tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.807
- Πόντοι
- 6.056
Τι σημασία έχει; Ας πούμε ότι είμαι ό πιο κωλο-γερος εδώ μέσα.
Αν είσαι άνω των 65 .... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ .... μη μας γαμάς
Τι σημασία έχει; Ας πούμε ότι είμαι ό πιο κωλο-γερος εδώ μέσα.
Ξέρεις οτι το να αποκαλεις "κιτρινους" τους κινεζους εχει κριθει ρατσιστική ρητορικη μισους, ε?
να δουμε ποτε θα καταργηθει και η προκαταβολη φορου επιτελους
μα ο αδωνις ουρλιαζε οτι ειναι αδικος φορος και μαλιστα κατηγορουσε τον συριζα που τον ειχε στο 100%Ποτέ .
Αφού η προκαταβολή φόρου είναι μια φορά , μετά συμψηφιζεται, δεν είναι αυτό που θα ελαφρύνει και τόσο πολύ τον επαγγελματία.να δουμε ποτε θα καταργηθει και η προκαταβολη φορου επιτελους
Αφού η προκαταβολή φόρου είναι μια φορά , μετά συμψηφιζεται, δεν είναι αυτό που θα ελαφρύνει και τόσο πολύ τον επαγγελματία.
Τυπε, μπορεί η επιχειρήσεις να είναι στο όνομα της γυναίκας μου που είναι κάτω των 65.Αν είσαι άνω των 65 .... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ .... μη μας γαμάς
παντα οι μειωσεις φορων ελαφρυνουν τους επαγγελματιες και τους μισθωτους. απλα δεν βγαινουν τα κουκια για πλεονασματα μεταΑφού η προκαταβολή φόρου είναι μια φορά , μετά συμψηφιζεται, δεν είναι αυτό που θα ελαφρύνει και τόσο πολύ τον επαγγελματία.
Όχι, αλλά όταν μειώνονται μειώνεται και η προκαταβολή και συμψηφιζεται με τον προηγούμενο χρόνο.Πλάκα μας κάνεις;
Όλοι έχουν .... σταθερά εισοδύματα άνευ ... διακυμανσεων ;;
Τυπε, μπορεί η επιχειρήσεις να είναι στο όνομα της γυναίκας μου που είναι κάτω των 65.
Όχι ρε τυπε, όχι ακόμα, και ούτε με αφορά και τόσο το 500σρι που θα μου δώσει ελεημοσύνη.Οπότε εσύ παίρνεις σύνταξη μωρή καριολόπουστα ;;;;
Όχι ρε τυπε, όχι ακόμα, και ούτε με αφορά και τόσο το 500σρι που θα μου δώσει ελεημοσύνη.
Οπότε 2 τίνα υπάρχουν. Είτε δεν είναι στο όνομα μου, είτε δεν είμαι άνω των 65. Η, και τα δύο.Σπας @@ όμως. Αν είναι στο όνομά σου και είσαι άνω των 65 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ !
Όσες έδρες κι αν έχεις !
Αν είσαι κάτω των 65 ..... έχεις 45 χρόνια επιχείριση ;;; από τα 15 ;;;Οπότε 2 τίνα υπάρχουν. Είτε δεν είναι στο όνομα μου, είτε δεν είμαι άνω των 65. Η, και τα δύο.
Πώς τον βγάζεις έτσι τον λογαριασμό ς 45+15 =60 και όχι 65. Αν άρχισα από τα 18; Για κάνε λογαριασμό.Αν είσαι κάτω των 65 ..... έχεις 45 χρόνια επιχείριση ;;; από τα 15 ;;;
Πώς τον βγάζεις έτσι τον λογαριασμό ς 45+15 =60 και όχι 65. Αν άρχισα από τα 18; Για κάνε λογαριασμό.
Έφτιαξες επιχείρηση στα 18 ;Πώς τον βγάζεις έτσι τον λογαριασμό ς 45+15 =60 και όχι 65. Αν άρχισα από τα 18; Για κάνε λογαριασμό.
Το σαββατο πρωι παρε τηλεφωνο στον Αυτια να σου υπολογίσει την συνταξη
ΓινεταιΈφτιαξεςΠηρες ετοιμη επιχείρηση στα 18 ;
Δεν πάει να γαμηθει και ο Αυτιας και οι συντάξεις τους. Εγώ θα πάρω το μπαγιοκο σε 4-5 χρόνια και θα την κάνω 6 μήνες Καραϊβική και 6 μήνες Ταυλανδη. Και τα μαγαζιά στο ίντερνετ θα συνεχίσουν να δουλεύουν.Το σαββατο πρωι παρε τηλεφωνο στον Αυτια να σου υπολογίσει την συνταξη
Δεν πάει να γαμηθει και ο Αυτιας και οι συντάξεις τους. Εγώ θα πάρω το μπαγιοκο σε 4-5 χρόνια και θα την κάνω 6 μήνες Καραϊβική και 6 μήνες Ταυλανδη. Και τα μαγαζιά στο ίντερνετ θα συνεχίσουν να δουλεύουν.