Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Αυτοι κυβερνανε τυπε αυτους κραζω....οταν κυβερνουσαν τα προηγουμενα γιδια εκραζα αυτους τι να κανουμε τωρα;Το ιδιο λεμε με τη διαφορα οτι πεταγεσαι σαν να σε χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα οταν αφορα Κουλη και βρισκεις χιλιες δυο δικαιολογιες οταν αφορα Συριζα ενω εγω τους κραζω και τους 2 (το κραξιμο που του εριξα στη καραντινα δε το εχω ριξει σε Τσιπρα ποτε) και ευτυχως για τη δικη μου συνειδηση δεν εχω ψηφισει ποτε κανεναν τους για να υποκρινομαι μετα οτι με ξεγελασαν και δεν ηξερα.
Ο Παππας ειδικα που πηγαινε με δικηγορο οffshore Αρτεμιου ταξιδακι στο Παναμα (αυτα γινονται εκει μονο για τοποθετηση 8ψηφιων ποσων) ειναι για βαθια μεσα ανεξαρτητα εαν υπαρχουν χιλιαδες αλλοι Μπακογιαννηδες και Τζοχατζοπουλοι.
Το ασπρισμα που κανεις για αθωωση Παππα ειναι ενοχικο οσα κατεβατα και να κατεβαζεις τωρα.
Δε μπορεις καν να διανοηθεις οτι δε ψηφησα Πατση εκει εχεις καταπεσει για να εκλογικευσεις το bias σου.
Δεν υπαρχει κανενα bias ουτε ass ουτε τιποτα αλλο και προφανως ο Παππας πηγε να στησει κομπινουλα για να εχει ο Συριζα δικο του καναλι αλλα λεφτα δημοσιου υπαρχουν αποδειξεις οτι εφαγε;Με αυτα που διαβαζω οχι δεν υπαρχουν....αντιθετα ηταν ο μονος που ζητησε απο τα μουνοπανα τους καναλαρχες να πληρωνουν για τις αδειες και εφερε λεφτα στα ταμεια.
Μολις βγηκε ο αυτιστικος τα εκοψε ολα αυτα μαχαιρι και επιπροσθετα τους Πετσωνε με εκ ευρω για να παιζουν και καλα σποτακια για τον κορωνοιο.
Αυτα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ οχι ερμηνειες αναλογα με το τι κομματοσκυλο εισαι....οι Συριζαιοι κανανε αλλες βρωμιες οπως οτι γαμησανε ασαλειωτα τη μεσαια ταξη για να μην ακουμπησουν τους ολιγαρχες και φυσικα σε θεματα εξωτερικης πολιτικης καλυτερα να ειχες Τουρκους να σε κυβερνανε παρα αυτους.
Αλλα να κυβερναει 4 χρονια ο αυτιστικος και σε οποια κριτικη του κανεις η απαντηση να ειναι ναι αλλα ο Τσιπρας....στα αρχιδια μου ο Τσιπρας φρεσκα κουλουρακια.