Αυτό και ΜΟΝΟ, δείχνει πόσο ΑΣΧΕΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Για παράδειγμα π ετήσιος σε ένα resort, υποβλήθηκε στο τέλος του 2022, με 1-2 υπαλλήλους που ήταν τότε.
Εσύ λες ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2023, το ξενοδοχείο ΔΕΝ υποχρεούται να υποβάλει ξανά Ε4;
Πως ανακοινώνει τις προσλήψεις και τις αλλαγές των ρεπό κλπ;
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει πρέπει να ανεβαίνει στο ΕΡΓΑΝΗ ακόμα και αν μιλάμε για 2 ώρες υπερωρία σε real time.
Εγώ λέω ότι το resort δεν θα υποβάλει τις πραγματικές ώρες και ημέρες που δούλεψε κάποιος.
Δηλαδή τον έχει δηλωμένο 4 ώρες την ημέρα και δουλεύει 8.
Εγώ είμαι άσχετος τύπε...δεν είπα ποτέ ότι είμαι λογιστής...εσύ που όπως φαίνεται ξέρεις τι είναι το Ε4 γιατί δεν μας λες τι υποβάλλουν οι εταιρείες παροχής ανθρώπινου δυναμικού και πως πληρώνουν τους εργαζόμενους τους? Έχεις διαχειριστεί καμία από αυτές?
Τους προσλαμβάνουν με σύμβαση αορίστου χρόνου? part time? το πρόγραμμα που αλλαζει απο ωρα σε ωρα.....το αναρτουν στο εργάνη????
δίνουν όλες αυτές οι εταιρείες τον σωστό μισθό η μήπως δίνουν τον κατώτατο και τους στέλνουν σε δουλειές οικοδομής στην καλύτερη?
αν εγώ κρατήσω τον εργάτη 3 ώρες παραπάνω θα του μετρήσουν υπερωρία η θα πάρει απλά 9 ευρώ στη σούμα?
Κάνε μας τη χάρη να πούμε