alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, τωρα ειναι αδεια?Σήμερα, είμαστε χειρότερα από το 1980 .
Το 1980 είχε άπειρα ξενυχτάδικα γεμάτα μέχρι το πρωί .
Γιατι, τωρα ειναι αδεια?Σήμερα, είμαστε χειρότερα από το 1980 .
Το 1980 είχε άπειρα ξενυχτάδικα γεμάτα μέχρι το πρωί .
Τύπε μου, αυτη η συζητηση ειναι τελικα λιγο παιδική.
Αν δεν σου φτανουν τα 800 ευρω, βγαλε περισσοτερα. Ειπαμε, η φτωχεια και η ανεργία ειναι επιλογή.
Δε μου λες ρε τύπε? Είναι η δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 24%?Α ωραια προταση. Αν επανελθουν οι τιμες, να...επαναφερουμε το ΦΠΑ. Δηλαδη, να ξαναπανε οι τιμες στα ιδια, και να βαλουμε μετα και καπελο 13% περισσοτερο. Πώς το σκεφτηκες αυτο?
Ε εντάξει αφού δημιουργήθηκαν παλιά τότε στα αρχιδια μας ,,,,να τα αφήσουμε να υπάρχουν πάντα ...αρκεί να ξαναβγαίνει η νέα δημοκρατίαΞαναρωταω. Φετος δημιουργηθηκαν τα καρτελ?
Ε ρε καημοςΕσύ γιατί δεν βγάζεις περισσότερα να πάρεις μια παναμέρα ;
Γιατι, τωρα ειναι αδεια?
Κλαιν μαιν τι θελει να πει. Τι ισχυει του εβαλαΧαμπάρι
Ρε συνελθε, λεω φετος δημιουργηθηκαν? Μια δεκαετια που ηταν οι τιμες σταθερες, δεν υπηρχαν? Ή μας λυποντουσαν?Ε εντάξει αφού δημιουργήθηκαν παλιά τότε στα αρχιδια μας ,,,,να τα αφήσουμε να υπάρχουν πάντα ...αρκεί να ξαναβγαίνει η νέα δημοκρατία
Σοβαρεψου διότι σε λίγο καιρό παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο κ θα είσαι μεγάλος άνδρας..
καλα εδω δικηγοροι και βγαζουν δεν βγαζουν 800, τι θελεις να βγαλουν οι απλοι μεροκαματιαρηδες δηλαδηΤύπε μου, αυτη η συζητηση ειναι τελικα λιγο παιδική.
Αν δεν σου φτανουν τα 800 ευρω, βγαλε περισσοτερα. Ειπαμε, η φτωχεια και η ανεργία ειναι επιλογή.
24% εχουν τα βασικα τροφιμα?Δε μου λες ρε τύπε? Είναι η δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 24%?
Μπορεί η δεν μπορεί το κράτος να βάλει πρόστιμο σε οποίο σούπερ μάρκετ αυξήσει ως δια μαγείας τις τιμές?
Όταν ξεκίνησα εχθές το πρωί να γράφω για μείωση του ΦΠΑ στο μισό, δεν αναφερομουνα μόνο στα βασικά αγαθά. Αναφερομουνα στα πάντα. Έτσι ώστε να μην μπορεί ο παραγωγός να πει , ότι, ο ΦΠΑ στις πρώτες ύλες είναι ακριβός και για αυτό εξακολουθεί να πουλάει ακριβά. Εξ άλλου το κάνεις δοκιμαστικά για ένα εξάμηνο και βλέπεις. Πόσα πια μπορεί να χάσει σε ενα εξαμηνο μια χώρα που ήδη είναι χρεωμένη με 400 δις.Η μονη λυση για την ακριβεια, απο καταβολης καπιταλισμου, ειναι να λειτουργει ο ανταγωνισμος και να ειναι υγιης η οικονομια. Πλαφον, περιορισμοι, μειωσεις φπα, ειναι σαν να βαζεις τσιροτο σε καταγμα.
Δεν καταλαβες τι ειπα.καλα εδω δικηγοροι και βγαζουν δεν βγαζουν 800, τι θελεις να βγαλουν οι απλοι μεροκαματιαρηδες δηλαδη
Αυτό σου εξηγώ τύπε...αυτά τα σπίτια με τους λαχανί νιπτήρες....που επειδή τα κληρονόμησαν και είναι τσίπηδες να τα ανακαινίσουν και ζητάνε 1800 επειδή είναι στην πολιτεία...ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ τους....δε πατάω μέσα και να μου πληρώσουν 1800 ευρώ.Σε όλα τα ακίνητα παίζει ρόλο αυτό .
Αν έχεις σπίτι με μάρμαρα σκακιέρες και μαρμάρινα τζάκια και πατώματα καρυδιά με δοκάρια και επένδυση έβενο στο σαλόνι στην ... ακαδημία πλάτωνος .... ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ;;;
Αρχίδια θα πιάσεις. Αυτά τα κάνεις για την πάρτη σου. Όπου κι αν είναι .
Από την άλλη ..... 150 τετραγωνικά στην πολιτεία .... με αλουμίνια του 1981 ..... και λαχανί νιπτίρα και μπανιέρα ΚΑΙ ΜΠΙΝΤΕ ....
δύσκολα θα πιάσει κάτω από 1800€ ....
και ας περνάει γάτα κάτω από τις πόρτες .......
Ε ρε καημος
Το εκανε ο Σαμαρας. Στην εστιαση. Θυμασαι το αποτελεσμα?Εξ άλλου το κάνεις δοκιμαστικά για ένα εξάμηνο και βλέπεις.
Δεν καταλαβες τι ειπα.
Ναι...από 3.5 πηγές στα 1300 βέβαια...ποσά μέτρα είναι τύπε? 250? είναι και 100 μέτρα από την παραλιακή?Δεν λέω τι νομίζω τύπε.
Λέω τι ξέρω .... περίπτωση που πιάνει 1300€ ....δεν έχει πέσει ούτε βάψιμο από εποχή δραχμής ...........
Αυτό σου εξηγώ τύπε...αυτά τα σπίτια με τους λαχανί νιπτήρες....που επειδή τα κληρονόμησαν και είναι τσίπηδες να τα ανακαινίσουν και ζητάνε 1800 επειδή είναι στην πολιτεία...ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ τους....δε πατάω μέσα και να μου πληρώσουν 1800 ευρώ.
Αν υπάρχει κορόιδο που για να μείνει στην πολιτεία θέλει να πληρώσει 1800 ευρώ για να μείνει στα σαπάκια ας πληρώσει. Εγώ δε δίνω...ποσό μάλλον για τα σαπάκια με λαχανί μπιντέ δίπλα στο ρέμα του Χαλανδρίου που μυρίζει σκατίλα![]()
Δεν μιλάω μόνο για τα βασικά τρόφιμα δε θα πιάσουμε ένα ένα τα προϊόντα.24% εχουν τα βασικα τροφιμα?
Ναι, φυσικα. Και βαζει. Αν δεν εβαζε θα ηταν μεγαλυτερες οι τιμες.