Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
οκ με κάλυψες.
φίλε ούτε εγώ είμαι τρελαμένος με νδ.
αλλά καλώς ή κακώς η απόφαση είναι ή τσίπρας ή μητσοτάκης.
και μεταξύ των δύο δεν το συζητάω διόλου.
επιπλέον ο κυριάκος είναι ο μονος εδώ και δεκαετίες που ένα σοβαρό ποσοστό των προεκλογικών δεσμεύσεων το υλοποίησε.
κι ο μόνος που πραγματικά ενδιαφέρθηκε για εξωτερική πολιτική και άμυνα.
αν είχε ξαναβγεί ο αλέξης, τώρα 2-3 νησιά θα μίλησαν τουρκικά...
μπα σε καλο σας κυρ γιαννη μας, θα μου φυγει ο γκαϊφες απο τα χερια με τα αστεια σας πρωϊνιατικα.:crazy:
αλλα ξεχασα.
δε σας λενε γιαννη... ε ΓΙΑΝΝΗ ?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
μπα σε καλο σας κυρ γιαννη μας, θα μου φυγει ο γκαϊφες απο τα χερια με τα αστεια σας πρωϊνιατικα.:crazy:
αλλα ξεχασα.
δον κιχώτη σου έχω στίχους στο άλλο νήμα το καινούργιο. τρέχα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
NΔ ειχα ψηφισει και 'γω,αναμεσα σε Μητσοτακη και πανηλιθιο ρεζιλα Τσιπρα,διαλεγω Μητσοτακη στα τυφλα.Ομως καπου με εχασε τον τελευταιο 1,5 χρονο,το κερασακι στην τουρτα ηταν το ''τιμω τους αγωνες της αριστερας''. Ακομα δεν εχω βρει κατι,ακροδεξια ποτε δεν πηγε το χερι μου ουτε και προκειται να παει.Δεν εχω αποφασισει σοβαρα,μεχρι τις επομενες εκλογες εχουμε αλλωστε.
Τυπε μου η νομιμοποιηση του κκε και αυτα τα κατα καιρους «τιμουμε τους αγωνες της αριστερας» ειναι το ιδανικοτερο τρικ για να τους εχουμε ησυχους. Εχουν που εχουν την ταση να θυματοποιουνται και να αυτοηρωποιουνται, φαντασου να τους αφηναμε στο περιθωριο να εχουν και επιχειρηματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
Πάλι νευράκια έχεις δροσερούλη βλέπω. Και δεν μπορείς να δεις και κάνα αντρικό κωλαράκι στο GNTM φέτος να ξεσκάσεις. :cum:
:2funny:
που τα ειδες τα νευρακια μωρη σαρδαναπαλη τρελοκαμπερω ?
με το σεις και με το σας τον εχω τον κυρ γιαννη μας.
αποτιστη εμεινες και μου κωλοτριβεσαι παλι ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΟΥ !!!
:gay:
καλα μη ξηγιεσαι ετσι, χαλαρωσε λιγο.
ολοι το ξερουμε, αλλα δε χρειαζεται τοση περηφανια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
Εσύ χρειάζεσαι λίγη χαλάρωση επειγόντως ρε δροσερούλη γιατί θα σου κοπεί η περίοδος έτσι όπως είσαι συνέχεια στην τσίτα.:gay:
:2funny:
χαλαρος ειμαι μωρακι, μην αγχωνεσαι και σου κοπει το γαλα.
ακομα να μας πεις για το φυλο του παιδιου btw...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.122
Πόντοι
26.141
χαλαρος ειμαι μωρακι, μην αγχωνεσαι και σου κοπει το γαλα.
ακομα να μας πεις για το φυλο του παιδιου btw...
Στον έχω φαντάρο
43flxv.png

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
Περπατώντας στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης, άκουσε ξαφνικά κάποιον να του φωνάζει.
Μητσοτάκη ξέρεις εσύ..
:alivedick:
Ποιος είναι ο τύπος κ είναι γνωστός σε όλη την υφήλιο;
:confused: :confused: :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Περπατώντας στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης, άκουσε ξαφνικά κάποιον να του φωνάζει.
Μητσοτάκη ξέρεις εσύ..
:alivedick:
Ποιος είναι ο τύπος κ είναι γνωστός σε όλη την υφήλιο;
:confused: :confused: :confused:
Μερικές ώρες αργότερα....

FB_IMG_1663767987760.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.526
Πόντοι
266
εγω παιρνω τα χειροπιαστα δεδομενα του σημερα που ειναι χρεος ανω του 200% του ΑΕΠ με μικροτερο % αναπτυξης απο αυτο που επρεπε με τις οποιεςς ζημιογονες συπενειες στην χωρα κ την οικονομια. . τα θετικα που αναφερεις εμπεριεχουν ενα σωρο απο ΘΑ, οταν και αααν γινουν οπως τα γραφει το ξανασυζηταμε..

Αλλάζεις θέμα επειδή δεν σε συμφέρει
Μήνυμά σου 35 617

ΕΓΡΑΨΕΣ

(και για το που μας κατεταξε η moodys )

απαντησα λοιπόν που μας κατέταξε η moody's και γιατί

Μου ξανά απάντησες ότι επειδή οικονομία μας δεν πάει καλά η moody's δεν μας αναβάθμισε

Σου απάντησα δεύτερη φορά ότι και δεν μας υποβάθμισε γιατί αν η οικονομία δεν πήγαινε καλά θα μας υποβάθμιζε

Γιατί τα κάνει αυτά η moody's
Σου έβαλα δύο κείμενα της moody's

Αυτές οι εταιρείες προβλέποντας το μέλλον αναβαθμίζουν ή υποβαθμίζουν την πιστοληπτική ικανότητα

Γιατί πιστοληπτική ικανότητα είναι κριτήριο για επενδύσεις οι οποίες θα γίνουν στο μέλλον

Λέει η Μ λοιπόν ότι στο μέλλον προβλέπω ότι η οικονομία της Ελλάδος...

και βάζει και τα υπέρ και τα κατά

Εσύ το έθεσες το θέμα όχι εγώ

Τι λέει για μας Η moody's και προφανώς γιατί

Σου έγραψα λοιπόν τι λέει για την πιστοληπτική μας ικανότητα και σε 2 κείμενα γιατί

Δεν σου άρεσαν και το αλλάζεις

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.526
Πόντοι
266
εγω παιρνω τα χειροπιαστα δεδομενα του σημερα που ειναι χρεος ανω του 200% του ΑΕΠ με μικροτερο % αναπτυξης απο αυτο που επρεπε με τις οποιεςς ζημιογονες συπενειες στην χωρα κ την οικονομια. . τα θετικα που αναφερεις εμπεριεχουν ενα σωρο απο ΘΑ, οταν και αααν γινουν οπως τα γραφει το ξανασυζηταμε..
Για το ότι άλλαξες θέμα σου απάντησα

Αλλά για να μη νομίζεις ότι δεν σου απαντώ στο συγκεκριμένο

Σου απαντάω με τη νέα ανακοίνωση της moody's που βγήκε σήμερα

Τι έχει γίνει ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ

Το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας υποστηρίζεται από ένα σταθερό ιστορικό επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, ισχυρή υποστήριξη από τους πιστωτές της στη ζώνη του ευρώ και την επιταχυνόμενη μεταρρυθμιστική δυναμική από το 2019, η οποία έχει οδηγήσει σε ορατές βελτιώσεις στους θεσμούς και τη διακυβέρνηση, καθώς και στον τραπεζικό τομέα», επισήμανε η Moody’s στο αναλυτικό report που συνοδεύει την αξιολόγηση της χώρας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ τώρα για το ΧΡΕΟΣ
Τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ

«Ενώ η επιβάρυνση του δημόσιου χρέους είναι πολύ υψηλή, η Ελλάδα επωφελείται από μια ευνοϊκή διάρθρωση του χρέους, ένα μεγάλο ταμειακό απόθεμα ασφαλείας και την ισχυρή οικονομική προσιτότητα του χρέους.

Τώρα παρελθόν παρόν και μελλον

Η ελληνική οικονομία έχει ανακάμψει γρήγορα από το σοκ της πανδημίας και σημαντικά κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ, σταθερό Aaa) μαζί με τις ιδιωτικές επενδύσεις θα στηρίξουν την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, το ολοένα και περισσότερο δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον στην Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο», συμπεραίνει ο οίκος αξιολόγησης.

Και πάλι εσύ έβαλες πρώτος θέμα τι λέει η moody's για μας

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
αλλα ξεχασα.
Απο 1,75 το πετρέλαιο θέρμανσης και θα δώσουν κουπονακι 0,20. Άστον ρε θα ψοφήσει από το κρύο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Η ΝΔ τις τελευταίες εβδομάδες σταματησε το αφήγημα για τα ασυνόδευτα μπροσφυγοπουλα και πλέον μιλάει για εισβολή και λαθρομετανάστευση, τυχαίο θα είναι μάλλον πως έρχονται εκλογές την άνοιξη.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Η ΝΔ τις τελευταίες εβδομάδες σταματησε το αφήγημα για τα ασυνόδευτα μπροσφυγοπουλα και πλέον μιλάει για εισβολή και λαθρομετανάστευση, τυχαίο θα είναι μάλλον πως έρχονται εκλογές την άνοιξη.

Δεν έχει σχέση με τις εκλογές. Από ότι φαίνεται ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει τους παρανομους μεταναστες για να δημιουργήσει θέμα στα σύνορα. Το οποίο ανάλογα με το σημείο που θα γίνει και εφοσον εξυπηρετεί το σχεδιασμό του, μπορεί να εξελιχθεί σε θερμό. Το κατάλαβαν μέχρι ΚΑΙ στο Μαξίμου γι'αυτό άλλαξαν την πλάκα.

Τελευταία τροποποίηση:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.468
Πόντοι
786
Κάποιοι κοροϊδεύουν τον μητσοτάκη στη ΝΥ.
φαντάζονται τον τσίπρα εκεί;
δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις αγγλικά, αν και παιδί μικροαστικής οικογένειας δεν μπορεί να μην το έστειλαν οι γονείς του να μάθει,
είναι ντροπή, όμως, για εμέ και θράσος δικό του να μιλά τα τσιπροαγγλικά του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom