midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.191
- Πόντοι
- 3.656
Πουστοσογο
Η νέα φετινή καμπάνια της LEVI'S
Πουστοσογο
Η νέα φετινή καμπάνια της LEVI'S
εισαι μια καριολα εσυ , μονο να αναβεις φωτιες ξερεις
Αντε διαβασα και το αρθρο σε αυτο το λινκ ,εκανα καταχρηση σημερα1) Για την "υποεκπροσώπηση"δεν αρκεί ο ισχυρισμός σου "είναι απλά ψέμα". Ή αν είναι ψέμα, δεν είναι, μόνο του εν λόγω "για να του βγει η θεωρία" κλπ. Συζητείται ευρύτερα (βλ. εντελώς πρόχειρα και ενδεικτικά - αν γκουγκλάρεις θα βρεις και άλλα σχετικά: Το "κρας τεστ" των δημοσκοπήσεων: Αλλάζει η τάση υπέρ της Ν.Δ;- Πού πήγε η "οργή" των Τεμπών;- Πόσο αντιπροσωπευτική είναι η "Εκτίμηση Ψήφου";- Τι κρύβει η αδιευκρίνιστη ζώνη; : "Μία άλλη παράμετρος που δεν αξιολογείται επαρκώς είναι η σταθερή υποεκπροσώπηση ψηφοφόρων συγκεκριμένων κομμάτων στις δημοσκοπήσεις, κάτι που επίσης αλλοιώνει την “φωτογραφία της στιγμής”."). Εν ολίγοις η "υποεκπροσώπηση" θεωρείται από κάποιους πραγματικό μεθοδολογικό ζήτημα της δημοσκοπικής διαδικασίας. Εσύ την θεωρείς ψέμα. Κατετέθη και κρατείται και αυτή η άποψη.
2) "Ένας άνθρωπος φανερά πικραμένος.... ξεχάσει": Και αυτή η ερμηνεία, με βάση το ψυχογράφημα, κατετέθη και κρατείται, επίσης.
3)"ΥΓ μου χρωστας 15 λεπτα μην ξεχνιομαστε."
Κατανοώ... , αλλά αδυνατώ, κ. πρόδρε, να κάμω κάτι εμπράκτως.
καντο μας λιγο κερματα αυτο τυπεΑλεξ κι εγω εται πιστευα, οτι δεν γίνεται νοθεία λογω αυτου, μεχρι που άκουσα μια αλλη θεωρια πως γίνεται η νοθεία
Οι ψηφισαντες φουσκονωνται με αλλο 1.εκατ ψήφους που κατανέμονται στα συνολικά αποτελέσματα. Δγλ 4,5 εκατ ψηφισαν αυτοί στα συγκέντρωτικα λενε 5.5 εκατ ψήφισαν. Αυτα μπαίνουν στημ τελευταία κατανομη κ μονο σε. Μεγαλες πολεις και αμαδιανεμονται οο έδρες κατα το πλειοψηφων κόμμα. Δεν βγαίνει ο πρωτος δεύτερος σαν βουλευτής αλλα βγαίνουν κι αλλοι 20 με ανυπαρκτες ψηφους ομως ...
Δεν μου φαίνεται δύσκολο.
Πως το βλέπεις ..?
εγω τα δικα σου ποσοστα επαιξα μια φοραεισαι μια καριολα εσυ , μονο να αναβεις φωτιες ξερεις
3-4 μοναδες προκυπτουν απο τις στοιχηματικες (οσο κοντα πεφτουν) επειδη το παρακολουθουσα το ποσοστο απο τοτε που τα βγαλανε σχεδον το λαιν εχει κυμανθει σε αυτες τις τιμες περιπου (κοιταω στοιχιμαν και νοβι ) . οσο για το τελευταιο που λες, εμενα μου κανει εντυπωση, το οτι ο σρζ πιανει ιδια ποσοστα με το 19 μετα απο 4 χρονια κυβερνησης . μενει να δουμε τη κυριακηΤο 40% είναι ανέφικτο.
Οι 3-4 μονάδες διαφορά από που προκύπτουν?
Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πολύ παραπάνω από όσο νομίζουμε.
Η ΝΔ έχασε σε σχέση με το 19 και φυσιολογικότατα, αλλα δεν πήρε ο Σύριζα αυτήν την χασούρα.
6 ειναι μ.ο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπικές εταιρείες.3-4 μοναδες προκυπτουν απο τις στοιχηματικες (οσο κοντα πεφτουν) επειδη το παρακολουθουσα το ποσοστο απο τοτε που τα βγαλανε σχεδον το λαιν εχει κυμανθει σε αυτες τις τιμες περιπου (κοιταω στοιχιμαν και νοβι ) . οσο για το τελευταιο που λες, εμενα μου κανει εντυπωση, το οτι ο σρζ πιανει ιδια ποσοστα με το 19 μετα απο 4 χρονια κυβερνησης . μενει να δουμε τη κυριακη
Τύπε κώκοκώλο την κυριακή θα μιλήσουμε για λαιν και αμοιβάδες...3-4 μοναδες προκυπτουν απο τις στοιχηματικες (οσο κοντα πεφτουν) επειδη το παρακολουθουσα το ποσοστο απο τοτε που τα βγαλανε σχεδον το λαιν εχει κυμανθει σε αυτες τις τιμες περιπου (κοιταω στοιχιμαν και νοβι ) . οσο για το τελευταιο που λες, εμενα μου κανει εντυπωση, το οτι ο σρζ πιανει ιδια ποσοστα με το 19 μετα απο 4 χρονια κυβερνησης . μενει να δουμε τη κυριακη
Εδώ είναι όλο το ζουμί, ο Συριζα το 2019 είχε να αντιμετωπίσει το αντισύριζα μέτωπο, από όλα τα κόμματα, κανάλια, διαπλοκή, από τους πάντες, και πήρε 31.5%. (3.5% λιγότερο από τις εκλογές του '15 που κέρδισε)το οτι ο σρζ πιανει ιδια ποσοστα με το 19 μετα απο 4 χρονια κυβερνησης . μενει να δουμε τη κυριακη
θεωρεις οτι απο το 31% του 19 δεν εχει καθολου διαρροες προς πασοκ κ κκε?Εδώ είναι όλο το ζουμί, ο Συριζα το 2019 είχε να αντιμετωπίσει το αντισύριζα μέτωπο, από όλα τα κόμματα, κανάλια, διαπλοκή, από τους πάντες, και πήρε 31.5%. (3.5% λιγότερο από τις εκλογές του '15 που κέρδισε)
Και σήμερα τους έχει απέναντι του, αλλά πλέον αυτή η καραμέλα δεν πουλάει τόσο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα πάντα,
Οπότε do the maths όπως λένε και στο χωριό μου.
Καλο αυτο, αρα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και συνεννοείστε καλα!σε σαλιαρηδες ζητιανους στραποναρισματος δεν απανταω τυπε σορι , μεχρι αμοιβαδα φτανω πιο κατω δεν παω
Μπορώ να σου αντιστρέψω την ερώτηση, αλλά δεν το κάνω.θεωρεις οτι απο το 31% του 19 δεν εχει καθολου διαρροες προς πασοκ κ κκε?
Έχεις καψει μπιέλα ρε θειο.Αλεξ κι εγω εται πιστευα, οτι δεν γίνεται νοθεία λογω αυτου, μεχρι που άκουσα μια αλλη θεωρια πως γίνεται η νοθεία
Οι ψηφισαντες φουσκονωνται με αλλο 1.εκατ ψήφους που κατανέμονται στα συνολικά αποτελέσματα. Δγλ 4,5 εκατ ψηφισαν αυτοί στα συγκέντρωτικα λενε 5.5 εκατ ψήφισαν. Αυτα μπαίνουν στημ τελευταία κατανομη κ μονο σε. Μεγαλες πολεις και αμαδιανεμονται οο έδρες κατα το πλειοψηφων κόμμα. Δεν βγαίνει ο πρωτος δεύτερος σαν βουλευτής αλλα βγαίνουν κι αλλοι 20 με ανυπαρκτες ψηφους ομως ...
Δεν μου φαίνεται δύσκολο.
Πως το βλέπεις ..?
ρε γραικοπιθηκε τι να μιλησει κανεις μαζι σου, να μουγκρισει ισως. να πας στα κομματοσκυλα απο το αντιπαλο μαντρι να παιξεις την κυριακη. δεν ειναι ολοι μαιμουδες σαν εσας. ειπαμε ηρεμησε τωρα θα μας παθεις τιποτα λιγες μερες πριν τις εκλογες και για τον ημικαθυστερημενο γονο καθε ψηφος μετραειΤύπε κώκοκώλο την κυριακή θα μιλήσουμε για λαιν και αμοιβάδες...
Θα καταλάβεις τότε...
φοβερη ατακα επιβεβαιωσης. ακομα και ο γραικοπιθηκος βρηκε να πει κατι πιο πρωτοτυπο απο "καθρεφτακι" τυπε. ισως αυτον δεν τον χτυπησαν τα στραποναρισματα εγκεφαλο σαν εσενα, ποιος ξερειΚαλο αυτο, αρα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και συνεννοείστε καλα!
ναι γιαυτο ειπα στον αλλον να δει ποσο δινουν οι δημοσκοπησεις (καποιες δινανε μεχρι κ 8 διαφορα) και τι οι στοιχηματικες (μιας που ο ιδιος τις ανεφερε) κ αρχισε να μαιμουδιζει κατευθειαν, αλλα δε γαμεις στο απεραντο τσιρκο η ελλας πολλα τα εξωτικα ζωα. για το 2ο κομματι ειναι οπως τα λες οποτε θα δουμε αν εχουν πεσει μεσα η εχει πεσει μαγειρεμα6 ειναι μ.ο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπικές εταιρείες.
Κανονικά έπρεπε έπρεπε να έχει άνοδο σαν μείζονα αντιπολίτευση....
Οσο βλεπεις γραικοπιθηκους και στραπονιασματα καλα ειμαστε, μεινε οπως εισαι, μην αλλαξεις τιποτα.φοβερη ατακα επιβεβαιωσης. ακομα και ο γραικοπιθηκος βρηκε να πει κατι πιο πρωτοτυπο απο "καθρεφτακι" τυπε. ισως αυτον δεν τον χτυπησαν τα στραποναρισματα εγκεφαλο σαν εσενα, ποιος ξερει
Από επαρχία ε?ρε γραικοπιθηκε τι να μιλησει κανεις μαζι σου, να μουγκρισει ισως. να πας στα κομματοσκυλα απο το αντιπαλο μαντρι να παιξεις την κυριακη. δεν ειναι ολοι μαιμουδες σαν εσας. ειπαμε ηρεμησε τωρα θα μας παθεις τιποτα λιγες μερες πριν τις εκλογες και για τον ημικαθυστερημενο γονο καθε ψηφος μετραει
οσον αφορα τις διαρροες προς κκε, γνωριζω οτι υπαρχουν αρκετα (μικρα) στελεχη και απλα(αλλα οργανωμενα) μελη του Συριζα που ειχαν φυγει το 15 , και για πολλα χρονια βολοδερναν μεταξυ Λαε Ζωης ανταρσυα μουλουκκε αποχης αδιαφοριας κτλ, και τελευταια ενα δυο χρονια εντασσονται στο ΚΚ, τωρα αν θα μεταφραστει και σε σημαντικο ποσοστο ψηφων αυτο δεν το ξερω ,αλλα συμβαινειΜπορώ να σου αντιστρέψω την ερώτηση, αλλά δεν το κάνω.
Το 2015-2019 ο κόσμος ειδε τον ΣΥΡΙΖΑ τι εκανε, ή τι δεν εκανε, τον έζησε 4 χρόνια, κρίθηκε το 2019.
Δηλαδή, θέλω να σου πω, αυτές οι "διαρροές" γιατί δεν πήγαν προς πασοκ-κκε κ.λπ από το 2019, και πηγαν τώρα;
Κι επειδη μαντευω την απάντηση σου, σήμερα εκτός όλων των άλλων, υπάρχει ένα δυνατό κίνητρο να ψηφίσει κάποιος Συριζα, να πάει στα τσακιδια ο Κουλης.
Το 2019 ενδεχομένως να υπήρχε το κίνητρο "να μην έρθει ο Κουλης".
Άσε με να πιστεύω λοιπόν, ότι η σημερινή επιθυμία, είναι πιο δυνατή από αυτή του 2019.