Βαζω και του Αλεξ το μηνυμα γιατι το εχει καταλαβει το θεμα ..
Το ΦΠΑ ειναι ο πιο ευκολος φόρος για να φοροδιαφυγη , αμεσα λεφτα στην τσεπη , και βολευει τους παντες , επισης ειναι και ο πιο μισητός φόρος για τον πληθυσμο , οποτε ολοι (χωρις να ξερουν τον λογο) θελουν να τον αποφύγουν ..
Επειδη στο ΦΠΑ και στην αποφυγη του εχω Phd τουλάχιστον , δεν υπαρχει τρόπος να σταματησεις τον κόσμο απο το να τον κλεβει..
Οποια πατεντα και τρόπο και να βγαλουν ειναι ζητημα μιας εβδομαδας να βρεθει ενναλακτική για καποιον που θελει να μην τον πληρωνει, και να αποφύγει και προσωποκρατήσεις και μαλακίες.
Για να εξαλειφθει στο 95% η απατη με το ΦΠΑ θα πρεπει το κρατος , ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ να απαγορεψει την διακίνηση φυσικού χρήματος και να γίνουν όλα ηλεκτρονικα μεσω τραπέζης ή αλλου μεσάζοντα.
Οποιος εχει μετρητα να συλαμβάνεται , δηλαδη να σε σταματανε στο δρόμο και να σε ψαχνουν σαν να ψαχνουν για ναρκωτικά ή δεν ξερω εγω τι άλλο , εξακρίβωση στοιζείων κτλ..
Θα γινει ποτέ αυτό ;;; δεν νομίζω
Και πάλι με αυτον το τρόπο υπαρχουν τρυπες με τριγωνικες , με αγορες απο εξωτερικό με την διαφορά ΦΠΑ και με παρα πολλους αλλους τρόπους , αλλα εχει μιλάμε για οργανωμένα πραγματα και οχι για τον κοσμάκη ή τον μαγαζάτορα με 300Κ ή 2μυρια τζιρο το έτος.
Οποτε να ζησει ο ΦΠΑ