Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Λοκοενλοκο, πες το και κώλοκώλο, αρχίζω να φοβάμαι για την υγεία σου...
Το στόμα έχει στραβώσει? Τραυλίζεις ενώ γράφεις?
Πες μας...
ελα ηρεμησε τωρα γραικοπιθηκε και συνεχισε να κωλοδαχτυλιαζεσαι. μολις αναφεραμε τη διαφορα των στοιχηματικων σε επιασε το τρεμουλο. θα μας παθεις τιποτα ετσι οπως σε κοβω και θα τρεχεις για μπαλονακια μπαιπας και τα λοιπα κριμα εισαι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τόνι δεν παίζω.
Αν και το σκέφτηκα...
Λες να τα βάλω αλέξη στα αουτσαιντερ...?
Γιαννάκη δεν παίζεις αλλά μια χαρά επικαλεισαι τις στοιχηματικές .
Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες με 5.00 και 7.00 απόδοση έχουν φέρει διπλό εκτός έδρας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.265
Πόντοι
10.336
καποιος να του φυτεψει μια σφαιρα

347228753_187720277553570_7053281536271953215_n.jpg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Κάτω από αυλάκι δεν υπάρχει κουζίνα .....καφέ αρνια μόνο σούβλες όπως οι αγρικοι επί επανάστασης ,,,μηδέν εσανς από μαγειρική :confused:
Έχουμε και γουρνοπούλα ρε ταγάρι.

Και κόκορα μακαρονάδα

:smiling-face-with-heart-eyes:

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Γιαννάκη παιξ' εσύ καμιά χήνα στη νουδούλα, έτσι για το γαμώτο όχι τόσο για το κέρδος.

20230517_151356.jpg
μας ειπε για στοιχηματικες, μας ρωτησε αν παιξαμε εμεις και τελικα κατεληξε στο "εγω δεν παιζω" ο ομοφυλοφιλος γραικοπιθηκος. ρε τι κλοουν μπορει να ειναι ολοι τους οι κουλοπιπωστρες ρε :2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Κάτω από αυλάκι δεν υπάρχει κουζίνα .....καφέ αρνια μόνο σούβλες όπως οι αγρικοι επί επανάστασης ,,,μηδέν εσανς από μαγειρική :confused:
Δυναμιτη στην στον Ισθμο να μην υπαρχει καμία ενωση , δυναμίτη και στο Ριο και να το δωσουμε ολο το κομματι αυτο στην Λιβύη
Ιδιοι ειναι ρε μαλάκα με αυτους
Σκαρμογυφτοι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.055
Πόντοι
22.266
Δυναμιτη στην στον Ισθμο να μην υπαρχει καμία ενωση , δυναμίτη και στο Ριο και να το δωσουμε ολο το κομματι αυτο στην Λιβύη
Ιδιοι ειναι ρε μαλάκα με αυτους
Σκαρμογυφτοι
Ενώ εμείς βόρεια Μακεδονία ψηλοί ξανθοί αρρενωπός και με δεξιά μυαλά,,,,Κούλης και ξερό ψωμί

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Ενώ εμείς βόρεια Μακεδονία ψηλοί ξανθοί αρρενωπός και με δεξιά μυαλά,,,,Κούλης και ξερό ψωμί
Ελλαδα ειναι απο Σουνιο μέχρι τα πρωτα διοδια στον Αγιο Στεφανο , ολο το άλλο μετά να παει να γαμηθει

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.055
Πόντοι
22.266
Ελλαδα ειναι απο Σουνιο μέχρι τα πρωτα διοδια στον Αγιο Στεφανο , ολο το άλλο μετά να παει να γαμηθει
Ωραία ,,τότε ψάχνω βίλα στη Βάρκιζα για να πάρω golden visa
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσομπάνηδες Αρβανίτες καταγωγη όλοι αυτοί...

:coffee:
Μην είσαι σκληρός με τους dr albano:confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ελα ηρεμησε τωρα γραικοπιθηκε και συνεχισε να κωλοδαχτυλιαζεσαι. μολις αναφεραμε τη διαφορα των στοιχηματικων σε επιασε το τρεμουλο. θα μας παθεις τιποτα ετσι οπως σε κοβω και θα τρεχεις για μπαλονακια μπαιπας και τα λοιπα κριμα εισαι
Εχω τρελαθεί λέμε, τρέμω που οι στοιχηματικές δίνουν 1,14 νδ και 6,5 τσύριζα..
Πάει τύπε, το ελάχιστο που διέθετες στο έκαψε ο αλέξης :idiot:

Τσάκω :alivedick:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες με 5.00 και 7.00 απόδοση έχουν φέρει διπλό εκτός έδρας.
Άλλο παίζω, άλλο λαμβάνω υπόψη...

Άλλο συμβαίνει μια στο τόσο, άλλο σχεδόν πάντα.
Έξυπνο παιδί είσαι.
Όχι σαν το κώλοκώλο...(που τον τσιμπίσατε αυτόν?)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Μάλλον, δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την συνέντευξη, στην οποία παρέπεμψα. Ολόκληροω το σχετικό απόσπασμα καθώς και το σκεπτικό (ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, όχι το δικό μου):
ΕΡΩΤΣΗΣΗ: Κύριε Καραχάλιο, το τελευταίο κύμα μετρήσεων της κοινής γνώμης αποτυπώνει το άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ της Ν.Δ. στα σκέλη της πρόθεσης ψήφου και της παράστασης νίκης. Συμφωνείτε με τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης αναφορικά με τη μεθοδολογία κάποιων εταιρειών μέτρησης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι μόνο συμφωνώ με τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης, αλλά θα έλεγα χωρίς να θέλω να φανώ αλαζονικός, ότι η αντιπολίτευση συμφωνεί με τις ενστάσεις που έχω διατυπώσει για τη μεθοδολογία των δημοσκοπήσεων των ελληνικών πολιτικών ερευνών εδώ και τουλάχιστον μία 5ετία! Και μάλιστα με βάση αυτά που λένε οι ίδιοι οι δημοσκόποι τεκμαίρεται ότι τα στοιχεία τους είναι παντελώς αναξιόπιστα!
Όχι μόνο γιατί εσχάτως αυξάνουν αναιτιολόγητα τη διαφορά, αλλά γιατί θα έπρεπε - πριν ακόμη ξεκινήσουν τις αμφιλεγόμενες αναγωγές - να πετάνε τις προβληματικές έρευνες που κάνουν στο καλάθι των άχρηστων. Γιατί; Όταν πχ ομολογεί μια εξ αυτών ότι για να βγάλουν ένα δείγμα 1.000 ατόμων κάνουν 20.000 τηλέφωνα, τί σημαίνει; Ότι απαντάει μόλις το 5% των ερωτωμένων. 5% ίσον non response 95%!
Αυτό αποδεικνύει ότι τα δείγματά τους είναι αλλοιωμένα εξ αρχής πριν ακόμη αρχίσουν τις αναλύσεις να βρουν τρόπο να φτιάξουν τα δείγματά τους. Γιατί συμβαίνει; Είναι απλό. Οι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς δεν εμπιστεύονται τις μετρήσεις και δεν συμμετέχουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους σε αυτές. Οπότε το δείγμα «μπατάρει», «γέρνει» προς τη Κεντροδεξιά. Γι’ αυτό και βλέπετε αυτές τις μεγάλες διαφορές. Νομίζω ότι θα είναι λάθος και για τη Νέα Δημοκρατία να πιστέψει σε αυτές, αλλά και για τα υπόλοιπα κόμματα να καμφθούν ως προς το ηθικό τους, αποδεχόμενα το «μοιραίο», ότι δηλαδή αυξάνεται η διαφορά. Αυτό εξ άλλου θα έπρεπε να το οσφρήζονται με πολιτικά κριτήρια και όχι αμιγώς δημοσκοπικά. [...].

Μιλάει, λοιπόν, για ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ των δημοσκόπων, με εξ αρχής ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. Τί "προϊόν" μπορεί να παραχθεί με αρχικώς "αλλοιωμένη" πρώτη ύλη;
Κανονικά, η κριτική σου θα έπρεπε να είναι ακριβώς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, να αποδείξεις, κόντρα στα λεγόμενα Καραχάλιου, ότι η μέθοδος των δημοσκόπων ΕΙΝΑΙ αξιόπιστη.
Τελικώς, διαβάζεις, άγαρμπα. Μπορείς και καλύτερα. Προσπάθησε.
Εχεις δικιο δεν ειχα διαβασει το αρθρο στο λινκ ,αφου το εθεσες εκατσα και το διαβασα.
15 λεπτα απο την ζωη μου που ποτε δεν θα παρω πισω :sad2:
Ενας ανθρωπος φανερα πικραμενος (ειναι στην απ'εξω ενω το κομμα του ειναι στην εξουσια) σε ενα ρεσιταλ παπαρολογιας και συνωμοσιαλογιας με λογικα χασματα στην σκεψη του καταφευγει στα εντυπα του συριζα για να υπενθυμισει οτι υπαρχει και αναπνεει ενω ολοι οι αλλοι τον εχουν ξεχασει.
Τωρα για το δειγμα ειναι γνωστη ιστορια ,παντα ειναι δυσκολο να βγαλεις δειγμα (οχι μονο στην ελλαδα) για χιλιους δυο λογους.
Οι ανθρωποι δουλευουν και δεν εχουν χρονο για να απαντουν σε δημοσκοπους ,η ηλικιακη σταθμιση ειναι δυσκολη γιατι οι νεοι τους γραφουν στα αρχιδια τους ,η αδυναμια να ελεγξουν αν αυτος που απανταει λεει την αληθεια ως προς το "γκρουπ" που ανηκει κ.λ.π.
Οτι οι αριστεροι δεν απαντανε στους δημοσκοπους αρα υποεκπροσωπουνται ειναι απλα ψεμα για να του βγει η θεωρια που προσπαθει να πουλησει στην πραξη οι αριστεροι λατρευουν να εκδηλωνουν τι σκεφτονται σε οποια ευκαιρεια βρουν ακομα και αν κανεις δεν τους το ζηταει ,εκει να σου πρηξουν τα αρχιδια :headbang:

ΥΓ μου χρωστας 15 λεπτα μην ξεχνιομαστε.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Εχω τρελαθεί λέμε, τρέμω που οι στοιχηματικές δίνουν 1,14 νδ και 6,5 τσύριζα..
Πάει τύπε, το ελάχιστο που διέθετες στο έκαψε ο αλέξης :idiot:

Τσάκω :alivedick:
ελα σταματα πια ρε γραικοπιθηκε λυπησου τον εαυτο σου. αμα ζουσαμε σε αλλες εποχες θα σε επαιρνα για τον προσωπικο μου γελωτοποιο. αμα ειχες μισο γραμμαριο εγκεφαλο θα καταλαβαινες και τι ειναι αυτες οι αποδοσεις που διαβαζεις . αλλα μεινε στο κωμικο του πραγματος που το εχεις καλυτερα. οσο ειμαι του αλεξη ψηφοφορος αλλο τοσο εχεις εσυ λειτουργικο εγκεφαλο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
οσο ειμαι του αλεξη ψηφοφορος αλλο τοσο εχεις εσυ λειτουργικο εγκεφαλο
Σωστά, υπάρχουν και χειρότερα κόμματα...δε μου κάνει εντύπωση.
Βελόπουλος? :grin:

Μην απαντάς, το έχεις ήδη κάψει...(ότι υπήρχε δλδ)

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
αναθεμα αν εχει καταλαβει ο πιθηκος τι διαβασε κιολας. νομιζει οτι ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας οπου αν βγει το 1.14 κερδισε και το ζητημα εληξε.. το θεμα ειναι (ελαχιστα) πιο περιπλοκο για να στο συλλαβει ο αμοιβαδοειδης του εγκεφαλος γιαυτο και μας προκαλει ΤΟ γελιο.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Σωστά, υπάρχουν και χειρότερα κόμματα...δε μου κάνει εντύπωση.
Βελόπουλος? :grin:

Μην απαντάς, το έχεις ήδη κάψει...(ότι υπήρχε δλδ)
σε αυτα τα φασματα οι γραικοπιθηκοι σαν εσενα κινειστε συνηθως και ψαχνεστε για συμμαχους και ψηφους . αστο οσο πιο πολυ γραφεις και πιο κλοουν γινεσαι σου λεω. εχε λιγο αυτοσεβασμο και μιλα για τιποτα αλλο καλυτερα κριμα εισαι

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
αναθεμα αν εχει καταλαβει ο πιθηκος τι διαβασε κιολας. νομιζει οτι ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας οπου αν βγει το 1.14 κερδισε και το ζητημα εληξε.. το θεμα ειναι (ελαχιστα) πιο περιπλοκο για να στο συλλαβει ο αμοιβαδοειδης του εγκεφαλος γιαυτο και μας προκαλει ΤΟ γελιο.
Και μόνο από το νικ respect....
Για τα υπόλοιπα...:confused:

:wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom