από την χαρά μου άρχισα τα μπινελικιαΜη βρίζεις μαν,
Ασε να χαρουμε το 41%
Πρωθυπουργος χωρας στην τριτη μερα πυρκαγιών …αντιδραση!Οχι ο αριστερος!Ρε ζητηστε καμια βοηθεια απο κανεναν ειδικο μερικοι, δεν κανει κακο.
Μην αλλαξω λεει τη συζητηση για τις φωτιες. Και ειμαι και γελοιος γι' αυτο.
Οκ τύπε, μιληστε για τις φωτιες, σου χαλαω εγω χατηρι?
Ειλικρινα, το μονο συναισθημα που μου προκαλειτε μερικοι ειναι οικτος.
μπορεί..... δεν ξερωΚι εμενα τι μου το λες? Μητσοτακη με λενε?
Respect στον πατριωτη που το ανέβασε αν και ήξερε ότι αυτός θα την πληρωσει, αφου χαλάει την μπιζναΧειροπέδες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στο οποίο κλείδωσαν μετανάστες στο τρέιλερ αφού πρώτα τους «συνέλαβαν» στον Έβρο
Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει πολίτες να έχουν προχωρήσει στην «σύλληψη» μεταναστών και στην συνέχεια να τους κλειδώνουν σε τρέιλερ αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που το πύρινο μέτωπο καίει ανεξέλεγκτο έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν...www.newsbeast.gr
Μα καλά είναι τελείως μαλακές?? 13 επενδυτές έκλεισαν σε τρέιλερ και βρήκαν τον μπελά τους
Aυτος είναι μαλλον Αλβανός με το τρέιλερ. Ο πατριώτης.Respect στον πατριωτη που το ανέβασε αν και ήξερε ότι αυτός θα την πληρωσει, αφου χαλάει την μπιζνα
Μας τιμωρεί ο Θεός τυπε γιατί πανε να μας βάλουν τον εξαποδώ στην ταυτοτηταΠώς και δεν ανοιξε κανενας ψεκασμενος θέμα για τις νεες ταυτοτητες? Εντυπωση μού κάνει.
Καλά, κράτα την παλιά ταυτότητα χωρίς το τσιπάκι αλλά πέταξε τουλάχιστον το κινητό και το πισι.Μας τιμωρεί ο Θεός τυπε γιατί πανε να μας βάλουν τον εξαποδώ στην ταυτοτητα
Ρημα το εκανε το υπουργοιΔεν είδα τι έγραψες...
Για πες λοιπόν έπρεπε η όχι να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι υπουργεί για την κατάσταση?
41% φιλε . Σιγα μην του διναμε 42, για μαλακες ψάχνεις;Καλά ποια ζώα ψήφισαν Κούλη42% ;
Αθηνών -κορινθου προχτες
Οτι πρέπει για την "Κολομπιανα"Ρομαντικη καρτ ποσταλ για τους Κουλολαγνους....
Το πρωτο προφιλ το εκαψες με τις π@παριες καμαρωτες που εγραφες. Κανονισε να καψεις και τον δευτερο κλωνο με τις ασυναρτησιες σουΌχι ρε, ο ίδιος ο κυρ την έβαλε...