Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756
Αυτοι και μονο φτανουν να σε γαμησουν πατοκορφα , χλεμπονιάρη :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Θα θυμάται τον Πουλιόπουλο Γ.Γ. του ΚΚΕ ....
Το 1927 που τον διέγραψαν ως λικβινταριστή , θα ήταν ήδη μεσόκοπος ...
Μπράβο Λάκη
Ούτε είχα ακούσει ποτέ για τον πουλιόπουλο
Ούτε για το λικβινταρισμο
Με το κείμενό σου έψαξα και έμαθα
ευχαριστώ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756
Μιας και το εχουμε κανει μπουρδελο το νημα ..

Αυτη εδω

δεν ηταν με το οξυ που τις εριξε η αλλη επειδη πηδαγε τον γκομενο της , και μετα ειχε στηθει ολόκληρη καμπανια για να την στηριξει ο κοσμος και να βρεθουν λεφτα κτλ ;;
Και τωρα σουλατσάρει στην Μυκονο ;;

Ωραια πραγματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Μιας και το εχουμε κανει μπουρδελο το νημα ..

Αυτη εδω

δεν ηταν με το οξυ που τις εριξε η αλλη επειδη πηδαγε τον γκομενο της , και μετα ειχε στηθει ολόκληρη καμπανια για να την στηριξει ο κοσμος και να βρεθουν λεφτα κτλ ;;
Και τωρα σουλατσάρει στην Μυκονο ;;

Ωραια πραγματα
τύπε στη Μύκονο πληρώνουν ΦΠΑ τα μπιτσομπαρα? :coffee:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
Τι εύχεσαι ρε ;
Αφού οι κάτοχοι σαξό , ψηφίζετε τα ίδια με ολιγάρχες και μεγαλολαμόγια ........... να σας πάνε γαμιώντας .........

Φοβήθηκαν τώρα και για τα .... μερίσματα εταιρειών !!!!!!

Οι τύποι που παίρνουν μακαρόνια ετικέτας με κουπόνι και κουπόνι διακοπών 150€ ..........

Αν τους πουν ότι κανάς άλλος ΠΛΗΝ ΝΔ μπορεί να φορολογήσει τα λίαρ τζετ ....

μπορεί να κλάψουν κι όλας ...........

Ενώ περιμένουν το λεωφορείο της ΕΘΕΛ ........... για να κάτσουν σε κατουρημένα καθίσματα ..........
Μας ζαλισαν τοσο πολυ τ αρχιδια οι αλήτες της ΝΔ που μας ειπαν οτι αν αυξηθεί ο φόρος στα μερίσματα θα λείψει χρημα απο την αγορά.

Οταν κοβαν μισθούς και συντάξεις ο γαπ και ο σαμαρας τι έγινε, ξεχειλισαν χρήμα την αγορα?
Οι εταιρίες δεν θέλουν φορολόγηση κρατικοποίηση θέλουν. Μ ενα άρθρο και μ ενα νομο που λεει κι ο ζαβος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Μας ζαλισαν τοσο πολυ τ αρχιδια οι αλήτες της ΝΔ που μας ειπαν οτι αν αυξηθεί ο φόρος στα μερίσματα θα λείψει χρημα απο την αγορά.

Οταν κοβαν μισθούς και συντάξεις ο γαπ και ο σαμαρας τι έγινε, ξεχειλισαν χρήμα την αγορα?
Οι εταιρίες δεν θέλουν φορολόγηση κρατικοποίηση θέλουν. Μ ενα άρθρο και μ ενα νομο που λεει κι ο ζαβος
να σου θυμησω ποσες κρατικοποιημενες εταιρειες επι εποχης Ανδρεα φουνταρανε;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Πολλες.
Ο παπανδρεου έκανε και καλα εκανε και εγκληματα
αρα δεν ειναι λυση η κρατικοποηση λοιπον...ιδιωτικοποιησεις παντου με τα βασικα στο κρατος και με ελεγχο απο αυτο ειναι η λυση

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656

Δηλαδή τύπε?πως το εννοείς αυτό? έβαλα την περιουσία μου να ανοίξω μια επιχείρηση που την στήριξα στα χρόνια της κρίσης και την έκανα κερδοφόρα με το να την δουλεύω 14 ώρες τη μέρα...και τώρα που είναι κερδοφόρα θα έρθει η κυβέρνηση να μου την πάρει για να βάλει να δουλεύουν τα βύσματα και να πληρώνει τους επιδοματάκιδες? :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
να σου θυμησω ποσες κρατικοποιημενες εταιρειες επι εποχης Ανδρεα φουνταρανε;
τις κρατικοποιούσαι για να διορίζει αργόσχολους να του κολλάνε αφίσες και να τον ψηφίζουνε,
φυσικά οι παχυλοί μισθοί ήταν με δάνεια που έφεραν τα μνημόνια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
τις κρατικοποιούσαι για να διορίζει αργόσχολους να του κολλάνε αφίσες και να τον ψηφίζουνε,
φυσικά οι παχυλοί μισθοί ήταν με δάνεια που έφεραν τα μνημόνια
ετσι ακριβως ρε φιλε....τι να πρωτο-θυμηθουμε γαμω το πασοκ γαμω...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
τα παιδιά δεν τα πειράζει ο πρόεδρος του κρατικού παρόχου ενέργειας να παίρνει 40 χιλιάδες ευρω το μήνα από τους φόρους τους....αρκεί να μην τα παίρνει από την τσέπη του ιδιώτη που μας πίνει το αίμα :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
Δηλαδή τύπε?πως το εννοείς αυτό? έβαλα την περιουσία μου να ανοίξω μια επιχείρηση που την στήριξα στα χρόνια της κρίσης και την έκανα κερδοφόρα με το να την δουλεύω 14 ώρες τη μέρα...και τώρα που είναι κερδοφόρα θα έρθει η κυβέρνηση να μου την πάρει για να βάλει να δουλεύουν τα βύσματα και να πληρώνει τους επματάκιδες? :confused:
Δεν με απασχολεί τυπε εγω δεν εχω επιχείρηση. Με απασχολεί πλεον η προσωπικη μου επιβιωση και μόνο. Εδω άλλοι φιλοι μου φερανε εκατομμύρια απο αμερικη κανανε επενδύσεις και τα χάσαμε ολα. Πηγαν πισω και κανανε restart. Kαι αρχιδατοι επιχειρηματιες οχι ελληναρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom