Δε θα καταλαβω ποτε πως απλοι πλεμπαιοι ανθρωποι καθονται και απελπισμενα υποστηριζουν την αθωοτητα ενος εξουσιομανη τυπου, κενου πολιτικα (ευκολα αυριο πηγαινε και ΝΔ ετουτος αν χρειαζοταν για να τα φαει), που καθεστωτικα κινουνταν για 4 χρονια με το βολικο προσχημα οτι και οι αλλοι εξουσιομανεις τα ιδια κανουν. Δε θα το αντιληφθω ποτε.
Δε μιλαμε καν για ενα δριμυ κατηγορω για να ενοχοποιησεις καποιον μεσα στην απογνωση σου αλλα σε ηδη εξεδωσα αποφαση να τον βγαλεις αθωο και θυμα πλεκτανης ειναι αλλης ταξης μεγεθους προβλημα και με 100% προκαταληψη οτι και να λες εδω μεσα.
Απιθανα πραγματα.
Αμα εβαζες λιγο το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβαινες τυπε οτι δεν υποστηριζω κανεναν ουτε Συριζαιο ουτε ΝεοΔημοκρατη....τον τροπο που δρουνε ολοι αυτοι για να εξοντωνουν πολιτικους αντιπαλους και κοινωνικα κεκτημενα σχολιαζω.
Δεν εχω καμμια πρεμουρα να ενοχοποιησω κανεναν τυπε γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κομματοσκυλο οποιουδηποτε και ετσι βλεπω και κρινω χωρις κοκκινα και μπλε γυαλια.
Βλεπω ας πουμε εδω και χρονια ενα δικαστικο σωμα που βγαζει αποφασεις κατα παραγγελια των αφεντικων του που δεν ειναι ο μαλακας ο αυτιστικος ο Κουλης που σε επιασε κοψιμο αλλα οι ολιγαρχες που κρυβονται απο πισω του.
Βλεπω ενα δικαστικο σωμα που στο σκανδαλο των υποκλοπων δεν εχει ξεκινησει καν προανακριτικη ερευνα εδω και μηνες και την ιδια ωρα βγαζει αποφαση υπερ των funds σε χρονο ρεκορ.
Εσυ κατσε ασχολησου με τον Τσιπρα αυτος κυβερναει αλλωστε και εχει φτασει την ακριβεια στα παντα στο Θεο και σε μπουκωνει με επιδοματακια για να τη βγαζεις περα ισα ισα.
Εγω δοξα τω Θεο και λογω επαγγελματος δεν εχω ετσι και αλλιως θεματα βιοπορισμου αλλα δεν θα κανω τον μαλακα οταν βλεπω συνανθρωπους μου να τους πετανε εξω απο τα σπιτια τους για να θησαυριζουνε οι Πατσηδες που ψηφισες....