Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.513
Πόντοι
12.756
Νίπλη .... για πες εσύ που είσαι μύστης και δεν είσαι κομματόσκυλο ................

Αν πουλήσω τα πάντα από ακίνητα ......... και τα λεφτά βγουν έξω (για αυτό δεν θέλω συμβουλές, το έχω) .........
και κάνω παύση εργασιών ............ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ .... χωρίς ακίνητη περιουσία ............

Και δηλώσω ότι μένω σε ένα νοικιασμένο σπίτι (η οικογένεια) ............

ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ;;;;;;;;

Με καβλώνει φοβερά η ιδέα !
Να τους γαμώ τα σπίτια και τις μάνες.

Αμάξι λήζιγκ θα μπορώ να βάλω στο όνομά μου ;;;
Αν και αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό ....... το βάζω και σε φίλου .... που θα πληρώνει μέρος του λήζιγκ λόγω ΦΠΑ .............

Με μία debit εξωτερικού .... χαλάς ό,τι θέλεις εδώ φαντάζομαι ..........

Έχω τεράστια ανάγκη να σταματήσω να πληρώνω στη μαύρη τρύπα ........

Πολυ ευκολη η περιπτωση σου

Οπως τα λες παει
Αν δηλωσεις οτι σε φιλοξενουν το επιδομα ενοικίου θα το παρει αυτος που ειναι στο ονομα του το σπιτι .. και εκει αν πληρει τις προυποθεσεις, που μπορει όχι , οποτε καλυτερα να νοικιασεις στο ονομα σου , και σίγουρα θα το παρεις ..
Κοινωνικο ναι , παλι παιρνεις

Αμαξι λιζινγκ το βαζεις στο ονομα του φίλου και δηλωνεσαι οδηγός εσυ στην εταιρεία λιζινγκ , μια χαρα καλυμμένος εισαι.
Με καρτες εξωτερικου εισαι μια χαρα εδω , απλα δεν μπορεις να συμμετασχεις στην κληρωση της για τις αποδείξεις που κανει η ΑΑΔΕ , αλλα δεν νομιζω να σε νοιαζει :tooth:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.518
Πόντοι
3.656
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι την προπαγάνδα της αριστεράς
Θα θυμάται τον Πουλιόπουλο Γ.Γ. του ΚΚΕ ....
Το 1927 που τον διέγραψαν ως λικβινταριστή , θα ήταν ήδη μεσόκοπος ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Ισως πω μαλακία τωρα, αλλά δεν πειραζει. Λυσε μου μια απορια. Η κατασχεση σε εναν λογαριασμο, απο πού κι ως πού σε εμποδιζει να δεχθείς κατάθεση στον κατασχεμενο λογαριασμο?
αν στα καταθέσουν εκεί πως θα τα πάρεις ρε τύπε?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
τύπε δεν μπορείς να το χωνέψεις ότι είμαι αναρχοκουμουνι αλλά ψηφίζω τους δεξιούς μήπως γλιτώσω κάνα τάληρο στους φόρους ε

γαμησετα ούτε και σε μένα κάθεται καλά :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι αλλά μετά πληρώνεις μεγαλύτερο ΦΠΑ :think:
Οχι, ο Ελληνικος ΦΠΑ ειναι ενσωματωμενος στην τιμη, οπως και τα εξοδα απστολης του προιοντος, ωστε να μπορω να τον αποδωσω, ανεξαρτητα απο τον ΦΠΑ στην πατριδα τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.518
Πόντοι
3.656
Με καρτες εξωτερικου εισαι μια χαρα εδω , απλα δεν μπορεις να συμμετασχεις στην κληρωση της για τις αποδείξεις που κανει η ΑΑΔΕ , αλλα δεν νομιζω να σε νοιαζει :tooth:
Θα έλεγα ότι δεν συγκαταλέγεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφερόντων μου ....

Δεν είμαι σίγουρος αν σε κάθε συναλλαγή με debit εξωτερικού εκτός Ε.Ε. χρεώνεσαι προμήθεια ......... και αν δίνουν συγκεκριμένες τράπεζες δυνατότητα με μηνιαίο κόμιστρο , να κάνεις συναλλαγές σε συγκεκριμένη χώρα , ελλάδα στην περίπτωσή μας.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Πολλοι τρόποι
Γι αυτο εγραψα οτι η καταργηση του μετρητου ειναι ενα μεγάλο μέρος για να σωθει η κατασταση
Αμα δωσεις την ευκαιρια σε εναν να του κάνεις 40% καλυτερη τιμη πιστευεις δεν θα τρεξει να σηκωσει λεφτα απο την τράπεζα ; με τα 4 θα πάει
7 στους 10 πελατες ειναι προθυμοι να αγοράσουν χωρις αποδείξη.
Νομιζεις οι προμηθευτες δεν εχουν δυνατότητα να δωσουν χωρις χαρτια , ειδικα αν ειναι ο κατασκευαστης ;; λες να τους τσεκαρει κανεις την φύρα ;

Για να τελειωνουμε με το θεμα, ειχα μπλοκαρισμενες καρτες , βασικά ειχα κατασχεση στους λογαριασμους καρτων, οποτε και τα μηχανακια τα ειχα διακοσμητικα στα ταμεια.
επι 9 μηνες δουλευαν τα μαγαζιά μιά χαρα , ειχαν εντολη οι ταμιες να λένε οτι εχουμε προβλημα με τα μηχανακια και δεν μπορουμε να δεχτουμε καρτες και για την ενοχληση αυτη θα τους κανανε εκπτωση ..
Ξερεις ποσοι σε ποσοστο απλα αφηναν τα πραγματα στο ταμειο και εφευγαν ;; κατω απο 15%
Ξερεις πόσοι απο αυτους μολις τους ελεγαν αυτο με τα μηχανακια καρτων ελεγαν οτι αφου δεν υπαρχουν μηχανάκια να τους κανουμε ακομα καλυτερη εκπτωση και να μην τους κοψουμε αποδειξη ;; πανω απο 75%

Ξερεις οτι μετα απο 4 μερες ηρθε ο διευθυντης του καταστηματος της Πειραιως εκει κοντα και μου λεει οτι του δημιουργω πρόβλημα με τους πελατες τους γιατι αδειαζει το ΑΤΜ που πιο συντομα απο οσο εχουν υπολογίσει!!
Επισης Σαββατα μετα τις 13:00 ελεγαν οι ταμειες να πηγαινουν στο ΑΤΜ της Αλφα μπανκ που ηταν 8 στενα πιο κατω , γιατι της Πειραιως ειχε αδειασει , και κανεις δεν ελεγε κουβεντα.

Να κανετε τον σταυρο σας που υπαρχει ακομα ετσι ο ΦΠΑ και σε μια δυσκολη στιγμη μπορειτε να τον πιστολιασετε
δεν σε κλέβουν οι υπάλληλοι;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αγαπητε φιλε, οι γνωμες και οι συμβουλες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουμε απο μια. Επιτρεψε μου να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη λοιπον. Μην ξαναχρησιμοποιησεις μικροφωνο, στην ηλικια που ειμαστε καλυτερα ειναι να τα γραφουμε στο πληκτρολογιο, δουλευει το μυαλο περισσοτερο και καθυστερει το αλτσχαιμερ και η ανοια.
Και μπορουμε και διαβαζουμε αυτα που γραφουμε, ετσι ωστε να μπορουμε ενιοτε να τα διορθωνουμε.
Φιλικα, παντα.
Έκανα κάποιο λάθος στο κείμενο που έγραψα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.513
Πόντοι
12.756
Ισως πω μαλακία τωρα, αλλά δεν πειραζει. Λυσε μου μια απορια. Η κατασχεση σε εναν λογαριασμο, απο πού κι ως πού σε εμποδιζει να δεχθείς κατάθεση στον κατασχεμενο λογαριασμο?
Μια χαρα μπορεις να δεχθεις καταθεσεις , αλλα πες μου ρε Αλεξ υπαρχει κανας με IQ πανω απο κουνέλι που θα εχει δεσμευμενους λογαριασμους και θα αφηνει τους πελατες του να βαζουν εκει λεφτα ;;
Μονο ο Νταιμα μπορει
Ολοι οι αλλοι θα βρουν τρόπο να παρουν τα παρουν με α΄λλο τρόπο , ή ζητωντας κανα συμψηφισμό ή ζητωντας μετρητα
Το μονο που δεν μπορεις να αποφύγεις ειναι οταν σοβαρες εταιρείες σου εξωφλουν τιμολόγια , που δεν θα κατσουν να κανουν μαλα΄κιες , στα βαζουν στο λογαριασμο τραπεζης σου και στ αρχιδια τους.
Επισης πολλες φορες , το ξερεις φανταζομαι οτι φευγουν επιστολες απο την εφορία προς τριτους που σου χρωστανε και τους γραφει η εφορία να εξοφλησουν το τιμολογιο που τους εχεις εκδωσει σε εναν λογαριασμο που θα σου πουν αυτοι , επισης υπαρχει και η κατασχεση εις χειρα τρίτου , που και αυτο θα το ξερεις ..

Αλλα αν εχεις μαγαζι και εχεις δεσμευμενους λογαριασμους θα πρεπει να εισαι μαλάκας να τους αφηνεις να πληρωσουν με καρτα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.732
Πόντοι
12.756
γαμημενοι απατεωνες,πυραμιδακηδες,Μαντοφ,Θερανος,κοκλωνηδες της Γλυφαδας..
θα γαμηθειτε διχως αυριο με την πρωτη ευκαιρια...
:coffee:
:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Οχι, ο Ελληνικος ΦΠΑ ειναι ενσωματωμενος στην τιμη, οπως και τα εξοδα απστολης του προιοντος, ωστε να μπορω να τον αποδωσω, ανεξαρτητα απο τον ΦΠΑ στην πατριδα τους.
Ανάλογα την υπηρεσία και το εμπόρευμα.

Σε μερικές υπηρεσίες ο προμηθευτής στέλνει τιμολόγιο με μηδενικό ΦΠΑ (όχι απαλλαγή) και ο λογιστής σου το περνάει μετά. Σε κάθε περίπτωση εσύ όταν κόβεις τιμολόγιο το κόβεις με το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας.

ΟΜΩΣ...για παράδειγμα όταν η έδρα της εταιρείας σου βρίσκεται σε συγκεκριμένες χώρες....μπορείς να πάρεις και τιμολόγια χωρίς καθόλου φπα.....

για παράδειγμα να κανείς leasing ενος αυτοκινήτου και στο τιμολόγιο θα έχει ΦΠΑ μηδέν.....δεν θα πληρώσεις τίποτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.513
Πόντοι
12.756
Δεν είμαι σίγουρος αν σε κάθε συναλλαγή με debit εξωτερικού εκτός Ε.Ε. χρεώνεσαι προμήθεια ......... και αν δίνουν συγκεκριμένες τράπεζες δυνατότητα με μηνιαίο κόμιστρο , να κάνεις συναλλαγές σε συγκεκριμένη χώρα , ελλάδα στην περίπτωσή μας.

Καμια προμηθεια δεν εχεις για αγορες σε ιδιο νομισμα με την καρτα σου , δηλαδη με καρτα Γερμανικη Ιταλικη Γαλλικη και παει λεγοντας δεν χρεωνεσαι καμία προμηθεια
Μονο αν εχεις αλλου νομισματος και πληρωνεις εδω σε ευρω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Έκανα κάποιο λάθος στο κείμενο που έγραψα;
Ολο το κειμενο.
Ρε φιλε στην Ελλαδα ειμαστε, ο ενας βριζει τον αλλο. Ο ενας λεει για γερμανοτσολιαδες, χιτες, ταγματασφαλιτες και ο αλλος για κουμμουνια, αναρχοαπλυτους, μπαχαλακηδες κλπ. Και καποιοι βγαινουν κερδισμενοι απο αυτο το διαιρει και βασιλευε.:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Μια χαρα μπορεις να δεχθεις καταθεσεις , αλλα πες μου ρε Αλεξ υπαρχει κανας με IQ πανω απο κουνέλι που θα εχει δεσμευμενους λογαριασμους και θα αφηνει τους πελατες του να βαζουν εκει λεφτα ;;
Μονο ο Νταιμα μπορει
Ολοι οι αλλοι θα βρουν τρόπο να παρουν τα παρουν με α΄λλο τρόπο , ή ζητωντας κανα συμψηφισμό ή ζητωντας μετρητα
Το μονο που δεν μπορεις να αποφύγεις ειναι οταν σοβαρες εταιρείες σου εξωφλουν τιμολόγια , που δεν θα κατσουν να κανουν μαλα΄κιες , στα βαζουν στο λογαριασμο τραπεζης σου και στ αρχιδια τους.
Επισης πολλες φορες , το ξερεις φανταζομαι οτι φευγουν επιστολες απο την εφορία προς τριτους που σου χρωστανε και τους γραφει η εφορία να εξοφλησουν το τιμολογιο που τους εχεις εκδωσει σε εναν λογαριασμο που θα σου πουν αυτοι , επισης υπαρχει και η κατασχεση εις χειρα τρίτου , που και αυτο θα το ξερεις ..

Αλλα αν εχεις μαγαζι και εχεις δεσμευμενους λογαριασμους θα πρεπει να εισαι μαλάκας να τους αφηνεις να πληρωσουν με καρτα
Αν δεν έχει πάει στην μεγάλη εταιρεία κατάσχεση εις χείρας τρίτου μπορείς να ζητήσεις επιταγή....και να την οπισθογραφήσεις σε κάποιον άλλον

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.518
Πόντοι
3.656
Καμια προμηθεια δεν εχεις για αγορες σε ιδιο νομισμα με την καρτα σου , δηλαδη με καρτα Γερμανικη Ιταλικη Γαλλικη και παει λεγοντας δεν χρεωνεσαι καμία προμηθεια
Μονο αν εχεις αλλου νομισματος και πληρωνεις εδω σε ευρω

Φυσικά και μιλάμε για τράπεζες εκτός Ε.Ε. τύπε. Όχι απλώς ευρωζώνης.
Και φυσικά .... δεν μιλάμε για αγγλία ..........

Κατά συνέπεια για άλλα νομίσματα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Ανάλογα την υπηρεσία και το εμπόρευμα.

Σε μερικές υπηρεσίες ο προμηθευτής στέλνει τιμολόγιο με μηδενικό ΦΠΑ (όχι απαλλαγή) και ο λογιστής σου το περνάει μετά. Σε κάθε περίπτωση εσύ όταν κόβεις τιμολόγιο το κόβεις με το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας.

ΟΜΩΣ...για παράδειγμα όταν η έδρα της εταιρείας σου βρίσκεται σε συγκεκριμένες χώρες....μπορείς να πάρεις και τιμολόγια χωρίς καθόλου φπα.....

για παράδειγμα να κανείς leasing ενος αυτοκινήτου και στο τιμολόγιο θα έχει ΦΠΑ μηδέν.....δεν θα πληρώσεις τίποτα.
Σημειωτεον οτι πουλαω λιανικη και οχι χοντρικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom