Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795
Πολλοι τρόποι
Γι αυτο εγραψα οτι η καταργηση του μετρητου ειναι ενα μεγάλο μέρος για να σωθει η κατασταση
Αμα δωσεις την ευκαιρια σε εναν να του κάνεις 40% καλυτερη τιμη πιστευεις δεν θα τρεξει να σηκωσει λεφτα απο την τράπεζα ; με τα 4 θα πάει
7 στους 10 πελατες ειναι προθυμοι να αγοράσουν χωρις αποδείξη.
Νομιζεις οι προμηθευτες δεν εχουν δυνατότητα να δωσουν χωρις χαρτια , ειδικα αν ειναι ο κατασκευαστης ;; λες να τους τσεκαρει κανεις την φύρα ;

Για να τελειωνουμε με το θεμα, ειχα μπλοκαρισμενες καρτες , βασικά ειχα κατασχεση στους λογαριασμους καρτων, οποτε και τα μηχανακια τα ειχα διακοσμητικα στα ταμεια.
επι 9 μηνες δουλευαν τα μαγαζιά μιά χαρα , ειχαν εντολη οι ταμιες να λένε οτι εχουμε προβλημα με τα μηχανακια και δεν μπορουμε να δεχτουμε καρτες και για την ενοχληση αυτη θα τους κανανε εκπτωση ..
Ξερεις ποσοι σε ποσοστο απλα αφηναν τα πραγματα στο ταμειο και εφευγαν ;; κατω απο 15%
Ξερεις πόσοι απο αυτους μολις τους ελεγαν αυτο με τα μηχανακια καρτων ελεγαν οτι αφου δεν υπαρχουν μηχανάκια να τους κανουμε ακομα καλυτερη εκπτωση και να μην τους κοψουμε αποδειξη ;; πανω απο 75%

Ξερεις οτι μετα απο 4 μερες ηρθε ο διευθυντης του καταστηματος της Πειραιως εκει κοντα και μου λεει οτι του δημιουργω πρόβλημα με τους πελατες τους γιατι αδειαζει το ΑΤΜ που πιο συντομα απο οσο εχουν υπολογίσει!!
Επισης Σαββατα μετα τις 13:00 ελεγαν οι ταμειες να πηγαινουν στο ΑΤΜ της Αλφα μπανκ που ηταν 8 στενα πιο κατω , γιατι της Πειραιως ειχε αδειασει , και κανεις δεν ελεγε κουβεντα.

Να κανετε τον σταυρο σας που υπαρχει ακομα ετσι ο ΦΠΑ και σε μια δυσκολη στιγμη μπορειτε να τον πιστολιασετε
Δεν διαφωνω αν εχεις φυσικη επιχειρηση με αυτα που λες για τα μετρητα. Αλλα αυτο δεν γινεται σε ιντερνετικη επιχειρηση, την στιγμη μαλλιστα που το 100% των πελατων ειναι απο το εξωτερικο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως το εννοει ο Νιπλης και πως μπορεις να μην αποδιδεις ΦΠΑ την στιγμη που κοβεις αποδειξεις. Μονο αν εχεις εικονικα τιμολογια απο προμηθευτες, στα οποια δεν θα πληρωσεις ΦΠΑ μπορει να γινει αυτο. Αλλα τοτε τον ΦΠΑ τον πληρωνουν οι προμηθευτες. Τι δεν καταλαβαινω στην ηλικια που ειμαι;
αυτα που εγραψες και καμια 5αρια τροποι ακόμα
Καποιοι πιο νομιμοι και καποιοι οχι και τόσο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις τέτοιοι ώρα ρε τύπε από το να επαναλαμβάνεις τις ιδιεες μαλακιες που έλεγες πριν 3-4 ώρες?

Συνειδητοποιείς με τι μαλάκες ψηφίζεις τα ίδια ; ή όχι ακόμη ;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Δεν διαφωνω αν εχεις φυσικη επιχειρηση με αυτα που λες για τα μετρητα. Αλλα αυτο δεν γινεται σε ιντερνετικη επιχειρηση, την στιγμη μαλλιστα που το 100% των πελατων ειναι απο το εξωτερικο.
Τυπε δεν φταιμε εμεις που ανοιξες eshop να πουμε και δεν μπορεις να κλεψεις το κρατος
Πρεπει να καλυπτεις και καποιες προυποθεσεις για να κανεις τα μαγειρεματα
Ανοιξε και ενα φυσικό καταστημα να βρεις την υγειά σου

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τα υπερκερδη θα μπουν στις τσεπες μεγαλοκαρχαριων που προμοταρουν την κατασταση.Αλλα οχι στη δικη σου. Κι εσυ ειδικα που κοιτας για προσφορες απο τα Λιντλ, μετα τις εκλογες επειδη δεν θα σε φτανουν, ετοιμασου να ψαχνεις για καποιο ξεροκομματο στα σκουπιδια. Και το βραδι αντι για ρευμα κερακι. Αντε, βοηθεια σου με τα μυαλα που κουβαλας
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι την προπαγάνδα της αριστεράς
Εμείς είμαστε καλοί που ενδιαφερόμαστε για το λαό
Η δεξιά το κέντρο και λοιπά
Είναι υπάλληλοι του κεφαλαίου του Βαρδινογιάννη του Μπόμπολα
Των μονοπωλίων
Όχι στα υπερκέρδη των μονοπωλίων
Κάτω οι αμερικανοί και ο ιμπεριαλισμός
Έξω από το ΝΑΤΟ και μερικές φορές και έξω από την ΕΟΚ
Έξω οι βάσεις του θανάτου
Κλέφτες διεφθαρμένοι
Κοκ

Και για όσους υπερασπιζόμαστε αυτά τα κόμματα
Υποτίμηση βρισιές γερμανοτσολιάδες
Μπράβο κουληδες
Πληρωμένοι
Και δεκάδες άλλα

Και όμως ο λαός εκτός μιας εξαίρεσης αυτά τα κόμματα ψήφισε και ψηφίζει
Τα παραμύθια αυτά όσο και να τα επαναλαμβάνετε παραμένουν παραμύθια
Και δεν τους δίνει καμία σημασία ο ψηφοφόρος

Αλλιώς χρόνια τώρα το ΚΚΕ ο υπηρέτης του λαού των εργατών των προλετάριων του καταπιεσμένου όχλου και λοιπά
Θα έπαιρνε 60% 70 και τα κόμματα που υποστηρίζουν ελεύθερη οικονομία αν επιτρέπονταν 10 20

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Πολλοι τρόποι
Γι αυτο εγραψα οτι η καταργηση του μετρητου ειναι ενα μεγάλο μέρος για να σωθει η κατασταση
Αμα δωσεις την ευκαιρια σε εναν να του κάνεις 40% καλυτερη τιμη πιστευεις δεν θα τρεξει να σηκωσει λεφτα απο την τράπεζα ; με τα 4 θα πάει
7 στους 10 πελατες ειναι προθυμοι να αγοράσουν χωρις αποδείξη.
Νομιζεις οι προμηθευτες δεν εχουν δυνατότητα να δωσουν χωρις χαρτια , ειδικα αν ειναι ο κατασκευαστης ;; λες να τους τσεκαρει κανεις την φύρα ;

Για να τελειωνουμε με το θεμα, ειχα μπλοκαρισμενες καρτες , βασικά ειχα κατασχεση στους λογαριασμους καρτων, οποτε και τα μηχανακια τα ειχα διακοσμητικα στα ταμεια.
επι 9 μηνες δουλευαν τα μαγαζιά μιά χαρα , ειχαν εντολη οι ταμιες να λένε οτι εχουμε προβλημα με τα μηχανακια και δεν μπορουμε να δεχτουμε καρτες και για την ενοχληση αυτη θα τους κανανε εκπτωση ..
Ξερεις ποσοι σε ποσοστο απλα αφηναν τα πραγματα στο ταμειο και εφευγαν ;; κατω απο 15%
Ξερεις πόσοι απο αυτους μολις τους ελεγαν αυτο με τα μηχανακια καρτων ελεγαν οτι αφου δεν υπαρχουν μηχανάκια να τους κανουμε ακομα καλυτερη εκπτωση και να μην τους κοψουμε αποδειξη ;; πανω απο 75%

Ξερεις οτι μετα απο 4 μερες ηρθε ο διευθυντης του καταστηματος της Πειραιως εκει κοντα και μου λεει οτι του δημιουργω πρόβλημα με τους πελατες τους γιατι αδειαζει το ΑΤΜ που πιο συντομα απο οσο εχουν υπολογίσει!!
Επισης Σαββατα μετα τις 13:00 ελεγαν οι ταμειες να πηγαινουν στο ΑΤΜ της Αλφα μπανκ που ηταν 8 στενα πιο κατω , γιατι της Πειραιως ειχε αδειασει , και κανεις δεν ελεγε κουβεντα.

Να κανετε τον σταυρο σας που υπαρχει ακομα ετσι ο ΦΠΑ και σε μια δυσκολη στιγμη μπορειτε να τον πιστολιασετε
Ο προμηθευτής σου που βρίσκεται στην Βουλγαρία θα σου στείλει με μεταφορική εμπόρευμα χωρίς χαρτιά?

αν πουλάς ρούχα ίσως μπορείς να τα σπρώξεις χωρίς απόδειξη....για είδη τεχνολογίας όμως για παράδειγμα....χωρίς απόδειξη δεν έχει εγγύηση....

μιλάς με γρίφους γέροντα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Των μονοπωλίων
Κλέφτες διεφθαρμένοι
Κοκ

Μπράβο κουληδες
Πληρωμένοι
Και δεκάδες άλλα

Αλλιώς χρόνια τώρα το ΚΚΕ ο υπηρέτης του λαού των εργατών των προλετάριων του καταπιεσμένου όχλου και λοιπά
Θα έπαιρνε 60% 70 και τα κόμματα που υποστηρίζουν ελεύθερη οικονομία αν επιτρέπονταν 10 20
Θες να ανοιξουμε παρέα ενα φυσικό καταστημα να λιγδωσει το αντερο σου φιλαρακο μου ;
Στο ονομα σου θα ειναι ολα , μην μου ανησυχεις

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
Νίπλη .... για πες εσύ που είσαι μύστης και δεν είσαι κομματόσκυλο ................

Αν πουλήσω τα πάντα από ακίνητα ......... και τα λεφτά βγουν έξω (για αυτό δεν θέλω συμβουλές, το έχω) .........
και κάνω παύση εργασιών ............ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ .... χωρίς ακίνητη περιουσία ............

Και δηλώσω ότι μένω σε ένα νοικιασμένο σπίτι (η οικογένεια) ............

ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ;;;;;;;;

Με καβλώνει φοβερά η ιδέα !
Να τους γαμώ τα σπίτια και τις μάνες.

Αμάξι λήζιγκ θα μπορώ να βάλω στο όνομά μου ;;;
Αν και αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό ....... το βάζω και σε φίλου .... που θα πληρώνει μέρος του λήζιγκ λόγω ΦΠΑ .............

Με μία debit εξωτερικού .... χαλάς ό,τι θέλεις εδώ φαντάζομαι ..........

Έχω τεράστια ανάγκη να σταματήσω να πληρώνω στη μαύρη τρύπα ........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Συνειδητοποιείς με τι μαλάκες ψηφίζεις τα ίδια ; ή όχι ακόμη ;;
τύπε δεν μπορείς να το χωνέψεις ότι είμαι αναρχοκουμουνι αλλά ψηφίζω τους δεξιούς μήπως γλιτώσω κάνα τάληρο στους φόρους ε

γαμησετα ούτε και σε μένα κάθεται καλά :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν παραπονιεμαι τυπε. Τους βαραω κατακεφαλα τον ΦΠΑ και δεν λενε κουβεντα.
ναι αλλά μετά πληρώνεις μεγαλύτερο ΦΠΑ :think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
τύπε δεν μπορείς να το χωνέψεις ότι είμαι αναρχοκουμουνι αλλά ψηφίζω τους δεξιούς μήπως γλιτώσω κάνα τάληρο στους φόρους ε

γαμησετα ούτε και σε μένα κάθεται καλά :tooth:

Εσένα δεν σε χαλάει περισσότερο που είμαι δεξιός καπιτάλας και ψηφίζω αναρχοκουμμούνια για να γαμήσω τις γαλάζιες ακρίδες ;;;

Το ότι παίζω με μουνέτο πρώην ταγάρι πως το κόβεις ;;;
Ο πατέρας της ήταν στέλεχος στη ρήγα .... 70s ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως το εννοει ο Νιπλης και πως μπορεις να μην αποδιδεις ΦΠΑ την στιγμη που κοβεις αποδειξεις. Μονο αν εχεις εικονικα τιμολογια απο προμηθευτες, στα οποια δεν θα πληρωσεις ΦΠΑ μπορει να γινει αυτο. Αλλα τοτε τον ΦΠΑ τον πληρωνουν οι προμηθευτες. Τι δεν καταλαβαινω στην ηλικια που ειμαι;
μέσα έπεσες....:rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Εσένα δεν σε χαλάει περισσότερο που είμαι δεξιός καπιτάλας και ψηφίζω αναρχοκουμμούνια για να γαμήσω τις γαλάζιες ακρίδες ;;;

Το ότι παίζω με μουνέτο πρώην ταγάρι πως το κόβεις ;;;
Ο πατέρας της ήταν στέλεχος στη ρήγα .... 70s ....
όχι δε με νοιάζει ρε τύπε...το μεροκάματο να βγαίνει

αλλά μεταξύ μας...από αυτά που λες ότι πιστεύεις για τα οικονομικά τουλάχιστον...δεξιός δεν είσαι...περισσότερο σε κομμουνιστής το πας...:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795
Των μονοπωλίων
Κλέφτες διεφθαρμένοι
Κοκ

Μπράβο κουληδες
Πληρωμένοι
Και δεκάδες άλλα

Αγαπητε φιλε, οι γνωμες και οι συμβουλες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουμε απο μια. Επιτρεψε μου να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη λοιπον. Μην ξαναχρησιμοποιησεις μικροφωνο, στην ηλικια που ειμαστε καλυτερα ειναι να τα γραφουμε στο πληκτρολογιο, δουλευει το μυαλο περισσοτερο και καθυστερει το αλτσχαιμερ και η ανοια.
Και μπορουμε και διαβαζουμε αυτα που γραφουμε, ετσι ωστε να μπορουμε ενιοτε να τα διορθωνουμε.
Φιλικα, παντα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Ο προμηθευτής σου που βρίσκεται στην Βουλγαρία θα σου στείλει με μεταφορική εμπόρευμα χωρίς χαρτιά?

αν πουλάς ρούχα ίσως μπορείς να τα σπρώξεις χωρίς απόδειξη....για είδη τεχνολογίας όμως για παράδειγμα....χωρίς απόδειξη δεν έχει εγγύηση....

μιλάς με γρίφους γέροντα :confused:
αδερφε δεν φαγαμε τα χρόνια μας για να παρουμε phd στις αποφυγες φορων για να σου ανοιξουμε εδω τα μάτια τζαμπα
Ημαρτον δηλαδη ...

Ρουχα το πιο ευκολο να ερθουν με οτι χαρτιά θέλεις
επισης στα περισσοτερα προιοντα τεχνολογιας το serial number κανει πια για εγγυηση .. η αποδειξη ειναι κουρελοχαρτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ισως πω μαλακία τωρα, αλλά δεν πειραζει. Λυσε μου μια απορια. Η κατασχεση σε εναν λογαριασμο, απο πού κι ως πού σε εμποδιζει να δεχθείς κατάθεση στον κατασχεμενο λογαριασμο?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
ναι αλλά μετά πληρώνεις μεγαλύτερο ΦΠΑ :think:
Όταν λέει ο σκατόγερος για ΦΠΑ ... εννοεί το σαλάμι από αρουραίο που αγοράζει σε τιμή 1/17 του κανονικού .............

Δεν ψοφάει με τίποτε ο πούστης. Τρώει ακρίδες, βατράχια , σαλαμάνδρες, αυγά ράπτορα και δεν καταλαβαίνει τον κώλο του .........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Νίπλη .... για πες εσύ που είσαι μύστης και δεν είσαι κομματόσκυλο ................

Αν πουλήσω τα πάντα από ακίνητα ......... και τα λεφτά βγουν έξω (για αυτό δεν θέλω συμβουλές, το έχω) .........
και κάνω παύση εργασιών ............ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ .... χωρίς ακίνητη περιουσία ............

Και δηλώσω ότι μένω σε ένα νοικιασμένο σπίτι (η οικογένεια) ............

ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ;;;;;;;;

Με καβλώνει φοβερά η ιδέα !
Να τους γαμώ τα σπίτια και τις μάνες.

Αμάξι λήζιγκ θα μπορώ να βάλω στο όνομά μου ;;;
Αν και αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό ....... το βάζω και σε φίλου .... που θα πληρώνει μέρος του λήζιγκ λόγω ΦΠΑ .............

Με μία debit εξωτερικού .... χαλάς ό,τι θέλεις εδώ φαντάζομαι ..........

Έχω τεράστια ανάγκη να σταματήσω να πληρώνω στη μαύρη τρύπα ........
Αυτο το ειχες ξαναπει και προ δεκαετιας, δεν ειδα να το κάνεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795
Απο εδω το φερνεις, απο εκει το πας παλι κατηχηση για το ΚΚΕ μας κανεις:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
αδερφε δεν φαγαμε τα χρόνια μας για να παρουμε phd στις αποφυγες φορων για να σου ανοιξουμε εδω τα μάτια τζαμπα
Ημαρτον δηλαδη ...

Ρουχα το πιο ευκολο να ερθουν με οτι χαρτιά θέλεις
επισης στα περισσοτερα προιοντα τεχνολογιας το serial number κανει πια για εγγυηση .. η αποδειξη ειναι κουρελοχαρτο
Ναι αλλά από τη μια αν σου στείλουν εμπόρευμα χωρίς τιμολόγιο δε θα γλιτώσεις το φπα και πρέπει να το σπρώξεις μαύρο ότι και να γίνει...

από την άλλη αν ο προμηθευτής σου κόψει τιμολόγιο....θα πρέπει να τον πληρώσεις το φπα....από την πιο άλλη ο προμηθευτής σου δεν μπορεί να σου κόβει εμπορεύματα με Δελτία Αποστολής χωρίς να τα τιμολογεί γιατί θα του περάσουν βραχιολάκια :confused:

Δεν το κανείς τζάμπα ρε τύπε θα έρθω να αγοράσω με μετρητά από το μαγαζί σου θα κάνω τζίρο καλό αλλά θέλω έκπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom