Αλλάζεις θέμα επειδή δεν σε συμφέρει
Μήνυμά σου 35 617
ΕΓΡΑΨΕΣ
(και για το που μας κατεταξε η moodys )
απαντησα λοιπόν που μας κατέταξε η moody's και γιατί
Μου ξανά απάντησες ότι επειδή οικονομία μας δεν πάει καλά η moody's δεν μας αναβάθμισε
Σου απάντησα δεύτερη φορά ότι και δεν μας υποβάθμισε γιατί αν η οικονομία δεν πήγαινε καλά θα μας υποβάθμιζε
Γιατί τα κάνει αυτά η moody's
Σου έβαλα δύο κείμενα της moody's
Αυτές οι εταιρείες προβλέποντας το μέλλον αναβαθμίζουν ή υποβαθμίζουν την πιστοληπτική ικανότητα
Γιατί πιστοληπτική ικανότητα είναι κριτήριο για επενδύσεις οι οποίες θα γίνουν στο μέλλον
Λέει η Μ λοιπόν ότι στο μέλλον προβλέπω ότι η οικονομία της Ελλάδος...
και βάζει και τα υπέρ και τα κατά
Εσύ το έθεσες το θέμα όχι εγώ
Τι λέει για μας Η moody's και προφανώς γιατί
Σου έγραψα λοιπόν τι λέει για την πιστοληπτική μας ικανότητα και σε 2 κείμενα γιατί
Δεν σου άρεσαν και το αλλάζεις
ποιο θεμα αλλαζω ρε τυπε σε αυτα που μου ειπες απανταω. εσυ μου λες οτι ολα καλα αφου δεν μας υποβαθμισε η moody's περιχαρης. ξερεις σε τι επιπεδο μας εχει η οχι? junk bonds ειμαστε τυπε,Non-investment grade speculative πιο συγκεκριμενα αν καταλαβαινεις αυτο τι θα πει..
αμεσως πιο κατω ειναι η αλβανια, μαυροβουνιο και τετοιες χωρες. τωρα αν εσυ εισαι ικανοποιημενος που απο εκει που μας λεγανε για βζζζζν και τετοια , δεν μας υποβαθμισαν σε επιπεδα αλβανιας και μαυροβουνιου παω πασο. εδω ειπαν οτι νικησαν την πανδημια εκει θα κολλησουν. παρεπιπτωντος σερβια και ρουμανια ειναι σε παραπανω κατηγορια , αν σου λεει κ αυτο κατι. τωρα για τα υπολοιπα μου λες :
"
Τώρα παρελθόν παρόν και μελλον
Η ελληνική οικονομία έχει ανακάμψει γρήγορα από το σοκ της πανδημίας και σημαντικά κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ, σταθερό Aaa) μαζί με τις ιδιωτικές επενδύσεις θα στηρίξουν την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, το ολοένα και περισσότερο δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον στην Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο», συμπεραίνει ο οίκος αξιολόγησης.
Και πάλι εσύ έβαλες πρώτος θέμα τι λέει η moody's για μας
"
το μονο αισιοδοξο ειναι αυτο που γραφεις μετα απο το ΘΑ. κατσε να γινει και βλεπουμε γιατι ολα τα μακρο συν του οτι εχεις ηδη 200% χρεος του αεπ σου, μονο ζοφο δειχνουν