Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.302
Πόντοι
10.336
Γιαυτο λοιπον ο ελληνας θα συνεχιζει να κλεβει τον φπα σε καθε ευκαιρια, και η ζωη συνεχιζεται.
ο μονος τροπος για να επιβιωσει ο φτωχος, ειναι να βαρεσει μια εκπτωση 20% στον εαυτο του, οπου μπορει.
οσους δεν τσιμπησουν οι ρουφιανοι, θα ζησουν. οι υπολοιποι, φυλακη.
καλα παει το πλανο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.302
Πόντοι
10.336
εχουν λυσσαξει τα καναλια να φορολογηθουν παραπανω οι ελευθεροι επαγγελματιες εντωμεταξυ επειδη δηλωνουν μικρα εισοδηματα. και μαλιστα λενε οτι τους "χαιδευουν" τα μεγαλα κομματα. δηλαδη τι θελουν οι δημοσιογραφοι να αναγκασουν ολους τους ελληνες που εχουν μια ελευθερια στην δουλεια τους να γινουν μισθωτοι σκλαβοι;
εν τω μεταξυ υπαρχουν οντως ελευθεροι επαγγελματιες που βγαινουν τσιμα τσιμα και αν σκασει μια αρρωστια πχ πρεπει να παρουν δανειο για να επιβιωσουν. Και ολοι θελουν να τους γαμησουν, μεχρι να γινουν αναγκαστικα υπαλληλοι καποιου μεγαλου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.921
Πόντοι
26.141
Ναι τύπε Νιο....το γνωστο παραμυθακι με τον Σαμαρα και τα συνορα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το "πρεπει" πώς προκυπτει ακριβως?
Βάσει τις πτώσης τις πρώτης ύλης :confused:
Προφανώς κ οι δικηγόροι δεν ξέρουν ότι
Σταρι -αλευρι -ψωμι
Έπεσε κ η ενέργεια ώστε να ψήσουμε το ψωμάκι σε σχέση με πέρσυ τέτοια εποχή
Μαγιά αλάτι ίδιες τιμές

Τσπν συμφωνούμε ότι μειωση ΦΠΑ δε σημαίνει μείωση κ προϊόντος αφού το κράτος αδυνατεί να ελέγξει τα καρτέλ αλλά φυσικά μην πει ποτέ ότι είμαστε ανίκανοι να τους ελέγξουμε οπότε κάνει την πάπια στο ΦΠΑ κ δεν το ακουμπάει
Πάμε παρακάτω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.807
Πόντοι
6.056
Είμαι 45 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας και βιοτέχνης ,οι συνάδελφοι μου δεν με θεωρούν αποτυχημένο, νομίζω ότι έχω μια εμπειρία πάνω σε κάποια θέματα κυρίως όσον αφορά την ψυχολογία τής αγοράς.
Και θα ψηφίσεις ΝΔ ;;;

Συγκρίνεις καταστάσεις για ελεύθερο υπαγγελματία και βιοτέχνη τώρα με το 2010 και το 2000 ;;;;;;

Το μόνο αν είσαι τόσα χρόνια ... έχεις συμπληρώσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ .... οπότε δεν πληρώνεις φόρο επιτηδεύματος ... ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Απο το 1980 εως σημερα, δεν εχουμε δει καμια βελτιωση? Σοβαρα τωρα?
Στον Καιριδη πες το ερωτημα σου.
Αλλα μηπως μπερδευτηκες, οτι σημερα εχουμε γεφυρα Ριου-Αντιριου, το 1980 δεν ειχαμε. Σημερα εχουμε αεροδρομιο στα Σπατα, το 1980 δεν ειχαμε.
Ο Καιριδης ηταν σαφης. Συγκρινε το εισοδημα Γερμανων-Ελληνων απο το 1950, 1980, και σημερα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
εν τω μεταξυ υπαρχουν οντως ελευθεροι επαγγελματιες που βγαινουν τσιμα τσιμα και αν σκασει μια αρρωστια πχ πρεπει να παρουν δανειο για να επιβιωσουν. Και ολοι θελουν να τους γαμησουν, μεχρι να γινουν αναγκαστικα υπαλληλοι καποιου μεγαλου
το παρατηρησα και εγω. μεγαλη ζηλεια για τους ελευθερους επαγγελματιες. λες και θα φανε περισσοτερο τα κομματοσκυλα και οι δημοσιοι υπαλληλοι αν εξαφανιστει και η παραμικρη δραστηριοτητα των ελευθερων επαγγελματιων. να δουμε τι αλλο θα φορολογησουν μετα,γιατι για τα μεγαλα κεφαλια ουτε λογος

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.807
Πόντοι
6.056

Τα είπες όλα εδώ.
Αυτοί που λες, είναι το 50% .

Απλά το 30% δεν το έχει καταλάβει που είναι . ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Εκεί παίζει και ο Άλεξ .

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936
δηλαδη τι θελουν οι δημοσιογραφοι να αναγκασουν ολους τους ελληνες που εχουν μια ελευθερια στην δουλεια τους να γινουν μισθωτοι σκλαβοι;
Που να δεις τι κανει στα μικροβιολογικα. Τους φορολογει για 10 τους δινει 2,5 πισω. Τα αλλα 7,5 τα κρατα ετσι νταβατζιλικι. Τα συνοικιακα εργαστηρια πανε για κλεισιμο. Το οργανωνει καλα. Και αφου τους βαλει λουκετο. Αυτοι που το ειχαν θα πανε για ενα μεροκαματο στα μεγαλα κεντρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.807
Πόντοι
6.056
Που να δεις τι κανει στα μικροβιολογικα. Τους φορολογει για 10 τους δινει 2,5 πισω. Τα αλλα 7,5 τα κρατα ετσι νταβατζιλικι. Τα συνοικιακα εργαστηρια πανε για κλεισιμο. Το οργανωνει καλα. Και αφου τους βαλει λουκετο. Αυτοι που το ειχαν θα πανε για ενα μεροκαματο στα μεγαλα κεντρα

Και άργησαν . Όλοι ΝΔ ψηφίζουν .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
την 2η τετραετια της ΝΔ δεν θα υπαρχουν και οι χαλαρωσεις απο την ΕΕ αρα περιμενω καποιοι φοροι που μειωθηκαν να ξανααυξηθουν ή να στα παρουν τελος παντων απο αλλες μπαντες. Καπου πηρε το ματι μου οτι εβαλε στοχο η κυβερνηση για μεγαλα πλεονασματα παλι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
ναι αλλα αφου το μεγαλο διαγνωστικο θα κανει κερδη με τη σεσουλα θα φαινεται "διογκωμενο" το ΑΕΠ και θα βγαινουν οι νεοδημοκρατες, οπως παλια οι πασοκοι και συριζαιοι κοκ και θα σου λενε για αναπτυξη. τι να πω ρε γαμωτο λες και ζουμε ταυτοχρονα σε 2 διαφορετικες ελλαδες ειναι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
Και θα ψηφίσεις ΝΔ ;;;

Συγκρίνεις καταστάσεις για ελεύθερο υπαγγελματία και βιοτέχνη τώρα με το 2010 και το 2000 ;;;;;;

Το μόνο αν είσαι τόσα χρόνια ... έχεις συμπληρώσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ .... οπότε δεν πληρώνεις φόρο επιτηδεύματος ... ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;
Δεν βγαίνω στην σύνταξη αφενός γιατί κάνω μια ευχάριστη δουλειά που μου αρέσει και ακόμα ανακαλύπτω δρόμους βελτίωσης αυτού που παράγω, και αφετέρου οι απαιτήσεις μου και ο τρόπος ζωής μου χρειάζεται πολλά χρήματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.807
Πόντοι
6.056
Δεν βγαίνω στην σύνταξη αφενός γιατί κάνω μια ευχάριστη δουλειά που μου αρέσει και ακόμα ανακαλύπτω δρόμους βελτίωσης αυτού που παράγω, και αφετέρου οι απαιτήσεις μου και ο τρόπος ζωής μου χρειάζεται πολλά χρήματα.

Οπότε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ.

οι άνω των 65.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
ενα απο τα λιγα καλα ειναι η ψηφιοποιηση καποιων γραφειοκρατικων διαδικασιων, τουλαχιστον δεν εχουμε τον καρκινο των παλιων κεπ ακομα στην καθημερινοτητα μας. δεν ξερω αν ειναι δουλεια πιερακκακη αυτο παντως γιατι δεν εχω ανοιξει δικό μου μαγαζί, επιχειρηση ή κτ τέτοιο για να δω αν ειναι ευκολο (οπως λεει ο αδωνις) ή γολγοθας οπως το γνωριζαμε παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom