Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
Δεν με απασχολεί τυπε εγω δεν εχω επιχείρηση. Με απασχολεί πλεον η προσωπικη μου επιβιωση και μόνο. Εδω άλλοι φιλοι μου φερανε εκατομμύρια απο αμερικη κανανε επενδύσεις και τα χάσαμε ολα. Πηγαν πισω και κανανε restart. Kαι αρχιδατοι επιχειρηματιες οχι ελληναρες.

Σωστο αυτο που λες τυπε , και συμφωνω
αλλα δεν ισχυει , εκτος αν εισαι κανας ολιγάρχης ναπουμε και δεν μας το ειχες πει τοσο καιρο.
Εισαι τοσο χαμηλα στην οικονομικη πυραμιδα που σε επηρεάζουν παρα πολυ αποφασεις των αλλων και δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα
Πρακτικα σε "παιρνει η μπαλα" που λενε , το αν θα επιβιωσεις ή οχι ειναι απόφαση άλλων οχι δική σου
Εκει πηγε το πραγμα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Δεν με απασχολεί τυπε εγω δεν εχω επιχείρηση. Με απασχολεί πλεον η προσωπικη μου επιβιωση και μόνο. Εδω άλλοι φιλοι μου φερανε εκατομμύρια απο αμερικη κανανε επενδύσεις και τα χάσαμε ολα. Πηγαν πισω και κανανε restart. Kαι αρχιδατοι επιχειρηματιες οχι ελληναρες.
Α εσένα σε απασχολεί μόνο η πάρτη σου δηλαδή? και επειδή εσύ δυσκολεύεσαι προτείνεις να πάρεις τους κόπους του άλλου? Τότε εμένα γιατί να με απασχολεί η επιβίωση σου και να μην ψηφίσω αυτόν που δεν θα μου πάρει την επιχείρηση για να την χαρίσει σε σένα?

ότι πεις μαν...πρόερδε ένα με φόρα....:confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Α εσένα σε απασχολεί μόνο η πάρτη σου δηλαδή? και επειδή εσύ δυσκολεύεσαι προτείνεις να πάρεις τους κόπους του άλλου? Τότε εμένα γιατί να με απασχολεί η επιβίωση σου και να μην ψηφίσω αυτόν που δεν θα μου πάρει την επιχείρηση για να την χαρίσει σε σένα?

τι λεει ρε μαλακα μου ο Εμβερ Χοτζα :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
Σωστο αυτο που λες τυπε , και συμφωνω
αλλα δεν ισχυει , εκτος αν εισαι κανας ολιγάρχης ναπουμε και δεν μας το ειχες πει τοσο καιρο.
Εισαι τοσο χαμηλα στην οικονομικη πυραμιδα που σε επηρεάζουν παρα πολυ αποφασεις των αλλων και δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα
Πρακτικα σε "παιρνει η μπαλα" που λενε , το αν θα επιβιωσεις ή οχι ειναι απόφαση άλλων οχι δική σου
Εκει πηγε το πραγμα
Τυπε οι μεγαλες αποφάσεις έρχονται απ εξω. Κι αυτοί εδω κάθονται και τσακώνονται ποιος είναι καλύτερος ο τσιπρας η ο μητσοτακης

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
Τυπε οι μεγαλες αποφάσεις έρχονται απ εξω. Κι αυτοί εδω κάθονται και τσακώνονται ποιος είναι καλύτερος ο τσιπρας η ο μητσοτακης
χρονια ολοκληρα κοροιδευαμε τους ευρωπαιους...επρεπε με τοσα πακετα που εχουμε παρει να ειμαστε χωρα μοντελο και οχι χωρα μπουρδελο...ηρθε η ωρα της πληρωμης τωρα...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506

Ψηφιζεις οτι γουστάρεις.

Οπώς ειπε ενας εβραιος

Ειναι πιο τιμιο να πεθάνουν 100.000 Αραβες παρα ενας εβραιος

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
χρονια ολοκληρα κοροιδευαμε τους ευρωπαιους...επρεπε με τοσα πακετα που εχουμε παρει να ειμαστε χωρα μοντελο και οχι χωρα μπουρδελο...ηρθε η ωρα της πληρωμης τωρα...
Εδω και 10 χρόνια μη σου πω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΕΤΕ

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ :rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Και δεν τους δίνει καμία σημασία ο ψηφοφόρος
Δεν πασχεις μονο εσυ απο το συνδρομο της Στοκχολμης υπαρχουν και αλλοι με αυτη την ασθενεια. Εδω παει κι ενα γνωμικο που ελεγαν οι παλαιοι.. " Ας με λενε βεδουινα κι ας ψοφαω απο την πεινα". :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
ηδη αρχισαν να κανουν παρέα οι χλεμπονιαριδες μεταξυ τους
ξεκινησαν να κανουν προπονηση για οταν θα μένουν ολοι μαζι κατω απο τις γέφυρες και θα ειναι γειτόνες :tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Ψηφιζεις οτι γουστάρεις.

Οπώς ειπε ενας εβραιος

Ειναι πιο τιμιο να πεθάνουν 100.000 Αραβες παρα ενας εβραιος
ναι αλλά εσύ με αυτά που λες δεν είναι ότι θες να σώσεις 100.000 Άραβες απλά θες να έρθει μια κυβέρνηση να σε κάνει εβραίο στη θέση του Εβραίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom