daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Dei Gratia Si Quid Est.Επιβεβαιώνω, ειναι θεοσταλτος ο κουλης.-
Να τα λέμε αυτά....
Dei Gratia Si Quid Est.Επιβεβαιώνω, ειναι θεοσταλτος ο κουλης.-
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 8% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Στο 28% η αποδοχή Μητσοτάκη στον μεσαίο χώρο
Το γκάλοπ προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ - Μετά την παρουσία Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 34,5%, έναντι 26,5% του ΣΥΡΙΖΑwww.protothema.gr
Ευτυχώς δεν έχουμε Τσι ΠΘΘα ήμασταν χώρα παρίας με κολλητούς στην Βενεζουέλα και την Κούβα...μεγαλείο έτσι;
ποιο θεμα αλλαζω ρε τυπε σε αυτα που μου ειπες απανταω. εσυ μου λες οτι ολα καλα αφου δεν μας υποβαθμισε η moody's περιχαρης. ξερεις σε τι επιπεδο μας εχει η οχι? junk bonds ειμαστε τυπε,Non-investment grade speculative πιο συγκεκριμενα αν καταλαβαινεις αυτο τι θα πει..
αμεσως πιο κατω ειναι η αλβανια, μαυροβουνιο και τετοιες χωρες. τωρα αν εσυ εισαι ικανοποιημενος που απο εκει που μας λεγανε για βζζζζν και τετοια , δεν μας υποβαθμισαν σε επιπεδα αλβανιας και μαυροβουνιου παω πασο. εδω ειπαν οτι νικησαν την πανδημια εκει θα κολλησουν. παρεπιπτωντος σερβια και ρουμανια ειναι σε παραπανω κατηγορια , αν σου λεει κ αυτο κατι. τωρα για τα υπολοιπα μου λες :
"
Τώρα παρελθόν παρόν και μελλον
Η ελληνική οικονομία έχει ανακάμψει γρήγορα από το σοκ της πανδημίας και σημαντικά κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ, σταθερό Aaa) μαζί με τις ιδιωτικές επενδύσεις θα στηρίξουν την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, το ολοένα και περισσότερο δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον στην Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο», συμπεραίνει ο οίκος αξιολόγησης.
Και πάλι εσύ έβαλες πρώτος θέμα τι λέει η moody's για μας
"
το μονο αισιοδοξο ειναι αυτο που γραφεις μετα απο το ΘΑ. κατσε να γινει και βλεπουμε γιατι ολα τα μακρο συν του οτι εχεις ηδη 200% χρεος του αεπ σου, μονο ζοφο δειχνουν
Θα είχε επηρεασθεί πάλι....το ότι θα μας κυβερνούσαν οι κατσαπλιαδες δεν θα απέτρεπε τον πόλεμο.Τι τιμή θα είχε το πετρέλαιο θέρμανσης τυπε μου σε αυτή την περίπτωση?
...αλλά....κωλοτούμπα (με τεράστιο κόστος βέβαια)Τα ίδια έλεγαν κ το 15 αλλά....
Νομίζω +25 μονάδες η ΝΔ......80% η ΝΔ και 55% ο συριζαΑυξάνετε η διαφορά και πάλι υπερ της ΝΔ...
Μη λες μαλακιες,καλημερα σε ολη την κομπανια
...αλλά....κωλοτούμπα (με τεράστιο κόστος βέβαια)
Ωπαααακαλημερα σε ολη την κομπανια
...αλλά....κωλοτούμπα (με τεράστιοκόστος βέβαια)
Μα ναι φυσικα. Δεν βλεπεις τον Ερντο? Απομονωμένος εντελως. 300% επανω το αεριο για εκεινον επειδη απλα δεν συμμετειχε σε κυρωσεις. Που να το εκανε δλδ.Θα είχε επηρεασθεί πάλι....το ότι θα μας κυβερνούσαν οι κατσαπλιαδες δεν θα απέτρεπε τον πόλεμο.
Νομιζω οτι πεφτεις εξω αρκετα. Τουλαχιστον 95% η ΝΔΝομίζω +25 μονάδες η ΝΔ......80% η ΝΔ και 55% ο συριζα
τρικουβερτο γλεντι 48 χρονωνε, οπως μας ειπε με διορθωση και ο αγαπημενος μας πιμποδικηγορος.Ωπαααα
Kαι γιατι οχι?τρικουβερτο γλεντι 48 χρονωνε, οπως μας ειπε με διορθωση και ο αγαπημενος μας πιμποδικηγορος.
οχι αλλο, πονεσανε τα γονατα μας απο τον πολυ χορο.Kαι γιατι οχι?
καλημερα σε ολη την κομπανια