Το χει το δρακουλοσόι;Ναι τύπε, τον φοβηθηκε. Οπως υποθετω φοβηθηκε και ο Ανδρεας το 1990 τον γερο-Μητσοτακη, οταν ειχε αρνηθει κι αυτος.
Δεν το γνώριζα...
Το χει το δρακουλοσόι;Ναι τύπε, τον φοβηθηκε. Οπως υποθετω φοβηθηκε και ο Ανδρεας το 1990 τον γερο-Μητσοτακη, οταν ειχε αρνηθει κι αυτος.
Ο Ανδρεας αρνηθηκεΤο χει το δρακουλοσόι;
Δεν το γνώριζα...
είπες κάτι μορφονιέ?Ρεχαζομορφούλη μεταξύ τους να τα πούνε..
Φοβήθηκε τον δρακουλα..Ο Ανδρεας αρνηθηκε
Οχ ρε χαζούλη γράψε τα ποστ σουείπες κάτι μορφονιέ?
Ο Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι να φτάσει τα χρόνια του μπαμπά του.Εκτος αν γίνει καμμία στραβή σε εθνικό θέμα οπότε η θα γίνουμε βιλαέτι του Ερντογάν η θα έρθει Βελόπουλος η μία ομάδα στρατιωτικών.Ενταξει για το 2023, ειναι προφανες οτι η μονη λυση ειναι ο Κουλης. Το 2027 τι θα γινει? Θα εχει υπαρξει καμια εναλλακτικη ή θα βλεπουμε Κουλη μεχρι να τον βαρεθουμε και εμεις οι ιδιοι?
το χαβα σου εσυ, ονειρα για χουντεςΟ Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι να φτάσει τα χρόνια του μπαμπά του.Εκτος αν γίνει καμμία στραβή σε εθνικό θέμα οπότε η θα γίνουμε βιλαέτι του Ερντογάν η θα έρθει Βελόπουλος η μία ομάδα στρατιωτικών.
Άλλη μια τετραετία ίσως...Ο Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι να φτάσει τα χρόνια του μπαμπά του.Εκτος αν γίνει καμμία στραβή σε εθνικό θέμα οπότε η θα γίνουμε βιλαέτι του Ερντογάν η θα έρθει Βελόπουλος η μία ομάδα στρατιωτικών.
Ο Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι να φτάσει τα χρόνια του μπαμπά του.Εκτος αν γίνει καμμία στραβή σε εθνικό θέμα οπότε η θα γίνουμε βιλαέτι του Ερντογάν η θα έρθει Βελόπουλος η μία ομάδα στρατιωτικών.
Διάβασες το προηγούμενο τμήμα της ανάρτησης μου η μόνο αυτό απομονωσες όπως κάνουν κάτι ροζουλι τρωκτικα;το χαβα σου εσυ, ονειρα για χουντες
Επιβεβαιώνω, ειναι θεοσταλτος ο κουλης.-τυπε αν για να μας φυλάξει ο θεος μας εστειλε τον Κουλη τοτε καλυτερα να πάμε στο-ν διάολο
Για τεσσαρακονταετια το βλέπω πιο πιθανό...γιατί έχει μεσα στοιχεία "κοινωνικών ομάδων" που σπάνε τον καρπό και που θα πήγαιναν πακέτο στους ροζουλι αλλά τα κρατάει .Άλλη μια τετραετία ίσως...
Καλά δε νομίζω...Για τεσσαρακονταετια το βλέπω πιο πιθανό...γιατί έχει μεσα στοιχεία "κοινωνικών ομάδων" που σπάνε τον καρπό και που θα πήγαιναν πακέτο στους ροζουλι αλλά τα κρατάει .
Σκεφτείτε που θα ημασταν στις συνθήκες αυτές αν είχαμε το άσυλο διαταραγμένων του Τσυριζα να μας κυβερνάει...Επιβεβαιώνω, ειναι θεοσταλτος ο κουλης.-
Μόνος του τρέχει ο Μητσοτάκης...αν καταφέρει να βγει δεύτερος αντιμέτωπος με αυτούς ας φύγει για Αμερική.Καλά δε νομίζω...
Τελειώνουν τα λεφτάΆλλη μια τετραετία ίσως...
Για πες...Σκεφτείτε που θα ημασταν στις συνθήκες αυτές αν είχαμε το άσυλο διαταραγμένων του Τσυριζα να μας κυβερνάει...
Θα ήμασταν χώρα παρίας με κολλητούς στην Βενεζουέλα και την Κούβα...μεγαλείο έτσι;Για πες...
Τα ίδια έλεγαν κ το 15 αλλά....Θα ήμασταν χώρα παρίας με κολλητούς στην Βενεζουέλα και την Κούβα...μεγαλείο έτσι;
Τι τιμή θα είχε το πετρέλαιο θέρμανσης τυπε μου σε αυτή την περίπτωση?Θα ήμασταν χώρα παρίας με κολλητούς στην Βενεζουέλα και την Κούβα...μεγαλείο έτσι;