Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Οι ΣΥΡΙΖΑΙοι είναι άμπαλοι κλεφτοκοτάδες. Το σοβαρό white collar crime είναι προνόμιο άλλων.
Πρώην πασόκοι είναι οι συριζαίοι, πως είναι άμπαλοι, αυτοί εφηύραν τη μάσα επί του δημοσίου

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
:kiss-mark: :kiss-mark:
Έχουμε μία κυβέρνηση ψηφίζει νομους..
Χάνει τις εκλογές γίνεται αντιπολίτευση..
Μετά ζητά να γίνει κυβέρνηση για να καταργήσει τους νόμους που ψήφισε...
ΤΣΊΠΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΊ!!! :2funny: :2funny:
Τι μαλακες θεέ μού.
Σε παρακαλω πολυ να μην βριζεις τους μαλακες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.964
Πόντοι
6.256
Τηλεσταρ καραγκιοζης αδωνης στη βαρβακειο, θλιβερος τηλεσταρ,
Και βεβαια οι ψυχακηδες που περιμενουν στην ουρα για να παρουν χαλβα, ψυχακηδες παντου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 22

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πρώην πασόκοι είναι οι συριζαίοι, πως είναι άμπαλοι, αυτοί εφηύραν τη μάσα επί του δημοσίου
Τη μάσα επί του δημοσίου την εφυηραν οι πρόγονοί σου οι μαυραγορίτες που επίσης ρουφιάνευαν τον λαό για χάρη των ναζί αρχηγών τους.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Όσοι με ξέρουν (κάμποσοι) ξέρουν ότι ο πατέρας μου χάθηκε λόγω της κρίσης.
Μη παραξενευτείτε που δεν θα σχολιάσω ξανά τον παραπάνω , γιατί είναι στην ignore list.
:2funny::2funny::2funny:
Είσαι τρομερός ρε μπαγάσα!
Μέσα σε ένα ποστ μεταμορφώθηκες από αλητάκο που εύχεται ψόφους, σε θλιμένο γατάκι που ζητάει χαδάκια παρηγοριάς.
Απίθανος!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Kάτσε γιατί το έκανε ενδιαφέρον. Πως μπορεί να "χάθηκε" ένας άνθρωπος "λόγω της κρίσης";;
Μπορεί να μην είχε λεφτά να πληρώσει οδοντίατρο και να βολεύτηκε με κανένα συγγενή. :embarrased:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Μπορεί να μην είχε λεφτά να πληρώσει οδοντίατρο και να βολεύτηκε με κανένα συγγενή. :embarrased:
οπως και να εχει, το βρισκετε σωστο να χλευαζεται τον οποιδηποτε λεει οτι εχασε ανθρωπο του, βγαλε τα πολιτικα απ την μεση... και αν ναι, τι σας κανει τοτε να πιστευεται οτι ειστε καλυτεροι αφου κανετε το ιδιο με ..... πιο σικ τροπο ας πουμε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Λοιπόν παιδιά, επειδή το νήμα είναι πολιτικό (με εξαίρεση αυτούς που πραγματικά συμπάσχουν και νοιώθούν αισθήματα αλληλεγγύης) απευθύνομαι στους κλακαδόρους και κατ' επάγγελμα ευαίσθητους.
Η δημόσια εξεφρασμένη συμπόνια δεν φτάνει. Χρειάζονται και υποσχέσεις.
Οι εκλογές πλησιάζουν. Δεν υπάρχει χρόνος.
Πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Φαρμακοποιός μου είπε και θεωρώ απίθανο να κάνει λάθος, ότι έβαλαν ποινή 10% συμμετοχή σε φάρμακα με μηδενική συμμετοχή, όπως ινσουλίνες,
για όσους δεν ... δήλωσαν προσωπικό ιατρό !!!!!!
Είναι τόσο σίγουρη πληροφορία όσο η βεβαιότητα οτι ο Κασιδιάρης θα γίνει δήμαρχος.
Ασε τις παπάντζες.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
οπως και να εχει, το βρισκετε σωστο να χλευαζεται τον οποιδηποτε λεει οτι εχασε ανθρωπο του, βγαλε τα πολιτικα απ την μεση... και αν ναι, τι σας κανει τοτε να πιστευεται οτι ειστε καλυτεροι αφου κανετε το ιδιο με ..... πιο σικ τροπο ας πουμε.
Το αντίθετο ακριβώς τύπε μου.
Χλευάζω αυτούς που καπηλεύονται νεκρούς. Αυτους που χέζουν τάφους. Αυτούς που εύχονται να ψοφήσουν οι απέναντι επειδή δεν συμφωνούν πολιτικά μαζί τους.
Και όταν στριμώχνονται λίγο επικαλούνται προσωπικά δράματα.
Είμαι αρκετά χρόνια εδώ για να θυμάμαι τις κλαψες με το γκολφάκι του Λάκη.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Το αντίθετο ακριβώς τύπε μου.
Χλευάζω αυτούς που καπηλεύονται νεκρούς. Αυτους που χέζουν τάφους. Αυτούς που εύχονται να ψοφήσουν οι απέναντι επειδή δεν συμφωνούν πολιτικά μαζί τους.
Και όταν στριμώχνονται λίγο επικαλούνται προσωπικά δράματα.
Είμαι αρκετά χρόνια εδώ για να θυμάμαι τις κλαψες με το γκολφάκι του Λάκη.
εγω δεν ειμαι αρκετα χρονια εδω, και δεν εχω ψαξει για να ξερω τι εχει πει ο καθε ενας εδω μεσα πριν χρονια , μηνες, δεν ξερω ποτε, εγω δεν τα γνωριζω αυτα που λες αλλα δεν εχω λογο να τα αμφισβητησω. παντως καποιοι εκαναν και προεκλογικο αγωνα καπηλευοντας νεκρους....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
Μην ανησυχείς τύπε και μην ανεβάζεις πίεση, θα τα φτιάξει όλα ο κουτσούμπας. :2funny::2funny::2funny::2funny:
Σας γαμαει ο Κουτσουμπας να ξες.....καποια στιγμη Κουτσουμπα θα λετε και θα κλαιτε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Υπαρχει μεγαλυτερος καραγκιοζοπαιχτης απο τον ξαδερφο Τσιπρα? Μιλαμε τον ακουγα και ελεγα δε μπορει να ειναι τοσο βλακας.
100% ηταν υπο την επηρεια ναρκωτικων. Η ελιωσε στο μπαφο ως εφηβος και εχει καει.

Δεν ελεγε τιποτα, χασκογελαγε και σχηματιζε προτασεις δημοτικου. Μιλαμε για γνησιο χαζο.
Χιλιες φορες πολακης να ριχνει παναγιες μετα απο τσικουδιες.

Μεγαλυτερα ποσοστα θα επαιρναν εαν καθονταν ησυχοι σε μια γωνια να πεσει ο Κουλης σαν ωριμο φρουτο.

Μανια να σε κανουν να ριξεις Κουλη που δεν εχω ριξει ποτε και που τον ειχα ξεκωλιασει οσο κανεναν για τις κλοουνιες στα λοκνταουν & κορονα εποχη.

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
H Κολομπιάνα ειναι 1.75 και μοντελάρα τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσο καλα με ξερεις....
οσο πας και καλυτερα ,η γυναικα σου -οπως εχεις δηλωσει 140 -αυτη 175 ,η επομενη θα ειναι πρωταθλητρια σουμο στα 200+ κιλα.....ευγε!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εγω δεν ειμαι αρκετα χρονια εδω, και δεν εχω ψαξει για να ξερω τι εχει πει ο καθε ενας εδω μεσα πριν χρονια , μηνες, δεν ξερω ποτε, εγω δεν τα γνωριζω αυτα που λες αλλα δεν εχω λογο να τα αμφισβητησω. παντως καποιοι εκαναν και προεκλογικο αγωνα καπηλευοντας νεκρους....
Δεν χρειάζεται να πας χρόνια πίσω.
Αρκεί μια σελίδα.
Απρόκλητα ο Λάκης ευχήθηκε να ψόφαγε κάποιος επειδή ψήφιζε Πασοκ ή ΝΔ.
Εισέπραξε τα αναμενόμενα μπινελίκια ως απάντηση.
Αμέσως το γύρισε στην κλάψα.
Ε, το τραβάει ο οργανισμός του το τρολάρισμα.

• Like
Αντιδράσεις: px75

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
"Μην ακούτε τι λένε οι συριζαιοι, οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρυσι" είπε ο Αδωνις από την Βαρβάκειο.
Μην ακούτε τι λέει ο Αδωνις που τον ψηφίζετε, σας θεωρεί λιγότερο μαλακες από όσο πραγματικά είστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom