Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Τύπε μου, αυτη η συζητηση ειναι τελικα λιγο παιδική.
Αν δεν σου φτανουν τα 800 ευρω, βγαλε περισσοτερα. Ειπαμε, η φτωχεια και η ανεργία ειναι επιλογή.

Εσύ γιατί δεν βγάζεις περισσότερα να πάρεις μια παναμέρα ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
Α ωραια προταση. Αν επανελθουν οι τιμες, να...επαναφερουμε το ΦΠΑ. Δηλαδη, να ξαναπανε οι τιμες στα ιδια, και να βαλουμε μετα και καπελο 13% περισσοτερο. Πώς το σκεφτηκες αυτο?
Δε μου λες ρε τύπε? Είναι η δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 24%?

Μπορεί η δεν μπορεί το κράτος να βάλει πρόστιμο σε οποίο σούπερ μάρκετ αυξήσει ως δια μαγείας τις τιμές?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.880
Πόντοι
26.141
Ξαναρωταω. Φετος δημιουργηθηκαν τα καρτελ?
Ε εντάξει αφού δημιουργήθηκαν παλιά τότε στα αρχιδια μας ,,,,να τα αφήσουμε να υπάρχουν πάντα ...αρκεί να ξαναβγαίνει η νέα δημοκρατία
Σοβαρεψου διότι σε λίγο καιρό παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο κ θα είσαι μεγάλος άνδρας..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Γιατι, τωρα ειναι αδεια?

Καταρχήν .... μεγάλα μαγαζιά τώρα .... με 2000 κόσμο .... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ .,.... δεν παίζουν ............

Ανπαίζει .... πες μου το καιπάμε τώρα να τα κάνουμε πουτάνα και κερνάω ..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ε εντάξει αφού δημιουργήθηκαν παλιά τότε στα αρχιδια μας ,,,,να τα αφήσουμε να υπάρχουν πάντα ...αρκεί να ξαναβγαίνει η νέα δημοκρατία
Σοβαρεψου διότι σε λίγο καιρό παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο κ θα είσαι μεγάλος άνδρας..
Ρε συνελθε, λεω φετος δημιουργηθηκαν? Μια δεκαετια που ηταν οι τιμες σταθερες, δεν υπηρχαν? Ή μας λυποντουσαν?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Τύπε μου, αυτη η συζητηση ειναι τελικα λιγο παιδική.
Αν δεν σου φτανουν τα 800 ευρω, βγαλε περισσοτερα. Ειπαμε, η φτωχεια και η ανεργία ειναι επιλογή.
καλα εδω δικηγοροι και βγαζουν δεν βγαζουν 800, τι θελεις να βγαλουν οι απλοι μεροκαματιαρηδες δηλαδη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.302
Πόντοι
10.336
Απλα ειναι και ο μαλακας ο ελληνας ο πλεον ηλιθιος και θυμα καταναλωτης.
παιρνει 650 ευρω, και θελει να πηγαινει με το αμαξι στη δουλεια 2χλμ μακρια, θελει να πινει γαλα δελτα και να τρωει μακαρονια μισκο, θελει σουβλακια καθε 2 μερες, θελει το iphone 20, θελει μπουζουκια το σαββατο, θελει να καπνιζει και το μαλμπορακι του.

Ε αι γαμησου, πληρωνε και βουλωστο. Κουλη, γαμααααααααααααααα τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δε μου λες ρε τύπε? Είναι η δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 24%?

Μπορεί η δεν μπορεί το κράτος να βάλει πρόστιμο σε οποίο σούπερ μάρκετ αυξήσει ως δια μαγείας τις τιμές?
24% εχουν τα βασικα τροφιμα?

Ναι, φυσικα. Και βαζει. Αν δεν εβαζε θα ηταν μεγαλυτερες οι τιμες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.085
Πόντοι
19.795
Η μονη λυση για την ακριβεια, απο καταβολης καπιταλισμου, ειναι να λειτουργει ο ανταγωνισμος και να ειναι υγιης η οικονομια. Πλαφον, περιορισμοι, μειωσεις φπα, ειναι σαν να βαζεις τσιροτο σε καταγμα.
Όταν ξεκίνησα εχθές το πρωί να γράφω για μείωση του ΦΠΑ στο μισό, δεν αναφερομουνα μόνο στα βασικά αγαθά. Αναφερομουνα στα πάντα. Έτσι ώστε να μην μπορεί ο παραγωγός να πει , ότι, ο ΦΠΑ στις πρώτες ύλες είναι ακριβός και για αυτό εξακολουθεί να πουλάει ακριβά. Εξ άλλου το κάνεις δοκιμαστικά για ένα εξάμηνο και βλέπεις. Πόσα πια μπορεί να χάσει σε ενα εξαμηνο μια χώρα που ήδη είναι χρεωμένη με 400 δις.
Που κατά την γνώμη μου η ώθηση και το θετικό κλίμα που θα δημιουργούσε στην αγορά μια μείωση του ΦΠΑ στο μισό, μόνο θετικό πρόσημο θα είχε, αφού θα έκανε πολύ κόσμο να βγάλει το χρήμα από τα σεντούκια και να το ξοδέψει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
Σε όλα τα ακίνητα παίζει ρόλο αυτό .

Αν έχεις σπίτι με μάρμαρα σκακιέρες και μαρμάρινα τζάκια και πατώματα καρυδιά με δοκάρια και επένδυση έβενο στο σαλόνι στην ... ακαδημία πλάτωνος .... ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ;;;

Αρχίδια θα πιάσεις. Αυτά τα κάνεις για την πάρτη σου. Όπου κι αν είναι .

Από την άλλη ..... 150 τετραγωνικά στην πολιτεία .... με αλουμίνια του 1981 ..... και λαχανί νιπτίρα και μπανιέρα ΚΑΙ ΜΠΙΝΤΕ ....

δύσκολα θα πιάσει κάτω από 1800€ ....

και ας περνάει γάτα κάτω από τις πόρτες .......
Αυτό σου εξηγώ τύπε...αυτά τα σπίτια με τους λαχανί νιπτήρες....που επειδή τα κληρονόμησαν και είναι τσίπηδες να τα ανακαινίσουν και ζητάνε 1800 επειδή είναι στην πολιτεία...ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ τους....δε πατάω μέσα και να μου πληρώσουν 1800 ευρώ.

Αν υπάρχει κορόιδο που για να μείνει στην πολιτεία θέλει να πληρώσει 1800 ευρώ για να μείνει στα σαπάκια ας πληρώσει. Εγώ δε δίνω...ποσό μάλλον για τα σαπάκια με λαχανί μπιντέ δίπλα στο ρέμα του Χαλανδρίου που μυρίζει σκατίλα :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FwB-TqjWIAEgIMx.jpg
    FwB-TqjWIAEgIMx.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
Δεν λέω τι νομίζω τύπε.
Λέω τι ξέρω .... περίπτωση που πιάνει 1300€ ....δεν έχει πέσει ούτε βάψιμο από εποχή δραχμής ...........
Ναι...από 3.5 πηγές στα 1300 βέβαια...ποσά μέτρα είναι τύπε? 250? είναι και 100 μέτρα από την παραλιακή?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Αυτό σου εξηγώ τύπε...αυτά τα σπίτια με τους λαχανί νιπτήρες....που επειδή τα κληρονόμησαν και είναι τσίπηδες να τα ανακαινίσουν και ζητάνε 1800 επειδή είναι στην πολιτεία...ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ τους....δε πατάω μέσα και να μου πληρώσουν 1800 ευρώ.

Αν υπάρχει κορόιδο που για να μείνει στην πολιτεία θέλει να πληρώσει 1800 ευρώ για να μείνει στα σαπάκια ας πληρώσει. Εγώ δε δίνω...ποσό μάλλον για τα σαπάκια με λαχανί μπιντέ δίπλα στο ρέμα του Χαλανδρίου που μυρίζει σκατίλα :2funny:

Είναι νοικιασμένα όλα. Όχι σε εσένα. ΟΛΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ .

Ρε τύπε .... δεν ανοίγουμε μύδια ...........

Τα έχουν γεροντοκόρες 50ρες .... στη μούνα τους όλα ...............

και την ξύνουν όλη μέρα με τα νοίκια ..............

Και άλλο πολιτεία .... άλλο χαλάνδρι ... άλλο νέα ερυθραία ................

οι τιμές για .... 1χλμ και 800 μέτρα ... αλλάζουν πολύ !!!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
24% εχουν τα βασικα τροφιμα?

Ναι, φυσικα. Και βαζει. Αν δεν εβαζε θα ηταν μεγαλυτερες οι τιμες.
Δεν μιλάω μόνο για τα βασικά τρόφιμα δε θα πιάσουμε ένα ένα τα προϊόντα.

Άρα λες ότι από την στιγμή που μπήκε ο ΦΠΑ δεν υπάρχει ελπίδα και πρέπει να τον πληρώνουμε συνεχώς? Αυτή είναι η πρόταση σου? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom