Μάγκα, ιατρός δεν είσαι; Δεν θυμάσαι που έκοψαν τα ταμεία ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ;
Και είχαν και ... ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ !!!! Αφού θα ακρωτηριαστούν λέει τα διαβητικά πόδια, γιατί να .... ξοδεύουμε για παπούτσια ;;;;;
Η κυβέρνηση 1990-1993 δεν είχε κόψει το ελευθέρας στα λεωφορεία για τους τυφλούς ;;;;;
Φαρμακοποιός μου είπε και θεωρώ απίθανο να κάνει λάθος, ότι έβαλαν ποινή 10% συμμετοχή σε φάρμακα με μηδενική συμμετοχή, όπως ινσουλίνες,
για όσους δεν ... δήλωσαν προσωπικό ιατρό !!!!!!
Ακομη κι ετσι θα στενοχωθουμε γι αυτην τυπε, πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Κι ας ψηφίζει ο,τι γουστάρει. Δεν εύχεσαι ποτέ ούτε χαίρεσαι με το κακό κάποιου, κι ας δέχεται να ταΐζει Μητσοτάκηδες εδώ και 80 χρόνια.
Εκτός αν είναι μπάτσος και βγάζει με τη βία ΑΜΕΑ άνθρωπο από το σπίτι του.
Γίνεται επίμονος πολλές φορές και ξερόλας. Δεν θέλω όμως να τον κατηγορώ, ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει διαφορετικό ψυχικό φορτίο μέσα του.
Ίσως είχε πολλές ατυχίες που συνέβαλαν στις αλλοπρόσαλλες απόψεις του.
Μη ξεχνάμε ότι ο πάγος ήταν νερό προτού γίνει πάγος.
Γίνεται επίμονος πολλές φορές και ξερόλας. Δεν θέλω όμως να τον κατηγορώ, ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει διαφορετικό ψυχικό φορτίο μέσα του.
Φαρμακοποιός μου είπε και θεωρώ απίθανο να κάνει λάθος, ότι έβαλαν ποινή 10% συμμετοχή σε φάρμακα με μηδενική συμμετοχή, όπως ινσουλίνες,
Δεν ισχύει καμία ποινή προς το παρόν....Ο νόμος βέβαια προβλέπει τέτοιες ποινές αλλά έχουν αναβληθεί γιατί δεν βρέθηκαν αρκετοί μαλακες γιατροί να γίνουν προσωπικοί γιατροί για να καλύψουν όλους τους ασφαλισμένους.
Σιγουρα κυρ καραμαλεα. Να ξαναζησουμε παλι τον παπικο μεσαιωνα με τον σκοταδισμο του. (Μα τι λεω. Αφου ηδη τον ζουμε..) Σε ρολο πάπα - ο γουρλοματης τυχερουλης.
Δεν κάνεις καμία "αίτηση" σε τραπεζα, για το ακατασχετο ως προς τις οφειλες στο Δημοσιο. Μια δηλωση κανεις ηλεκτρονικα στην ΑΑΔΕ. Για εναν μονο λογαριασμο, που θα ειναι ακατασχετος. Μεχρι ενα ποσο βεβαια
Ένα έναντι ιδιωτών που αυτό πρέπει να κάνεις αίτηση στην τράπεζα για να το έχεις
Δεύτερο έναντι του δημοσίου που πρέπει να κάνεις αίτηση στην ααδε ηλεκτρονικά
1 έγραψα το ένα συγκεκριμένα ποιο ήταν
Παλιά δεν μπορούσες να κάνεις πώληση μέχρι και σε δεύτερο βαθμό συγγένειας
Το 1989 νομίζω άλλαξε αυτό και δεν μπορούσες να κάνεις μόνο στον πρώτο βαθμό συγγένειας
Το συγκεκριμένο εγώ το παρακολουθούσα επειδή φοβόμουν να μην πεθάνει η γιαγιά και όπως έγραψα και πιο πάνω πήγα στη βουλή και πήρα αντίγραφο των πρακτικών και με αυτό πήγα στο νησί στην εφορία και στο δικηγόρο
Δεν το ήξερε ούτε η εφορία ούτε ο δικηγόρος
2 εάν Άλεξ σε μία περιουσία η οποία προέρχεται από δεύτερο βαθμό συγγένειας
Παραδείγματος χάρη από γιαγιά παππού
Θέλουν να τη δώσουν στα εγγόνια
Μπορούν η με δωρεα η με πώληση
Η πώληση έχει σταθερό ποσοστό
Η δωρεάν εν ζωή μεταβλητό ανάλογα με το ποσό
Συμφέρει λοιπόν να κάνεις δωρεά εν ζωή τόσο ποσο ώστε να επωφεληθείς με το μικρότερο ποσοστό της δωρεάς μέχρι να φτάσει το ποσοστό της πώλησης
Το συγκεκριμένο μόνος του δικηγόρος συνήθως δεν μπορεί να το κάνει τουλάχιστον σε δικηγόρους του νησιού που είχα απευθυνθεί
Του έβαλα εγώ τα ποσά και μου έκανε αυτός και ο συμβολαιογράφος τα συμβόλαια
3 γενικώς σε ότι έχει σχέση
Με υπολογισμούς
Οι δικηγόροι συνεργάζονται με λογιστές και συμβολαιογράφους
Μόνο σε αυτά τα θέματα που
αφορούν και μαθηματικά και υπολογισμούς
Πάω στους δικηγόρους έτοιμα τα χαρτιά
Σε όλα τα άλλα φυσικά οι δικηγόροι ξέρουν χίλιες φορές περισσότερο από ότι ξέρω εγώ
Και έγραψα βέβαια ότι ισχύει και το αντίθετο
Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει ότι έχω σπουδάσει εγώ και σε συγκεκριμένους τομείς ξέρουν λόγω ενασχόλησης τους πολύ περισσότερα από μένα
Και να πω άλλο ένα γενικό παράδειγμα
Ένας μαθηματικός που δεν έχει κάνει ποτέ ιδιαίτερα και διδάσκει σε Γυμνάσιο όχι σε λύκειο
Πολλά χρόνια
Μπορεί να μην μπορεί να κάνει ιδιαίτερα μαθηματικά για έναν που θέλει να μπει στο πανεπιστήμιο
Ειδικά αν η σχολή που θέλει να μπει θέλει πάρα πολλά μόρια
Ενώ ένας φοιτητής παραδείγματος χάρη ναυπηγός πρώτου έτους που έχει περάσει Με πολύ μεγάλη βαθμολογία στη σχολή του στα μαθηματικά
Και έχει και μεταδοτικότητα μπορεί να κάνει
4 όσον αφορά για τον Τσίπρα
Και τους δικαστές
Μερικές φορές πρέπει να θυμόμαστε το παράδειγμα της Θάνου
Και κάποιοι δικαστές αν πίστευαν ότι θα βγει ο Τσίπρας να θελαν να γίνουν αρεστοί σε αυτόν ψηφίζοντας όπως θα τον βόλευε
Στη συγκεκριμένη υπόθεση
Δεν ξέρω τύπε, αλλά "λόγω κρίσης" δεν πέθανε κανείς. Λόγω αδυναμίας, λόγω απελπισίας, λόγω πολλών άλλων ναι, αλλά λόγω κρίσης είναι οι γνωστές παπάτζες του λάκη.
Την αδυναμία, την απελπισία και τους πολλούς άλλους λόγους, δυστυχώς τις δημιούργησε η κρίση στην πλειονότητα των ανθρώπων. Υπηρχαν και πριν φυσικά αλλά οχι στην έκταση που εμφανιστηκαν κατά τη διαρκεια της.
Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα που αποπειράθηκαν να της κάνουν έξωση από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα περιγράφει όσα βίωσε. Μάζεψαν ακόμη και τα φάρμακά της και τα έβγαλαν από το διαμέρισμα.