Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
:rockon::rockon::rockon::rockon:
Ο ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ βάζει τις φωτιές με οδηγίες μέσα από το Μαξίμου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
Ο Ουκρανός κλοουν δεν έχει κανένα αεροπλάνο να συνδράμει?
Μόνο να παιρνει ξέρει?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
ο στρατός (σχεδόν) δεν έχει σχέση. η ευπ...

δλδ τι περίμενες να βγουν και να πουν στα κανάλια "οι φωτιές στον έβρο μπήκαν από τον ερντογάν?"
σοβαρέψου, καταλαβαίνεις καλύτερα...

ή είναι η πρώτη φορά? δλδ το 2007 που κάηκε η ελλάδα ήταν τυχαίο?
τον όροι ασύμμετρη απειλή και πόλεμος πρώτη φορά τον ακούς? ή δεν έχει ξαναγίνει?

ανοησίες και χαζο-υπεραπλουστεύσεις...μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.
ναι ο ερντογάν θέλει να μας γονατισει οικονομικά, τι δεν καταλαβαίνεις?
ναι θέλει να καούν τα νησιά και να πάρει τουρισμό.
ναι και ο ερντογάν και ο πούτιν και οι μυστικές τους υπηρεσίες είναι ικανοί για τέτοια, σιγά το νέο...
ναι και οι αμερικανοί είναι...
τι στο διάολο, που ζείτε?

ποιος είπε το αντίθετο?

υπεραπλούστευση πάλι.
φυσικά και ενδιαφερεται για την ασφάλεια το κρατος.
ανεπαρκές είναι, τόσο η κεντρική διοίκηση, όσο και ΚΥΡΙΩΣ η τοπική αυτοδιοίκηση

πάλι?
ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ απειλές και τι μπορεί να γίνει με αυτό.
γιατί οκ, ας πούμε ότι είναι έτσι και το αντιλαμβάνεσαι και βρίσκεις τα στοιχεία. ας πούμε.
τι κάνεις, πόλεμο? ή βγαίνεις και κατηγορείς ανοιχτά και φωνάζεις στα φόρα? ή κάθεσαι σαν κότα στα αβγά σου? ή κάνεις κρυφά αντίποινα?

φίλε δε λέγεται καφενείο αλλά ασύμμετρος πόλεμος. 100η φορά...
εφαρμόζεται συνεχώς στον πλανήτη....
και εννοείται δεν είναι για πλάκα αλλά για επίτευξη στόχων.
αλήθεια δεν καταλαβαίνετε?
πες μου ότι "καταλαβαίνω αλλά δεν το πιστεύω κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μας" να το συζητήσουμε, αλλά το να πέφτεις από τα σύννεφα πραγματικά με τρελαίνει....

ναι θα βοηθούσαν πάρα πολύ και θα μετρίαζαν επίσης πολύ τις ζημιές. και άσχετα με τα παραπάνω και τις ασύμμετρες απειλές θα έπρεπε να υπάρχουν. ποιος διαφώνησε?

εσύ όχι, άλλοι ναι. και συνεχίζουν τη ρητορική του 41%...
Μισο λεπτο. Λες για ασυμμετρο πολεμο. Και στον Καναδα και στην Χαβαη, μερη τα οποια επικαλουνται καποιοι εδω μεσα, γινεται ασυμμετρος πολεμος; Η, μηπως ανικανοτητα, η, αδιαφοριατων τοπικων η, κεντρικων κυβερνησεων για
προληψη; Και τι σημαινει οτι ειναι ο Καναδας, η οι Ηνωμενες Πολιτειες; Γαμιουνται και εκει οσοι εχουνε, αν εχουνε ευθυνες.
Οταν θα βλεπω να μου καιγεται εμενα, η,εσενα το σπιτι, πραγμα το οποιο δεν ευχομαι ουτε στον εχθρο μου, ελα να μου πεις εκεινη την ωρα οτι ειναι ασυμμετρος πολεμος και οτι αυτο γινεται στην Χαβαη και στον Καναδα.
Ξερεις οτι σε εκτιμω και δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου, αλλα καλυτερο ειναι, σαν σεβασμος στους ανθρωπους που καταστρεφονται να μην παιρνουμε θεση, ουτε απο την μια, ουτε απο την αλλη πλευρα. Τουλαχιστον μεχρι να παγιωθουν τα συμπερασματα για την καταστροφη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Μισο λεπτο. Λες για ασυμμετρο πολεμο. Και στον Καναδα και στην Χαβαη, μερη τα οποια επικαλουνται καποιοι εδω μεσα, γινεται ασυμμετρος πολεμος; Η, μηπως ανικανοτητα, η, αδιαφοριατων τοπικων η, κεντρικων κυβερνησεων για
προληψη; Και τι σημαινει οτι ειναι ο Καναδας, η οι Ηνωμενες Πολιτειες; Γαμιουνται και εκει οσοι εχουνε, αν εχουνε ευθυνες.
Οταν θα βλεπω να μου καιγεται εμενα, η,εσενα το σπιτι, πραγμα το οποιο δεν ευχομαι ουτε στον εχθρο μου, ελα να μου πεις εκεινη την ωρα οτι ειναι ασυμμετρος πολεμος και οτι αυτο γινεται στην Χαβαη και στον Καναδα.
Ξερεις οτι σε εκτιμω και δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου, αλλα καλυτερο ειναι, σαν σεβασμος στους ανθρωπους που καταστρεφονται να μην παιρνουμε θεση, ουτε απο την μια, ουτε απο την αλλη πλευρα. Τουλαχιστον μεχρι να παγιωθουν τα συμπερασματα για την καταστροφη.
Σημειωτεον οτι εχω δει το σπιτι τπου πεθερου μου στο χωριο να καιγεται.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Ασε μας ρε κομματικο παπαγαλακι...μιλαμε για τον καθυστερημενο λαο που οποτε του πετας ενα επιδοματακι στα μουτρα ξεχναει τα παντα.Για τον λαο που εβγαλε πρωτο κομμα τη ΝΔ στην Ευβοια που ειχε αφησει ο αυτιστικος σου να κατακαει αβοηθητη για να σωσει την Αττικη,για τον λαο που εβγαλε πρωτο κομμα τη ΝΔ Λαρισα μετα τη τραγωδια στα Τεμπη και πολλα αλλα.

Σε βολευει το εκλογικο αποτελεσμα και το πετας συνεχεια για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα......αλλα συμφωνω μαζι σου ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!Και να καιγονται αυτοι και οι περιουσιες τους,και να δουλευουν σαν σκλαβοι για τα αφεντικα τους και να νοσηλευονται σε καραβια και να διακομιζονται σε καροτσες των αγροτικων!

Καλο ψοφο να εχουν!
Εισαι υπερβολικος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.596
Πόντοι
8.346
Οσοι έρθει ο χειμώνας και έχουμε στέγη πάνω απο το κεφάλι μας θα είμαστε απο τους προνομιούχους αυτου του μπουρδέλου. Και μετα θα πεθάνουμε απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κ του Φ.Α.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
ομοίως σε σέβομαι αλλά τι σχέση έχει η συζήτηση για το αν είναι φυσικές πυρκαγιές ή ασύμμετρος πόλεμος με τον πόνο αυτού που χάνει σπίτι?
δεν το αναφέρω ως δικαιολογία, αλλά ως θέμα προς συζήτηση κι αντιμετώπιση εφόσον ισχύει.

και φυσικά δεν συσχετίζεται με καναδά ή χαβάη...δλδ αν ας πούμε, αν λέω, είναι έργο τρίτου - εχθρού μας - θα έπρεπ αυτός να κάνει το ίδιο και σε όλο τον πλανήτη?
άλλη περίπτωση εκεί, άλλη εδώ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
ομοίως σε σέβομαι αλλά τι σχέση έχει η συζήτηση για το αν είναι φυσικές πυρκαγιές ή ασύμμετρος πόλεμος με τον πόνο αυτού που χάνει σπίτι?
δεν το αναφέρω ως δικαιολογία, αλλά ως θέμα προς συζήτηση κι αντιμετώπιση εφόσον ισχύει.

και φυσικά δεν συσχετίζεται με καναδά ή χαβάη...δλδ αν ας πούμε, αν λέω, είναι έργο τρίτου - εχθρού μας - θα έπρεπ αυτός να κάνει το ίδιο και σε όλο τον πλανήτη?
Το θεμα ειναι οτι απο περσι μεχρι εφετος δεν εγινε απολυτως τιποτα στο θεμα της προληψης, και δεν ειναι ευθυνη του Κικιλια αυτο, η, της σημερινης κυβερνησης, ειναι ευθυνη της προηγουμενης κυβερνησης που ειναι ομως η ιδια με την σημερινη. Και φοβαμαι οτι του χρονου παλι τα ιδια θα συζηταμε......:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.735
Πόντοι
2.356
O Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε πως η φωτιά ξεκίνησε από κεραυνό, σε μια περιοχή Μελία και γρήγορα χάθηκε ο έλεγχος. Η Πυροσβεστική μίλησε για μετεωρολογικό φαινόμενο γνωστό ως ξηρή καταιγίδα. Όπου πέφτει σωρεία κεραυνών και η βροχή εξατμίζεται πριν φτάσει στο έδαφος λόγω ιδιαίτερων συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας.
Θα 'χουν κανένα καινούριο σύστημα ο Ερντογάν με τον Πούτιν, να ελέγχουν τον καιρό και να ρίχνουν κεραυνούς αβερτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.962
Πόντοι
3.656

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα για το ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε για τον ασύμμετρο πόλεμο.

Στο τουίτερ ανεβαίνουν τώρα βίντεο με πολίτες στον Έβρο που έχουν πιάσει λαθρομετανάστες και τους πετάξει σε ένα τρέιλερ (κλειστό) σα σακιά. Υποτίθεται ότι αυτοί έβαλαν τις φωτιές.....

από κάτω γράφουν κάψε τους, κρέμασε τους, γάμησε τους και πέτα τους στο χαντάκι και άλλα τέτοια καναπεδίστικα.

Αυτή είναι η σοβαρή αντιμετώπιση? Μπορεί πραγματικά να ήταν δολιοφθορείς αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ήταν απλά τους χιλιάδες που περνάνε και πάνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Και τι έγινε? Ακόμα και αν πήγαινε ο λαθρομετανάστης και ομολογούσε στην αστυνομία ποιος τον έβαλε να κάψει τα δέντρα.....δεν θα τον άφηναν να βγει να το πει για να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Το θεμα ειναι οτι απο περσι μεχρι εφετος δεν εγινε απολυτως τιποτα στο θεμα της προληψης, και δεν ειναι ευθυνη του Κικιλια αυτο, η, της σημερινης κυβερνησης, ειναι ευθυνη της προηγουμενης κυβερνησης που ειναι ομως η ιδια με την σημερινη. Και φοβαμαι οτι του χρονου παλι τα ιδια θα συζηταμε......:confused:
όχι δεν έγινε. η πρόληψη είναι απούσα στην ελλάδα (όπως και η συντήρηση)
εδώ και 50 χρόνια...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Το 2025 τα 112 θα μας λενε να παμε βουλγαρια και αλβανια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Διορθωνω λοιπον, η προληψη ειναι ευθυνη ολων των προηγουμενων κυβερνησεων.
όλων και της σημερινής. σοβαρότατο θέμα.
αλλά εγώ άλλη συζήτηση ξεκίνησα με το αρχικό σχόλιο και αλλού έδωσα βάση στην παρούσα, δλδ όχι στα προβλήματα της πυρόσβεσης αλλά στα γενεσιουργά αίτια της παρούσας τραγικής κατάστασης και των άπειρων μετώπων...
(που κακώς κατ'εμέ από κάποιους αποδίδεται με τέτοιο μένος στην κυβέρνηση)

τες πα, βαρέθηκα να αναμασάω τα ίδια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα