Το τσουβάλιασμα πάει στο ότι μας είπες όλους αριστερούς και ακροδεξιούς.
καλά βάλε και κεντρώους...τώρα εκεί είναι το θέμα?
Το ότι η χώρα δέχεται ασύμμετρες απειλές επιδέχεται εξήγησης...ποιες είναι?
αλήθεια τώρα?
χάσαμε το μέτρημα από φωτιές σε ένα τριήμερο, όλα όσα συμβαίνουν σου μοιάζουν φυσιολογικές φωτιές καλοκαιριού?
Μπαίνουν φωτιές από την αντιπολίτευση για να γίνει ρεζίλι η κυβέρνηση?
προσωπικά δεν το πιστεύω. ούτε καν ανέφερα αντιπολίτευση σε όσα είπα
Μπαίνουν φωτιές από εξωτερικούς παράγοντες για την αποσταθεροποίηση της χώρας και για να τσεκάρουν τις ανδριάσεις μας? Και αν ναι πως??? Η φωτιές στον Ασπρόπυργος ξεκίνησαν επειδή οι γύφτοι έκαιγαν λάστιχα. Τους έβαλε κανένας Τούρκος, Αμερικάνος ή Ρώσος???
ναι το πιστεύω
Δεν λέω ότι δεν φαίνεται περίεργο να μπήκαν 4 φωτιές ταυτόχρονα στην Αττική αλλά εκτός αν έχεις κάποια πληροφορία είναι απλά μια ακόμα μέρα στην Ελλάδα του 2023.
Αλλά εγώ να σου πάρω και το ενδεχόμενο που περιγράφεις. Αν ήξερες πόσο λειψά είναι τα μέτρα πυροπροστασίας στην Ελλάδα θα σου έπεφταν τα μαλλιά. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια το κράτος το γράφει στα παπάρια του. Και δε μιλάω τώρα για το πως περιορίζεται μια φωτιά που έχει αρπάξει όλο το δάσος....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΗ ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΥ.
τα προληπτικά μέτρα προστασίας στη χώρα είναι ελλιπέστατα...από πάντα.
τα ενεργητικά μέτρα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.
αυτό φυσικά δεν κάνει το πρώτο (έλλειψη πρόληψης) μικρότερης σημασίας.
όλα αυτά όμως είναι άλλη συζήτηση από το "δεχόμαστε ασύμμετρες επιθέσεις" (εξίσου σοβαρή και απαραίτητη).
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα συγχέεις...
Σου μιλάω για αντιπυρικές ζώνες και γενικά έργα ώστε η φωτιά να περιοριστεί σε κάποιο σημείο και να μην προχωρήσει....για κρουνούς που έχουν νερό και για πυροσβεστικά οχήματα πλήρη και όχι μόνο για τις κάμερες. Για σχέδια αντιμετώπισης τέτοιων αναγκών...οκ καλή η εκκένωση και το 112....ντάξει καλύτερο από το να καούν ζωντανοί όπως στο μάτι. Αλλά πέρα από αυτό πολλοί νομίζουν ότι δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της πυρκαγιάς (στην αρχή της) όμως υπάρχουν.
όπως πιο πάνω...
Εν κατακλείδι....εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την νδ που δεν έχω με κάθε άλλο διεφθαρμένο κόμμα......έχω πρόβλημα με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...που είναι πάνω σήμερα...αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχα πρόβλημα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ αν πάρουν χαμπάρι το βράδυ ότι καίγεται ένα σημείο του δάσους...επειδή δεν υπάρχουν δρόμοι πρέπει να περιμένουν το πρωί για να πετάξουν τα εναέρια...και μέχρι τότε έχει γίνει η εστία 20πλάσια. Καλύτερα λοιπόν θα ήταν η (κάθε) κυβέρνηση...να ασχολείται περισσότερο με τις ελλείψεις και τις παραλείψεις και λιγότερο με το pr στον σκάι.
ορθό. ξαναλέω όμως ότι και με τις όσες παραλήψεις (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΘΟΥΝ) το μείζων την παρούσα στιγμή είναι η συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε.
τα μητσοτάκη και όλοι σας γ.... είναι λάθος, δεν οδηγούν πουθενά και όπως λέει κι ο άλεξ απλά θα οδηγήσουν σε άλλο ένα 50% στις επόμενες εκλογές (έτσι και για να απαντήσω στον κάθε παπάρα).
ασχοληθείτε με το μείζον και αφήστε τους γενικόλογους αφορισμούς.
που από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο γνωρίζετε πόσο αποτελεσματικές οδηγίες δίνει ο φλώρος...μη χέσω